plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Witam ponownie. Dzisiaj na szkole rodzenia tatusiowie mieli namalowac na naszych brzuchach jak sobie wyobrażają swoje dzieci, mój tak sobie wyobraża:
Kaja, Gunia, kiti, Sandraa, aisa, Strażaczka90, mauysia, Dodi, Rucia, magdzia26, a-koczek, Spero, Ilona, Beata, Fedra, Effcia28, jeju, AGA 30, Blondi22 lubią tę wiadomość
-
Plemniczko bardzo fajnie Twemu M. wyszło malowidło, powtarzam za Karoam - ma talent!
Fajne zajęcia, serio podoba mi się taka inwencja prowadzącej no i widać, że i Wy zadowoleni! Pozdrawiam:)plemniczka, Strażaczka90, Dodi, magdzia26, Spero, Ilona, aisa, Beata, Fedra lubią tę wiadomość
... 21 cykl na Ovu. A w dupę z tym... -
Dobranoc Kochane...:* Plemniczko ślicznie wygladasz:) Ja właśnie wróciłam z pracy Mój M zrobił mi kolacyjke:) a już mi powieki sie same zamykają ..ciężki dzionek w pracy miałam.Dobranoc Aniolki....Jeszcze jutro na 14 a po jutrze wolne...
plemniczka, magdzia26, Spero, Ilona, aisa, Beata, Fedra, AGA 30 lubią tę wiadomość
-
Hej dziewczynki,
Przez cały dzień w wolnych chwilach robiłam notatki z zaległości, właśnie skończyłam, ale nie mogę jeszcze napisać tego co chcę, bo Henik ma chyba jakąś kolkę i co chwilę trzeba do niego biegać
Ale jeszcze dziś coś skrobnę...
Pa!Strażaczka90 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyZnów wpadam na chwilę (nawet całkiem sporą już tu siedzę i nieco nadrabiam,korzystając że moja Trójca śpi!).
Gośśśka, ja również jestem zdania,że nie ma co martwić się na zapas i na pewno nie czytaj już nic na necie...ciesz się,że jesteś w ciąży , jestem pewna,że będzie dobrze...gratulacje,kochana :*
Karoam, przyznaję bez bicia,że nie widziałam Twojego dzieła (ale jeszcze może znajdę chwilę,by cofnąć się o więcej stron do tyłu).
Mauysia, kurcze mój Igor też dziś coś marudził wieczorem, masakra myślałam,że już nie zaśnie dziś
PS. Napisz co tam wynotowałaś, może to będzie dla mnie swego rodzaju skrót niusówmauysia, Dodi, magdzia26, Spero, Ilona, aisa, Strażaczka90, Beata, Fedra, Blondi22 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyRucia wrote:Sylwia termin przesunął się na 20 listopada - takie życzenie ma mój P. ponieważ przyjeżdża delegacja z Niemiec a On nie bardzo ma ochotę na pogawędki z Nimi, więc do tego czasu kazał zaciskać mi nogi, a później pokombinujemy
Rucia, magdzia26, a-koczek, Ilona, aisa, Strażaczka90, Beata, Fedra, kiti lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykaroam wrote:Dzień dobry i miłego dnia wszystkim
Ruciu- brzuszek ślicznyu mnie już 99cm
Oluś- kuruj się! :*
Mauyś, śhagga- piękne te Wasze chłopaki
Ja ostatnio mam lenia, wszystko mnie męczy...internet mnie drażni, oglądać mi się nie chce, czytać też...no to zaczęłam się uczyć szydełkowania
Oto efekty- kocyk, czapa i bucik (drugi się robi)
Juuuuuuuuuuuuuuuupi! Znalazłam te fotki, ależ to cuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuudne , masz talent Kobieto! I Ty dopiero zaczynasz ? Wygląda jakbyś całe życie to robiła
Spero, Ilona, aisa, Strażaczka90, Beata, Fedra, jeju lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymauysia wrote:Hej dzieweczki,
Primo: Jeszcze nie nadrobiłam zaległości od mojego ostatniego odezwania się na forum, więc nie bijcie! Zrobię to wieczorem.
Secundo: Jestem tu w jednym konkretnym celu. Moja koleżanka Kasia Rościńska (której piosenkę "Somehow" niektóre z Was już znają - dzięki Wam rewelacyjnie jej szło w liście przebojów poznańskiego Radia Merkury) wypuściła wczoraj swój pierwszy teledysk!!! Do piosenki, którą oczywiście sama napisała. I do tego gościnnie śpiewa w niej Kuba Badach (jeśli go znacie) !!!! Jaram się tym od rana
No i chciałam się z Wami tym kawałkiem podzielić, bo wiem, że wielu z Was kasina twórczość przypadła do gustu
Smacznego!!!
http://www.youtube.com/watch?v=79abDv4PXrM
Faaaaaaaaaaaaaaajna
A tak na marginesie to ja po dzisiejszym odcinku Prawa Agaty jaram się tym: https://www.youtube.com/watch?v=gudBgor1mfI
PS. Może jesteś Ty gdzieś w tym chórze,co?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 listopada 2013, 23:26
mauysia, magdzia26, Spero, Ilona, aisa, Strażaczka90, Fedra lubią tę wiadomość
-
Muska - daj znać, co doktorowi uda się podejrzeć na jutrzejszym monitoringu
Wosebko - widzę, że wpadasz juz w szał przygotowań - fajnie! Nie ma to jak pranko pachnące proszkiem dla dzieci.
A-koczku - nie dziwię się, że wkurzylaś się tą akcją Twojego M. Faceci to czasem jak coś palną to ręce opadają
Ruciu - fajnie że Geju wrócił, choć sporo napsuł Ci krwi...
Karoam - ja mam hipotezę. Jak w Matriksie, wgrałaś sobie na swój twardy dysk w głowie umiejętność szydełkowania. Bo nie uwierzę, że takie cuda to Twoje pierwsze szydełkowe dzieła!
Libruś, Beciu - :*
Effciu - pięknie dziś napisałaś...
Aneczko - ofkors że Cię pamiętamTrzymam kciuki, żeby ta druga kreseczka była z dnia na dzień coraz grubsza.
GOśśka - gratulacje
Spero - no no nie wiedziałam, że taką miętę czujesz do Kuby BadachaTo prawda - głos ma nieziemski. Ale bez okularów to nie ten sam Kuba
Ilonko - nie wiem co grają teraz w kinach... Co gorsza nie wiem kiedy ja sama znowu pójdę, a tak lubię! Najgorsze, że nie zobaczę w kinie drugiej części Hobbita, buuuuuu
Plemniczko - fajny pomysł z tym malowaniem brzuszka no i rzeczywiście Twój M ma niezły talent
Shagguś - koleżanka zapraszała na plan teledysku, ale z ciążowym brzucholem niezbyt miałam ochotę.
Ufff, udało się
Teraz mogę spokojnie iść spać (M udało się uśpić Heńka, ciekawe na jak długo...)
Dobranoc!Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 listopada 2013, 23:49
Shagga_80, Dodi, Rucia, magdzia26, a-koczek, Spero, Ilona, aisa, Strażaczka90, plemniczka, Beata, Fedra, Selena, kiti lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPoczytałam nieco, pokomentowałam i choć wyjątkowo nie chce mi się spać (a zwykle padam ze zmęczenia po 21
) to jednak uciekam...rano trzeba jechac na pobranie krwi z Igorkiem (dalej walczymy ze zbyt wysokim poziomem bilirubiny) a i ja zbadam sobie morfologię,bo coś mam wrażenie,że może nie być ciekawie.
Mauysiu, mam nadzieję,że Heniutkowi już lepiej (mój nie zapeszając śpi już prawie 3 godziny,więc cokolwiek Mu było chyba poszło sobie). Buziaki dla Twoich cudnych chłopców :*
Pozdrawiam Was wszystkie Babeczki.
Trzymam kciuki za pomyślne, bezbolesne i bezproblemowe rozwiązania.
No i będę czasem zaglądać...w miare możliwościDodi, Strażaczka90, Spero, Ilona, aisa, Beata, Fedra, AGA 30, Blondi22 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hej ja tylko na chwile chcoalam serdecznie pogratulowac nowo zafasolkowanym dziewczetom
Aneczko i Gosska moje gratulacje i zycze spokojnej ciazy i szczesliwego rozwiazania.Strażaczka90, magdzia26, Spero, Ilona, aisa, Beata, Shagga_80, Fedra, Selena lubią tę wiadomość
W kazdych aspektach mojego zycia ponioslam poraszke -
Dziewczyny czytałyście Żbika. Aga i Pismak poustawiajcie stoły i krzesła, Spero zmyj podłogę mopem, Fedra masz tu klucze, pozamykaj i pogas światła, kończymy ten wątek.
Oczywiście żarty żartami ale racja jest po stronie Żbika. Od jutra każda zaczyna post optymistycznym akcentem.Dodi, Rucia, Kfjatus, magdzia26, a-koczek, Ilona, Pismak, aisa, Strażaczka90, plemniczka, Beata, Shagga_80, Fedra, AGA 30, Selena lubią tę wiadomość
-
Hej Słoneczka:* mam pytanie....Mierze tempke codziennie o 5.00. Rano.3 razy mi sie zdarzyło,że zmierzylam o 7.30 a mimo tego jak mierze o 5.00 to pokazuje mi sie puste piłeczki a jak wpisywalam godzinę 7.30 to miałam zamalowane na niebiesko.Nie powinno być odwrotnie.Całuje.Idę dalej drzemac.Mąż poszedł do pracy całe łoże dla mnie:)