X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • Kaja Autorytet

Wysłany: 11 grudnia 2013, 10:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Muzi wes se jajcow nie rób lecz kochana swoje dolegliwości. ...... czekamy na wieści!!!

jeju, Strażaczka90 lubią tę wiadomość

mhsvanlih0qhtdnx.png

https://www.maluchy.pl/li-67859.png

• Kaja Autorytet

Wysłany: 11 grudnia 2013, 10:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Z/w ide sobie mleko z miodem zafundować!!!!!!!

Strażaczka90 lubi tę wiadomość

mhsvanlih0qhtdnx.png

https://www.maluchy.pl/li-67859.png

• jeju Autorytet

Wysłany: 11 grudnia 2013, 10:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jutro mam wizytę na 12-tą u rodzinnego. No nie było wesoło...i do tego ani luteiny nie mogę wziąć ani nic na razie...cholera...No trudno i byka czasem powali na łopatki :-( Buziaki...

21fdf3f6662aeb0b776eba2645690831.png
  • Strażaczka90 Autorytet

Wysłany: 11 grudnia 2013, 10:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej....Muzi!!!!!!Ty dbaj o siebie!!!!!lecz sie tam i wracaj do Nas szybciutko.Aga ma rację!!!! Trzeba Ci tyłek strzelać!Witajcie Kochane me..ja właśnie wstalam.Mój M dostał snaiadanko jajeczniczke z pomidorami zadowolony.Ka dziś zamierzam jakieś ciasto upiec ale nie wiem jakie jeszcze.I umyć jakoś okna:/ sptzatanko też trzeba by jakieś zrobić.....do później....miłego dnia

AGA 30, Fedra, kiti, Spero lubią tę wiadomość

• Strażaczka90 Autorytet

Wysłany: 11 grudnia 2013, 10:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    plemniczka wrote:
    oto i moja córeczka, buzia i nóżki z rączką

55d9391ca9f55aaem.jpg

5425057f52b6873am.jpg
    Śliczna:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 grudnia 2013, 11:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zdrówka Muzi :*

Rutka, a Tobie życzę szybkiego powrotu do stanu sprzed porodu, gdy miałaś Mężusia w sypialni :)Swoją drogą to mój też miał taki plan - On wyniesie się do pokoju dziecięcego (z Kubą) bo On się nie wyśpi,ale ja nie chciałam o tym słyszeć...ale i tak nie mogę powiedzieć by nie wysypiał się jak ja, bo jednak On nie wstaje do dziecka a jak ja już zwlekę się z łóżka to Igor nie płacze ani nie marudzi,więc Starego już nie budzi...zresztą On tak lekko to nie śpi :) Swoją drogą to mam dziś mega noc za sobą...siedziałam przy kompie wczoraj (czy raczej dziś) do UWAGA 2 i polazłam do łóżka tylko dlatego,że Starszy przyszedł do Mamusi na kolana (siedziałam w kuchni a On musiał się chyba przebudzić i nie znaleźć mnie w łóżku) zaraz po naszym powrocie do łóżka obudził się Igor i do 4 nie spał...bo był wyspany :) Zjadł i obserwował wszystkie kąty jednocześnie śmiejąc się do Matki...której do śmiechu wcale nie było :)

A tak w ogóle witam ,bo nie przywitałam się na początku...zmykam teraz do zmywania bo nawet po wczorajszej kolacji nie pozmywaliśmy...a do tego dzisiejsze śniadanie .

Buziaki.

Strażaczka90, Fedra, Selena, Blondi22, AGA 30, kiti, Spero, aisa, Kfjatus, Dodi lubią tę wiadomość

• Selena Autorytet

Wysłany: 11 grudnia 2013, 12:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczynki :)

Plemniczko :) super zdjecia Kornelki :) no i oby wytrzymała w brzuszku jeszcze troche :) ja to marze zeby Kacpi zechciał wcześniej wyjść ;) hi hi..żeby taki duzy nie był...takze byle do 10 stycznia :) jak już będzie donoszony :) moge rodzić :)

Kiti bardzo ładny progesteron :) napewno owu była :) szkoda tylko że bez serduszek....ale trzymam kciuki za kolejny cykl :)

Muśka też bym zjadał takich bułeczek :)

Muzi kochana :) tulam :) oby wszystko było dobrze :)

Ja właśnie wróciłam z zakupów z teściową:) kupiłam wanienke i karuzele do łożeczka :) a babcia zamówiła wózek dla wnuczka ;) Byłam też w laboratorium pytać o ten gbs..i wiecie że sama se to będe musieć pobrać.. :/ .. w żadnym lab tego nie robią na miejscu..a mój gin przyjmuje tylko po południu...więc on nie może ....bo wiadomo że to trzeba od razu zanieść....jeszcze w SR musze zapytać..bo tam też pobieraja badania....a jak nie to przynajmniej mi położna dobrze wytłumaczy jak mam to zrobić żeby dobrze było...

Miłego dnia wszystkim życze :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 grudnia 2013, 12:09

plemniczka, magdzia26, Fedra, Blondi22, AGA 30, Strażaczka90, kiti, Spero, aisa, Kfjatus, Dodi lubią tę wiadomość

f2wlru1dbzmah8bl.png
    3i49ej28rcjdlc8e.png
  • Fedra Autorytet

Wysłany: 11 grudnia 2013, 12:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień Dobry Kochane...

miałam się dzisiaj nie udzielać bo mnie jakiś wkur... od wczoraj bierze ale ok jakoś to będzie...

dziewczyny wasze maluszki są słodkie i te w brzuchu i te juz po za ;)

Muzi Kochana Twój opis mnie przeraził prosze oszczędzaj się i napisz koniecznie co Ci lekarz powiedział mam nadzieję ze to się więcej nie powtórzy...

pozdrawiam Wszystkie i mimo mojego wkur... zostawiam Wam duzo pozytywnej energii...

a uprzedzajac wasze pytanie dlaczego mam wkur... to odpowiem od razu po prostu mnie to forum od wczoraj wkurw...a i to powinno wystarczyć do wyjaśnienia :D

Strażaczka90, kiti, Spero, Kfjatus, Dodi lubią tę wiadomość

17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz <3
    2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 grudnia 2013, 12:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Selenko materiału na badanie w kierunku gbs nie trzeba od razu zanieść do laboratorium, jest na to jakiś czas...jaki nie wiem, ale wiem,że moja ginka pobierała mi w piątek a zanosiła chyba nawet w poniedziałek :)
    Nie wiem jaki dokładnie jest na to czas,ale powiem tak, ostatnio robiłam posiew kału Igorkowi i dostałam wymazówkę z pracowni mikrobiologii i zalecenie,że jeśli od razu (w ciągu godziny) nie jestem w stanie donieść to włożyć do lodówki i może tam nawet 3 dni leżeć :) Dopytaj w pracowni najlepiej :)

EDIT: Aż poszperałam i znalazłam z jednego laboratorium taką informację:
    http://luxmedlublin.pl/dla_pacjenta/2,18,154,15lg,158579463lb,stronazb,badania-i-zabiegi,laboratorium,pelna-lista-badan,diagnostyka-infekcji,posiew-w-kierunku-streptococcus-agalactiae-gbs

A ja wracam do roboty,bo jeszcze nie zaczęłam zmywać, bo król Igor przebudził się a zakładałam,że pośpi trochę,ale chyba kupka Go męczyła i teraz już śpi...przynajmniej na razie...wczoraj znów Go pochwaliłam,więc spodziewam się znowu zwrotu ...oczywiście niekorzystnego dla mnie :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 grudnia 2013, 12:43

AGA 30, Fedra, Strażaczka90, Selena, Spero, Dodi lubią tę wiadomość

• Blondi22 Autorytet

Wysłany: 11 grudnia 2013, 12:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AGA 30 wrote:
    I tu też Wam ozdobię forum moim dziełem :-)

yyui.th.jpg
    qvrt.th.jpg
    super ;) bardzo mi się podobają masz talent ;)

AGA 30 lubi tę wiadomość

a.png
    a.png
  • Blondi22 Autorytet

Wysłany: 11 grudnia 2013, 12:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    plemniczka wrote:
    hej, jestem po wizycie i tak te moje bolesci brzucha i kucia to dlatego ze dziecko jest juz nisko, mała sie uklada do porodu... i lekarz podczas badania na fotelu powiedzial ze głowka jest bardzo nisko juz bo ją wyczuwa... kurcze no i za szybko troszke.
    Dostalam luteine, nospe forte i magnez by troche przychamowac poród jakby co.
    Powiedzial ze mam sie bardzo oszczedzac, zero sprzatania aby wytrwac jeszcze te 2,5 tygodnia, bo wtedy moja ciaza jest donoszona i moge rodzic. Wiec aby do sylwestra. No wiec raczej na pewno do terminu nie dotrwam.
    Mala wazy 2,200 i ma bardzo dlugie wlosy.

Pozniej zdjecie wstawie.
    kurcze az się boje co mi gin powie we wtorek na wizycie. A twoja malutka niech jeszcze posiedzi przynajmniej do końca roku w brzuszku

a.png
    a.png
  • Blondi22 Autorytet

Wysłany: 11 grudnia 2013, 12:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Milego dnia zycze

Fedra, Strażaczka90, magdzia26, kiti, Kaja, aisa, Dodi lubią tę wiadomość

a.png
    a.png
  • Strażaczka90 Autorytet

Wysłany: 11 grudnia 2013, 12:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Blondi22 wrote:
    Milego dnia zycze
    wzajemnie :)

Blondi22 lubi tę wiadomość

• magdzia26 Autorytet

Wysłany: 11 grudnia 2013, 12:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fedra wrote:
    a uprzedzajac wasze pytanie dlaczego mam wkur... to odpowiem od razu po prostu mnie to forum od wczoraj wkurw...a i to powinno wystarczyć do wyjaśnienia :D
    Fedrulka nie lubisz nas już o.O ????

