plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzień dobry kochane moje
shaggusia ale się ciesze ze w końcu do domku wracacie z Igorkiem
Muzi super spadek wielkie gratulacje
Rucia super foteczki ale masz przystojniak w brzuszku
Selenko nie zamartwiaj się może jednak cie niedługo wypuszcza
Ją dzisiaj druga noc z rzędu miałam nieprzespana nie wiem co się dzieje ze mną i z moim organizmem a szczególnie z moja @może jak któraś będzie miała chwile to mi doradzi co to może ze mną być... mam cały czas takie lekkie brązowe plamienia, ale takie bardzo dziwne, @ nie widać nic mnie nie boli a zawsze mnie brzuch napierdziela jak mam mieć @ noi cały czas mnie mdli ale temp bardzo niska juz dzisiaj może to jakaś urojona ciąża
Fedra, Dodi lubią tę wiadomość
-
To może być coś z progesteronem. Pamiętam że moja endo się mnie parę razy pytała czy nie mam parudniowych brązowych skąpych plamień przed @. Powiedział mi wtedy że tak max. 2 dni to jeszcze ok jest, a jak więcej to mam jej zameldować.
Wg mnie @ się rozkręca niestety i jak w końcu poleci to wodospademRaz czy 2 miałam podobnie.
magdzia26 wrote:Dzień dobry kochane mojeshaggusia ale się ciesze ze w końcu do domku wracacie z Igorkiem
Muzi super spadek wielkie gratulacje
Rucia super foteczki ale masz przystojniak w brzuszku
Selenko nie zamartwiaj się może jednak cie niedługo wypuszcza
Ją dzisiaj druga noc z rzędu miałam nieprzespana nie wiem co się dzieje ze mną i z moim organizmem a szczególnie z moja @może jak któraś będzie miała chwile to mi doradzi co to może ze mną być... mam cały czas takie lekkie brązowe plamienia, ale takie bardzo dziwne, @ nie widać nic mnie nie boli a zawsze mnie brzuch napierdziela jak mam mieć @ noi cały czas mnie mdli ale temp bardzo niska juz dzisiaj może to jakaś urojona ciąża
magdzia26 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Rumianek w ogóle bardzo lubie. M za to nie cierpi i nie wierzy że mi to może smakować
Pije sobie przynajmniej 0,5 litra dziennie. W ogóle to magiczna herbatka. Zabija wszelkie bakcyle (na zapalenia dolnych dróg też jest super btw!).
Na śniadanko sobie zapodałam kanapeczkę z czosnkowym dressingiem. Było pyszne, piekło całe gardło, a to chyba znaczy że czosnek tam dzielnie walczył z intruzami.
Teraz ogarniam się bo mamy dzisiaj gości na obiad (nie wiem jak mam to zrobić w moim stanie), a wstyd się przyznać ale w szlafroku pomykam jeszcze
Ależ lecisz z wagi babo!!!! Gratulacje ogromne. Jesteś niebywale dzielna i konsekwentna. Kostka czekolady nikomu nie zaszkodziła, o ile na kostce się kończy a nie na tabliczceJestem za tym żebyś sobie czasem kosteczkę zjadła, bo jak będziesz się tak całkiem powstrzymywać to w końcu nie wytrzymasz i popełnisz grzech ciężki - 2 tabliczki naraz!
Trzymam dalej kciukasy!!!
jeju wrote:Dzielna dziewczynka!
Może rumianek do płukania gardełka i jakiś sok z aloesu?
Lniane siemię jest super też na takie odczucia ale głowy nie daję, że pomoże...
Zdrowiej kobieto!
U nas się mawiało, setkę wódki z pieprzem, gorącego hiszpana i do łóżka...Fedra, Libra, Dodi, magdzia26, aisa lubią tę wiadomość
-
Odmeldowuję sie bo czas mi ucieka a musze dużo jeszcze porobić przed przyjazdem wuja. M gdzieś wsiąknął i wszystko na mojej głowie. Jak tu siedzę to się oderwac nie mogę
Miłej niedzieli zatem i do usłyszenia może wieczoremFedra, Dodi, magdzia26, aisa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dobry dzień
Shaggusia cieszę się ,ze możecie wreszcie wyjść do domku, tam zawsze najlepiej
pokazuje mi ,że jestem w szóstym miesiącu ciąży
Fedruś wysłałam Ci priv
Pozdrawiam wszystkie serdecznie
Rucia, Fedra, magdzia26, Libra, Kfjatus, mauysia, Dodi, aisa lubią tę wiadomość
-
W pracy, przy kawie rozmawiają dwie koleżanki:
- Jak tam Twój wczorajszy sex?
- Beznadzieja... mąż przyszedł do domu, w 3 minuty zjadł obiad, potem 4 minuty bzykania i po dwóch minutach spał... A u Ciebie?
- No u mnie rewelacja, mąż przyszedł do domu, zabrał mnie na przepyszna romantyczną kolację. Później przez godzinę wracaliśmy do domu spacerkiem przez miasto, potem świece i godzina przecudownej gry wstępnej. Następnie godzina nieziemskiego sexu a na koniec wyobraź sobie, ze przez godzinę rozmawialiśmy czule ze sobą. Bajka po prostu!
W tym samym czasie rozmawia ze sobą dwóch kolegów:
- Jak tam Twój wczorajszy sex?
- No za-je-biś-cie! Przychodzę do domu, obiad na stole, zjadłem, pobzykałem i zasnąłem! A u Ciebie?
- U mnie? K*rwa, u mnie beznadzieja. Przychodzę - nie ma prądu, bo zapomniałem zapłacić za rachunek, zabrałem wiec gdzieś starą na kolację, żarcie było beznadziejne i takie drogie, że nie starczyło mi na taksówkę i musiałem zap**rdalać do domu na piechotę. Przychodzimy, k*rwa
przecież nie ma prądu, więc znowu te cholerne świece. Byłem tak wkurzony, że najpierw przez godzinę nie mógł mi stanąć a potem przez godzinę nie mogłem się spuścić. Na to wszystko tak się wk*rwiłem, że przez godzinę jeszcze usnąć nie mogłem.
A PROPO NASZEGO LIBIDO I NASZYCH POTRZEBEffcia28, AGA 30, Rucia, Fedra, Kaja, magdzia26, justa183, kiti, Spero, Libra, Kfjatus, a-koczek, zbikowa, Muska, mauysia, Dodi, aisa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Witam was kochane !!!!
więc po wczorajszej intensywnej Sobocie nie miałam czasu ,aby was nawiedzić ,ale jestem wdzięczna ,że mało naskrobałyście !!!!!
Tak wczoraj wylądowałam w Jastrzębiej Gorze i wróciliśmy o północy !!!
Shagga reweracje na Patyku ,że wychodzicie już do domku !!!
Selena nie martw się najważniejsze ,że nie ma plamień!!
Rucia no Leoś przystojniak czdowo!!!!
Aga tak Wafla wykorzystać i to kalekę ,ale jak się nie opierał
Justyna witamy w naszych skromnych progach !!!
Ilona super ,że na Polskiej ziemi już jesteście !!!
Jeju gratuluję utraty wagi ..ps mój m tez na diecie i na minusie ma już 13kg idzie skubany jak burza
no i tych o których zapomniałam kocham was
miłej niedzieli nadaje z łożajeju, magdzia26, Selena, Libra, a-koczek, a-koczek, a-koczek, mauysia, Dodi, Rucia, Fedra, aisa, Agafia lubią tę wiadomość
-
Witam się niedzielnie ja tylko na krótką chwilkę...
witam nowa koleżankę...
Sagga super ze wychodzisz...
Wosebko no ja trzeba to trzeba ważne żeby z Dzidzią było wszystko ok...
więcej co miałam napisac nie pamiętam bo jestem na lekach buziaki :*Selena, Libra, Kfjatus, Dodi, magdzia26, aisa, Agafia lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
Kaju
Pogratuluj m spadku wagi:-D
Będzie potrzebował kondycji jak zacznie Wam biegać Wasza kruszynka
No to mam większą jeszcze motywację, facet potrafi a ja nie?
Acha i kupiłam super jeansy ostatnio, bo w tamte poprzednie się nie mieściłam...są takie jak lubię, nie pod brodę ale takie bardziej biodrówki...Dziś mi pięknie brzuszysko spłaszczyły, poczułam się super...
Ile jeden ciuch może zmienić w samopoczuciu kobiety
Mężu chcesz mnie zadowoloną codziennie? Wiesz co robićDaj mi Twoją złotą kartę
Kaja, magdzia26, AGA 30, Fedra, Libra, Dodi, Rucia, aisa lubią tę wiadomość
-
Witam sie i ja
Shaggi ciesze sie niezmiernie ze wypuszczają/wypuscili was do domku
Muzi kochana gratuluje spadających kilogramów! to juz ładny wynik
Mauysiu raz dwa i trzy i zobaczysz ze spadnie Ci reszta nadprogramowych kilogramków. W koncu ruchu Ci nie brakuje
Wosebko szkoda ze jeszcze nie mozecie do domku isc, ale moze to i dobrze ze lekarz chce miec pewnosc ze jest sytuacja ustabilizowana.
Ruciu śliczny Leonek!
Ilonko no domyslam sie jak wam dobrze teraz... sama pamietam jak przyjezdzalam z Holandii do Polski,taki spokój i radosc mnie ogarniały..
Madziu ja mysle podobnie jak dziewczyny ze @ stoi za rogiem. Trzymam kciuki za przyszly cykl!
Aga gratuluje udanego zgwałceniamagdzia26, Selena, AGA 30, Fedra, Libra, Kfjatus, Kaja, Sandraa, Dodi, Rucia, aisa lubią tę wiadomość
-
Muska i Ruciu i Plemniczko dziękuję za odpowiedź i przywolanie do porzadku... przepraszam was za moje panikowanie ale pewnie parę cykli jeszcze minie zanim zacznę podchodzić do tego z dystansem
mialyscie racje @ przyszła wiec 4 cykl rozpoczęty a o tych pkamieniach brązowych musze pogadać z ginka swoją bo tydzień przed @ to chyba nie jest do końca normalne...
Agus gwałt na waflu... fiu fiu co tam się działobyło mocno gorąco pewnie
Olciu gdzie ty się podziewasz
A żeby nie było Fedrus
I idę dalej sprzątać mieszkanko a później obiadek buziakiWiadomość wyedytowana przez autora: 20 października 2013, 14:34
plemniczka, AGA 30, Fedra, Libra, Muska, Dodi, aisa lubią tę wiadomość
-
ojej ile tu się dzieje
nie jestem w stanie poznać wszystkich historii od początku, bo to już 4432 strony ale postaram się przynajmniej zorientować
AGA 30, magdzia26, Fedra, Libra, a-koczek, Effcia28, Kaja, mauysia, Dodi, Rucia, Blondi22 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyjusta183 wrote:ojej ile tu się dzieje
nie jestem w stanie poznać wszystkich historii od początku, bo to już 4432 strony ale postaram się przynajmniej zorientować
U NAS jak w "Modzie na Sukces" Szybko połapiesz o co komi na co i dlaczegojusta183, magdzia26, Fedra, Libra, a-koczek, a-koczek, Effcia28, Kaja, kierzynka, Muska, mauysia, Dodi, Rucia, Blondi22, Blondi22, aisa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyZawiozłam Wafla na mecz no i co tu robić laseczki
Myślałam na basen jechać ale tyle ludzi będzie bo to niedziela
Ach błoga cisza nastała wreszcie
Ps. A dziś nad ranem Wafel się od wdzięczył i zgwałcił mniemagdzia26, Fedra, Sandraa, Libra, a-koczek, plemniczka, Kaja, kierzynka, Muska, zbikowa, mauysia, Dodi, Rucia, Blondi22, aisa lubią tę wiadomość
-
Rucia śliczny Leoś.
Jeju życze wytrwałości w postanowieniu zrzucenia paru kilogramów
Madzia daję kopniaka na nowy cykl, niech się uda!
Shagga fajnie że już jesteście w komplecie w domku
Kajuś a ty nie miałas odpoczywać ?
Selenko cieszę się że już lepiej.
Fedra jeszcze raz dziękuję za pomoc :*
Aga a jednak się udało okiełzać WaflaOby tak dalej!!!
Pozdrawaiam resztę dziewczyn :*
Powiem wam ,że przez te wszystkie ostatnie wydarzenia czuję się podłamana i nawet nie mam motywacji i sił do nauki
Miłej niedzieli :*magdzia26, AGA 30, Selena, Fedra, Libra, Kfjatus, Sandraa, jeju, Dodi, Rucia, aisa lubią tę wiadomość