plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Kfjatus cały czas będę wam kibicować i czuwać nad wami bo tylko tyle mi zostało
i zawsze mnie cieszy jak któraś widzi dwie kreseczki, i jak dziewczynki szczęśliwie się rozpakowują.
Fedra, Kfjatus, Libra, Dodi, magdzia26 lubią tę wiadomość
W kazdych aspektach mojego zycia ponioslam poraszke -
Post nr 2
U mnie jakoś powolutku leciPracy mam sporo, a teraz pewnie wyjdzie, że jeszcze z Dzieciakami będę pracować pół soboty, a na stanowisku urzędniczym od 8 do 16 w dni powszednie
Taki ze mnie stał się pracuś po tej przerwie pracowej
Z Mężem układa mi się jakoś tak dobrze i jakoś jest tak miło i sympatycznie, że jestem z Tego powodu szczęśliwa. Musiałam Mu ostatnio wyłożyć kilka swoich racji na talerzu i nawet zrozumiał i zmienił podejście do pewnych spraw
Jutro mam imprezę rodzinną, tak więc sobotę spędzę w gronie najbliższych i mam nadzieję, że będzie fajnie.
Co do starań, to właściwie nie wiem czy są czy ich nie maKochamy się, gdy mamy chęć, a nie wtedy, gdy wypada z wykresu. Nie mierze tempki, ale coś tam po tych kilku wykresach wiem i znam swój organizm, na tyle by wyciągnąć jakieś wnioski... A czy z tego spontanu będą dzieci... hmm.... jak Bóg da
Znajoma zaszła w ciążę w pierwszym cyklu starań - pomyślałam: hmm... a już myślałam, że tak się nie da, a jednak... życie zaskakuje
Przytulam Was wszystkie bardzo mocno, pozdrawiam i życzę, by było mniej zmartwień w Waszym życiu, bo bez względu na osobę i sytuację życiową, każda z nas, ma swoje smutki i smuteczki ostatnio...
Pozdrawiam jeszcze raz bardzo serdecznie!Fedra, Spero, AGA 30, Libra, mauysia, Muska, Selena, Dodi, Rucia, aisa, Gunia, magdzia26 lubią tę wiadomość
-
cześć dziewczęta
Gratuluję Agafio
jeśli chodzi o te "Chodzące"testy Libry to są nadal u mnie bo jak po pozytywnym teście ciążowym pytałam czy ktoś chce te testy nikt się nie odezwałwięc ja się nie narzucałam a bardzo chętnie bym je oddała w dobre ręce
pozdrawiam serdecznie każdą z WasFedra, Libra, Dodi, Rucia, aisa, magdzia26, a-koczek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykfatuszku, aż się zaczerwieniłam
dziękuję za miłe słowa :*
Cieszę się, że z mężem dobrze Wam się układa, nawet jak czasem trzeba mu coś wytłumaczyć drukowanymi literami
Udanej imprezki :* i sukcesów w pracyKfjatus, Fedra, Dodi, aisa, magdzia26 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Effcia28 wrote:cześć dziewczęta
Gratuluję Agafio
jeśli chodzi o te "Chodzące"testy Libry to są nadal u mnie bo jak po pozytywnym teście ciążowym pytałam czy ktoś chce te testy nikt się nie odezwałwięc ja się nie narzucałam a bardzo chętnie bym je oddała w dobre ręce
pozdrawiam serdecznie każdą z Was
jak nikt nie będzie chciał to ja się pisze a co moze i mnie przyniosą szczescieplemniczka, Libra, Dodi, Effcia28, Gunia, magdzia26 lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
Effcia cieszę się że u Ciebie wszystko dobrze
Też chętnie przyjmę testy może kiedyś i nam przyniosą szczęscie
Fedra, Spero, Dodi dziękuję jeszcze raz za wsparcie :*Libra, Spero, Dodi, aisa, Fedra, magdzia26, a-koczek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWiecie co laseczki ostatnio w wiadomościach czytałam że można sporo zarobić na sprzedaży pozytywnych testów ciązowych he he no to ciężarne do dzieła na wyprawkę zarobicie
Dziś pierwszy spokojny dzień z Waflem spędziłam ciekawe jak długo bez kłótni będziekiti, Dodi, Dodi, aisa, Fedra, magdzia26 lubią tę wiadomość
-
Aga musze rozwazyc ten biznesik w takim razie, no nie powiem troszke dodatkowych "groszy" przydałoby sie heh
kiti, spero kurcze nie wiem co wam napisac... ja na męskich wynikach nie znam sie... cale szczescie ze Fedra tu jest skarbnicą wiedzy.
Mam jednak nadzieje ze doczekacie sie swoich maluszków i wcale nie jest tak beznadziejnie.AGA 30, Sandraa, Libra, kiti, Kfjatus, Spero, Dodi, aisa, Fedra, magdzia26 lubią tę wiadomość
-
Rucia wrote:A jak u Ciebie sytuacja z karmieniem?
Troszkę mnie jeszcze pokłuwa przy przysysaniu, ale coraz mniej. No i - co najważniejsze - Heniut się najada
Więc karmienie drugiego potomka zaliczam do sukcesów (z karmieniem Leosia miałam problemy, a tu - jak widać - w miarę gładko
)
AGA 30, Kaja, Libra, Muska, Kfjatus, Dodi, Rucia, aisa, Fedra, magdzia26 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Shagga_80 wrote:Mauysiu Młody w nocy budził się co godzinę na karmienie...pokarmu przez to mam aż za dużo więc chce mi rozsadzic cycki
Shaggi, ja miałam tak samo jednej nocy w szpitaluW ogóle nie chciał spać, tylko się przysysał
A właśnie - jesli chodzi o karmienie, Igorek nie miał problemów z przyssaniem się? Bolą Cię brodawy? Długo trwa jeden "seans" Igorka przy dystrybutorze?
AGA 30, jeju, Dodi, Rucia, aisa, Gunia, Fedra, magdzia26, a-koczek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Kaja wrote:Wiecie co mam pytanie co do jedzenia bo miałam: uwielbiam sery ale te francuskie smierdzace że aż szał czyli plesniowe wolno mi to mam???? bo lodówka aż się prosi aby otworzyć i zjeść ....... hellp
Jak już wcześniej było powiedziane - ponoć nie można jeść tylko tych z niepasteryzowanego mleka. I niektóre kobietki wolą dmuchać na zimne i mimo wszystko nie jeść, a niektóre (w tym ja) folgują sobie czasem i nie odmawiają sobie camemberta made in Poland z mleka pasteryzowanego.
Ale ja w ogóle to byłam grzesznica, bo nawet tatara zjadłam w ciąży, z surowym jajem... Więc od niektórych dostałabym z miejsca naganę (ale miałam już toksoplazmozę, więc nie obawiałam się zbytnio tego surowego mięsa).Rucia lubi tę wiadomość