X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 listopada 2013, 21:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AGA 30 wrote:
    No ale pięknie dla tych frustratów mamy wyglądać he he:-)

a jakże by inaczej :D

AGA 30, kiti, Strażaczka90, Beata, Fedra lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 listopada 2013, 21:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No to idę kobitki
    Miłego wieczorku udanej nocki :-)
    Dobranocki :-)

Do jutra bąbelki :-)

Spero, Strażaczka90, aisa, magdzia26, Beata, Fedra lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 listopada 2013, 21:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobranoc
    Ja też idę, bo powieki też już mam strasznie ciężkie.

Kolorowych snów kochane :*

aisa, Strażaczka90, magdzia26, Beata, Fedra lubią tę wiadomość

• plemniczka Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2013, 21:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam ponownie. Dzisiaj na szkole rodzenia tatusiowie mieli namalowac na naszych brzuchach jak sobie wyobrażają swoje dzieci, mój tak sobie wyobraża:

498381cb04c065adm.jpg

5db211118dbb6338m.jpg

Kaja, Gunia, kiti, Sandraa, aisa, Strażaczka90, mauysia, Dodi, Rucia, magdzia26, a-koczek, Spero, Ilona, Beata, Fedra, Effcia28, jeju, AGA 30, Blondi22 lubią tę wiadomość

2nn3skjo0mk8tm7j.png

0ep1dkp.png
  • karoam Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2013, 21:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Plemniś- ależ artysta z Twojego mena :D

Strażaczka90, Dodi, magdzia26, Beata, Fedra lubią tę wiadomość

1usaej28ly44zrzp.png
  • plemniczka Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2013, 21:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    karoam nie to ty jestes artystka, przepieknie szydełkujesz!

Strażaczka90, Beata, Fedra lubią tę wiadomość

2nn3skjo0mk8tm7j.png

0ep1dkp.png
  • Gunia Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2013, 21:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Plemniczko bardzo fajnie Twemu M. wyszło malowidło, powtarzam za Karoam - ma talent! :D
    Fajne zajęcia, serio podoba mi się taka inwencja prowadzącej no i widać, że i Wy zadowoleni! Pozdrawiam:)

plemniczka, Strażaczka90, Dodi, magdzia26, Spero, Ilona, aisa, Beata, Fedra lubią tę wiadomość

... 21 cykl na Ovu. A w dupę z tym...
  • Strażaczka90 Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2013, 22:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobranoc Kochane...:* Plemniczko ślicznie wygladasz:) Ja właśnie wróciłam z pracy Mój M zrobił mi kolacyjke:) a już mi powieki sie same zamykają ..ciężki dzionek w pracy miałam.Dobranoc Aniolki....Jeszcze jutro na 14 a po jutrze wolne...:)

plemniczka, magdzia26, Spero, Ilona, aisa, Beata, Fedra, AGA 30 lubią tę wiadomość

• mauysia Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2013, 22:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczynki,
    Przez cały dzień w wolnych chwilach robiłam notatki z zaległości, właśnie skończyłam, ale nie mogę jeszcze napisać tego co chcę, bo Henik ma chyba jakąś kolkę i co chwilę trzeba do niego biegać :(

Ale jeszcze dziś coś skrobnę...
    Pa!

Strażaczka90 lubi tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 listopada 2013, 23:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Znów wpadam na chwilę (nawet całkiem sporą już tu siedzę i nieco nadrabiam,korzystając że moja Trójca śpi!).

Gośśśka, ja również jestem zdania,że nie ma co martwić się na zapas i na pewno nie czytaj już nic na necie...ciesz się,że jesteś w ciąży , jestem pewna,że będzie dobrze...gratulacje,kochana :*

Karoam, przyznaję bez bicia,że nie widziałam Twojego dzieła (ale jeszcze może znajdę chwilę,by cofnąć się o więcej stron do tyłu).

Mauysia, kurcze mój Igor też dziś coś marudził wieczorem, masakra myślałam,że już nie zaśnie dziś :/
    PS. Napisz co tam wynotowałaś, może to będzie dla mnie swego rodzaju skrót niusów :P

mauysia, Dodi, magdzia26, Spero, Ilona, aisa, Strażaczka90, Beata, Fedra, Blondi22 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 listopada 2013, 23:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucia wrote:
    Sylwia termin przesunął się na 20 listopada - takie życzenie ma mój P. ponieważ przyjeżdża delegacja z Niemiec a On nie bardzo ma ochotę na pogawędki z Nimi, więc do tego czasu kazał zaciskać mi nogi, a później pokombinujemy :P
    Słonko, polecam ten olejek rycynowy...o zgrozo! ja przeciwniczka takich metod ostatecznie polecam,bo u mnie chyba się sprawdziło...choć przyznam,że Stary uważa,że to Jego zasługa,bo w ten dzień - wieczór poprzedzający przyjście na świat Igorka - i On miał swój udział ;P

Rucia, magdzia26, a-koczek, Ilona, aisa, Strażaczka90, Beata, Fedra, kiti lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 listopada 2013, 23:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    karoam wrote:
    Dzień dobry i miłego dnia wszystkim :)

Ruciu- brzuszek śliczny :) u mnie już 99cm ;)
    Oluś- kuruj się! :*
    Mauyś, śhagga- piękne te Wasze chłopaki :)

Ja ostatnio mam lenia, wszystko mnie męczy...internet mnie drażni, oglądać mi się nie chce, czytać też...no to zaczęłam się uczyć szydełkowania :D
    Oto efekty- kocyk, czapa i bucik (drugi się robi ;) )

nw6v.jpg
    f94y.jpg

Juuuuuuuuuuuuuuuupi! Znalazłam te fotki, ależ to cuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuudne , masz talent Kobieto! I Ty dopiero zaczynasz ? Wygląda jakbyś całe życie to robiła :)

Spero, Ilona, aisa, Strażaczka90, Beata, Fedra, jeju lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 listopada 2013, 23:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mauysia wrote:
    Hej dzieweczki,

Primo: Jeszcze nie nadrobiłam zaległości od mojego ostatniego odezwania się na forum, więc nie bijcie! Zrobię to wieczorem.

Secundo: Jestem tu w jednym konkretnym celu. Moja koleżanka Kasia Rościńska (której piosenkę "Somehow" niektóre z Was już znają - dzięki Wam rewelacyjnie jej szło w liście przebojów poznańskiego Radia Merkury :) ) wypuściła wczoraj swój pierwszy teledysk!!! Do piosenki, którą oczywiście sama napisała. I do tego gościnnie śpiewa w niej Kuba Badach (jeśli go znacie) !!!! Jaram się tym od rana :D

No i chciałam się z Wami tym kawałkiem podzielić, bo wiem, że wielu z Was kasina twórczość przypadła do gustu :)

Smacznego!!!
    http://www.youtube.com/watch?v=79abDv4PXrM

Faaaaaaaaaaaaaaajna :)

A tak na marginesie to ja po dzisiejszym odcinku Prawa Agaty jaram się tym: https://www.youtube.com/watch?v=gudBgor1mfI

PS. Może jesteś Ty gdzieś w tym chórze,co :) ?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 listopada 2013, 23:26

mauysia, magdzia26, Spero, Ilona, aisa, Strażaczka90, Fedra lubią tę wiadomość

• mauysia Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2013, 23:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Muska - daj znać, co doktorowi uda się podejrzeć na jutrzejszym monitoringu :)
    Wosebko - widzę, że wpadasz juz w szał przygotowań - fajnie! Nie ma to jak pranko pachnące proszkiem dla dzieci.
    A-koczku - nie dziwię się, że wkurzylaś się tą akcją Twojego M. Faceci to czasem jak coś palną to ręce opadają :/
    Ruciu - fajnie że Geju wrócił, choć sporo napsuł Ci krwi...
    Karoam - ja mam hipotezę. Jak w Matriksie, wgrałaś sobie na swój twardy dysk w głowie umiejętność szydełkowania. Bo nie uwierzę, że takie cuda to Twoje pierwsze szydełkowe dzieła!
    Libruś, Beciu - :*
    Effciu - pięknie dziś napisałaś...
    Aneczko - ofkors że Cię pamiętam :) Trzymam kciuki, żeby ta druga kreseczka była z dnia na dzień coraz grubsza.
    GOśśka - gratulacje :)
    Spero - no no nie wiedziałam, że taką miętę czujesz do Kuby Badacha :D To prawda - głos ma nieziemski. Ale bez okularów to nie ten sam Kuba :P
    Ilonko - nie wiem co grają teraz w kinach... Co gorsza nie wiem kiedy ja sama znowu pójdę, a tak lubię! Najgorsze, że nie zobaczę w kinie drugiej części Hobbita, buuuuuu
    Plemniczko - fajny pomysł z tym malowaniem brzuszka no i rzeczywiście Twój M ma niezły talent :)
    Shagguś - koleżanka zapraszała na plan teledysku, ale z ciążowym brzucholem niezbyt miałam ochotę.

