plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
a-koczek wrote:fedrus witaj daj znac jak tam po wziycie. Bo chyba dzis ja masz?
nie dzisiaj ma wizytę Libra ja mam w czwartek przed 20Kaja, Blondi22, Dodi, Effcia28, kiti, aisa lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
Kaja wrote:Libra i Fedra nie chcą zapeszac !!!!!!
Kaja tu nie ma co zapeszać Libra musi usunać mięśniaka a u mnie ze statystyk wychodzi ze inseminacja za pierwszym razem nie wychodzi a po clo moge nabawić się rozlegówania cyklu lub torbieli więc apleuję o luz
informacje z mojej wizyty będa na pewno bardzo późno w noc czwartkową a jeśli nie dam rady to dopiero w piatek ranoEffcia28 lubi tę wiadomość
2015 Nati
2017 Suzi -
Fedra co da Clo to ja jestem spokojna bo mnie pomogło
a ja luzik guzik mszę Roratnie za was postanowiłam powierzyć bo zawsze jest jakaś iskierka nadziei jak ten cud narodzin !!!!! Nie będę kochana tutaj nikogo nakręcić jak i was !!!!!
Tyle ode mnieBlondi22, Fedra, Dodi, aisa, magdzia26 lubią tę wiadomość
-
Kaju tylko ze u mnie problem polega na tym ze ja mam owulacje i pęcherzyk ładnie rośnie i pęka i nie bardzo wiem dlaczego lekarz w ogóle zalecił mi clo w moim przypadku moze dojść do przestumulowania i obniżeniem wydajności endometrium...
lekarz chciał zrobić 3 cykle na clo naturalnie ale Nasza decyzja była taka ze nie widzimy sensu w samym clo i jeśli ma być clo to tylko jako pomoc przy inseminacji ale czy to będzie trafny wybór leczenia nie wiem i śmiem twierdzić ze nic z tego nie wyjdzie no moze prócz jakiś kłopotów...
Strazaczko bardzo Ci współczuje samopoczucia mam nadzieje ze nie beirze Cię jakaś choroba i szybko dojdziesz do siebie...Strażaczka90, Dodi lubią tę wiadomość
2015 Nati
2017 Suzi -
nick nieaktualny
-
Strażaczko szybkiego powrotu do sił
Ja powiem wam że dzisiaj już mi lepiej (brzuch mniej boli) i chyba Pani Doktor miała rację z tymi bakteriami, więc warto było pójśćFedra, jeju, Strażaczka90, kiti, Spero, aisa, Dodi lubią tę wiadomość
-
Fedra wrote:Kaju tylko ze u mnie problem polega na tym ze ja mam owulacje i pęcherzyk ładnie rośnie i pęka i nie bardzo wiem dlaczego lekarz w ogóle zalecił mi clo w moim przypadku moze dojść do przestumulowania i obniżeniem wydajności endometrium...
lekarz chciał zrobić 3 cykle na clo naturalnie ale Nasza decyzja była taka ze nie widzimy sensu w samym clo i jeśli ma być clo to tylko jako pomoc przy inseminacji ale czy to będzie trafny wybór leczenia nie wiem i śmiem twierdzić ze nic z tego nie wyjdzie no moze prócz jakiś kłopotów...
Strazaczko bardzo Ci współczuje samopoczucia mam nadzieje ze nie beirze Cię jakaś choroba i szybko dojdziesz do siebie...Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 grudnia 2013, 16:43
-
Strażaczka90 no szybki relaks i drzemka i jesteś nowo narodzona ja tez sie zdrzemnelam i teraz będę buszowala pa necie i wam zadek zawrazała hihiji a roczek chyba tez buszuje bo mi bombelkuje i laskocze w różnych partiach brzucha!!!!!!
Strażaczka90, AGA 30, Muska, magdzia26 lubią tę wiadomość
-
Kaja wrote:Strażaczka90 no szybki relaks i drzemka i jesteś nowo narodzona ja tez sie zdrzemnelam i teraz będę buszowala pa necie i wam zadek zawrazała hihiji a roczek chyba tez buszuje bo mi bombelkuje i laskocze w różnych partiach brzucha!!!!!!
Idę robić M cos ciepłego do jedzonka bo biedny chory:( kasze smara i gorączkuje:( Mój Kochany Biedaczek:* musze Go zaleczyćhihi:) a do jedzonka spagetti
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 grudnia 2013, 17:05
Kaja, Fedra, magdzia26 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
hej, jestem po wizycie i tak te moje bolesci brzucha i kucia to dlatego ze dziecko jest juz nisko, mała sie uklada do porodu... i lekarz podczas badania na fotelu powiedzial ze głowka jest bardzo nisko juz bo ją wyczuwa... kurcze no i za szybko troszke.
Dostalam luteine, nospe forte i magnez by troche przychamowac poród jakby co.
Powiedzial ze mam sie bardzo oszczedzac, zero sprzatania aby wytrwac jeszcze te 2,5 tygodnia, bo wtedy moja ciaza jest donoszona i moge rodzic. Wiec aby do sylwestra. No wiec raczej na pewno do terminu nie dotrwam.
Mala wazy 2,200 i ma bardzo dlugie wlosy.
Pozniej zdjecie wstawie.Muska, kiti, Ilona, magdzia26, Strażaczka90, Spero, Selena, AGA 30, Pismak, aisa, Fedra, Effcia28, Dodi, Gunia, Shagga_80, Rucia, a-koczek, Blondi22 lubią tę wiadomość
-
Plemniczka więc masz takie same leki co ja i też mam się oszczędzać hihi Plemniczka kochana to jak mała ma już tak długie włosy więc możesz zaraz po porodzie zaraz warkocze kręcić lub kłos zrobić hihi fajnie że wszystko ok ....
Strażaczka90, a-koczek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPlemniczko spokojnie, mnie też tak lekarka straszyła, że szybciej urodzę, fakt urodziłam szybciej ale z własnej inicjatywy
Oczywiście oszczędzanie się jest jak najbardziej wskazane, bo jednak wszystko może się zdarzyć, ale takie wiadomości przyjmowałabym ze spokojem
Fedra, Dodi, magdzia26 lubią tę wiadomość
-
Witam wieczorową porą
za chwilkę nadrobie co naskrobałyście, ale wcześnie chciałam o coś zapytać
Zbadałam dzisiaj progesteron i wynosi 18,96 ng/ml , czy jest to dobry wynik??
Moja nieszczęsna prl znów podskoczyła (ostatnio wynosiła 19.92 a teraz 24,5 ng/ml) , chyba muszę zapytać gina czy nie zwiększyć dawki ehhh...
Przy okazji zrobiłam też morfologię, ale wszystkie wyniki mieszczą się w normie więc nie będę was zamęczaćStrażaczka90, aisa, Fedra, Effcia28, Dodi, Rucia, magdzia26 lubią tę wiadomość
-
Odkryłam przed chwilą powołanie do pieczenia chleba
Dokładnie to dzisiaj bułeczki spróbuję upiec. Chleb to zostawię na kiedy indziej, bo jakiś bardziej skomplikowany się wydaje. Na razie zarobiłam ciasto i sobie rośnie. Za godzinkę porobię 8 bułeczek i znowu podrosną, a potem hyc do pieca. No oczywiście jak urosną, bo wszystko się może zdarzyć. To moja pierwsza eksperymentalna próba piekarska
Co chwilę podglądam moją kulę ciasta czy rośnieJak dziecko, normalnie.
Plemniczka, mała będzie cudowna jak się urodzi. Koniecznie zrób zdjęcia z tymi włoskami i nam zaprezentuj zanim się wytrą
Ja póki co wpadam w przerażenie jak myślę o sierpniu, bo w naszym życiu miało się tyle zmienić. A jak widać będzie jeszcze więcej zmian...
Do tego mam straszne obawy przed kolejną wizytą i tym USG. Nie czytam już neta, bo naczytałam się o pustych jajach, braku bicia serca i w ogóle szkoda pisać. Skutecznie się wystraszyłam
Piszcie dużo, bo jak piszecie to przestaję myśleć o swoich obawach.
kiti, Spero, AGA 30, Pismak, Fedra, plemniczka, Effcia28, Dodi, Shagga_80, Rucia, magdzia26, a-koczek lubią tę wiadomość
-
Plemniczko będzie dobrze
Pomyśl, że już niedługo będziesz tulic swój największy skarb. Co by nie było, jesteś juz na takim etapie ciąży, że zagrożenia już żadnego nie ma
Kiti ja się niestety na wynikach nie znam, ale bardzo Ci kibicuje
Musia a Ty kochana nie czytaj głupot na necie tylko myśl pozytywnie i zajmij się pieczeniem bułeczek. Swoją droga narobiłaś mi smaka
Librus, Fedra trzymam kciuki za wizyty i dajcie koniecznie znać co tam.
Strazaczko odpoczywaj więcej, mam nadzieję, że niebawem poczujesz się lepiej
Aga bombki są piękne
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 grudnia 2013, 18:53
Strażaczka90, kiti, AGA 30, aisa, Fedra, plemniczka, Dodi, Gunia, Shagga_80, magdzia26 lubią tę wiadomość
Moje skarby Wiki i Marcel