plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyDzień dobry
Shagguś - macie wesoło teraz z KubusiemMoże niedługo taka fascynacja bratem mu przejdzie, i mizianie też się skończy?
A wtedy Igorek będzie mógł spokojnie spać.
Aga - gratuluję gwałtówkryzys kryzysem, ale seks musi być
Wosebko - trzymam kciuki zebyś wyszła dzisiaj do domu.
Wszystkim życzę miłego poniedziałku.Libra, magdzia26, a-koczek, Dodi, Sandraa, Fedra, AGA 30, Selena, Kfjatus, aisa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Cześć dziewczyny.
Agafio, z całego serca Ci gratuluję!
Shagguś fajnie że już w domciu. Igor przecudny.
Wosebko, mam nadzieję że będziesz mogła wrócić dziś do domu i tam odpoczywać.
Spero, Kiti, bardzo mocno trzymam kciuki za powrót optymizmu. To jest strasznie ważne w staraniach, bez względu na rodzaj trudności.
No nie da się bez notatek. Będę starała się podopisywać coś jak sobie przypomnę o czym myślałam nadrabiając Was. Miłego dnia.magdzia26, Libra, a-koczek, Dodi, Fedra, Effcia28, AGA 30, Selena, Kfjatus, aisa, kiti lubią tę wiadomość
-
witam
wczoraj nie pisałam bo kubus mój mial gosci bo dzis ma swoje imieniny.
Dostal do przedszkola cukierki i poszedł zadowolony wystrojony w koszule he
A po sobotnich warszatatach super Pan Zawitkowski fajny gosc i super opowiadał
Dostalismy sporo probek i ulotek i wygralam krem na roztepy i skarpetki dla małej a moj wygral kubek myjke w ksztalcie myszki i dwie gabki dla doroslego do mycia
A tak to jeszcze smoczki dostalismy ,próbki proszków mydelek i plynow.
A teraz lece was nadrabiaca-koczek, Muska, Libra, Dodi, magdzia26, Sandraa, Fedra, AGA 30, Kfjatus, aisa lubią tę wiadomość
-
Cześć babeczki
Ja dalej jestem aktywowana bo w domu siedzę. Wybieram się na 11:00 do lekarza, bo coś mi nie przechodzi. Tzn przechodzi z nosa w dół, czyli na gardło. Długo się zastanawiałam czy nie iść do pracy ale mój m tez mi powiedział że olać pracę, zdrowie ważniejsze, zwłaszcza że oni i tak mają pracownika gdzieś. Normalnie aż przykre, ale tu się z nim zgadzamPracuję w kołchozie korporacyjnym
No nic. Właśnei siedzę ze śniadankiem i pyszną kawusią.
Szałwię sobie kupię na pewno w drodze powrotnej z LM.
Kto się ze mną kawusi napije?Libra, Dodi, Blondi22, magdzia26, Rucia, Fedra, aisa lubią tę wiadomość
-
Hej kochane
Shagus fajnie ze juz w domlu jestescie.
Impreza urodzinowa była super córcia zadowolona chociaz był placz bo okazało sie ze pani od tortu troszke a raczej duzo go zmieniał bo syn jej sie rozchorował. A ten po zmianie córce sie nie podobał ale zaraz jej przeszło i było ok.
Wpadli do ans także nasi znajomi których troszke nie widziałam i przywiezli dobre wiesci ( dodam iz starali sie o dziecko jaki3s 2 miesiacw wczesniej niz my) ze moja kochana Beatka jest w 12 tygodniu ciązy taka byłam szczesliwa ze az sie rozpłakałam z tego powodu. Nikomu tak nie kibicowałam jak jej ( poza Wami tu z ovu). normalnie tak sie ciesze ze jej sie udało. Nawet nie poczułam tego ukłucia zazdrosci jak mi to powiedziała a przeciez przy mojeje siostrze i szwagierce to az mnie skrecało.Libra, Dodi, Blondi22, magdzia26, Sandraa, Rucia, Fedra, Kfjatus, aisa lubią tę wiadomość
-
jeju wrote:Ruciolec! Gdzie Ty się wczoraj podziewałaś?
Muska fajnie, że jesteś znów częściej!!!!
Gunia Ty też znów tu zaglądasz z większą kęstotliwością
Powiem Wam coś...ale czy ja powinnam się tak chwalić?
Wili dziś podejrzał jak się ważyłam...ło matko i córko...nie dowierzał...myślał, że ja dalej tkwię w punkcie ze 12 kg temu
Wczoraj się ze mną sprzeczał a dziś mi przyznał chyba po cichu rację...jak mu powiedziałam, że było 5 kg więcej...taram!!!
-5kg!!!!!!!-5kg!!!!!!!-5kg!!!!!!!!
Siem starałam z całych prawie sił...( oprócz tej bułeczki wczoraj i dwóch kosteczek gorzkiej czekolady jak mi się po metforminie w głowie zakręciło- za mało kcalorycznie zjadłam chyba)ale nie mam zbyt dużego apetytu...dziś dalej dieta...spoko spoko, luz bluesnie ma nagradzania słodyczami sukcesów tygodnia!
-5 kg!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
*************je je sia la la la la...jeeeeeeeee oł jjeeeeeeeeeeeeee....siaba da ba da....cza cza cza!
DZIĘKI WAM DZIĘKI WAM DZIĘKI WAM DZIĘKI WAM DZIĘKI WAM DZIĘKI WAMjeju lubi tę wiadomość
-
Dzień dobry dziewczynki
Shaguś to super że już w domku jesteście i cała rodzinka w komplecie
Wosebko trzymam kciuki i mam nadzieję że wszystko jest dobrze
Muska współczuję choróbska i niech w końcu idzie precz od Ciebie
Madziu nie lubię Twojej @ i trzymam kciuki za nowy cykl
Rucia Leoś prześliczny i cieszę się że wszystko ok
Muzi podziwiam Cię i trzymam kciuki za Twoją determinację
U mnie nic nowego - nauka, nauka i jeszcze raz naukaWiadomość wyedytowana przez autora: 21 października 2013, 09:49
magdzia26, Rucia, Dodi, Fedra, AGA 30, Libra, Selena, Kfjatus, aisa lubią tę wiadomość
20.10.2023 - Jest i Ona - moje największe szczęście. 38 tyg 5 dni - 3230 g 53 cm
Angelius Provita
19.09.2013 [*] 07.05.2014 [*] 10.11.2017 [*][*] 23.11.2018 [*]
08-09.2018 Szczepienia limfocytami męża MRL 59,7%
2019 Histeroskopia - wszystko ok
08-09.2022 Powtórne szczepienia pullowane
10.2022 Histerioskopia, Laparoskopia, Drożność - usunięcie prawego jajowodu - wodniak, reszta ok
OK: Kariotypy, ANA, ASA, APA, ACA, testosteron,, homocysteina, białko C, S, anty-tTG, CBA, IMK, LCT, nasienie
Źle: Hiperprl, APS (LA), mutacje hetero FV R2_4070A-G, MTHFR 677C-T , PAI-1 4G; HLA-DQ8, MRL 9%, NK 16,1%, ATA, KIR AA (mąż HLA-C C2C1) -
Ola jakbyś chciała się czegoś jeszcze o laparoskopii dowiedzieć przed piątkiem to pisz śmiało
chyba jestem najbardziej na świeżo w tym temacie.
Fedra, Libra lubią tę wiadomość
20.10.2023 - Jest i Ona - moje największe szczęście. 38 tyg 5 dni - 3230 g 53 cm
Angelius Provita
19.09.2013 [*] 07.05.2014 [*] 10.11.2017 [*][*] 23.11.2018 [*]
08-09.2018 Szczepienia limfocytami męża MRL 59,7%
2019 Histeroskopia - wszystko ok
08-09.2022 Powtórne szczepienia pullowane
10.2022 Histerioskopia, Laparoskopia, Drożność - usunięcie prawego jajowodu - wodniak, reszta ok
OK: Kariotypy, ANA, ASA, APA, ACA, testosteron,, homocysteina, białko C, S, anty-tTG, CBA, IMK, LCT, nasienie
Źle: Hiperprl, APS (LA), mutacje hetero FV R2_4070A-G, MTHFR 677C-T , PAI-1 4G; HLA-DQ8, MRL 9%, NK 16,1%, ATA, KIR AA (mąż HLA-C C2C1)