Ufff, udało się :)
    Teraz mogę spokojnie iść spać (M udało się uśpić Heńka, ciekawe na jak długo...)
    Dobranoc!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 listopada 2013, 23:49

Shagga_80, Dodi, Rucia, magdzia26, a-koczek, Spero, Ilona, aisa, Strażaczka90, plemniczka, Beata, Fedra, Selena, kiti lubią tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 listopada 2013, 23:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Poczytałam nieco, pokomentowałam i choć wyjątkowo nie chce mi się spać (a zwykle padam ze zmęczenia po 21 :/ ) to jednak uciekam...rano trzeba jechac na pobranie krwi z Igorkiem (dalej walczymy ze zbyt wysokim poziomem bilirubiny) a i ja zbadam sobie morfologię,bo coś mam wrażenie,że może nie być ciekawie.

Mauysiu, mam nadzieję,że Heniutkowi już lepiej (mój nie zapeszając śpi już prawie 3 godziny,więc cokolwiek Mu było chyba poszło sobie). Buziaki dla Twoich cudnych chłopców :*

Pozdrawiam Was wszystkie Babeczki.
    Trzymam kciuki za pomyślne, bezbolesne i bezproblemowe rozwiązania.

No i będę czasem zaglądać...w miare możliwości :(

Dodi, Strażaczka90, Spero, Ilona, aisa, Beata, Fedra, AGA 30, Blondi22 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 listopada 2013, 23:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oooo,zdążyłam przeczytać Mauysiowego posta,więc mogę już naprawdę z czystym sumieniem odmeldować się.
    Buziaki,siusiaki :P

Strażaczka90, magdzia26, Spero, Ilona, aisa, Beata, Fedra, AGA 30 lubią tę wiadomość

• mauysia Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2013, 23:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobranoc Shaggi :*

Strażaczka90, Ilona, Beata, Shagga_80, Fedra lubią tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • mala29_ Autorytet

Wysłany: 6 listopada 2013, 00:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej ja tylko na chwile chcoalam serdecznie pogratulowac nowo zafasolkowanym dziewczetom :)
    Aneczko i Gosska moje gratulacje i zycze spokojnej ciazy i szczesliwego rozwiazania.

Strażaczka90, magdzia26, Spero, Ilona, aisa, Beata, Shagga_80, Fedra, Selena lubią tę wiadomość

W kazdych aspektach mojego zycia ponioslam poraszke :(
  • Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 6 listopada 2013, 01:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny czytałyście Żbika. Aga i Pismak poustawiajcie stoły i krzesła, Spero zmyj podłogę mopem, Fedra masz tu klucze, pozamykaj i pogas światła, kończymy ten wątek.

Oczywiście żarty żartami ale racja jest po stronie Żbika. Od jutra każda zaczyna post optymistycznym akcentem.

Dodi, Rucia, Kfjatus, magdzia26, a-koczek, Ilona, Pismak, aisa, Strażaczka90, plemniczka, Beata, Shagga_80, Fedra, AGA 30, Selena lubią tę wiadomość

• Strażaczka90 Autorytet

Wysłany: 6 listopada 2013, 07:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Słoneczka:* mam pytanie....Mierze tempke codziennie o 5.00. Rano.3 razy mi sie zdarzyło,że zmierzylam o 7.30 a mimo tego jak mierze o 5.00 to pokazuje mi sie puste piłeczki a jak wpisywalam godzinę 7.30 to miałam zamalowane na niebiesko.Nie powinno być odwrotnie.Całuje.Idę dalej drzemac.Mąż poszedł do pracy całe łoże dla mnie:)

‹‹ 4520 4521 4522 4523 4524 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Endometrioza – zagadkowa choroba powodująca niepłodność

Jeżeli dokuczają Ci silne bóle brzucha przed oraz w trakcie miesiączki, odczuwasz ból przy współżyciu, nie możesz zajść w ciążę - objawy te mogą wskazywać na endometriozę, tajemniczą chorobę, która może powodować niepłodność. Ale nie mając powyższych objawów, mając regularne, niebolesne miesiączki może okazać się, że ta sama choroba powoduje u ciebie problemy z płodnością. Dlaczego?

CZYTAJ WIĘCEJ

Hiperprolaktynemia: nieoczywista przypadłość mająca wpływ na płodność kobiet

Hiperprolaktynemia to stan charakteryzujący się podwyższonym poziomem prolaktyny we krwi. W niniejszym artykule przyjrzymy się hiperprolaktynemii, jej przyczynom, objawom i możliwościom leczenia.  

CZYTAJ WIĘCEJ

11 najczęstszych pytań o IUI, czyli inseminacja w pigułce

Czym jest inseminacja? Kiedy warto skorzystać z tej metody? Dla kogo jest szczególnie polecana? Jaki jest koszt inseminacji? Jakie są szanse na zajście w ciążę po zabiegu inseminacji? Odpowiedzi na 11 najczęstszych pytań o inseminację. 

CZYTAJ WIĘCEJ