plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
kiti wrote:Witam wieczorową porą
za chwilkę nadrobie co naskrobałyście, ale wcześnie chciałam o coś zapytać
Zbadałam dzisiaj progesteron i wynosi 18,96 ng/ml , czy jest to dobry wynik??
Moja nieszczęsna prl znów podskoczyła (ostatnio wynosiła 19.92 a teraz 24,5 ng/ml) , chyba muszę zapytać gina czy nie zwiększyć dawki ehhh...
Przy okazji zrobiłam też morfologię, ale wszystkie wyniki mieszczą się w normie więc nie będę was zamęczać
bardzo ładny progesteron niechce nic mówić ale taki miałam w ciazyojej miałam tego nie mówić
EDIT:
wysokość progesteronu uważa sie za dobry jesli jest powyzej 15ngWiadomość wyedytowana przez autora: 10 grudnia 2013, 20:39
AGA 30, kiti, Dodi, Gunia, magdzia26 lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
BellaRosa............1.......24lata.........córcia Ala …
……17.06.2013…lubelskie
she......................6.......35lat...........córcia Maja……...21.06.2013...pomorskie
gadgeta..............13......32lata.........synuś Kubuś ..….11.07.2013....kuj-pom
Mała……………..4……30lat……….synuś Xavierek... 04.08.2013…świętkorzyskie
Dora.....................2......30lat...........córcia Róża……. 09.09.2013…..pomorskie
mauysia................5......31lat...........synuś Heniu…… 26.09.2013.....wielkopolskie
anna_w...............10......31lat..........córcia Ola………. 01.10.2013.....lubelskie
Shagga_80...........3......32lata.........synuś Igorek……15.10.2013.....łódzkie
Amicizia ................2.....26lat..........synuś Jaś………..18.11.2013…..małopolskie
Rucia....................17....27lat………synuś Leoś……..23.11.2013…..mazowieckie
Kopciuszek126.....16......30lat…….synuś Tymuś……24.11.2013…..łódzkie
Karoam..................3......27lat……..FASOLINKA.........egipt (19.12.2013)
Plemniczka............2......29lat.........FASOLINKA……..śląskie (19.01.2014)
Blondi22................1....23lat...........FASOLINKA.........mazowieckie (26.01.2014)
Ilona……………....12…..30lat…….FASOLINKA.........Niemcy (29.01.2014)
Selena ................18.....25lat..........FASOLINKA.........podkarpackie (02.02.2014)
Effcia...................5.......29lat..........FASOLINKA.........wielkopolskie (25.02.2014)
Aisa…………..…....7 .…28lata…….FASOLINKA.…….Szwecja
Kaja.......................7......32lat……..FASOLINKA……..pomorskie (11.05.2014)
Agafia....................3......26lat…….FASOLINKA….…..dolnośląskie(27.06.2014)
Muska....................11…..31lat......FASOLINKA……...dolnośląskie
Jeju......................11......31 lat.............09.12…... NIE PRZYJDZIE!!!....opolskie
Magdzia26…………5……27lat…..…..14.12…… NIE PRZYJDZIE!!! …mazowieckie
Strażaczka..............3......23lata..........14.12……..NIE PRZYJDZIE!!!… lubuskie
a-koczek………....17 .…32lata………..21.12…… NIE PRZYJDZIE!!!…war-maz
Spero...................16.......23lat.............04.01….. NIE PRZYJDZIE!!!….śląskie
Beata……………...13……29lat…..…..04.01…… NIE PRZYJDZIE!!! …mazowieckie
Gunia....................12......30 lat............04.01…… NIE PRZYJDZIE!!!....podlaskie
sylwia1985 ...........17....28lat …………05.01...... NIE PRZYJDZIE!!!….podkarpackie
Kfjatus...................15......26lat............06.01…….NIE PRZYJDZIE!!!....mazowieckie
kiti, magdzia26, a-koczek lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
Fedra wrote:bardzo ładny progesteron niechce nic mówić ale taki miałam w ciazy
ojej miałam tego nie mówić
EDIT:
wysokość progesteronu uważa sie za dobry jesli jest powyzej 15ng
hehe no ja w ciąży na pewno nie jestem , niestety brak m a więc brak serduchowania
Czekam niecierpliwie na cykl świątecznyAGA 30, Ilona, Dodi, Gunia, Fedra, aisa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Mniam mniam. Bułeczki wyszły super i były przepyszne
Jutro sunę do sklepu dokupić otrębów owsianych i robię podwójną porcję. Niestety taki 8 mini bułeczek na nas dwoje to za mało, hihi
Ależ jestem z siebie dumna. Mamy jeszcze po 1 na śniadanie. Ciekawe czy m mi nie zje
Też życzę jakiś fajnych snów i żebyście się wszystkie wyspały
Papaty i do jutra.kiti, Ilona, Effcia28, Dodi, Gunia, Shagga_80, Rucia, Kaja, magdzia26, Pismak, Fedra, a-koczek, aisa, mauysia lubią tę wiadomość
-
dzieki dziewczyny! Rucia no mam nadzieje ze wytrzymam jeszcze te 2,5 tygodnia bedzie jak u Ciebie.
