X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 listopada 2013, 21:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AGA 30 wrote:
    No ale pięknie dla tych frustratów mamy wyglądać he he:-)

a jakże by inaczej :D

AGA 30, kiti, Strażaczka90, Beata, Fedra lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 listopada 2013, 21:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No to idę kobitki
    Miłego wieczorku udanej nocki :-)
    Dobranocki :-)

Do jutra bąbelki :-)

Spero, Strażaczka90, aisa, magdzia26, Beata, Fedra lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 listopada 2013, 21:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobranoc
    Ja też idę, bo powieki też już mam strasznie ciężkie.

Kolorowych snów kochane :*

aisa, Strażaczka90, magdzia26, Beata, Fedra lubią tę wiadomość

• plemniczka Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2013, 21:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam ponownie. Dzisiaj na szkole rodzenia tatusiowie mieli namalowac na naszych brzuchach jak sobie wyobrażają swoje dzieci, mój tak sobie wyobraża:

498381cb04c065adm.jpg

5db211118dbb6338m.jpg

Kaja, Gunia, kiti, Sandraa, aisa, Strażaczka90, mauysia, Dodi, Rucia, magdzia26, a-koczek, Spero, Ilona, Beata, Fedra, Effcia28, jeju, AGA 30, Blondi22 lubią tę wiadomość

2nn3skjo0mk8tm7j.png

0ep1dkp.png
  • karoam Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2013, 21:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Plemniś- ależ artysta z Twojego mena :D

Strażaczka90, Dodi, magdzia26, Beata, Fedra lubią tę wiadomość

1usaej28ly44zrzp.png
  • plemniczka Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2013, 21:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    karoam nie to ty jestes artystka, przepieknie szydełkujesz!

Strażaczka90, Beata, Fedra lubią tę wiadomość

2nn3skjo0mk8tm7j.png

0ep1dkp.png
  • Gunia Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2013, 21:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Plemniczko bardzo fajnie Twemu M. wyszło malowidło, powtarzam za Karoam - ma talent! :D
    Fajne zajęcia, serio podoba mi się taka inwencja prowadzącej no i widać, że i Wy zadowoleni! Pozdrawiam:)

plemniczka, Strażaczka90, Dodi, magdzia26, Spero, Ilona, aisa, Beata, Fedra lubią tę wiadomość

... 21 cykl na Ovu. A w dupę z tym...
  • Strażaczka90 Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2013, 22:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobranoc Kochane...:* Plemniczko ślicznie wygladasz:) Ja właśnie wróciłam z pracy Mój M zrobił mi kolacyjke:) a już mi powieki sie same zamykają ..ciężki dzionek w pracy miałam.Dobranoc Aniolki....Jeszcze jutro na 14 a po jutrze wolne...:)

plemniczka, magdzia26, Spero, Ilona, aisa, Beata, Fedra, AGA 30 lubią tę wiadomość

• mauysia Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2013, 22:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczynki,
    Przez cały dzień w wolnych chwilach robiłam notatki z zaległości, właśnie skończyłam, ale nie mogę jeszcze napisać tego co chcę, bo Henik ma chyba jakąś kolkę i co chwilę trzeba do niego biegać :(

Ale jeszcze dziś coś skrobnę...
    Pa!

Strażaczka90 lubi tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 listopada 2013, 23:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Znów wpadam na chwilę (nawet całkiem sporą już tu siedzę i nieco nadrabiam,korzystając że moja Trójca śpi!).

Gośśśka, ja również jestem zdania,że nie ma co martwić się na zapas i na pewno nie czytaj już nic na necie...ciesz się,że jesteś w ciąży , jestem pewna,że będzie dobrze...gratulacje,kochana :*

Karoam, przyznaję bez bicia,że nie widziałam Twojego dzieła (ale jeszcze może znajdę chwilę,by cofnąć się o więcej stron do tyłu).

Mauysia, kurcze mój Igor też dziś coś marudził wieczorem, masakra myślałam,że już nie zaśnie dziś :/
    PS. Napisz co tam wynotowałaś, może to będzie dla mnie swego rodzaju skrót niusów :P

mauysia, Dodi, magdzia26, Spero, Ilona, aisa, Strażaczka90, Beata, Fedra, Blondi22 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 listopada 2013, 23:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucia wrote:
    Sylwia termin przesunął się na 20 listopada - takie życzenie ma mój P. ponieważ przyjeżdża delegacja z Niemiec a On nie bardzo ma ochotę na pogawędki z Nimi, więc do tego czasu kazał zaciskać mi nogi, a później pokombinujemy :P
    Słonko, polecam ten olejek rycynowy...o zgrozo! ja przeciwniczka takich metod ostatecznie polecam,bo u mnie chyba się sprawdziło...choć przyznam,że Stary uważa,że to Jego zasługa,bo w ten dzień - wieczór poprzedzający przyjście na świat Igorka - i On miał swój udział ;P

Rucia, magdzia26, a-koczek, Ilona, aisa, Strażaczka90, Beata, Fedra, kiti lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 listopada 2013, 23:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    karoam wrote:
    Dzień dobry i miłego dnia wszystkim :)

Ruciu- brzuszek śliczny :) u mnie już 99cm ;)
    Oluś- kuruj się! :*
    Mauyś, śhagga- piękne te Wasze chłopaki :)

Ja ostatnio mam lenia, wszystko mnie męczy...internet mnie drażni, oglądać mi się nie chce, czytać też...no to zaczęłam się uczyć szydełkowania :D
    Oto efekty- kocyk, czapa i bucik (drugi się robi ;) )

nw6v.jpg
    f94y.jpg

Juuuuuuuuuuuuuuuupi! Znalazłam te fotki, ależ to cuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuudne , masz talent Kobieto! I Ty dopiero zaczynasz ? Wygląda jakbyś całe życie to robiła :)

Spero, Ilona, aisa, Strażaczka90, Beata, Fedra, jeju lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 listopada 2013, 23:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mauysia wrote:
    Hej dzieweczki,

Primo: Jeszcze nie nadrobiłam zaległości od mojego ostatniego odezwania się na forum, więc nie bijcie! Zrobię to wieczorem.

Secundo: Jestem tu w jednym konkretnym celu. Moja koleżanka Kasia Rościńska (której piosenkę "Somehow" niektóre z Was już znają - dzięki Wam rewelacyjnie jej szło w liście przebojów poznańskiego Radia Merkury :) ) wypuściła wczoraj swój pierwszy teledysk!!! Do piosenki, którą oczywiście sama napisała. I do tego gościnnie śpiewa w niej Kuba Badach (jeśli go znacie) !!!! Jaram się tym od rana :D

No i chciałam się z Wami tym kawałkiem podzielić, bo wiem, że wielu z Was kasina twórczość przypadła do gustu :)

Smacznego!!!
    http://www.youtube.com/watch?v=79abDv4PXrM

Faaaaaaaaaaaaaaajna :)

A tak na marginesie to ja po dzisiejszym odcinku Prawa Agaty jaram się tym: https://www.youtube.com/watch?v=gudBgor1mfI

PS. Może jesteś Ty gdzieś w tym chórze,co :) ?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 listopada 2013, 23:26

mauysia, magdzia26, Spero, Ilona, aisa, Strażaczka90, Fedra lubią tę wiadomość

• mauysia Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2013, 23:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Muska - daj znać, co doktorowi uda się podejrzeć na jutrzejszym monitoringu :)
    Wosebko - widzę, że wpadasz juz w szał przygotowań - fajnie! Nie ma to jak pranko pachnące proszkiem dla dzieci.
    A-koczku - nie dziwię się, że wkurzylaś się tą akcją Twojego M. Faceci to czasem jak coś palną to ręce opadają :/
    Ruciu - fajnie że Geju wrócił, choć sporo napsuł Ci krwi...
    Karoam - ja mam hipotezę. Jak w Matriksie, wgrałaś sobie na swój twardy dysk w głowie umiejętność szydełkowania. Bo nie uwierzę, że takie cuda to Twoje pierwsze szydełkowe dzieła!
    Libruś, Beciu - :*
    Effciu - pięknie dziś napisałaś...
    Aneczko - ofkors że Cię pamiętam :) Trzymam kciuki, żeby ta druga kreseczka była z dnia na dzień coraz grubsza.
    GOśśka - gratulacje :)
    Spero - no no nie wiedziałam, że taką miętę czujesz do Kuby Badacha :D To prawda - głos ma nieziemski. Ale bez okularów to nie ten sam Kuba :P
    Ilonko - nie wiem co grają teraz w kinach... Co gorsza nie wiem kiedy ja sama znowu pójdę, a tak lubię! Najgorsze, że nie zobaczę w kinie drugiej części Hobbita, buuuuuu
    Plemniczko - fajny pomysł z tym malowaniem brzuszka no i rzeczywiście Twój M ma niezły talent :)
    Shagguś - koleżanka zapraszała na plan teledysku, ale z ciążowym brzucholem niezbyt miałam ochotę.

Ufff, udało się :)
    Teraz mogę spokojnie iść spać (M udało się uśpić Heńka, ciekawe na jak długo...)
    Dobranoc!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 listopada 2013, 23:49

Shagga_80, Dodi, Rucia, magdzia26, a-koczek, Spero, Ilona, aisa, Strażaczka90, plemniczka, Beata, Fedra, Selena, kiti lubią tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 listopada 2013, 23:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Poczytałam nieco, pokomentowałam i choć wyjątkowo nie chce mi się spać (a zwykle padam ze zmęczenia po 21 :/ ) to jednak uciekam...rano trzeba jechac na pobranie krwi z Igorkiem (dalej walczymy ze zbyt wysokim poziomem bilirubiny) a i ja zbadam sobie morfologię,bo coś mam wrażenie,że może nie być ciekawie.

Mauysiu, mam nadzieję,że Heniutkowi już lepiej (mój nie zapeszając śpi już prawie 3 godziny,więc cokolwiek Mu było chyba poszło sobie). Buziaki dla Twoich cudnych chłopców :*

Pozdrawiam Was wszystkie Babeczki.
    Trzymam kciuki za pomyślne, bezbolesne i bezproblemowe rozwiązania.

No i będę czasem zaglądać...w miare możliwości :(

Dodi, Strażaczka90, Spero, Ilona, aisa, Beata, Fedra, AGA 30, Blondi22 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 listopada 2013, 23:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oooo,zdążyłam przeczytać Mauysiowego posta,więc mogę już naprawdę z czystym sumieniem odmeldować się.
    Buziaki,siusiaki :P

Strażaczka90, magdzia26, Spero, Ilona, aisa, Beata, Fedra, AGA 30 lubią tę wiadomość

• mauysia Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2013, 23:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobranoc Shaggi :*

Strażaczka90, Ilona, Beata, Shagga_80, Fedra lubią tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • mala29_ Autorytet

Wysłany: 6 listopada 2013, 00:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej ja tylko na chwile chcoalam serdecznie pogratulowac nowo zafasolkowanym dziewczetom :)
    Aneczko i Gosska moje gratulacje i zycze spokojnej ciazy i szczesliwego rozwiazania.

Strażaczka90, magdzia26, Spero, Ilona, aisa, Beata, Shagga_80, Fedra, Selena lubią tę wiadomość

W kazdych aspektach mojego zycia ponioslam poraszke :(
  • Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 6 listopada 2013, 01:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny czytałyście Żbika. Aga i Pismak poustawiajcie stoły i krzesła, Spero zmyj podłogę mopem, Fedra masz tu klucze, pozamykaj i pogas światła, kończymy ten wątek.

Oczywiście żarty żartami ale racja jest po stronie Żbika. Od jutra każda zaczyna post optymistycznym akcentem.

Dodi, Rucia, Kfjatus, magdzia26, a-koczek, Ilona, Pismak, aisa, Strażaczka90, plemniczka, Beata, Shagga_80, Fedra, AGA 30, Selena lubią tę wiadomość

• Strażaczka90 Autorytet

Wysłany: 6 listopada 2013, 07:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Słoneczka:* mam pytanie....Mierze tempke codziennie o 5.00. Rano.3 razy mi sie zdarzyło,że zmierzylam o 7.30 a mimo tego jak mierze o 5.00 to pokazuje mi sie puste piłeczki a jak wpisywalam godzinę 7.30 to miałam zamalowane na niebiesko.Nie powinno być odwrotnie.Całuje.Idę dalej drzemac.Mąż poszedł do pracy całe łoże dla mnie:)

‹‹ 4520 4521 4522 4523 4524 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Suchość pochwy - najczęstsze przyczyny, objawy i leczenie

Suchość pochwy to wstydliwa dolegliwość, która dotyka wielu kobiet. Kiedy się pojawia? Jakie są najczęstsze przyczyny problemów z odpowiednim nawilżeniem pochwy? Czy suchość pochwy można leczyć? 

CZYTAJ WIĘCEJ

"Nie mogę zajść w ciążę" - moja historia starania o dziecko

"Prawdziwe historie kobiet starających się o dziecko". Opowieść o kobiecie, która nie traci nadziei... "Nie mogę zajść w ciążę, ale nie tracimy nadziei..." - nieplodna_optymistka opowiada o swoich staraniach, drodze do macierzyństwa, leczeniu niepłodności i niegasnącej wierze w to, że się uda! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Ranking aplikacji miesiączkowych dla kobiet starających się o ciążę

Jak wybrać najlepszą aplikację miesiączkową? Zapytaliśmy o to tysiące kobiet starających się o dziecko odwiedzających nasz portal. Najlepsza aplikacja miesiączkowa to taka, która spełnia szereg wymagań np. wyznacza owulację dla cykli nieregularnych, ma codziennie dopasowane porady tworzone przez ekspertów albo ciekawe funkcjonalności specjalnie dla kobiet starających się o dziecko. Wyniki rankingu nawet nas w niektórych aspektach zaskoczyły. 

CZYTAJ WIĘCEJ