plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Mayusia przeurocze te twoje chłopaki
Aga śliczne te twoje bomby! pochwal się fryzurką?
Plemniczka też bym chętnie już pooglądała twoją córunię
Shagga, Rucia i Mayusia uwielbiam czytać wasze mamusiowe przygody i rady
Ilonka fajnie ,że już lepiej się czujesz
Aisa twój dzieciaczek też już spory urósł
Kaja a to wstydliwy ten twój roczek ,że nie chce się pokazać kim jestChyba nie lubi być podglądany.
Blondi już wnet zobaczymy i twoje maleństwo po naszej stronie mocy
Gunia i kafjatus nie lubie waszych @ buuuu, ale za to że byłyście grzeczne na forum to dostaniecie mały prezencik pod choinkę
Muska uwielbiam czytać o twoich dolegliwościach ciążowych, proszę więcej !
Strażaczka w takim razie wypoczywaj i wracaj nam do zdrowia czym prędzej
Fedra właśnie mnie zdziwiło ,że wasz lekarz wprowadził clo, miejmy nadzieję że jego plan wypali i pod choinką znajdziecie mały prezencikTrzymam mocno za to kciuki
Czekam też na wieści od Libry
hmm co ja miałam jeszcze napisać ... resztę dziewczynek też pozdrawiam i pamiętam cały czas ,PismakSelena
Magdzia
Effcia
Spero
Dodi
Zbikowa
Ola
Karoam
Jeju
sylwia
... jeśli kogoś przeoczyłam to wybaczcie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 grudnia 2013, 19:41
Strażaczka90, Kaja, AGA 30, Pismak, jeju, Selena, aisa, Fedra, Effcia28, Dodi, Gunia, Shagga_80, Rucia, magdzia26, Blondi22, a-koczek lubią tę wiadomość
-
Chyba idę spać....zasypiam na stojąca
:/normalnie jak dziecko....które po bajce idzie spać.Ale siara iść spać o tej porze...ale Dziewczyny nie wyrabiam więc musze
.
Jestm tak zmęczona że nie mam siły sie nawet rozebrać....do jutra Szkrabki:*jutro śpię ile sie da!!bo mam wolne a Mój M na 7.30do roboty.Wolne łóżko i długie spanie mnie czeka:)jak sie zaraz nie schaftuje to będzie dobrze!!!!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 grudnia 2013, 19:05
-
Kiti roczek nie lubi fotosow jak ja hihi i co będzie krocze pokazywać hihi całe życie będzie pokazywał komu będzie chciał lub chciała hihi
Kiti pisz kochana bo super że się pokazujesz tutaj buzole zozole cmokStrażaczka90, kiti, magdzia26 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Kaja wrote:Kiti roczek nie lubi fotosow jak ja hihi i co będzie krocze pokazywać hihi całe życie będzie pokazywał komu będzie chciał lub chciała hihi
Kiti pisz kochana bo super że się pokazujesz tutaj buzole zozole cmok
Kaja ja jestem cały czas tylko ostatnio mało piszę, bo tak jakoś nie wien co
Nie mogę się już doczekać aż @ przyjdzie i w nast cyklu pójdzie w siną dalWiadomość wyedytowana przez autora: 10 grudnia 2013, 19:22
AGA 30, aisa, Kaja, Fedra, Ilona, Dodi, magdzia26, Strażaczka90 lubią tę wiadomość
-
Aga jak masz tę czrwono biało pomarańczową(złotą) to zostaw dla mnie....kupię na pewno jak przyjedziesz....tak strasznie mi się podoba kolorystyka, bo o wykonaniu wszystkich to juz nie wiem nawet jakich użyć słów by się wypowiedzieć....są wspaniałe
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 grudnia 2013, 19:36
AGA 30, Fedra, Ilona, Dodi, Rucia, magdzia26, Strażaczka90 lubią tę wiadomość
-
Aga ty to normalnie te bomby robisz jak maszynka
No to która mi zinterpretuje wyniki progesteronu ???AGA 30, Strażaczka90 lubią tę wiadomość
-
jeju wrote:Ile może kosztować wysłanie do Niemiec jednej takiej lekkiej bombki w kopercie bąbelkowej?
Strażaczka90 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyjeju wrote:Aga jak masz tę czrwono biało pomarańczową(złotą) to zostaw dla mnie....kupię na pewno jak przyjedziesz....tak strasznie mi się podoba kolorystyka, bo o wykonaniu wszystkich to juz nie wiem nawet jakich użyć słów by się wypowiedzieć....są wspaniałe
Mam mam ją ona jest biało złoto różowa
Nie ma problemu zostawię ci jąA ty mi z zostaw tą z papieru
Strażaczka90 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Strażaczka90 wrote:Ja się od paru tygodni tak źle czuje....Mmam zawroty głowy,jak coś dźwignę w pracy to podbrzusze mnie boli,A jak coś zjem to zaraz mnie mdli:( głowa codziennie też pobolewa....poszłam na spacer M i troche mi lepiej..Musze wyniki zrobić...Dziękuję Wam Kochane :* Jakie są objawy wysokiego progesteronu?Przez mój wykres mnie nastraszyli że mogę mieć wysoki progesteron;/
wysoki progesteron blokuje owulacje i nie dopuszcza do pęknięcia pęcherzyka najlepiej zbadać progesteron 9 dni po owu wynik powie Ci czy jest on prawidłowy za niski czy za wysoki...AGA 30, Dodi, Gunia, Pismak, aisa lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi