X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • Kaja Autorytet

Wysłany: 10 grudnia 2013, 13:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Libra i Fedra nie chcą zapeszac !!!!!!

mhsvanlih0qhtdnx.png

https://www.maluchy.pl/li-67859.png

• Fedra Autorytet

Wysłany: 10 grudnia 2013, 13:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a-koczek wrote:
    fedrus witaj daj znac jak tam po wziycie. Bo chyba dzis ja masz?

nie dzisiaj ma wizytę Libra ja mam w czwartek przed 20 :)

Kaja, Blondi22, Dodi, Effcia28, kiti, aisa lubią tę wiadomość

17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz <3
    2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • Muska Autorytet

Wysłany: 10 grudnia 2013, 13:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czesc kobitki.Na szybciocha wpadlam Wam milego dnia zyczyc :)

Fedra, magdzia26, Blondi22, Dodi, kiti, aisa, Kfjatus lubią tę wiadomość

9f7j3e5e06vngc0g.png
    961lgu1rd0kaje2g.png
  • Fedra Autorytet

Wysłany: 10 grudnia 2013, 13:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaja wrote:
    Libra i Fedra nie chcą zapeszac !!!!!!

Kaja tu nie ma co zapeszać Libra musi usunać mięśniaka a u mnie ze statystyk wychodzi ze inseminacja za pierwszym razem nie wychodzi a po clo moge nabawić się rozlegówania cyklu lub torbieli więc apleuję o luz :D

informacje z mojej wizyty będa na pewno bardzo późno w noc czwartkową a jeśli nie dam rady to dopiero w piatek rano :P

Effcia28 lubi tę wiadomość

2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • Kaja Autorytet

Wysłany: 10 grudnia 2013, 13:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fedra co da Clo to ja jestem spokojna bo mnie pomogło :-) a ja luzik guzik mszę Roratnie za was postanowiłam powierzyć bo zawsze jest jakaś iskierka nadziei jak ten cud narodzin !!!!! Nie będę kochana tutaj nikogo nakręcić jak i was !!!!!

Tyle ode mnie :-)

Blondi22, Fedra, Dodi, aisa, magdzia26 lubią tę wiadomość

mhsvanlih0qhtdnx.png

• Strażaczka90 Autorytet

Wysłany: 10 grudnia 2013, 14:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie...nie wiem co sie że mną dzieje od paru dni makabrycznie sie czuje:/dobrze że jutro wolne...muszę odpocząć.miłego dnia..idę leżeć

• Fedra Autorytet

Wysłany: 10 grudnia 2013, 14:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaju tylko ze u mnie problem polega na tym ze ja mam owulacje i pęcherzyk ładnie rośnie i pęka i nie bardzo wiem dlaczego lekarz w ogóle zalecił mi clo w moim przypadku moze dojść do przestumulowania i obniżeniem wydajności endometrium...
    lekarz chciał zrobić 3 cykle na clo naturalnie ale Nasza decyzja była taka ze nie widzimy sensu w samym clo i jeśli ma być clo to tylko jako pomoc przy inseminacji ale czy to będzie trafny wybór leczenia nie wiem i śmiem twierdzić ze nic z tego nie wyjdzie no moze prócz jakiś kłopotów...

Strazaczko bardzo Ci współczuje samopoczucia mam nadzieje ze nie beirze Cię jakaś choroba i szybko dojdziesz do siebie...

Strażaczka90, Dodi lubią tę wiadomość

2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 grudnia 2013, 15:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam popołudniem :-)
    A właśnie wróciłam od fryzjera :-) Darmowe obcinanie dziś miałam :-) tz. za bombkę :-)
    Miłego popołudnia :-)

magdzia26, Fedra, jeju, Blondi22, kiti, Spero, aisa, Dodi lubią tę wiadomość

• magdzia26 Autorytet

Wysłany: 10 grudnia 2013, 15:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Strażaczko szybkiego powrotu do sił <3
    Ja powiem wam że dzisiaj już mi lepiej (brzuch mniej boli) i chyba Pani Doktor miała rację z tymi bakteriami, więc warto było pójść :)

Fedra, jeju, Strażaczka90, kiti, Spero, aisa, Dodi lubią tę wiadomość

zrz6x1hpqvnjwkat.png
    dqpr2n0afwpg3f4t.png[/url]
    Aniołek 16.08.2016 <3
  • Strażaczka90 Autorytet

Wysłany: 10 grudnia 2013, 16:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fedra wrote:
    Kaju tylko ze u mnie problem polega na tym ze ja mam owulacje i pęcherzyk ładnie rośnie i pęka i nie bardzo wiem dlaczego lekarz w ogóle zalecił mi clo w moim przypadku moze dojść do przestumulowania i obniżeniem wydajności endometrium...
    lekarz chciał zrobić 3 cykle na clo naturalnie ale Nasza decyzja była taka ze nie widzimy sensu w samym clo i jeśli ma być clo to tylko jako pomoc przy inseminacji ale czy to będzie trafny wybór leczenia nie wiem i śmiem twierdzić ze nic z tego nie wyjdzie no moze prócz jakiś kłopotów...

Strazaczko bardzo Ci współczuje samopoczucia mam nadzieje ze nie beirze Cię jakaś choroba i szybko dojdziesz do siebie...
    Ja się od paru tygodni tak źle czuje....Mmam zawroty głowy,jak coś dźwignę w pracy to podbrzusze mnie boli,A jak coś zjem to zaraz mnie mdli:( głowa codziennie też pobolewa....poszłam na spacer M i troche mi lepiej..Musze wyniki zrobić...Dziękuję Wam Kochane :* Jakie są objawy wysokiego progesteronu?Przez mój wykres mnie nastraszyli że mogę mieć wysoki progesteron;/

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 grudnia 2013, 16:43

• Kaja Autorytet

Wysłany: 10 grudnia 2013, 16:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Strażaczka90 no szybki relaks i drzemka i jesteś nowo narodzona ja tez sie zdrzemnelam i teraz będę buszowala pa necie i wam zadek zawrazała hihiji a roczek chyba tez buszuje bo mi bombelkuje i laskocze w różnych partiach brzucha!!!!!!

Strażaczka90, AGA 30, Muska, magdzia26 lubią tę wiadomość

mhsvanlih0qhtdnx.png

• Strażaczka90 Autorytet

Wysłany: 10 grudnia 2013, 16:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaja wrote:
    Strażaczka90 no szybki relaks i drzemka i jesteś nowo narodzona ja tez sie zdrzemnelam i teraz będę buszowala pa necie i wam zadek zawrazała hihiji a roczek chyba tez buszuje bo mi bombelkuje i laskocze w różnych partiach brzucha!!!!!!
    Bo to chłopaczek będzie dlatego buszuje:) hehe

Idę robić M cos ciepłego do jedzonka bo biedny chory:( kasze smara i gorączkuje:( Mój Kochany Biedaczek:* musze Go zaleczyć:) hihi:) a do jedzonka spagetti :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 grudnia 2013, 17:05

Kaja, Fedra, magdzia26 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 grudnia 2013, 17:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I tu też Wam ozdobię forum moim dziełem :-)

yyui.th.jpg
    qvrt.th.jpg

Strażaczka90, Selena, kiti, magdzia26, aisa, Fedra, Dodi, Gunia, Blondi22 lubią tę wiadomość

• Strażaczka90 Autorytet

Wysłany: 10 grudnia 2013, 17:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AGA 30 wrote:
    I tu też Wam ozdobię forum moim dziełem :-)

yyui.th.jpg
    qvrt.th.jpg
    jakie piękne!!!:)

AGA 30, Kaja, magdzia26 lubią tę wiadomość

• plemniczka Autorytet

Wysłany: 10 grudnia 2013, 17:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej, jestem po wizycie i tak te moje bolesci brzucha i kucia to dlatego ze dziecko jest juz nisko, mała sie uklada do porodu... i lekarz podczas badania na fotelu powiedzial ze głowka jest bardzo nisko juz bo ją wyczuwa... kurcze no i za szybko troszke.
    Dostalam luteine, nospe forte i magnez by troche przychamowac poród jakby co.
    Powiedzial ze mam sie bardzo oszczedzac, zero sprzatania aby wytrwac jeszcze te 2,5 tygodnia, bo wtedy moja ciaza jest donoszona i moge rodzic. Wiec aby do sylwestra. No wiec raczej na pewno do terminu nie dotrwam.
    Mala wazy 2,200 i ma bardzo dlugie wlosy.

Pozniej zdjecie wstawie.

Muska, kiti, Ilona, magdzia26, Strażaczka90, Spero, Selena, AGA 30, Pismak, aisa, Fedra, Effcia28, Dodi, Gunia, Shagga_80, Rucia, a-koczek, Blondi22 lubią tę wiadomość

2nn3skjo0mk8tm7j.png

0ep1dkp.png
  • Kaja Autorytet

Wysłany: 10 grudnia 2013, 18:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Plemniczka więc masz takie same leki co ja i też mam się oszczędzać hihi Plemniczka kochana to jak mała ma już tak długie włosy więc możesz zaraz po porodzie zaraz warkocze kręcić lub kłos zrobić hihi fajnie że wszystko ok ....

Strażaczka90, a-koczek lubią tę wiadomość

mhsvanlih0qhtdnx.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 grudnia 2013, 18:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Plemniczko spokojnie, mnie też tak lekarka straszyła, że szybciej urodzę, fakt urodziłam szybciej ale z własnej inicjatywy :P Oczywiście oszczędzanie się jest jak najbardziej wskazane, bo jednak wszystko może się zdarzyć, ale takie wiadomości przyjmowałabym ze spokojem :)

Fedra, Dodi, magdzia26 lubią tę wiadomość

• kiti Autorytet

Wysłany: 10 grudnia 2013, 18:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam wieczorową porą :)

za chwilkę nadrobie co naskrobałyście, ale wcześnie chciałam o coś zapytać :)
    Zbadałam dzisiaj progesteron i wynosi 18,96 ng/ml , czy jest to dobry wynik??

Moja nieszczęsna prl znów podskoczyła (ostatnio wynosiła 19.92 a teraz 24,5 ng/ml) , chyba muszę zapytać gina czy nie zwiększyć dawki ehhh...

Przy okazji zrobiłam też morfologię, ale wszystkie wyniki mieszczą się w normie więc nie będę was zamęczać :D

Strażaczka90, aisa, Fedra, Effcia28, Dodi, Rucia, magdzia26 lubią tę wiadomość

Amelka <3
    201509114956.png
    Aleksander <3
    ex2bi09k0ms1b5pi.png
    Nasz Aniołek * 11tc (21.04. -02.07.2016)
  • Muska Autorytet

Wysłany: 10 grudnia 2013, 18:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Odkryłam przed chwilą powołanie do pieczenia chleba :)
    Dokładnie to dzisiaj bułeczki spróbuję upiec. Chleb to zostawię na kiedy indziej, bo jakiś bardziej skomplikowany się wydaje. Na razie zarobiłam ciasto i sobie rośnie. Za godzinkę porobię 8 bułeczek i znowu podrosną, a potem hyc do pieca. No oczywiście jak urosną, bo wszystko się może zdarzyć. To moja pierwsza eksperymentalna próba piekarska :D
    Co chwilę podglądam moją kulę ciasta czy rośnie ;) Jak dziecko, normalnie.

Plemniczka, mała będzie cudowna jak się urodzi. Koniecznie zrób zdjęcia z tymi włoskami i nam zaprezentuj zanim się wytrą ;)

Ja póki co wpadam w przerażenie jak myślę o sierpniu, bo w naszym życiu miało się tyle zmienić. A jak widać będzie jeszcze więcej zmian...
    Do tego mam straszne obawy przed kolejną wizytą i tym USG. Nie czytam już neta, bo naczytałam się o pustych jajach, braku bicia serca i w ogóle szkoda pisać. Skutecznie się wystraszyłam :(

Piszcie dużo, bo jak piszecie to przestaję myśleć o swoich obawach.
    :)

kiti, Spero, AGA 30, Pismak, Fedra, plemniczka, Effcia28, Dodi, Shagga_80, Rucia, magdzia26, a-koczek lubią tę wiadomość

9f7j3e5e06vngc0g.png
    961lgu1rd0kaje2g.png
  • Ilona Autorytet

Wysłany: 10 grudnia 2013, 18:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Plemniczko będzie dobrze :) Pomyśl, że już niedługo będziesz tulic swój największy skarb. Co by nie było, jesteś juz na takim etapie ciąży, że zagrożenia już żadnego nie ma ;)

Kiti ja się niestety na wynikach nie znam, ale bardzo Ci kibicuje :)

Musia a Ty kochana nie czytaj głupot na necie tylko myśl pozytywnie i zajmij się pieczeniem bułeczek. Swoją droga narobiłaś mi smaka :)

Librus, Fedra trzymam kciuki za wizyty i dajcie koniecznie znać co tam.

Strazaczko odpoczywaj więcej, mam nadzieję, że niebawem poczujesz się lepiej :)

Aga bombki są piękne :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 grudnia 2013, 18:53

Strażaczka90, kiti, AGA 30, aisa, Fedra, plemniczka, Dodi, Gunia, Shagga_80, magdzia26 lubią tę wiadomość

Moje skarby Wiki i Marcel :)
‹‹ 4682 4683 4684 4685 4686 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Super produkty na okres ciąży, czyli 9 produktów szczególnie polecanych dla kobiet w ciąży

Zapoznaj się z produktami, które są wyjątkowo cenne dla rozwijającego się maleństwa i Twojego nadwyrężonego ciążą organizmu. Postaraj się, aby takie produkty jak kasze, żurawina i migdały w okresie ciąży na stałe zagościły w Twoim menu.

CZYTAJ WIĘCEJ

Śluz płodny a owulacja i dni płodne - jak prowadzić obserwacje?

Na rynku dostępnych jest wiele pomocy w wyznaczaniu dni płodnych. Większość z nich działa na podobnej zasadzie – rozpoznaje zmianę hormonów w ciele kobiety i na tej podstawie wskazuje dni płodne. Czy wiesz, że jedno z takich „narzędzi” masz już w sobie? Twój śluz płodny, który pojawia się w czasie dni płodnych, czyli przed wystąpieniem owulacji!

CZYTAJ WIĘCEJ

Kalendarz dni płodnych podczas starania o dziecko

Przeczytaj dlaczego coraz więcej lekarzy zaleca kobietom starającym się o dziecko prowadzenie aplikacji miesiączkoweji i obserwację własnego ciała. Kalendarz owulacji - czym jest, na czym to polega i dlaczego podczas starania o dziecko warto wiedzieć coś więcej o swoim cyklu niż czas jego trwania. 

CZYTAJ WIĘCEJ