plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Spero wrote:HA! dobrze że wiem też coś mądrego
wyrabiam się
No ktoś musi przejać po mnie pałeczkę po tym jak się wkurze i zniknę
ale widzę ze forum zostanie w dobrych rękach więc spokojnie będe mogła iść na emeryture17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
nick nieaktualny
-
Spero wrote:mhmm bo podobno jeśli LH:FSH jest ok 1,5 to może świadczyć też o pcos, więc jeśli tu jest OK to myślę, że nie ma co się martwić :*
Spróbuję odnaleźć poprzednie wyniki i sprawdzę, nie wiedziałam o tym. A dobrze jest jak jest więcej, czy mniej niż 1,5? -
Fedra wrote:No ktoś musi przejać po mnie pałeczkę po tym jak się wkurze i zniknę
ale widzę ze forum zostanie w dobrych rękach więc spokojnie będe mogła iść na emerytureWiadomość wyedytowana przez autora: 17 grudnia 2013, 14:05
Spero, Fedra, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyFedra wrote:No ktoś musi przejać po mnie pałeczkę po tym jak się wkurze i zniknę
ale widzę ze forum zostanie w dobrych rękach więc spokojnie będe mogła iść na emeryture
hola hola! oczywiście źle zrozumiałam, że chcesz nas zostawić nie na chwilę! w takim razie zresetuje sobie mózg
Wosebko mocno trzymam kciuki, żeby wszystko było dobrze. Dzielna jesteś!magdzia26, Fedra, Dodi lubią tę wiadomość
-
Ok, już widzę odpowiedź na moje pytanie. Sprawdzę wyniki. Szkoda, ze mój lekarz wtedy tego nie powiedział. Zawsze sądziłam, że skoro na USG wszystko wygląda OK, mam regularne okresy (pod względem odstępów, długości trwania i nasilenia krwawienia) to powinno być git. Teraz mnie zastrzeliłyście.
-
nick nieaktualnyOla_czeka wrote:Spróbuję odnaleźć poprzednie wyniki i sprawdzę, nie wiedziałam o tym. A dobrze jest jak jest więcej, czy mniej niż 1,5?
Prawidłowo LH:FSH powinien wynosić ok. 1. Przy niewydolności przysadki – ok. 0,6, a przy PCOS – ok. 1,5.
Więc lepiej jak jest mniej niż 1,5Fedra, magdzia26, Dodi lubią tę wiadomość
-
Ola_czeka wrote:Spróbuję odnaleźć poprzednie wyniki i sprawdzę, nie wiedziałam o tym. A dobrze jest jak jest więcej, czy mniej niż 1,5?
dobrze jest jak jest w okolicach 1magdzia26, Dodi lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
nick nieaktualny
-
Ola_czeka wrote:Ok, już widzę odpowiedź na moje pytanie. Sprawdzę wyniki. Szkoda, ze mój lekarz wtedy tego nie powiedział. Zawsze sądziłam, że skoro na USG wszystko wygląda OK, mam regularne okresy (pod względem odstępów, długości trwania i nasilenia krwawienia) to powinno być git. Teraz mnie zastrzeliłyście.
Oluś ja np mam 0,82 i świadczy to ze mogę mieć za niski progesteron w II fazie i tak właśnie jest... i też odkryłam to sama bo wszyscy lekarze twierdzili ze wyniki są ok a okazało się co innego...17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
nick nieaktualny
-
magdzia26 wrote:raczej po tym jak urodzą Ci się bliźniaki
Już to pisałam ale się powtórze ze te co mi wykraczą bliźniaki są zobowiązane przy nich pomagać i to nie na odległość tylko u mnie w domu więc się strzeżcie już sobie Was pozapisywałammagdzia26, Dodi lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi