plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Specjalnie dla Żbika na prośbę Oli...jaki piękny mamy poranek!!!!!!!!
Jest wspaniale!!!!!
Życie jest cudowne!!!!!!
Edit: *Domino zwija się z bólu,coś z żołądkiem + bieganie do wc
* do 10-tego zostało mi 80 zł w portfelu
* padła drukarka a muszę coś ważnego na już wydrukować
* nie mam pomysłu na obiad
* acha i najwaniejsze : JEST CIEMNO, PONURO I PADA DESZCZ!!!!
KOCHAM WAS i Żbiku rozumiem intencje itd.
Żeby nie podpadać to jak będę miała coś smutnego, to zatrzymam w realu...
W razie czego mam jedną sprawdzoną wirtualną przyjaciółkęA. i inne dziewczyny gotowe mimo wszystko czasem wysłuchać moich "smęcików"
I.,
B.,
D. ---> pozdrawiam całą ovugromadkę!!!!
Mam co prawda troszkę inne zdanie, bo pomiędzy smutkiem i radością może tu zostać pustka ale dostosuję się do ogółu...
Buziaki, wpadnę zaś!
Muszę się skupić teraz na staraniach o potomkaStrażaczka90, Beata, a-koczek, Ilona, Dodi, Rucia, Fedra, AGA 30, Kfjatus, Ola_czeka lubią tę wiadomość
-
Beatko jaka Ty jesteś dzisiaj szczęśliwa!
Przyszła wyczekiwana gorąco @
Wspaniałe wieści!
Chciałam, Ci powiedzieć, że masz jeszcze czas, że nie teraz to później
Nastęny cykl z clo!!!!!! POWODZENIA.....każdej powodzenia w tym nowym cyklu
magdzia26, Strażaczka90, Spero, Beata, Ilona, Shagga_80, Fedra lubią tę wiadomość
-
Aguś w sumie dokłasdnie masz rację
z tym że to nasze forum jest i każdy tu przychodzi w podobnym celu ale jeden chce napisać o swoich bolączkach a inny po to by o nich zapomnieć, ale razem dajemy radę
Pazurki śliczna na pierwszym zdjątku nawet nieźle dają po oczach
Heh no to mnie skusiłaś na zmianę koloru hehee tylko ja myślałam teraz o np. czarnym……eee no już sama nie wiem nie mam pomysłu na kolor poradźcie coś
Plemnisiu cudownie wyglądacie i musze przyznać że Twój M ma talent :*
plemniczka, Strażaczka90, Spero, aisa, Ilona, Shagga_80, Fedra, AGA 30 lubią tę wiadomość
Oliwka 2006
2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
-
Beatko tak poważnie to super wyglądają czarne matowe
miałam jakis czas temu fazę na takie
http://1.bp.blogspot.com/-Ns0LmbNO7Hs/T6mEGA7jmLI/AAAAAAAAAJo/c5H_Eh0VMv0/s1600/nail-inspiration--large-msg-133055878347.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 6 listopada 2013, 10:03
Strażaczka90, Beata, Fedra, Kfjatus, aisa lubią tę wiadomość
-
Mayuś :*
Szaguś mam nadzieję że bilirubina ładnie spada daj znać jak będziesz miała wyniki
Mała a co u Ciebie
Olu teraz doczytałam heheh ale chyba przekazałaś mi telepatyczniebo zaczęłam dziś optymistycznym akcentem
Madziu dla Ciebie ogromne buziaki za te pocieszania
Koczku witaj :*
magdzia26, Strażaczka90, Spero, aisa, Ilona, Shagga_80, Fedra, Kfjatus lubią tę wiadomość
Oliwka 2006
2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
-
Beata wrote:Ania trzymam kciuki za przyrost , ale numer jak wreszcie nam trafią się bliźniaki choć Madzia może być nie pocieszona bo chciała być pierwsza
pozatym jest wątek bliźniaków więc nie byłabym pierwsza na ovu i takStrażaczka90, Beata, aisa, aneczkaaa1985, Fedra, Kfjatus lubią tę wiadomość
-
Madziu to dobrze że wyniki dobre ale właściwie to nie rozwiazuje tym bardziej Twojego problemu…, no właśnie może ona myśli że Ty się rzucasz na jedzenie jak wygłodniały zwierz
Madziu hmmm no nie wiem czy pamiętasz moje inne wykresy ale moje tez nieraz były skoczne..pomimo że niby normalne… a badałaś prolaktynę?
A i jeszcze jedno a miałaś kiedyś monitoringi nie masz przypadkiem stwierdzonego pco (wybacz nie chce Ci wyszukiwać chorób tylko chce pomóc zdiagnozować to Twoje tycie)
Bo ja nieraz od lekarzy słyszałam że przy pco jest nieuzasadnione tycie i że wtedy trzeba się pilnować ale mnie akurat ten problem nie dotyczy wiec nie zagłębiałam się bardziej
Strażaczka90 lubi tę wiadomość
Oliwka 2006
-
Muzi, masz syna i drukarkę, to w sumie dwa powody więcej do radości niż ja,
ale jak ktoś mocno szuka, to zawsze znajdzie powód do smutku.
Jeśli chodzi o moja wczorajsza wizytę to trafiłam na idiotę a nie lekarza więc nawet nie poświęcam mu 5 minut myśli bo musiałabym palnąć sobie w łeb nad jego werdyktem. A ma być optymistycznie więc powiem, ze olewam tego znachora a ponad to obudziłam się bez bólu pępka!!!Beata, Fedra, Effcia28, Kfjatus, Strażaczka90 lubią tę wiadomość
-
Ilonko
witaj słonko heheh ale mi się zrymowało
Pismaczku siateczkę? W sensie będziesz grac?
Ojej Muzi wybacz polubiłam bo przeczytałam że życie jest cudowne :*
Ale co dalej już mniej
Muzi ja tam chętnie posłucham Twoich smęcików
A co do mni eto tak uszczęśliwiła mnie ta @ heheh chociaż zwijam się dziś z bólu bo dawno mnie tak nie bolało to zuśmiechem na ustach rozpoczynam nowy cykl :* : )
Ilona, Fedra, Strażaczka90 lubią tę wiadomość
Oliwka 2006
-
Raczej nie chodziło o to, żeby sztucznie unikać na forum smutnych tematów, tylko żeby popracować nad sobą i zmienić coś w swojej głowie. Wiadomo że to nie jest hop-siup, ale sądzę że taka była esencja tego o czym wcześniej pisały dziewczyny.
Beata, aisa, Ilona, magdzia26, Shagga_80, Fedra, Effcia28, Kfjatus, Gunia, Strażaczka90 lubią tę wiadomość
-
Beatko prolaktyny nie badałam muszę zapytać przy najbliższej wizycie u gina o to
dziekuję
a jeżeli chodzi o PCO to moja ginka powiedziała że na pewno mnie to nie dotyczy,
mam niestety mieszane uczucia bo z jednej strony się ciesze bardzo że ze mną wszystko w porządku ale z drugiej mam pewne zastrzeżenia co do lekarzy na ile można im wierzyć bo jak widać z wielu waszych przypadków bywa że bagatelizują sprawęStrażaczka90 lubi tę wiadomość
-
magdzia26 wrote:Beatko tak poważnie to super wyglądają czarne matowe
miałam jakis czas temu fazę na takie
http://1.bp.blogspot.com/-Ns0LmbNO7Hs/T6mEGA7jmLI/AAAAAAAAAJo/c5H_Eh0VMv0/s1600/nail-inspiration--large-msg-133055878347.jpg
o ja cieee super dzięki Madziu za pomysl to Twoje wykonanie? podpowiedz w takim razie jak to wykonacStrażaczka90 lubi tę wiadomość
Oliwka 2006
-
magdzia26 wrote:oficjalnie mogę oddać pierwszeństwo Ani
pozatym jest wątek bliźniaków więc nie byłabym pierwsza na ovu i tak
tak wiem nieraz tam podgladałam dziewczyny bo jakos ciągle chodzą mi po głowie bliźniaki
chociaż ja akurat sie boję że nie dałabym rady to jakos gdzieś z tyłu głowy mi siedzi że jak w końcu sie uda to będa to bliźniakihehehe
p.s. ale tam są tylko 3 mamy bliźniaków to mało jak na całe forum prawda? a na naszym wątku już nieraz były podejrzenia ale jeszcze sie nie sprawdziły wiec wyglądamy z niecierpliwościa która będzie taką szczęściaramagdzia26, Shagga_80, Strażaczka90, Fedra lubią tę wiadomość
Oliwka 2006
-
Beatko taaak będę grać
Madziu a cóż to za nowy awatarek?
Strażaczka90, Beata, Fedra lubią tę wiadomość
20.10.2023 - Jest i Ona - moje największe szczęście. 38 tyg 5 dni - 3230 g 53 cm
Angelius Provita
19.09.2013 [*] 07.05.2014 [*] 10.11.2017 [*][*] 23.11.2018 [*]
08-09.2018 Szczepienia limfocytami męża MRL 59,7%
2019 Histeroskopia - wszystko ok
08-09.2022 Powtórne szczepienia pullowane
10.2022 Histerioskopia, Laparoskopia, Drożność - usunięcie prawego jajowodu - wodniak, reszta ok
OK: Kariotypy, ANA, ASA, APA, ACA, testosteron,, homocysteina, białko C, S, anty-tTG, CBA, IMK, LCT, nasienie
Źle: Hiperprl, APS (LA), mutacje hetero FV R2_4070A-G, MTHFR 677C-T , PAI-1 4G; HLA-DQ8, MRL 9%, NK 16,1%, ATA, KIR AA (mąż HLA-C C2C1) -
OLU cześć
Ojej dobra to pomijamy temat lekarzaale super że już dziś mniej boli :*
Ej Muzi co jest nie polubiłaś ani jednego mojego optymistyvcznego posta
Madziu prolaktynę możesz zbadac sama tak dla własnego spokoju ja badałam zawsze po ovulce tak zelciła mi ginka pierwsza i tak jest podane w normach z których korzystam, choć wiem że niektóre dziewczyny badają na początku cyklu to ja na forach specjalistycznych widziałam ze więcej wskażań jest w II fazie
o Koczku buziak przerwałaś mój monolog :*
Karoam Zdrókwa i Sto Lat
(p.s. no i co przyjmujesz zamówienia na kocykipoważnie pytam )
Strażaczka90, Ilona, magdzia26, Dodi, Shagga_80, Fedra lubią tę wiadomość
Oliwka 2006
-
Kaoram jeszcze raz wszystkiego najlepszego
Strażaczka90, magdzia26, Dodi, Beata, Fedra lubią tę wiadomość
20.10.2023 - Jest i Ona - moje największe szczęście. 38 tyg 5 dni - 3230 g 53 cm
Angelius Provita
19.09.2013 [*] 07.05.2014 [*] 10.11.2017 [*][*] 23.11.2018 [*]
08-09.2018 Szczepienia limfocytami męża MRL 59,7%
2019 Histeroskopia - wszystko ok
08-09.2022 Powtórne szczepienia pullowane
10.2022 Histerioskopia, Laparoskopia, Drożność - usunięcie prawego jajowodu - wodniak, reszta ok
OK: Kariotypy, ANA, ASA, APA, ACA, testosteron,, homocysteina, białko C, S, anty-tTG, CBA, IMK, LCT, nasienie
Źle: Hiperprl, APS (LA), mutacje hetero FV R2_4070A-G, MTHFR 677C-T , PAI-1 4G; HLA-DQ8, MRL 9%, NK 16,1%, ATA, KIR AA (mąż HLA-C C2C1) -
Koram wszystkie naj naj naj
kochana
Beatko niestety nie moje wykonanie ale takie same sobie robiłam bardzo prosto je zrobićwystarczy matowym lakierem pomalować(ja kupowałam z inglota bo tam są bardzo fajne i duży wybór kolorów takich matowych) a jak wyschnie zrobić frencha z bezbarwnego i gotowe
Beata, Strażaczka90 lubią tę wiadomość