plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
A teraz o "dupie Marynie":
A - koczku też czytam akurat książkę Wałęsowej i jakoś mam mieszane uczucia... język jest jakiś taki prosty zbyt - jak dla mnie, bardzo szybko się czyta, ale brakuje mi emocji...tak jakby Jej samej mi brakuje...nie masz podobnego wrażenia?
Oglądałyście film Oszukane? Polski z tego roku i oparty na prawdziwej historii, mnie poruszył, dlatego polecam.Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 listopada 2013, 20:13
Strażaczka90, Fedra, Gunia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyŻbikolu no to napisałaś co cię boli he he:-) Szacunek
A ja tam nie sądzę zeby było smutno u nas
Może coraz mniej staraczek jest starających się a więcej fasolinek i mamusiek ale i tak kocham tu wchodzić i podczytywać o waszych wzlotach i upadkach że tak powiem .
Staraczki tracą cierpliwość i piszą co nas gniecie co nas boli,no bo myślę że po to takie nasze forum jest
Fasolki piszą swoje o swoich dolegliwościach zgagach no bo po to takie nasze forum jest:-)
A mamusie cieszą sie i chwalą swoimi skarbami .no bo po to takie nasze forum jest
Jak się mylę to mnie kopnijcie w kostkę i tyle
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 listopada 2013, 20:26
Strażaczka90, aisa, mauysia, magdzia26, Beata, Fedra lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAGA 30 wrote:Klikając moimi zielonymi pazurami się rozmarzyłam normalnie
Wiosno gdzie jesteś
Takie chwalenie się pazurkami bez foty to się nie liczyteż chcę zobaczyć tę zieleń
Strażaczka90, Kfjatus, Dodi, magdzia26, a-koczek, Beata, Fedra lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnysylwia1985 wrote:dziewczyny slyszalyscie o takim czyms jak badania na wrogosc sluzu-ciekawe co to az musze sie zapytac gina jak bede 14 listopada na monitoringu
Ja mówiłam o tym mojemu byłemu konowałowi co mi IUI robił to powiedział że mam sobie tym głowy nie zawracaćStrażaczka90 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnysylwia1985 wrote:dziewczyny slyszalyscie o takim czyms jak badania na wrogosc sluzu-ciekawe co to az musze sie zapytac gina jak bede 14 listopada na monitoringu
Sylwia słyszałam o tym. Kuzynka mojego tak miała i przy inseminacji dopiero zaszła w ciążę. ale nie wiem dokładnie na czym badanie polega itp.Strażaczka90 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnySpero wrote:Sylwia słyszałam o tym. Kuzynka mojego tak miała i przy inseminacji dopiero zaszła w ciążę. ale nie wiem dokładnie na czym badanie polega itp.
Niby lekarz bierze wymaz jakiś czas po stosunku śluzu z nasieniem i sprawdza czy śluz nie zabija plemników -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAGA 30 wrote:Spero specjalnie dla ciebie
http://imageshack.us/photo/my-images/34/9m9j.JPG/
http://imageshack.us/photo/my-images/689/4kjf.jpg/
zajebiaszczez brokaciorem?? super wyglądają
a już myśałam, że będę musiała groźbą lub przekupstwem te zdjęcia uzyskaćAGA 30, Kfjatus, Strażaczka90, aisa, magdzia26, Beata, Fedra lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySpero wrote:zajebiaszcze
z brokaciorem?? super wyglądają
a już myśałam, że będę musiała groźbą lub przekupstwem te zdjęcia uzyskać
E no coś ty ja się nie daje prosić
Zawsze brokat robię bo dłużej wtedy wytrzymuje lakier
A ja leń i nie lubię za często sobie malować pazurówSpero, Strażaczka90, magdzia26, Beata, Fedra lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKfjatus wrote:Aga fajne paznokietki
I kolorek optymistyczny
A tak mi dziś zielono he he:-) Chyba dlatego że leje cały dzień
Nawet pojechałam kozaczki(zimówki) włożyć mojej bryczceStrażaczka90, Kfjatus, magdzia26, Beata, Fedra lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySpero wrote:Mam tak samooo jak Ty... na na na na
choć nie ukrywam, że pomalowane ładniej wyglądają
No ale zanim się po maluję się 3 -4 warstwy to trochę potrwa a mój Wafel się zawsze drze JAK TO ŚMIERDZI
FaceciSpero, Strażaczka90, Beata, Fedra lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAGA 30 wrote:No ale zanim się po maluję się 3 -4 warstwy to trochę potrwa a mój Wafel się zawsze drze JAK TO ŚMIERDZI
Faceci
hahaha mój z pokoju wychodzi, bo też nie może. a nie daj Boże jak zmywam w pokoju, och to to są za frustracjeAGA 30, Strażaczka90, Beata, Fedra lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny