X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • magdzia26 Autorytet

Wysłany: 20 października 2013, 11:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry kochane moje :) shaggusia ale się ciesze ze w końcu do domku wracacie z Igorkiem <3 Muzi super spadek wielkie gratulacje :) Rucia super foteczki ale masz przystojniak w brzuszku <3 Selenko nie zamartwiaj się może jednak cie niedługo wypuszcza <3
    Ją dzisiaj druga noc z rzędu miałam nieprzespana nie wiem co się dzieje ze mną i z moim organizmem a szczególnie z moja @ :/ może jak któraś będzie miała chwile to mi doradzi co to może ze mną być... mam cały czas takie lekkie brązowe plamienia, ale takie bardzo dziwne, @ nie widać nic mnie nie boli a zawsze mnie brzuch napierdziela jak mam mieć @ noi cały czas mnie mdli ale temp bardzo niska juz dzisiaj może to jakaś urojona ciąża :/

Fedra, Dodi lubią tę wiadomość

zrz6x1hpqvnjwkat.png
    dqpr2n0afwpg3f4t.png[/url]
    Aniołek 16.08.2016 <3
  • magdzia26 Autorytet

Wysłany: 20 października 2013, 11:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A i milej niedziel kochane moje <3

AGA 30, Fedra, a-koczek, Dodi, aisa, Agafia lubią tę wiadomość

zrz6x1hpqvnjwkat.png
    Aniołek 16.08.2016 <3
  • Muska Autorytet

Wysłany: 20 października 2013, 11:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To może być coś z progesteronem. Pamiętam że moja endo się mnie parę razy pytała czy nie mam parudniowych brązowych skąpych plamień przed @. Powiedział mi wtedy że tak max. 2 dni to jeszcze ok jest, a jak więcej to mam jej zameldować.
    Wg mnie @ się rozkręca niestety i jak w końcu poleci to wodospadem :/ Raz czy 2 miałam podobnie.
    magdzia26 wrote:
    Dzień dobry kochane moje :) shaggusia ale się ciesze ze w końcu do domku wracacie z Igorkiem <3 Muzi super spadek wielkie gratulacje :) Rucia super foteczki ale masz przystojniak w brzuszku <3 Selenko nie zamartwiaj się może jednak cie niedługo wypuszcza <3
    Ją dzisiaj druga noc z rzędu miałam nieprzespana nie wiem co się dzieje ze mną i z moim organizmem a szczególnie z moja @ :/ może jak któraś będzie miała chwile to mi doradzi co to może ze mną być... mam cały czas takie lekkie brązowe plamienia, ale takie bardzo dziwne, @ nie widać nic mnie nie boli a zawsze mnie brzuch napierdziela jak mam mieć @ noi cały czas mnie mdli ale temp bardzo niska juz dzisiaj może to jakaś urojona ciąża :/

magdzia26 lubi tę wiadomość

9f7j3e5e06vngc0g.png
    961lgu1rd0kaje2g.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 października 2013, 11:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdzia sądzę, że lada chwila przyjdzie wredna @ :(

A Ty Wosebko leż i się oszczędzaj, wszystko dla dobra dzidziusia :)

Dziękuję za miłe słowa odnośnie potomka :)

AGA 30, magdzia26, Selena, Dodi, aisa lubią tę wiadomość

• Muska Autorytet

Wysłany: 20 października 2013, 11:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rumianek w ogóle bardzo lubie. M za to nie cierpi i nie wierzy że mi to może smakować ;) Pije sobie przynajmniej 0,5 litra dziennie. W ogóle to magiczna herbatka. Zabija wszelkie bakcyle (na zapalenia dolnych dróg też jest super btw!).
    Na śniadanko sobie zapodałam kanapeczkę z czosnkowym dressingiem. Było pyszne, piekło całe gardło, a to chyba znaczy że czosnek tam dzielnie walczył z intruzami.
    Teraz ogarniam się bo mamy dzisiaj gości na obiad (nie wiem jak mam to zrobić w moim stanie), a wstyd się przyznać ale w szlafroku pomykam jeszcze ;)
    Ależ lecisz z wagi babo!!!! Gratulacje ogromne. Jesteś niebywale dzielna i konsekwentna. Kostka czekolady nikomu nie zaszkodziła, o ile na kostce się kończy a nie na tabliczce ;) Jestem za tym żebyś sobie czasem kosteczkę zjadła, bo jak będziesz się tak całkiem powstrzymywać to w końcu nie wytrzymasz i popełnisz grzech ciężki - 2 tabliczki naraz!
    Trzymam dalej kciukasy!!!
    jeju wrote:
    Dzielna dziewczynka!
    Może rumianek do płukania gardełka i jakiś sok z aloesu?
    Lniane siemię jest super też na takie odczucia ale głowy nie daję, że pomoże...
    Zdrowiej kobieto!
    U nas się mawiało, setkę wódki z pieprzem, gorącego hiszpana i do łóżka...

Fedra, Libra, Dodi, magdzia26, aisa lubią tę wiadomość

9f7j3e5e06vngc0g.png
    961lgu1rd0kaje2g.png
  • Muska Autorytet

Wysłany: 20 października 2013, 12:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Odmeldowuję sie bo czas mi ucieka a musze dużo jeszcze porobić przed przyjazdem wuja. M gdzieś wsiąknął i wszystko na mojej głowie. Jak tu siedzę to się oderwac nie mogę ;)
    Miłej niedzieli zatem i do usłyszenia może wieczorem :)

Fedra, Dodi, magdzia26, aisa lubią tę wiadomość

9f7j3e5e06vngc0g.png
    961lgu1rd0kaje2g.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 października 2013, 12:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shagga_80 wrote:
    Hura !!
    Dziś wreszcie wychodzimy do domku po południu jak Stworek poopala się jeszcze trochę :-D

No i gitara kochana :-) Super :-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 października 2013, 12:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry w ten wietrzny niedzielny dzionek :-)
    Miłego niedzielnego wietrznego dzionka :-)
    Smacznego obiadku (ja już rosołek zaliczyłam) ;-)

No to narka kobitki :-)

Fedra, magdzia26, Dodi, aisa lubią tę wiadomość

• Effcia28 Autorytet

Wysłany: 20 października 2013, 12:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobry dzień :)

Shaggusia cieszę się ,ze możecie wreszcie wyjść do domku, tam zawsze najlepiej :)

pokazuje mi ,że jestem w szóstym miesiącu ciąży o.O
    Fedruś wysłałam Ci priv
    Pozdrawiam wszystkie serdecznie :)

Rucia, Fedra, magdzia26, Libra, Kfjatus, mauysia, Dodi, aisa lubią tę wiadomość

frgt5b8.png 546fc3c5c96d17b5.png
  • jeju Autorytet

Wysłany: 20 października 2013, 12:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W pracy, przy kawie rozmawiają dwie koleżanki:
    - Jak tam Twój wczorajszy sex?
    - Beznadzieja... mąż przyszedł do domu, w 3 minuty zjadł obiad, potem 4 minuty bzykania i po dwóch minutach spał... A u Ciebie?
    - No u mnie rewelacja, mąż przyszedł do domu, zabrał mnie na przepyszna romantyczną kolację. Później przez godzinę wracaliśmy do domu spacerkiem przez miasto, potem świece i godzina przecudownej gry wstępnej. Następnie godzina nieziemskiego sexu a na koniec wyobraź sobie, ze przez godzinę rozmawialiśmy czule ze sobą. Bajka po prostu!
    W tym samym czasie rozmawia ze sobą dwóch kolegów:
    - Jak tam Twój wczorajszy sex?
    - No za-je-biś-cie! Przychodzę do domu, obiad na stole, zjadłem, pobzykałem i zasnąłem! A u Ciebie?
    - U mnie? K*rwa, u mnie beznadzieja. Przychodzę - nie ma prądu, bo zapomniałem zapłacić za rachunek, zabrałem wiec gdzieś starą na kolację, żarcie było beznadziejne i takie drogie, że nie starczyło mi na taksówkę i musiałem zap**rdalać do domu na piechotę. Przychodzimy, k*rwa
    przecież nie ma prądu, więc znowu te cholerne świece. Byłem tak wkurzony, że najpierw przez godzinę nie mógł mi stanąć a potem przez godzinę nie mogłem się spuścić. Na to wszystko tak się wk*rwiłem, że przez godzinę jeszcze usnąć nie mogłem.

A PROPO NASZEGO LIBIDO I NASZYCH POTRZEB :-)

Effcia28, AGA 30, Rucia, Fedra, Kaja, magdzia26, justa183, kiti, Spero, Libra, Kfjatus, a-koczek, zbikowa, Muska, mauysia, Dodi, aisa lubią tę wiadomość

21fdf3f6662aeb0b776eba2645690831.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 października 2013, 12:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jeju dobre dobre :-)

• Kaja Autorytet

Wysłany: 20 października 2013, 13:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam was kochane !!!!
    więc po wczorajszej intensywnej Sobocie nie miałam czasu ,aby was nawiedzić ,ale jestem wdzięczna ,że mało naskrobałyście !!!!!
    Tak wczoraj wylądowałam w Jastrzębiej Gorze i wróciliśmy o północy !!!
    Shagga reweracje na Patyku ,że wychodzicie już do domku !!!
    Selena nie martw się najważniejsze ,że nie ma plamień!!
    Rucia no Leoś przystojniak czdowo!!!!
    Aga tak Wafla wykorzystać i to kalekę ,ale jak się nie opierał ;-)
    Justyna witamy w naszych skromnych progach !!!
    Ilona super ,że na Polskiej ziemi już jesteście !!!
    Jeju gratuluję utraty wagi ..ps mój m tez na diecie i na minusie ma już 13kg idzie skubany jak burza :-)

no i tych o których zapomniałam kocham was :-)

miłej niedzieli nadaje z łoża :-)

jeju, magdzia26, Selena, Libra, a-koczek, a-koczek, a-koczek, mauysia, Dodi, Rucia, Fedra, aisa, Agafia lubią tę wiadomość

mhsvanlih0qhtdnx.png

https://www.maluchy.pl/li-67859.png

• Fedra Autorytet

Wysłany: 20 października 2013, 13:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam się niedzielnie ja tylko na krótką chwilkę...

witam nowa koleżankę...

Sagga super ze wychodzisz...

Wosebko no ja trzeba to trzeba ważne żeby z Dzidzią było wszystko ok...

więcej co miałam napisac nie pamiętam bo jestem na lekach buziaki :*

Selena, Libra, Kfjatus, Dodi, magdzia26, aisa, Agafia lubią tę wiadomość

17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz <3
    2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • jeju Autorytet

Wysłany: 20 października 2013, 14:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaju :-) Pogratuluj m spadku wagi:-D
    Będzie potrzebował kondycji jak zacznie Wam biegać Wasza kruszynka :-D

No to mam większą jeszcze motywację, facet potrafi a ja nie?
    Acha i kupiłam super jeansy ostatnio, bo w tamte poprzednie się nie mieściłam...są takie jak lubię, nie pod brodę ale takie bardziej biodrówki...Dziś mi pięknie brzuszysko spłaszczyły, poczułam się super...

Ile jeden ciuch może zmienić w samopoczuciu kobiety :-D
    Mężu chcesz mnie zadowoloną codziennie? Wiesz co robić :-) Daj mi Twoją złotą kartę :-P

Kaja, magdzia26, AGA 30, Fedra, Libra, Dodi, Rucia, aisa lubią tę wiadomość

21fdf3f6662aeb0b776eba2645690831.png
  • plemniczka Autorytet

Wysłany: 20 października 2013, 14:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam sie i ja :)

Shaggi ciesze sie niezmiernie ze wypuszczają/wypuscili was do domku :)
    Muzi kochana gratuluje spadających kilogramów! to juz ładny wynik :)
    Mauysiu raz dwa i trzy i zobaczysz ze spadnie Ci reszta nadprogramowych kilogramków. W koncu ruchu Ci nie brakuje :)
    Wosebko szkoda ze jeszcze nie mozecie do domku isc, ale moze to i dobrze ze lekarz chce miec pewnosc ze jest sytuacja ustabilizowana.
    Ruciu śliczny Leonek!
    Ilonko no domyslam sie jak wam dobrze teraz... sama pamietam jak przyjezdzalam z Holandii do Polski,taki spokój i radosc mnie ogarniały..
    Madziu ja mysle podobnie jak dziewczyny ze @ stoi za rogiem :(. Trzymam kciuki za przyszly cykl!
    Aga gratuluje udanego zgwałcenia :)

magdzia26, Selena, AGA 30, Fedra, Libra, Kfjatus, Kaja, Sandraa, Dodi, Rucia, aisa lubią tę wiadomość

2nn3skjo0mk8tm7j.png

0ep1dkp.png
  • magdzia26 Autorytet

Wysłany: 20 października 2013, 14:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Muska i Ruciu i Plemniczko dziękuję za odpowiedź i przywolanie do porzadku... przepraszam was za moje panikowanie ale pewnie parę cykli jeszcze minie zanim zacznę podchodzić do tego z dystansem :/ mialyscie racje @ przyszła wiec 4 cykl rozpoczęty a o tych pkamieniach brązowych musze pogadać z ginka swoją bo tydzień przed @ to chyba nie jest do końca normalne...
    Agus gwałt na waflu... fiu fiu co tam się działo ;D było mocno gorąco pewnie :P
    Olciu gdzie ty się podziewasz <3
    A żeby nie było Fedrus <3
    I idę dalej sprzątać mieszkanko a później obiadek buziaki

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 października 2013, 14:34

plemniczka, AGA 30, Fedra, Libra, Muska, Dodi, aisa lubią tę wiadomość

zrz6x1hpqvnjwkat.png
    Aniołek 16.08.2016 <3
  • justa183 Ekspertka

Wysłany: 20 października 2013, 15:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ojej ile tu się dzieje :) nie jestem w stanie poznać wszystkich historii od początku, bo to już 4432 strony ale postaram się przynajmniej zorientować :)

AGA 30, magdzia26, Fedra, Libra, a-koczek, Effcia28, Kaja, mauysia, Dodi, Rucia, Blondi22 lubią tę wiadomość

zem3tv7317jpvd05.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 października 2013, 15:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    justa183 wrote:
    ojej ile tu się dzieje :) nie jestem w stanie poznać wszystkich historii od początku, bo to już 4432 strony ale postaram się przynajmniej zorientować :)

U NAS jak w "Modzie na Sukces" Szybko połapiesz o co komi na co i dlaczego :-)

justa183, magdzia26, Fedra, Libra, a-koczek, a-koczek, Effcia28, Kaja, kierzynka, Muska, mauysia, Dodi, Rucia, Blondi22, Blondi22, aisa lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 października 2013, 15:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zawiozłam Wafla na mecz no i co tu robić laseczki :/
    Myślałam na basen jechać ale tyle ludzi będzie bo to niedziela :/
    Ach błoga cisza nastała wreszcie :-)

Ps. A dziś nad ranem Wafel się od wdzięczył i zgwałcił mnie :-):-):-):-):-)

magdzia26, Fedra, Sandraa, Libra, a-koczek, plemniczka, Kaja, kierzynka, Muska, zbikowa, mauysia, Dodi, Rucia, Blondi22, aisa lubią tę wiadomość

• kiti Autorytet

Wysłany: 20 października 2013, 15:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucia śliczny Leoś.

Jeju życze wytrwałości w postanowieniu zrzucenia paru kilogramów ;-)

Madzia daję kopniaka na nowy cykl, niech się uda!

Shagga fajnie że już jesteście w komplecie w domku :)

Kajuś a ty nie miałas odpoczywać ? ;-)

Selenko cieszę się że już lepiej.

Fedra jeszcze raz dziękuję za pomoc :*

Aga a jednak się udało okiełzać Wafla ;-) Oby tak dalej!!!

Pozdrawaiam resztę dziewczyn :*

Powiem wam ,że przez te wszystkie ostatnie wydarzenia czuję się podłamana i nawet nie mam motywacji i sił do nauki :(

Miłej niedzieli :*

magdzia26, AGA 30, Selena, Fedra, Libra, Kfjatus, Sandraa, jeju, Dodi, Rucia, aisa lubią tę wiadomość

Amelka <3
    201509114956.png
    Aleksander <3
    ex2bi09k0ms1b5pi.png
    Nasz Aniołek * 11tc (21.04. -02.07.2016)
‹‹ 4411 4412 4413 4414 4415 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Pokój dziecka - 7 inspiracji na kreatywną aranżację

Urządzanie pokoju dziecka to jedno z najprzyjemniejszych, ale i wymagających zadań dla rodziców. Chcemy, aby przestrzeń była nie tylko bezpieczna i funkcjonalna, ale też sprzyjała rozwojowi wyobraźni, kreatywności oraz dawała dziecku poczucie komfortu i radości. Jeśli szukasz pomysłów na aranżację, które łączą estetykę z praktycznością, świetnie trafiłeś! Warto sięgnąć po sprawdzone i inspirujące rozwiązania, które sprawdzą się dla maluchów, przedszkolaków i starszych dzieci. W tym artykule znajdziesz 7 konkretnych, sprawdzonych propozycji, które odmienią każdy pokój.

CZYTAJ WIĘCEJ

Smog - czy smog w Polsce może obniżać płodność?

Polska jest jednym z najbardziej zanieczyszczonych krajów na świecie. To niestety przykry fakt. Jesteśmy świadomi, że smog negatywnie wpływa na nasz organizm - płuca, serce. Ale czy może również upośledzać naszą płodność? Czy może dodatkowo obniżać parametry nasienia? Czy możemy mądrze się przed tym zabezpieczać, czy to już histeria? Zadaliśmy to pytanie ekspertom, przeczytaj co usłyszeliśmy!  

CZYTAJ WIĘCEJ

Choroba Hashimoto a ciąża - co musisz wiedzieć?

Hashimoto co to za choroba i jak się objawia? Przede wszystkim charakteryzuje się przewlekłym stanem zapalnym tarczycy (tzw. limfocytowym zapaleniem tarczycy). Jak ją rozpoznać i jak leczyć? Hashimoto a ciąża - jaki wpływ może mieć choroba Hashimoto na płodność kobiet oraz przebieg ciąży?

CZYTAJ WIĘCEJ