X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • mala29_ Autorytet

Wysłany: 18 października 2013, 19:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kfjatus cały czas będę wam kibicować i czuwać nad wami bo tylko tyle mi zostało :) i zawsze mnie cieszy jak któraś widzi dwie kreseczki, i jak dziewczynki szczęśliwie się rozpakowują. :) <3

Fedra, Kfjatus, Libra, Dodi, magdzia26 lubią tę wiadomość

W kazdych aspektach mojego zycia ponioslam poraszke :(
  • Kfjatus Autorytet

Wysłany: 18 października 2013, 20:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Post nr 2 :D
    U mnie jakoś powolutku leci :) Pracy mam sporo, a teraz pewnie wyjdzie, że jeszcze z Dzieciakami będę pracować pół soboty, a na stanowisku urzędniczym od 8 do 16 w dni powszednie :P Taki ze mnie stał się pracuś po tej przerwie pracowej :)
    Z Mężem układa mi się jakoś tak dobrze i jakoś jest tak miło i sympatycznie, że jestem z Tego powodu szczęśliwa. Musiałam Mu ostatnio wyłożyć kilka swoich racji na talerzu i nawet zrozumiał i zmienił podejście do pewnych spraw :D
    Jutro mam imprezę rodzinną, tak więc sobotę spędzę w gronie najbliższych i mam nadzieję, że będzie fajnie. :)
    Co do starań, to właściwie nie wiem czy są czy ich nie ma :) Kochamy się, gdy mamy chęć, a nie wtedy, gdy wypada z wykresu. Nie mierze tempki, ale coś tam po tych kilku wykresach wiem i znam swój organizm, na tyle by wyciągnąć jakieś wnioski... A czy z tego spontanu będą dzieci... hmm.... jak Bóg da :D
    Znajoma zaszła w ciążę w pierwszym cyklu starań - pomyślałam: hmm... a już myślałam, że tak się nie da, a jednak... życie zaskakuje :)
    Przytulam Was wszystkie bardzo mocno, pozdrawiam i życzę, by było mniej zmartwień w Waszym życiu, bo bez względu na osobę i sytuację życiową, każda z nas, ma swoje smutki i smuteczki ostatnio...
    Pozdrawiam jeszcze raz bardzo serdecznie! :)

Fedra, Spero, AGA 30, Libra, mauysia, Muska, Selena, Dodi, Rucia, aisa, Gunia, magdzia26 lubią tę wiadomość

1221648qmrgggy559.gif
  • Effcia28 Autorytet

Wysłany: 18 października 2013, 20:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cześć dziewczęta :D
    Gratuluję Agafio :)

jeśli chodzi o te "Chodzące"testy Libry to są nadal u mnie bo jak po pozytywnym teście ciążowym pytałam czy ktoś chce te testy nikt się nie odezwał :( więc ja się nie narzucałam a bardzo chętnie bym je oddała w dobre ręce :)
    pozdrawiam serdecznie każdą z Was

Fedra, Libra, Dodi, Rucia, aisa, magdzia26, a-koczek lubią tę wiadomość

frgt5b8.png 546fc3c5c96d17b5.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 października 2013, 20:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kfatuszku, aż się zaczerwieniłam :) dziękuję za miłe słowa :*
    Cieszę się, że z mężem dobrze Wam się układa, nawet jak czasem trzeba mu coś wytłumaczyć drukowanymi literami :)
    Udanej imprezki :* i sukcesów w pracy

Kfjatus, Fedra, Dodi, aisa, magdzia26 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 października 2013, 20:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć Effciu, a jak się czujecie?? dobrze wszystko?

• Effcia28 Autorytet

Wysłany: 18 października 2013, 20:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziękuję Spero u mnie wszystko dobrze :)

Fedra, Spero, Dodi, aisa lubią tę wiadomość

frgt5b8.png 546fc3c5c96d17b5.png
  • Fedra Autorytet

Wysłany: 18 października 2013, 20:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Effcia28 wrote:
    cześć dziewczęta :D
    Gratuluję Agafio :)

jeśli chodzi o te "Chodzące"testy Libry to są nadal u mnie bo jak po pozytywnym teście ciążowym pytałam czy ktoś chce te testy nikt się nie odezwał :( więc ja się nie narzucałam a bardzo chętnie bym je oddała w dobre ręce :)
    pozdrawiam serdecznie każdą z Was

jak nikt nie będzie chciał to ja się pisze a co moze i mnie przyniosą szczescie :P

plemniczka, Libra, Dodi, Effcia28, Gunia, magdzia26 lubią tę wiadomość

17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz <3
    2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • Fedra Autorytet

Wysłany: 18 października 2013, 20:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Odpisałam co odpisac miałam a teraz się z wami kulturalnie zegnam :)

Dobranoc słodkich snów :*

Spero, kiti, Libra, Dodi, magdzia26 lubią tę wiadomość

17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz <3
    2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • kiti Autorytet

Wysłany: 18 października 2013, 21:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Effcia cieszę się że u Ciebie wszystko dobrze :)
    Też chętnie przyjmę testy może kiedyś i nam przyniosą szczęscie :)

Fedra, Spero, Dodi dziękuję jeszcze raz za wsparcie :*

Libra, Spero, Dodi, aisa, Fedra, magdzia26, a-koczek lubią tę wiadomość

Amelka <3
    201509114956.png
    Aleksander <3
    ex2bi09k0ms1b5pi.png
    Nasz Aniołek * 11tc (21.04. -02.07.2016)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 października 2013, 21:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiecie co laseczki ostatnio w wiadomościach czytałam że można sporo zarobić na sprzedaży pozytywnych testów ciązowych he he no to ciężarne do dzieła na wyprawkę zarobicie :-)

Dziś pierwszy spokojny dzień z Waflem spędziłam ciekawe jak długo bez kłótni będzie :)

kiti, Dodi, Dodi, aisa, Fedra, magdzia26 lubią tę wiadomość

• plemniczka Autorytet

Wysłany: 18 października 2013, 21:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aga musze rozwazyc ten biznesik w takim razie, no nie powiem troszke dodatkowych "groszy" przydałoby sie heh :P

kiti, spero kurcze nie wiem co wam napisac... ja na męskich wynikach nie znam sie... cale szczescie ze Fedra tu jest skarbnicą wiedzy.
    Mam jednak nadzieje ze doczekacie sie swoich maluszków i wcale nie jest tak beznadziejnie.

AGA 30, Sandraa, Libra, kiti, Kfjatus, Spero, Dodi, aisa, Fedra, magdzia26 lubią tę wiadomość

2nn3skjo0mk8tm7j.png

0ep1dkp.png
  • Kaja Autorytet

Wysłany: 18 października 2013, 21:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale miałam popołudnie odwiozlam ciotkę z moim młodym kuzynem do szpitala bo młody ma zapalenie opon mózgowych

mhsvanlih0qhtdnx.png

https://www.maluchy.pl/li-67859.png

• Kaja Autorytet

Wysłany: 18 października 2013, 21:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ps.źle napisałam zakaźne zapalenie opon mózgowych oby mnie młody nie zaraził ......kurcze

mhsvanlih0qhtdnx.png

• mauysia Autorytet

Wysłany: 18 października 2013, 21:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucia wrote:
    A jak u Ciebie sytuacja z karmieniem?
    A w porząsiu :) Troszkę mnie jeszcze pokłuwa przy przysysaniu, ale coraz mniej. No i - co najważniejsze - Heniut się najada :) Więc karmienie drugiego potomka zaliczam do sukcesów (z karmieniem Leosia miałam problemy, a tu - jak widać - w miarę gładko :) )

AGA 30, Kaja, Libra, Muska, Kfjatus, Dodi, Rucia, aisa, Fedra, magdzia26 lubią tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 października 2013, 21:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaja wrote:
    Ps.źle napisałam zakaźne zapalenie opon mózgowych oby mnie młody nie zaraził ......kurcze

a JEST możliwość zakażenia ?? ja sie nie znam na tych chorobach ale kobietko uważaj na siebie :-)

• Kaja Autorytet

Wysłany: 18 października 2013, 21:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bo henio nie będzie problemów mamusi robić a i ciociom wstydu nie będzie robić ......

AGA 30, magdzia26 lubią tę wiadomość

mhsvanlih0qhtdnx.png

• Kaja Autorytet

Wysłany: 18 października 2013, 21:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aga ja też nie znam się ale wysadzilam ich przed szpitalem i u teściów czekałam na nią aby ją zabrać do domu .....

mhsvanlih0qhtdnx.png

• mauysia Autorytet

Wysłany: 18 października 2013, 21:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shagga_80 wrote:
    Mauysiu Młody w nocy budził się co godzinę na karmienie...pokarmu przez to mam aż za dużo więc chce mi rozsadzic cycki ;-)

Shaggi, ja miałam tak samo jednej nocy w szpitalu :D W ogóle nie chciał spać, tylko się przysysał :) A właśnie - jesli chodzi o karmienie, Igorek nie miał problemów z przyssaniem się? Bolą Cię brodawy? Długo trwa jeden "seans" Igorka przy dystrybutorze?

AGA 30, jeju, Dodi, Rucia, aisa, Gunia, Fedra, magdzia26, a-koczek lubią tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 października 2013, 21:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    He he he Igorek przy dystrybutorze :-)
    A można cennik poznać za litr :-)

mauysia, jeju, Dodi, Rucia, aisa, Gunia, Fedra, magdzia26 lubią tę wiadomość

• mauysia Autorytet

Wysłany: 18 października 2013, 21:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaja wrote:
    Wiecie co mam pytanie co do jedzenia bo miałam: uwielbiam sery ale te francuskie smierdzace że aż szał czyli plesniowe wolno mi to mam???? bo lodówka aż się prosi aby otworzyć i zjeść ....... hellp

Jak już wcześniej było powiedziane - ponoć nie można jeść tylko tych z niepasteryzowanego mleka. I niektóre kobietki wolą dmuchać na zimne i mimo wszystko nie jeść, a niektóre (w tym ja) folgują sobie czasem i nie odmawiają sobie camemberta made in Poland z mleka pasteryzowanego.

Ale ja w ogóle to byłam grzesznica, bo nawet tatara zjadłam w ciąży, z surowym jajem... Więc od niektórych dostałabym z miejsca naganę (ale miałam już toksoplazmozę, więc nie obawiałam się zbytnio tego surowego mięsa).

Rucia lubi tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
‹‹ 4403 4404 4405 4406 4407 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Endometrioza – zagadkowa choroba powodująca niepłodność

Jeżeli dokuczają Ci silne bóle brzucha przed oraz w trakcie miesiączki, odczuwasz ból przy współżyciu, nie możesz zajść w ciążę - objawy te mogą wskazywać na endometriozę, tajemniczą chorobę, która może powodować niepłodność. Ale nie mając powyższych objawów, mając regularne, niebolesne miesiączki może okazać się, że ta sama choroba powoduje u ciebie problemy z płodnością. Dlaczego?

CZYTAJ WIĘCEJ

Płodność i zdrowie w posiłkach - co jeść w okresie przesilenia zimowego?

Wiadomo nie od dziś, że to co jemy ma ogromny wpływ na nasze zdrowie i płodność. Co jednak zrobić, kiedy dostępność świeżych i sezonowych produktów jest ograniczona? Po jakie produkty sięgać zimą, aby dostarczać organizmowi kluczowych składników dla zdrowia i płodności? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Czego nie jeść  w ciąży - 7 produktów zabronionych

Ciąża to okres wzrostu apetytu i wielu zachcianek kulinarnych. Czy oznacza to zatem, że możesz pozwolić sobie na wszystko i jeść do woli? Niestety nie. Zapoznaj się czego nie jeść w ciąży, aby zachować bezpieczeństwo dla rozwijającego się płodu. 

CZYTAJ WIĘCEJ