Aga piekne bombeczki!
Kiti progesteron super! nie ma problemów z owulacją.
Strazaczko wypoczywaj i nabieaj sil
Kaju a połówkowe USG bedziesz miala? moze tam lekarz zrobi Ci USG 3d?
no chyba ze nie prywatnie bedziesz je miala robione.
Effcia28, Dodi, kiti, Shagga_80, AGA 30, Fedra, Selena, aisa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCześć dziewoje
Musia - przestań czytać takie pesymistyczne artykuły w necie. Po co się dołujesz niepotrzebnie? Trzeba być dobrej myśli
Ja też poproszę o przepis na bułeczki
Kiti -
Aga - zajebiaszcze bombySą piękne.
Wczoraj złapałam doła, bo od kiedy urodził się Leoś, to śpię sama. P. został oddelegowany do salonu. Kiedyś lubiłam nasze łóżko, a teraz go nienawidzę, bo muszę w Nim spać sama. P. niestety dalej bawi się w Sowę, za cholerę nie może normalnie spać, więc musimy być rozdzieleni
Oj chyba chcica mi się załącza
Miłej środy dziewoje!
Strażaczka90, Fedra, Effcia28, kiti lubią tę wiadomość
-
Rucia wrote:Cześć dziewoje
Musia - przestań czytać takie pesymistyczne artykuły w necie. Po co się dołujesz niepotrzebnie? Trzeba być dobrej myśli
Ja też poproszę o przepis na bułeczki
Kiti -
Aga - zajebiaszcze bombySą piękne.
Wczoraj złapałam doła, bo od kiedy urodził się Leoś, to śpię sama. P. został oddelegowany do salonu. Kiedyś lubiłam nasze łóżko, a teraz go nienawidzę, bo muszę w Nim spać sama. P. niestety dalej bawi się w Sowę, za cholerę nie może normalnie spać, więc musimy być rozdzieleni
Oj chyba chcica mi się załącza
Miłej środy dziewoje!
Doskonale cię rozumię, ja przy córcę Mieszkałam przez pół roku u moich rodziców a m u swoich, i też tylko sama bo miałam male łóżko:(Oj co do chcicy to tez rozumie:) My się kochaliśmy 3,5 tygodnia po porodzie, dłuzej się nie dało:) No ale wiadomo każda kobieta a innaczej, my dlatego tak szybko bo ja ani nie byłam nacinana ani zszywana, ani nie popękałam... A twój poród kochana? Ja dopiero na etapie staraniia o 2 maleństwo ale strach jednak troche jest ze znów bedzie trzeba przechodzic przez ten ból:( brrrrr
-
nick nieaktualny
-
Dzień dobry!
Nie nadrobiłam całkowicie za co przepraszam, ale nie miałam kiedy.
U mnie ogólnie ok, @ się już kończy, jakoś nie była zbyt bolesna i uciążliwa, więc dałam radę...
Ostatnio każdego dnia mieliśmy jakieś wizyty i wyjazdy, więc nie było czasu na rozdrabnianie się nad marną egzystencją... W sobotę byliśmy u rodziny R, w niedzielę u Teściów, a potem Brat odwiedził nas, wczoraj spotkałam się koleżankami i pobawiłam z półroczną córeczka jednej z nich (jest przesłodka!). Dziś biorę się dalej za jakieś porządki przedświąteczne, a teraz pędzę do pracy...
Przyłączam się do apelu Mauysi z face..., by Karoam wreszcie się odezwała, bo tez często niej myślę i zastanawiam się co u Maleństwa
Plemnisiu mam nadzieję, że Kornelka poczeka jeszcze i nie będzie pędzić na ten świat zbyt szybko! :*
Musiu odpoczywaj i nie stresuj się pracą.
Mauys fajne te Twoje Chłopaczki
Życzę Wam dobrego dnia i postaram się być bardziej na bieżąco...
Dodi, Rucia, plemniczka, magdzia26, Pismak, AGA 30, Shagga_80, Fedra, Selena, kiti, a-koczek, aisa, mauysia lubią tę wiadomość
-
plemniczka wrote:dzieki dziewczyny! Rucia no mam nadzieje ze wytrzymam jeszcze te 2,5 tygodnia bedzie jak u Ciebie.
Aga piekne bombeczki!
Kiti progesteron super! nie ma problemów z owulacją.
Strazaczko wypoczywaj i nabieaj sil
Kaju a połówkowe USG bedziesz miala? moze tam lekarz zrobi Ci USG 3d?
no chyba ze nie prywatnie bedziesz je miala robione.
kochana połowówkowe będę miała i jeszcze badanie w szpitalu podejrzewam że tam będzie lepszy sprzęt boja kumpela też tak miała tyle co kojarze ale na stowke nie wiem zapytam się jej jak to wygląda ........Strażaczka90 lubi tę wiadomość
-
Hej dziewczyny
Plemniczko córcia wygląda mega na tych zdjęciach usgtrzymam kciuki żeby jeszcze nie śpieszyła się na naszą stronę i cierpliwie poczekała te 25, tyg. A Ty odpoczywaj Kochana
Aga Twoje bombki coraz piękniejsze i coraz bardziej pomysłowezazdroszczę czasu i możliwości ich robienia.
Muska super że bułeczki wyszłyno no odkryłaś nowy talent
Miłego dnia Kobietkimagdzia26, Shagga_80, Fedra, plemniczka, kiti, Spero, aisa, Kfjatus, Dodi lubią tę wiadomość
20.10.2023 - Jest i Ona - moje największe szczęście. 38 tyg 5 dni - 3230 g 53 cm
Angelius Provita
19.09.2013 [*] 07.05.2014 [*] 10.11.2017 [*][*] 23.11.2018 [*]
08-09.2018 Szczepienia limfocytami męża MRL 59,7%
2019 Histeroskopia - wszystko ok
08-09.2022 Powtórne szczepienia pullowane
10.2022 Histerioskopia, Laparoskopia, Drożność - usunięcie prawego jajowodu - wodniak, reszta ok
OK: Kariotypy, ANA, ASA, APA, ACA, testosteron,, homocysteina, białko C, S, anty-tTG, CBA, IMK, LCT, nasienie
Źle: Hiperprl, APS (LA), mutacje hetero FV R2_4070A-G, MTHFR 677C-T , PAI-1 4G; HLA-DQ8, MRL 9%, NK 16,1%, ATA, KIR AA (mąż HLA-C C2C1) -
Część ja na chwilę...miłego dnia....obudziałam się z bólem głowy ale to pewnie po wizycie na dyżurze w nocy. Nie mogłam oddychać, miałam problemy ze skurczami i drżeniem całego ciała, generalnie zawroty głowy, złe samopoczucie i niemożność zaśnięcia. Nie mogłam skupic wzroku na jednym przdmiocie. Ostatnio xle sypiam i dostałam izoptin 40, bo serce mi za szybko bije. Co zrobić...jutro mam wizytę u lekarza rodzinnego a tymczasem muszę odpocząć, bo padam. Buziaki.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny