plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Kiti słońce na razie paru...a później zobaczymy...bo u mnie to jakby dwie mnie...no nie, do podwójnej mnie zabrakło hmmm....chwilkę...8 kg...więc chyba już czas na wzięcie się za robotę...
Dziękuję Wam za wieeeeelkie wsparcie!
Ja również trzymam kciuki za każdą z Was, za każdą nawet małą sprawę...
o kurczesz...spadam do kościoła, jak wrócę to popiszę dalej
kiti, AGA 30, Libra, magdzia26, plemniczka, Dodi, aisa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDzień dobry kochane.
widzę, że jakiś wyjątkowy weekend, bo coś się dzieje
Gunia wrote:Spero, a tak przy okazji, przypomniałam sobie, że miałam Cię o coś zapytaćDopiero niedawno oglądałam zdjęcia Twego mieszkanka - jest super, no i te dodatki! Gitara - bomba pomysł i ściana przeznaczona na biblioteczkę - mega.
Pytanko techniczne mam... czy nie nastręcza Wam problemów korzystanie z kuchenki elektrycznej? Bo widzę, że zamontowana jest w rogu - wygodnie się korzysta? Pytam, bo u mnie bardzo dużo czasu spędza się przy garach (nie piekarniku), a tez powolutku układam w głowie rozmieszczenie sprzętów kuchennych:)
Buźkam i zmykam dalej do kuchni:*
Guniu powiem Ci, że u nas to był przymus takiej kuchenki, bo mamy matulko miejsca, ale jestem strasznie zadowolona. W ogóle nie przeszkadza, że jest w rogu, wszystkie garnki mają uchwyty więc nie ma żadnego problemu. tylko, że ona jest el-gazowa. mamy butlę pod zlewem i wystarcza nam na pół roku.
Muzi gratuluję tych -5kg. Idziesz jak burza! Tak trzymaj!
Shagga strasznie się cieszę, że już wychodzicie.
my wróciliśmy od znajomych, chociaż do życia mój nie bardzo się nadaje, ale już na to nic nie poradzę. mam nadzieję, że do jutra wytrzeźwiejeFedra, kiti, Gunia, jeju, Dodi, magdzia26, aisa lubią tę wiadomość
-
Dziewczynki trzymajcie kciuki
jutro mam mieć badanie:) i być może wyjde do domku
ale ordynator mówił że bez względu na to czy będe w domu leżeć czy nie...to i tak polip może plamić
i wywołać poród:( ale mam już od m nakaz jak najwięcej leżeć i do pracy też juz mnie nie puści
więc będe się oszczędzać i mieć nadzieje że Kacpi jak najdłużej wytrzyma w brzuszku
Effcia28, Muska, Libra, jeju, mauysia, Dodi, Rucia, magdzia26, Blondi22, Fedra, aisa, Kfjatus, Agafia lubią tę wiadomość
-
Selenko i tak trzymaj...słuchaj się męża i odpoczywaj...wszak nosisz w sobie długo wyczekiwanego przez Was skarbeczka...jesteś dzielna i rozsądna...a prasować na siedząco to pewnie będziesz mogla...pranie to Radzio nastawi i rozwiesi...albo ktoś z rodziców...wszystko się poukłada.
Dodi, magdzia26, Fedra, Selena lubią tę wiadomość
-
kiti słonko ja tam odpoczywałam w pięknym hotelu nad morzem bo znajomi z Lodynu tam sie pojawili oni przy stole ,a ja oczywiście na łożu małżeński więc odpoczynek był ,a jutro do pracy lekarz nie zabronił pracy więc jutro zobaczę jak się będę tam czuła po 2 tyg przerwy
kiti, jeju, Dodi, magdzia26, Fedra, aisa lubią tę wiadomość
-
hej kobitki wczoraj pisalam ze dzis spodziewam sie okresu:D
i okresu brak zawsze okres dostaje z rana stawajac z lozka a dzis nic tylko mam sluz jakis...
ale nie nakrecam sie bo moze sie spoznia chociaz ani razu mi sie nie spoznil bo mam jak w zegarku ...
co myslicie gadalam z mojim partnerem uzgdnilismy ze test zrobie w piatek jak na sto procent bede pewna ze @ sie spoznia -
justa183 wrote:ojej ile tu się dzieje
nie jestem w stanie poznać wszystkich historii od początku, bo to już 4432 strony ale postaram się przynajmniej zorientować
ohh tak jak Aga napisała hihihihi dzieje się dużo a czasami milkniemy gdy weekendy nadchodzą ,ale różnie bywa w tygodniu to koleżanki szaleją tutaj ,a co do nadrobienia to hmmm ja bym skapitulowała za dużo do czytania ,ale w czasie wszystkiego się o nas dowiesz !!!
np. Aga30 ćwiczy gwałty na zlecenia lub bez też heehehehehe
koleżanki rodzą ,zachodzą i się starają o ten piekny stan bycia mama!!!!AGA 30, Dodi, magdzia26, a-koczek, Fedra, aisa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWitam...piszę już z domku
Nastał błooooooooogi spokój...już myślałam,że nie będzie mi to dane
Ale od początku... Wyszliśmy ze Szpitala koło 15...to co działo się w domu to się słowami opisać nie da...Kuba jest zakochany w swoim Braciszku (zresztą zapałał tą miłością już w Szpitalu) więc wciąz by Go całował, głaskał, ściskał itd itp...no i pierwszy leci,gdy usłyszy,że Igorek płacze...ale jednocześnie nie jest w stanie zrozumieć,żeby był o pół tonu cichszy! I bynajmniej nie mam na myśli,by chodził na paluszkach,bo tego nie oczekuję,ale krzyki czy wręcz wrzaski,gdy Igorek właśnie jest karmiony (i Mama ma wielką nadzieję,że On zaśnie podczas posiłku) są niewskazane!
Efekt? Igorek (bardzo zmęczony po powrocie do domu) chciał zasnąć, a nie mógł,bo COŚ Mu nie pozwalało...czy raczej KTOŚ! A jeśli już po ciężkich mękach udało się zamknąć oczka,to bardzo szybko sen się kończył...i jakimś dziwnym trafem działo się tak, po wizycie Starszego Brata w pokoju, wktórym w łóżeczku spał Młodszy..tak na marginesie powiem,że gdy udało mi się położyć Igorka lulu poszłam do łazienki i wstawiłam pranie (z całym zapasem ubrań i nie tylko, jakie mieliśmy w Szpitalu) i potem poszliśmy z Tatą i Starszym synem do zabawy...była wreszcie cisza i Igorek mógł spać? A skąd!! Wciąż Pierwszy musiał po coś biegać do dużego pokoju..i zwykle za chwilę było słychać płacz...bynajmniej nie KubusiaPóźniej wyciągnęliśmy ze Starszego,co się wtedy działo i wyszło,że Kubuś MUSIAŁ pogłaskać, dotknąć Igorka itd itp...i chyba nie bardzo był delikatny...po dwóch takich akcjach (gdy dopiero za drugim razem załapałam,że to może być sprężyna K, że I się budzi
) uznałam,że trzeba bardziej Go pilnować...wreszcie po 20 lekko przemyłam Najmłdoszego (dziś typową kąpiel odpuściliśmy,coby nie dokładać nerwów Mu), zaraz potem Tata wykąpał Starszego i gdy wrócili do naszego wspólnego pokoju,to najmłdoszy już spał...a o 21 wszyscy trzej moi muszkieterowie zasnęli...błoooooooooogi spokój
Mamusia zasiadła do kompa, posłuchała nawet radia bajka (spodziewałam się nieco bardziej interesującego mnie tematu nt diety podczas karmienia piersią,niestety nieco temat zboczył na inne tory,ale i tak posłuchałam, jednocześnie skrobiąc do Was...teraz mam zamiar nieco nadrobić zaległości w czytaniu...choć nie obiecuję,że zabawię tu dłuższą chwilę, bo pewnie niedługo luksus jaki mam teraz skończy się ...AGA 30, Libra, Muska, zbikowa, mauysia, Dodi, Rucia, Sandraa, magdzia26, Ola_czeka, a-koczek, Blondi22, Fedra, Selena, Kfjatus, aisa, kiti, jeju lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWiecie co po tych anty wogóle mi testy ovu nie wychodzą
Albo ovulki nie ma albo testy na mnie nie działają
Miałam iść na monitoring w tym cyklu ale ze względu na kryzys odpuściłam
Ale na następny cykl pójdę starając sie nie starając warto wiedzieć co w trawie piszczyLibra, aisa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAGA 30 wrote:Muzi pozwoliłam sobie skopiować twój kawał
Shhaguś to ciesz cię spokojem bo za 3 godzinki pewnie karmienie itp. To super że Starszy brat pokocha braciszka
Miłej nocki wszystkim życzę
Aga, obawiam się,że pora karmienia przypadnie znacznie wcześniej, bo ostatnio było ok 20Nie opłaca już mi się iść spać
Oby Igor był wyrozumiały i zasnął zaraz
Libra, Dodi, Spero, Fedra, AGA 30 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Helou helou wieczorową porą!
Muska - na gardło Tantum Verde odradzam... Zraziłam się do niego miesiąc temu, gdy bolało mnie gardło i Tantum nic nie pomagało. Od tej pory podejrzewam, że ostatnio rozcieńczają ten specyfik czy co... Bo juz w ogóle nie działa tak jak kiedyś. Zrażona Tantum Verde spróbowałam płukania szałwią (wiele razy w ciągu dnia) i zadziałało!
Magdzia - cholerka, widzę że jednak przylazła ta @... Oby ostatni raz!
Shagguś - to super że jesteście już w domu! Ciekawa jestem jak minie Wam pierwsza nocA jeśli chodzi o hałasowanie starszego - coś o tym wiem! Leo nie umie za cholerkę mówić cicho, do tego tupie strasznie, no i hałasuje klockami... Czasem budzi Heńka, to prawda... Ale przynajmniej do 14:30 jest w przedszkolu, to w domu jest cisza i Henk ma szansę się wyspać.
Effciu - gratuluję 6 miesiąca!
Muzi - świetny dowcip, właśnieprzeczytałam mojemu M i tez się uśmiał
Fedruś - po jakich lekach? tych na ząb?
Wosebko - trzymam mocno kciuki żebyć wyszła jutro!
Aaaach muszę już iść, bo H się obudził! Ja to mam pecha, jak się rozpiszę, to się panicz budziLibra, Dodi, Spero, Rucia, Sandraa, magdzia26, a-koczek, Muska, Fedra, Effcia28, AGA 30, Selena, Kfjatus, aisa, jeju lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymauysia wrote:Shagguś - to super że jesteście już w domu! Ciekawa jestem jak minie Wam pierwsza noc
A jeśli chodzi o hałasowanie starszego - coś o tym wiem! Leo nie umie za cholerkę mówić cicho, do tego tupie strasznie, no i hałasuje klockami... Czasem budzi Heńka, to prawda... Ale przynajmniej do 14:30 jest w przedszkolu, to w domu jest cisza i Henk ma szansę się wyspać.
PS. Mój Igorex śpi jeszcze...już 3,5h
Jak któraś ma namiary na mojego bloga,to odsyłam tam...tam nieco rozpisałam się o ostatnich dniach..Libra, Dodi, Spero, magdzia26, a-koczek, Fedra, AGA 30, aisa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyŻegnaj spokoju...już piąstki są w buzi tylko patrzeć jak będzie ryk..
Może jutro uda mi się zajrzeć? Może chociaż wieczorem...rano M musi iść na parę godzin do pracy więc moja mama przyjedzie,bo coś czuję,że jutro może być hardcore!
Buziaki,siusiaki.
PS. Czekam Muzi na to streszczonkoDodi, Libra, Spero, Rucia, Sandraa, magdzia26, a-koczek, Fedra, AGA 30, Kfjatus, aisa, jeju lubią tę wiadomość