X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • magdzia26 Autorytet

Wysłany: 20 października 2013, 11:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry kochane moje :) shaggusia ale się ciesze ze w końcu do domku wracacie z Igorkiem <3 Muzi super spadek wielkie gratulacje :) Rucia super foteczki ale masz przystojniak w brzuszku <3 Selenko nie zamartwiaj się może jednak cie niedługo wypuszcza <3
    Ją dzisiaj druga noc z rzędu miałam nieprzespana nie wiem co się dzieje ze mną i z moim organizmem a szczególnie z moja @ :/ może jak któraś będzie miała chwile to mi doradzi co to może ze mną być... mam cały czas takie lekkie brązowe plamienia, ale takie bardzo dziwne, @ nie widać nic mnie nie boli a zawsze mnie brzuch napierdziela jak mam mieć @ noi cały czas mnie mdli ale temp bardzo niska juz dzisiaj może to jakaś urojona ciąża :/

Fedra, Dodi lubią tę wiadomość

zrz6x1hpqvnjwkat.png
    dqpr2n0afwpg3f4t.png[/url]
    Aniołek 16.08.2016 <3
  • magdzia26 Autorytet

Wysłany: 20 października 2013, 11:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A i milej niedziel kochane moje <3

AGA 30, Fedra, a-koczek, Dodi, aisa, Agafia lubią tę wiadomość

zrz6x1hpqvnjwkat.png
    Aniołek 16.08.2016 <3
  • Muska Autorytet

Wysłany: 20 października 2013, 11:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To może być coś z progesteronem. Pamiętam że moja endo się mnie parę razy pytała czy nie mam parudniowych brązowych skąpych plamień przed @. Powiedział mi wtedy że tak max. 2 dni to jeszcze ok jest, a jak więcej to mam jej zameldować.
    Wg mnie @ się rozkręca niestety i jak w końcu poleci to wodospadem :/ Raz czy 2 miałam podobnie.
    magdzia26 wrote:
    Dzień dobry kochane moje :) shaggusia ale się ciesze ze w końcu do domku wracacie z Igorkiem <3 Muzi super spadek wielkie gratulacje :) Rucia super foteczki ale masz przystojniak w brzuszku <3 Selenko nie zamartwiaj się może jednak cie niedługo wypuszcza <3
    Ją dzisiaj druga noc z rzędu miałam nieprzespana nie wiem co się dzieje ze mną i z moim organizmem a szczególnie z moja @ :/ może jak któraś będzie miała chwile to mi doradzi co to może ze mną być... mam cały czas takie lekkie brązowe plamienia, ale takie bardzo dziwne, @ nie widać nic mnie nie boli a zawsze mnie brzuch napierdziela jak mam mieć @ noi cały czas mnie mdli ale temp bardzo niska juz dzisiaj może to jakaś urojona ciąża :/

magdzia26 lubi tę wiadomość

9f7j3e5e06vngc0g.png
    961lgu1rd0kaje2g.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 października 2013, 11:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdzia sądzę, że lada chwila przyjdzie wredna @ :(

A Ty Wosebko leż i się oszczędzaj, wszystko dla dobra dzidziusia :)

Dziękuję za miłe słowa odnośnie potomka :)

AGA 30, magdzia26, Selena, Dodi, aisa lubią tę wiadomość

• Muska Autorytet

Wysłany: 20 października 2013, 11:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rumianek w ogóle bardzo lubie. M za to nie cierpi i nie wierzy że mi to może smakować ;) Pije sobie przynajmniej 0,5 litra dziennie. W ogóle to magiczna herbatka. Zabija wszelkie bakcyle (na zapalenia dolnych dróg też jest super btw!).
    Na śniadanko sobie zapodałam kanapeczkę z czosnkowym dressingiem. Było pyszne, piekło całe gardło, a to chyba znaczy że czosnek tam dzielnie walczył z intruzami.
    Teraz ogarniam się bo mamy dzisiaj gości na obiad (nie wiem jak mam to zrobić w moim stanie), a wstyd się przyznać ale w szlafroku pomykam jeszcze ;)
    Ależ lecisz z wagi babo!!!! Gratulacje ogromne. Jesteś niebywale dzielna i konsekwentna. Kostka czekolady nikomu nie zaszkodziła, o ile na kostce się kończy a nie na tabliczce ;) Jestem za tym żebyś sobie czasem kosteczkę zjadła, bo jak będziesz się tak całkiem powstrzymywać to w końcu nie wytrzymasz i popełnisz grzech ciężki - 2 tabliczki naraz!
    Trzymam dalej kciukasy!!!
    jeju wrote:
    Dzielna dziewczynka!
    Może rumianek do płukania gardełka i jakiś sok z aloesu?
    Lniane siemię jest super też na takie odczucia ale głowy nie daję, że pomoże...
    Zdrowiej kobieto!
    U nas się mawiało, setkę wódki z pieprzem, gorącego hiszpana i do łóżka...

