plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzień dobry i do poczytania popołudniu
Miłego dnia i dobrych humorów Wam życzę
Strażaczko, a jakbyś godz np.5.30 ustawiła jako godzinę domyślną, to może jak to określiłaś "piłeczki" byłyby zamalowanemagdzia26, Ilona, aisa, Strażaczka90, Beata, Dodi, Shagga_80, Fedra, Gunia lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry kochane
Aneczko i Gośśka ja niestety nie miałam okazji was poznać bo mnie jeszcze tutaj nie było ale bardzo wam gratulujękochane i życzę spokojnych 9 miesięcy
Plemniś ale ślicznie razem wyglądacie i twój brzusioartysta z tego twojego M.
Żbik masz rację dużą w tym co napisałaś i ja cie bardzo przepraszam bo duża wina jest we mnie, ale ja jako "zły człowiek" nie potrafię nie pocieszać jak komuś jest źle jakbym mogła tylko to bym zrobiła wszystko żeby wszyscy byli szczęśliwi ....ale wychodzi jak zawsze...
AGA masz mega zajefajne pazurkichociaż ja preferuje krwistą czerwień ale te twoje wyglądają mega
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 listopada 2013, 09:54
a-koczek, Ilona, plemniczka, Beata, Dodi, Shagga_80, Fedra, AGA 30, Kfjatus, Gunia, aisa, Strażaczka90 lubią tę wiadomość
-
Kfjatus wrote:A teraz o "dupie Marynie":
A - koczku też czytam akurat książkę Wałęsowej i jakoś mam mieszane uczucia... język jest jakiś taki prosty zbyt - jak dla mnie, bardzo szybko się czyta, ale brakuje mi emocji...tak jakby Jej samej mi brakuje...nie masz podobnego wrażenia?
Oglądałyście film Oszukane? Polski z tego roku i oparty na prawdziwej historii, mnie poruszył, dlatego polecam.Beata, Gunia lubią tę wiadomość
-
A że miało być optymistycznie to jeszcze powiem co mi wczoraj moja endo powiedziała bo byłam na wizycie ze swoimi nowymi dodatkowymi wynikami glukoza + insulina pod obciążeniem ... stwierdziła że jest wszystko ok i ona nie widzi przyczyny mojego nagłego tycia i dodała cytuję "musi się pani zacząć bardziej katować"
czyli co mam przez to rozumieć że mam się zapisać do "klubu anorektyka" i przestać zupełnie jeść???
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 listopada 2013, 09:55
Fedra, Strażaczka90 lubią tę wiadomość
-
Kfiatku napisałaś że ty byś nie poszła do takiego lekarza medycyny wsodniej...mogę wiedzieć dlaczego tzn. zastanawia mnie to czy miałaś jakieś doświadczenia wcześniej???
ja też mam mieszane uczucia ale chyba nic nie szkodzi spróbować...Strażaczka90 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDzień dobry kobitki.
Ja dzień zaczęłam od muzyki
aaa no i się wyspałam! więc bez szczególnego powodu mam uśmiech na twarzy.
Plemniczko ma Twój mąż talent. Popieram.
Shagga nie słyszałam wcześniej tej piosenki, ale mi się podobaa no i daj znać też jak tam wasza krewwww
a za mną już od kilku dni ta piosenka chodzi i wczoraj ją znalazłam w końcu http://www.youtube.com/watch?v=qrx1YVPNJr4
aa i jeszcze coś optymistycznego to @ odeszła w siną dal
No to co?? Udanego, miłego, uśmiechniętego dnia kochanemagdzia26, sylwia1985, Ilona, aisa, plemniczka, Beata, a-koczek, Dodi, Shagga_80, Fedra, AGA 30, kiti, Kfjatus, Gunia lubią tę wiadomość
-
A Beatko i Muzi mierzę temperaturę w buzi termometrem elektronicznym...
i mnie też zastanawiają moje skoki temp...albo wina termometru albo mam jakiś dziwny cykl...bo w poprzednich tak nie miałam więc nie wiem o co kaman ...Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 listopada 2013, 09:55
Beata lubi tę wiadomość
-
dzień dobry
ale dziś piekne słońce)))
Fedruś poproszę o aktualizację kolejny termin @ to 3.12magdzia26, Ilona, Strażaczka90, Spero, Dodi, Fedra, Kfjatus lubią tę wiadomość
Oliwka 2006
2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
-
Dzień dobry dziewczynki
Wczoraj odwiedziła mnie ta przyjaciółkai jest w ciąży
30 tydzień
A dzisiaj idę na siateczkę
Co do filmów to byłam ostatnio na "Grawitacji" ale jakoś specjalnie mnie nie porwał. Teraz idę na Thorai czekam z niecierpliwością na Hobbita :)A co do książek to ja jestem fanem fantasy i jutro podobno ma być w sprzedaży już nowy Wiedźmin
No i to tylemagdzia26, Ilona, plemniczka, Strażaczka90, Spero, Beata, a-koczek, aisa, Dodi, Shagga_80, Fedra, Kfjatus lubią tę wiadomość
20.10.2023 - Jest i Ona - moje największe szczęście. 38 tyg 5 dni - 3230 g 53 cm
Angelius Provita
19.09.2013 [*] 07.05.2014 [*] 10.11.2017 [*][*] 23.11.2018 [*]
08-09.2018 Szczepienia limfocytami męża MRL 59,7%
2019 Histeroskopia - wszystko ok
08-09.2022 Powtórne szczepienia pullowane
10.2022 Histerioskopia, Laparoskopia, Drożność - usunięcie prawego jajowodu - wodniak, reszta ok
OK: Kariotypy, ANA, ASA, APA, ACA, testosteron,, homocysteina, białko C, S, anty-tTG, CBA, IMK, LCT, nasienie
Źle: Hiperprl, APS (LA), mutacje hetero FV R2_4070A-G, MTHFR 677C-T , PAI-1 4G; HLA-DQ8, MRL 9%, NK 16,1%, ATA, KIR AA (mąż HLA-C C2C1) -
Gośśśśka gratuluję na pewno będzie wszystko dobrze ale musisz być pod kontrolą, my tu wszystkie trzymamy kciuki :*
Zbiczku kochany myślę ze żadna z dziewczyn nie rzuciła w niczym w monitor, bo niby czemu bardzo madrze napisałaś swoje doczucia nikogo nie raniąc :*
Ja tam tez ewakuuję się na jakiś czas i skupiam na sprawach codziennych bo przecież wiadomo że nie tylko tym zyjemy
magdzia26, Strażaczka90, Dodi, Shagga_80, Fedra lubią tę wiadomość
Oliwka 2006
2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
-
Hejka dziewczęta
Popieram sugestię Oli i innych dziewczyn - więcej optymizmu, jest tyle rzeczy na świecie z których można się cieszyć , trzeba się tylko rozejrzeć...
Pismaczku też uwielbiam fantasy, dlatego boleję nad tym że pewnie nie będę mogła wybrać się do kina na Hobbita... No chyba że pożyczę od kogoś laktator i odciagnę pokarm. Na nowego Sapkowskiego też czekam niecierpliwie choć szkoda że to nie będzie kontynuacja ostatniego tomu.
Dzieweczki, wszystkie Was ściskam i wracam do obowiązków. :*Pismak, magdzia26, Strażaczka90, Spero, Beata, aisa, Ilona, Dodi, Shagga_80, Fedra, Kfjatus lubią tę wiadomość
-
Spero jak chcesz to coś pokombinujemy z kwaśn…. Co z nią zrobić
Ania trzymam kciuki za przyrost , ale numer jak wreszcie nam trafią się bliźniaki choć Madzia może być nie pocieszona bo chciała być pierwsza
Ilonko ja Ci mogę polecić ostatnio byliśmy sobie z mężulkiem Czas na miłość- dla mnie baaarsdzo fajny to nie była jakaś typowa komedia romantyczna ale naprawdę film (przynajmniej dla mnie )głębszej treści
Jeszcze chciałabym obejrzeć Ambassadę
magdzia26, Strażaczka90, Spero, aisa, Ilona, Fedra, Kfjatus lubią tę wiadomość
Oliwka 2006
-
Kfjatus wrote:Dzień dobry i do poczytania popołudniu
Miłego dnia i dobrych humorów Wam życzę
Strażaczko, a jakbyś godz np.5.30 ustawiła jako godzinę domyślną, to może jak to określiłaś "piłeczki" byłyby zamalowane
dziękuję:*
Kfjatus lubi tę wiadomość