plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej....Muzi!!!!!!Ty dbaj o siebie!!!!!lecz sie tam i wracaj do Nas szybciutko.Aga ma rację!!!! Trzeba Ci tyłek strzelać!Witajcie Kochane me..ja właśnie wstalam.Mój M dostał snaiadanko jajeczniczke z pomidorami zadowolony.Ka dziś zamierzam jakieś ciasto upiec ale nie wiem jakie jeszcze.I umyć jakoś okna:/ sptzatanko też trzeba by jakieś zrobić.....do później....miłego dnia
AGA 30, Fedra, kiti, Spero lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyZdrówka Muzi :*
Rutka, a Tobie życzę szybkiego powrotu do stanu sprzed porodu, gdy miałaś Mężusia w sypialni :)Swoją drogą to mój też miał taki plan - On wyniesie się do pokoju dziecięcego (z Kubą) bo On się nie wyśpi,ale ja nie chciałam o tym słyszeć...ale i tak nie mogę powiedzieć by nie wysypiał się jak ja, bo jednak On nie wstaje do dziecka a jak ja już zwlekę się z łóżka to Igor nie płacze ani nie marudzi,więc Starego już nie budzi...zresztą On tak lekko to nie śpiSwoją drogą to mam dziś mega noc za sobą...siedziałam przy kompie wczoraj (czy raczej dziś) do UWAGA 2 i polazłam do łóżka tylko dlatego,że Starszy przyszedł do Mamusi na kolana (siedziałam w kuchni a On musiał się chyba przebudzić i nie znaleźć mnie w łóżku) zaraz po naszym powrocie do łóżka obudził się Igor i do 4 nie spał...bo był wyspany
Zjadł i obserwował wszystkie kąty jednocześnie śmiejąc się do Matki...której do śmiechu wcale nie było
A tak w ogóle witam ,bo nie przywitałam się na początku...zmykam teraz do zmywania bo nawet po wczorajszej kolacji nie pozmywaliśmy...a do tego dzisiejsze śniadanie .
Buziaki.Strażaczka90, Fedra, Selena, Blondi22, AGA 30, kiti, Spero, aisa, Kfjatus, Dodi lubią tę wiadomość
-
Hej dziewczynki
Plemniczkosuper zdjecia Kornelki
no i oby wytrzymała w brzuszku jeszcze troche
ja to marze zeby Kacpi zechciał wcześniej wyjść
hi hi..żeby taki duzy nie był...takze byle do 10 stycznia
jak już będzie donoszony
moge rodzić
Kiti bardzo ładny progesteronnapewno owu była
szkoda tylko że bez serduszek....ale trzymam kciuki za kolejny cykl
Muśka też bym zjadał takich bułeczek
Muzi kochanatulam
oby wszystko było dobrze
Ja właśnie wróciłam z zakupów z teściowąkupiłam wanienke i karuzele do łożeczka
a babcia zamówiła wózek dla wnuczka
Byłam też w laboratorium pytać o ten gbs..i wiecie że sama se to będe musieć pobrać..
.. w żadnym lab tego nie robią na miejscu..a mój gin przyjmuje tylko po południu...więc on nie może ....bo wiadomo że to trzeba od razu zanieść....jeszcze w SR musze zapytać..bo tam też pobieraja badania....a jak nie to przynajmniej mi położna dobrze wytłumaczy jak mam to zrobić żeby dobrze było...
Miłego dnia wszystkim życzeWiadomość wyedytowana przez autora: 11 grudnia 2013, 12:09
plemniczka, magdzia26, Fedra, Blondi22, AGA 30, Strażaczka90, kiti, Spero, aisa, Kfjatus, Dodi lubią tę wiadomość
-
Dzień Dobry Kochane...
miałam się dzisiaj nie udzielać bo mnie jakiś wkur... od wczoraj bierze ale ok jakoś to będzie...
dziewczyny wasze maluszki są słodkie i te w brzuchu i te juz po za
Muzi Kochana Twój opis mnie przeraził prosze oszczędzaj się i napisz koniecznie co Ci lekarz powiedział mam nadzieję ze to się więcej nie powtórzy...
pozdrawiam Wszystkie i mimo mojego wkur... zostawiam Wam duzo pozytywnej energii...
a uprzedzajac wasze pytanie dlaczego mam wkur... to odpowiem od razu po prostu mnie to forum od wczoraj wkurw...a i to powinno wystarczyć do wyjaśnieniaStrażaczka90, kiti, Spero, Kfjatus, Dodi lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
nick nieaktualnySelenko materiału na badanie w kierunku gbs nie trzeba od razu zanieść do laboratorium, jest na to jakiś czas...jaki nie wiem, ale wiem,że moja ginka pobierała mi w piątek a zanosiła chyba nawet w poniedziałek
Nie wiem jaki dokładnie jest na to czas,ale powiem tak, ostatnio robiłam posiew kału Igorkowi i dostałam wymazówkę z pracowni mikrobiologii i zalecenie,że jeśli od razu (w ciągu godziny) nie jestem w stanie donieść to włożyć do lodówki i może tam nawet 3 dni leżećDopytaj w pracowni najlepiej
EDIT: Aż poszperałam i znalazłam z jednego laboratorium taką informację:
http://luxmedlublin.pl/dla_pacjenta/2,18,154,15lg,158579463lb,stronazb,badania-i-zabiegi,laboratorium,pelna-lista-badan,diagnostyka-infekcji,posiew-w-kierunku-streptococcus-agalactiae-gbs
A ja wracam do roboty,bo jeszcze nie zaczęłam zmywać, bo król Igor przebudził się a zakładałam,że pośpi trochę,ale chyba kupka Go męczyła i teraz już śpi...przynajmniej na razie...wczoraj znów Go pochwaliłam,więc spodziewam się znowu zwrotu ...oczywiście niekorzystnego dla mnieWiadomość wyedytowana przez autora: 11 grudnia 2013, 12:43
AGA 30, Fedra, Strażaczka90, Selena, Spero, Dodi lubią tę wiadomość
-
plemniczka wrote:hej, jestem po wizycie i tak te moje bolesci brzucha i kucia to dlatego ze dziecko jest juz nisko, mała sie uklada do porodu... i lekarz podczas badania na fotelu powiedzial ze głowka jest bardzo nisko juz bo ją wyczuwa... kurcze no i za szybko troszke.
Dostalam luteine, nospe forte i magnez by troche przychamowac poród jakby co.
Powiedzial ze mam sie bardzo oszczedzac, zero sprzatania aby wytrwac jeszcze te 2,5 tygodnia, bo wtedy moja ciaza jest donoszona i moge rodzic. Wiec aby do sylwestra. No wiec raczej na pewno do terminu nie dotrwam.
Mala wazy 2,200 i ma bardzo dlugie wlosy.
Pozniej zdjecie wstawie. -
Fedra wrote:a uprzedzajac wasze pytanie dlaczego mam wkur... to odpowiem od razu po prostu mnie to forum od wczoraj wkurw...a i to powinno wystarczyć do wyjaśnienia
????
Fedra, Kfjatus, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyI jak dzionek mija :*) Ja zaliczyłam śniadanie właśnie
Fredzia ty się nie wkur.... bo nerwy piękności szkodzą
Bombkę zrobiłam kolejną i zastanawiam sie co tu z dzisiejszym dniem począć
Wszystkie koście mnie bolą nogi mi drentwieją porażka dzis jakaś ze mną
Chyba starość mnie dopadłaFedra, magdzia26, Blondi22, Spero lubią tę wiadomość
-
Madzia ja nie napisałam ze Was nie lubie tylko ze mnie forum wkur...a napisałam forum a nie ten wątek
wybaczcie ale chyba mam apogełum wszystkiego a clo zrobiło dodatkowo swoje...
więc spoko
Aga mnie juz nic nie zaszkodzi
trzymajcie się ciepło17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
nick nieaktualnyA to wszystko przez clo to fakt
Ja też byłam na minowana rozdrażniona i bezsenność już całkiem mnie wykańczało
Fredzia zaciśnij ząbki i dasz radę
A jak już będą skrajne załamania to wal tu do nas jak w dymMożesz się wyżyć chodzby na mnie
Fedra, kiti, Spero, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyFedra wrote:Dzień Dobry Kochane...
miałam się dzisiaj nie udzielać bo mnie jakiś wkur... od wczoraj bierze ale ok jakoś to będzie...
a uprzedzajac wasze pytanie dlaczego mam wkur... to odpowiem od razu po prostu mnie to forum od wczoraj wkurw...a i to powinno wystarczyć do wyjaśnienia
I za taką szczerość Fredzię uwielbiamFedra, Blondi22, Kfjatus, Dodi lubią tę wiadomość