Fedra, Libra, Dodi, magdzia26, aisa lubią tę wiadomość

9f7j3e5e06vngc0g.png
    961lgu1rd0kaje2g.png
  • Muska Autorytet

Wysłany: 20 października 2013, 12:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Odmeldowuję sie bo czas mi ucieka a musze dużo jeszcze porobić przed przyjazdem wuja. M gdzieś wsiąknął i wszystko na mojej głowie. Jak tu siedzę to się oderwac nie mogę ;)
    Miłej niedzieli zatem i do usłyszenia może wieczorem :)

Fedra, Dodi, magdzia26, aisa lubią tę wiadomość

9f7j3e5e06vngc0g.png
    961lgu1rd0kaje2g.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 października 2013, 12:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shagga_80 wrote:
    Hura !!
    Dziś wreszcie wychodzimy do domku po południu jak Stworek poopala się jeszcze trochę :-D

No i gitara kochana :-) Super :-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 października 2013, 12:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry w ten wietrzny niedzielny dzionek :-)
    Miłego niedzielnego wietrznego dzionka :-)
    Smacznego obiadku (ja już rosołek zaliczyłam) ;-)

No to narka kobitki :-)

Fedra, magdzia26, Dodi, aisa lubią tę wiadomość

• Effcia28 Autorytet

Wysłany: 20 października 2013, 12:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobry dzień :)

Shaggusia cieszę się ,ze możecie wreszcie wyjść do domku, tam zawsze najlepiej :)

pokazuje mi ,że jestem w szóstym miesiącu ciąży o.O
    Fedruś wysłałam Ci priv
    Pozdrawiam wszystkie serdecznie :)

Rucia, Fedra, magdzia26, Libra, Kfjatus, mauysia, Dodi, aisa lubią tę wiadomość

frgt5b8.png 546fc3c5c96d17b5.png
  • jeju Autorytet

Wysłany: 20 października 2013, 12:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W pracy, przy kawie rozmawiają dwie koleżanki:
    - Jak tam Twój wczorajszy sex?
    - Beznadzieja... mąż przyszedł do domu, w 3 minuty zjadł obiad, potem 4 minuty bzykania i po dwóch minutach spał... A u Ciebie?
    - No u mnie rewelacja, mąż przyszedł do domu, zabrał mnie na przepyszna romantyczną kolację. Później przez godzinę wracaliśmy do domu spacerkiem przez miasto, potem świece i godzina przecudownej gry wstępnej. Następnie godzina nieziemskiego sexu a na koniec wyobraź sobie, ze przez godzinę rozmawialiśmy czule ze sobą. Bajka po prostu!
    W tym samym czasie rozmawia ze sobą dwóch kolegów:
    - Jak tam Twój wczorajszy sex?
    - No za-je-biś-cie! Przychodzę do domu, obiad na stole, zjadłem, pobzykałem i zasnąłem! A u Ciebie?
    - U mnie? K*rwa, u mnie beznadzieja. Przychodzę - nie ma prądu, bo zapomniałem zapłacić za rachunek, zabrałem wiec gdzieś starą na kolację, żarcie było beznadziejne i takie drogie, że nie starczyło mi na taksówkę i musiałem zap**rdalać do domu na piechotę. Przychodzimy, k*rwa
    przecież nie ma prądu, więc znowu te cholerne świece. Byłem tak wkurzony, że najpierw przez godzinę nie mógł mi stanąć a potem przez godzinę nie mogłem się spuścić. Na to wszystko tak się wk*rwiłem, że przez godzinę jeszcze usnąć nie mogłem.

A PROPO NASZEGO LIBIDO I NASZYCH POTRZEB :-)

Effcia28, AGA 30, Rucia, Fedra, Kaja, magdzia26, justa183, kiti, Spero, Libra, Kfjatus, a-koczek, zbikowa, Muska, mauysia, Dodi, aisa lubią tę wiadomość

21fdf3f6662aeb0b776eba2645690831.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 października 2013, 12:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jeju dobre dobre :-)

• Kaja Autorytet

Wysłany: 20 października 2013, 13:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam was kochane !!!!
    więc po wczorajszej intensywnej Sobocie nie miałam czasu ,aby was nawiedzić ,ale jestem wdzięczna ,że mało naskrobałyście !!!!!
    Tak wczoraj wylądowałam w Jastrzębiej Gorze i wróciliśmy o północy !!!
    Shagga reweracje na Patyku ,że wychodzicie już do domku !!!
    Selena nie martw się najważniejsze ,że nie ma plamień!!
    Rucia no Leoś przystojniak czdowo!!!!
    Aga tak Wafla wykorzystać i to kalekę ,ale jak się nie opierał ;-)
    Justyna witamy w naszych skromnych progach !!!
    Ilona super ,że na Polskiej ziemi już jesteście !!!
    Jeju gratuluję utraty wagi ..ps mój m tez na diecie i na minusie ma już 13kg idzie skubany jak burza :-)

no i tych o których zapomniałam kocham was :-)

miłej niedzieli nadaje z łoża :-)

jeju, magdzia26, Selena, Libra, a-koczek, a-koczek, a-koczek, mauysia, Dodi, Rucia, Fedra, aisa, Agafia lubią tę wiadomość

mhsvanlih0qhtdnx.png

https://www.maluchy.pl/li-67859.png

• Fedra Autorytet

Wysłany: 20 października 2013, 13:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam się niedzielnie ja tylko na krótką chwilkę...

witam nowa koleżankę...

Sagga super ze wychodzisz...

Wosebko no ja trzeba to trzeba ważne żeby z Dzidzią było wszystko ok...

więcej co miałam napisac nie pamiętam bo jestem na lekach buziaki :*

Selena, Libra, Kfjatus, Dodi, magdzia26, aisa, Agafia lubią tę wiadomość

17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz <3
    2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • jeju Autorytet

Wysłany: 20 października 2013, 14:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaju :-) Pogratuluj m spadku wagi:-D
    Będzie potrzebował kondycji jak zacznie Wam biegać Wasza kruszynka :-D

No to mam większą jeszcze motywację, facet potrafi a ja nie?
    Acha i kupiłam super jeansy ostatnio, bo w tamte poprzednie się nie mieściłam...są takie jak lubię, nie pod brodę ale takie bardziej biodrówki...Dziś mi pięknie brzuszysko spłaszczyły, poczułam się super...

Ile jeden ciuch może zmienić w samopoczuciu kobiety :-D
    Mężu chcesz mnie zadowoloną codziennie? Wiesz co robić :-) Daj mi Twoją złotą kartę :-P

Kaja, magdzia26, AGA 30, Fedra, Libra, Dodi, Rucia, aisa lubią tę wiadomość

21fdf3f6662aeb0b776eba2645690831.png
  • plemniczka Autorytet

Wysłany: 20 października 2013, 14:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam sie i ja :)

Shaggi ciesze sie niezmiernie ze wypuszczają/wypuscili was do domku :)
    Muzi kochana gratuluje spadających kilogramów! to juz ładny wynik :)
    Mauysiu raz dwa i trzy i zobaczysz ze spadnie Ci reszta nadprogramowych kilogramków. W koncu ruchu Ci nie brakuje :)
    Wosebko szkoda ze jeszcze nie mozecie do domku isc, ale moze to i dobrze ze lekarz chce miec pewnosc ze jest sytuacja ustabilizowana.
    Ruciu śliczny Leonek!
    Ilonko no domyslam sie jak wam dobrze teraz... sama pamietam jak przyjezdzalam z Holandii do Polski,taki spokój i radosc mnie ogarniały..
    Madziu ja mysle podobnie jak dziewczyny ze @ stoi za rogiem :(. Trzymam kciuki za przyszly cykl!
    Aga gratuluje udanego zgwałcenia :)

magdzia26, Selena, AGA 30, Fedra, Libra, Kfjatus, Kaja, Sandraa, Dodi, Rucia, aisa lubią tę wiadomość

2nn3skjo0mk8tm7j.png

0ep1dkp.png
  • magdzia26 Autorytet

Wysłany: 20 października 2013, 14:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Muska i Ruciu i Plemniczko dziękuję za odpowiedź i przywolanie do porzadku... przepraszam was za moje panikowanie ale pewnie parę cykli jeszcze minie zanim zacznę podchodzić do tego z dystansem :/ mialyscie racje @ przyszła wiec 4 cykl rozpoczęty a o tych pkamieniach brązowych musze pogadać z ginka swoją bo tydzień przed @ to chyba nie jest do końca normalne...
    Agus gwałt na waflu... fiu fiu co tam się działo ;D było mocno gorąco pewnie :P
    Olciu gdzie ty się podziewasz <3
    A żeby nie było Fedrus <3
    I idę dalej sprzątać mieszkanko a później obiadek buziaki

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 października 2013, 14:34

plemniczka, AGA 30, Fedra, Libra, Muska, Dodi, aisa lubią tę wiadomość

zrz6x1hpqvnjwkat.png
    Aniołek 16.08.2016 <3
  • justa183 Ekspertka

Wysłany: 20 października 2013, 15:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ojej ile tu się dzieje :) nie jestem w stanie poznać wszystkich historii od początku, bo to już 4432 strony ale postaram się przynajmniej zorientować :)

AGA 30, magdzia26, Fedra, Libra, a-koczek, Effcia28, Kaja, mauysia, Dodi, Rucia, Blondi22 lubią tę wiadomość

zem3tv7317jpvd05.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 października 2013, 15:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    justa183 wrote:
    ojej ile tu się dzieje :) nie jestem w stanie poznać wszystkich historii od początku, bo to już 4432 strony ale postaram się przynajmniej zorientować :)

U NAS jak w "Modzie na Sukces" Szybko połapiesz o co komi na co i dlaczego :-)

justa183, magdzia26, Fedra, Libra, a-koczek, a-koczek, Effcia28, Kaja, kierzynka, Muska, mauysia, Dodi, Rucia, Blondi22, Blondi22, aisa lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 października 2013, 15:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zawiozłam Wafla na mecz no i co tu robić laseczki :/
    Myślałam na basen jechać ale tyle ludzi będzie bo to niedziela :/
    Ach błoga cisza nastała wreszcie :-)

Ps. A dziś nad ranem Wafel się od wdzięczył i zgwałcił mnie :-):-):-):-):-)

magdzia26, Fedra, Sandraa, Libra, a-koczek, plemniczka, Kaja, kierzynka, Muska, zbikowa, mauysia, Dodi, Rucia, Blondi22, aisa lubią tę wiadomość

• kiti Autorytet

Wysłany: 20 października 2013, 15:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucia śliczny Leoś.

Jeju życze wytrwałości w postanowieniu zrzucenia paru kilogramów ;-)

Madzia daję kopniaka na nowy cykl, niech się uda!

Shagga fajnie że już jesteście w komplecie w domku :)

Kajuś a ty nie miałas odpoczywać ? ;-)

Selenko cieszę się że już lepiej.

Fedra jeszcze raz dziękuję za pomoc :*

Aga a jednak się udało okiełzać Wafla ;-) Oby tak dalej!!!

Pozdrawaiam resztę dziewczyn :*

Powiem wam ,że przez te wszystkie ostatnie wydarzenia czuję się podłamana i nawet nie mam motywacji i sił do nauki :(

Miłej niedzieli :*

magdzia26, AGA 30, Selena, Fedra, Libra, Kfjatus, Sandraa, jeju, Dodi, Rucia, aisa lubią tę wiadomość

Amelka <3
    201509114956.png
    Aleksander <3
    ex2bi09k0ms1b5pi.png
    Nasz Aniołek * 11tc (21.04. -02.07.2016)
‹‹ 4411 4412 4413 4414 4415 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Perimenopauza - czym jest, jak na nas wpływa i jak sobie możemy z nią poradzić!

Czym jest perimenopauza i czym różni się od menopauzy? Czy jeśli masz 40 lat to ten temat może dotyczyć również Ciebie? W jaki sposób perimenopauza się zaczyna? Jakie są typowe i nietypowe objawy spadku i burzy hormonów przed menopauzą? Czy można temu zapobiec, jak sobie radzić z objawami i jak dbać o zdrowie, gdy spada estrogen? Wraz z ekspertami stworzyliśmy dla Ciebie artykuł, z którego dowiesz się wszystkiego, czego potrzebujesz o swoim zdrowiu hormonalnym w okresie perimenopauzy.

CZYTAJ WIĘCEJ

Starania o ciążę a badanie AMH - 6 rzeczy, o których warto wiedzieć

Badanie AMH może bardzo dużo powiedzieć o kobiecej płodności... Kiedy warto je wykonać? Jakich informacji może dostarczyć? Jakie są normy AMH i jak przebiega badanie? Poznaj 6 faktów o badaniu AMH!

CZYTAJ WIĘCEJ

6 składników, które mogą wesprzeć Twoją płodność i zwiększyć szanse na zajście w ciążę!

Dowiedz się, które składniki są ważne i istotne w kontekście płodności. Jakie produkty mogą zwiększać szanse na zajście w ciążę i tym samym przyśpieszać starania o dziecko? Poznaj proste i sprawdzone przepisy na zastosowanie 6 składników wspierających płodność!

CZYTAJ WIĘCEJ