plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnySpero,Kiti - mam nadzieję, że da się coś zrobić w kierunku wyników aby je poprawić
Kfajtus - ty to masz dziewczyno łeb jak sklepZauważyłam, ze większosć z Nas w trakcie pisania zapomina co której miała napisać, a Ty masz wszystko w małym palcu
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 października 2013, 09:49
Spero, aisa, zbikowa, kiti, Dodi, Fedra, Kfjatus, magdzia26 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dzień dobry i do widzenia za moment...Shagguś niech sie Twoje życzenia spełnią w mig...ale fajnie, że Kubuś widział Ciebie i Igorka, będzie już spokojniejszy pewnie, chociaż nie powie tego ale zapewne tak jest...dziecie są bardzo mądre...
Aniu to się nazywa szczęście
Leo śliczny, fajnie, że wszystko wporządku....ach ach...dobre wieści na weekend są porządane
Nie posiedzę z Wami długo, bo boli mnie głowa, to ból z niewyspania, ze zmęczenia...pełnia o, której zapomniałam dała o sobie znać i minionej nocy odczułam jej skutki jak dawno już nie odczuwałam...
Waga w dół i jest -4,3 kg, już się ładnie robi...wczoraj miałam chwileczkę zwątpienia ale dałam radę...ach i Wam w sumie nie pisałam jeszcze, Dominik działa ze mną i też spada w dół...to wszystko dzięki głupiemu zaciemnieniu na szyi i podejrzeniu przez endokrynologa, że ta otyłość to nie nasza wina, bo się nie obżeramy, tylko najpewniej trzeba zmienić dietę i pozamieniać produkty
Młody nawet nie jest zły jak kiedyś gdy miał się odchudzać...dostaje wszystko ale inaczej podane i oprócz cukrów w prostej postaci...
Mam łatwiej niż on, bo biorę tabletki a synek nie, jednak nie chcę, by brał cokolwiek, dość chemii w jego życiu...
Wybaczcie, że co rano czytacie o moich dietetycznych rozważaniach ale komu mam się wygadać?
Dziś jadę chyba po płaszczyk...jest nieco przyciasnawy ale o to chodzi...piękny jest...mam zamiar wcisnąć się w niego na Święta i cholera pierwszy raz widzę światełko w tunelu...czuję optymizm ale co do zakupu mam i tak wątpliwości...gładki grafitowy...ale nie wiem czy to taki dobry pomysł...nigdy na mnie to nie działało.
No tak...zaraz idę na chwilkę na fb, więc tu Wam życzę miłej soboty, niedzieli...pozdrawiam i pa pa
Rucia, Spero, aisa, zbikowa, Libra, Dodi, Fedra, AGA 30, magdzia26, Blondi22 lubią tę wiadomość
-
Szpilka witamy!!!!!
Ja już spadam ale zostaw jakiś ślad i napisz coś o sobie,ile masz lat np., o staraniach, ile, co i kiedy...w czym problem, że nie zachodzisz jeśli się już dłużej starasz...nie musisz nazwiskami i nazwami miast( wystarczy województwo i bliżej większego miasta gdzie znajduje się miejsce z jakiego nadajesz)....życzę Ci powodzeniaPoza tym w soboty i niedziele tutaj jest nas mało, nie zrażaj się a od właściwie wtorku często już pojawiamy się w więszości, z poniedziałkami różnie....
Jeśli nas nie czytałaś, to masz piękną lekturę...taka ovufriendowa kwadrologia z haczykiem
Imiona swoich mężów, narzeczonych i chłopaków piszemy pierwszą literą zakończoną kropką...mój mąż, to W.
Niepisane zasady tu są i jak już się tu ogarniesz, to będziemy podpowiadać...jednakże w najprostszych sprawach odnosimy się do wujka Googlepo to, by oszczędzić koleżankom pytań w stylu ile waży liść kapusty pekińskiej albo co to jest jajeczkowanie
Natomiast dowiesz się tu, że np. na poprawę śłuzu płodnego bierze się wiesiołek w kapsułkach albo pije się lniane siemię...na ruchliwość plemników przed seksem, nazywanym tu wdzięcznie serduchowaniem, tudzież i czasem bzykaniem itp, to mąż może wypić kawkę ale nie pamiętam ile wcześniej, bodajże 2 godziny...
Także wiataj wśród nas i pasjonujących rozmów!
Agafia, Spero, aisa, Libra, Dodi, Fedra, AGA 30, Kfjatus, magdzia26, Blondi22, Blondi22 lubią tę wiadomość
-
Pierwszy kawałek ciasta zjem 1 listopada...ale jedyny do kawki...Aniu ja pierwszy raz naprawdę czuję, że się uda! Dzięki Waszemu wsparciu...bo m. kiwa głową i nie wierzy....no trudno doszłam do wniosku, że w tej kwestii będę go olewała...
No ten lek co ja mam zapewne...metformax, siofor albo metforminę mogła dostać...tylko mój gupi gin nie chciał mi dać więcej niż na 3 miesiące...teraz pójdę i go zaskoczę....a tabletki moja mama bierze dla taty, bo ma cukrzycę a mu wystarczy insulina więc odsyła mi recepty...muszę jej przypomnieć...
Normalnie to dziewczyny dostają od ginekologów na 6 miesięcy...ten jakiś uparty...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 października 2013, 09:40
Agafia, Spero, Dodi, AGA 30, Kfjatus, magdzia26, Blondi22 lubią tę wiadomość
-
Trzymam mocnko kciuki Kochana
Ja się Laski zbieram , idę pod prysznic i z mama na jakies zakupy . Później postaram się wpaść ale nie obiecuję bo nie wiem co mój mąż wymyśli na dziś do roboty . W każdym razie Buziaki i miłego dnia wam życze .jeju, aisa, Dodi, a-koczek lubią tę wiadomość
-
Rucia wrote:Spero, Sandro - mam nadzieję, że da się coś zrobić w kierunku wyników aby je poprawić
Kfajtus - ty to masz dziewczyno łeb jak sklepZauważyłam, ze większosć z Nas w trakcie pisania zapomina co której miała napisać, a Ty masz wszystko w małym palcu
Dzień dobry.
Ruciu, ale ja nic nie pisałam nic o wynikach.
Chyba ze inna dziewczyna na forum ma też takie samo imię.
O wynikach pisała Kiti(jeżeli mnie pamięć nie myli)
U mnie zimno dziś jak nie wiem. Ale mimo tego pomyje dziś okna.
Pozdrawiam
jeju, Dodi, Libra, Fedra, Kfjatus lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySandraa wrote:Dzień dobry.
Ruciu, ale ja nic nie pisałam nic o wynikach.
Chyba ze inna dziewczyna na forum ma też takie samo imię.
O wynikach pisała Kiti(jeżeli mnie pamięć nie myli)
U mnie zimno dziś jak nie wiem. Ale mimo tego pomyje dziś okna.
Pozdrawiam
Kurde to Kiti pisała! Jezu jednak bez notatnika ani ruszUps
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 października 2013, 09:48
Sandraa, aisa, Spero, Libra lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hmmmmmm, jaki śliczny trójwymiarowy Leoś!!!!!!!!!!!!!
Nie ma to jak super widok z rana
Teraz wypiję sobie kawkę, bo na śniadanko do łóżka dostałam od mojego m pyszne kanapeczki i herbatkę z miodem i cytrynką. Wszystko pięknie, w takich momentach można być dalej chorym i rozpieszczanym, ale coś się zaczyna skarżyć ze się kiepsko czuje. Boję się, że sie zaraził ode mnie
Teraz zasuwa i sprząta łazienkę a ja z Wami piszę
Lepiej żeby się nie rozchorował, bo ja będę musiała mu śniadanka do łóżka robić
Pozdrawiam babeczki i wyłączam ovu żeby się m nie zdenerwował że on zasuwa a ja na czaciejeju, Rucia, Dodi, Libra, Fedra, AGA 30, aisa, Kfjatus, magdzia26, a-koczek lubią tę wiadomość