Fedra, Kfjatus, Dodi lubią tę wiadomość

zrz6x1hpqvnjwkat.png
    dqpr2n0afwpg3f4t.png[/url]
    Aniołek 16.08.2016 <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 grudnia 2013, 12:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I jak dzionek mija :*) Ja zaliczyłam śniadanie właśnie :-)
    Fredzia ty się nie wkur.... bo nerwy piękności szkodzą :/

Bombkę zrobiłam kolejną i zastanawiam sie co tu z dzisiejszym dniem począć :/
    Wszystkie koście mnie bolą nogi mi drentwieją porażka dzis jakaś ze mną :/

Chyba starość mnie dopadła :-)

Fedra, magdzia26, Blondi22, Spero lubią tę wiadomość

• Fedra Autorytet

Wysłany: 11 grudnia 2013, 13:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madzia ja nie napisałam ze Was nie lubie tylko ze mnie forum wkur...a napisałam forum a nie ten wątek ;)

wybaczcie ale chyba mam apogełum wszystkiego a clo zrobiło dodatkowo swoje...

więc spoko ;)
    Aga mnie juz nic nie zaszkodzi ;)

trzymajcie się ciepło :D

17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz <3
    2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 grudnia 2013, 13:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A to wszystko przez clo to fakt :/ Ja też byłam na minowana rozdrażniona i bezsenność już całkiem mnie wykańczało :/
    Fredzia zaciśnij ząbki i dasz radę :-)
    A jak już będą skrajne załamania to wal tu do nas jak w dym :-) Możesz się wyżyć chodzby na mnie :-)

Fedra, kiti, Spero, Dodi lubią tę wiadomość

• magdzia26 Autorytet

Wysłany: 11 grudnia 2013, 13:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fedriś a jak tak to proszę odpoczywać tudziesz odwkur***ać się <3 i ja już nic nie mówię bo znów wątek zamilknie :P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 grudnia 2013, 13:05

Fedra, Strażaczka90, Spero lubią tę wiadomość

zrz6x1hpqvnjwkat.png
    dqpr2n0afwpg3f4t.png[/url]
    Aniołek 16.08.2016 <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 grudnia 2013, 13:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fedra wrote:
    Dzień Dobry Kochane...

miałam się dzisiaj nie udzielać bo mnie jakiś wkur... od wczoraj bierze ale ok jakoś to będzie...

I za taką szczerość Fredzię uwielbiam :P

Fedra, Blondi22, Kfjatus, Dodi lubią tę wiadomość

• Selena Autorytet

Wysłany: 11 grudnia 2013, 13:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki Shagga za info :) ale chyba skoro gin mi kazał sobie zrobić to badanie..to on nie pobiera :( zobacze co mi położna powie :) może ona będzie mogła pobrać :) wogóle dziwne że nawet w szpitalu w lab nie pobieraja sami.. :/ ...

f2wlru1dbzmah8bl.png
    3i49ej28rcjdlc8e.png
‹‹ 4685 4686 4687 4688 4689 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Pozytywny test ciążowy i co dalej?

A więc stało się! Zrobiłaś test ciążowy i wynik wyszedł pozytywny. Gratulacje! To co zapewne wiesz na pewno, to fakt, że przed Tobą wiele zmian. Jakie to będą zmiany, czego się teraz spodziewać? Przeczytaj na co powinnaś być gotowa, jak się do tego przygotować i co po kolei powinnaś  zrobić gdy już wiesz, że pod Twoim sercem zagościło nowe życie.

CZYTAJ WIĘCEJ

USG, test PAPP-A. Nieprawidłowe wyniki badań w ciąży – co dalej?

W badaniu USG lekarz wykrył jakieś nieprawidłowości? A może wyniki testu PAPP-A są niezadowalające? Co dalej? Jakie kroki podjąć? Czy w takiej sytuacji nieinwazyjny test genetyczny może okazać się pomocny? Jakich informacji może dostarczyć test NIPT?

CZYTAJ WIĘCEJ

Zaburzenia hormonalne - 8 najczęstszych objawów

Zaburzenia hormonalne - jakie są ich najczęstsze objawy? Które objawy powinny Cię skłonić do wizyty u lekarza i diagnostyki w kierunku zaburzeń hormonalnych? Jakie są najczęstsze przyczyny braku równowagi hormonalnej i jak wygląda leczenie? 

CZYTAJ WIĘCEJ