plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Ilona wrote:Dzień dobry
Wiecie co wczoraj słyszałam, że jak się ciąże przenosi to napewno będzie chłopiec, dziewczynki rodzą się przed, albo w terminie. Hehe ale bzdura.
Jeszcze jeden hit, że niby cynamon wywołuje skurcze, także Plemniczka i Blondi łyżki do ręki i wcinamy
Miłego dnia
Zajrzę później
cynamon nie , ale liscie malin tak podobno bo takie info od położnej slyszalam hihiStrażaczka90, Gunia lubią tę wiadomość
-
Dzień Dobry
I znowu mnie ominęła ustawka
OluśZbiczku
czekamy na Was z utęsknieniem
i na zdjęcia ze spotkania :p Na pewno Żbik nam powie czy ciasto po wyschnięciu było dobre
Guniajestem niezmiernie wdzięczna Twojemu M tylko czemu akurat wtedy kiedy mnie nie ma i na tak krótko !
I naleśniki ahh uwielbiam te na ostro !
Libruś więc trzymam dalej kciuki
Musia no to kicha bo myślałam że polecisz mi jakiś mega dobry kurs gry na gitarze rodem z YT
Mauyś chodzi Ci pewnie o rozgrzewkę chodakowskiej którą wklejałam jako moją ulubioną oto ona : http://www.youtube.com/watch?v=rx2FMlf8sGU
No i to tyle miłego dniaAGA 30, a-koczek, Dodi, mauysia, magdzia26, Spero, Strażaczka90, Gunia lubią tę wiadomość
20.10.2023 - Jest i Ona - moje największe szczęście. 38 tyg 5 dni - 3230 g 53 cm
Angelius Provita
19.09.2013 [*] 07.05.2014 [*] 10.11.2017 [*][*] 23.11.2018 [*]
08-09.2018 Szczepienia limfocytami męża MRL 59,7%
2019 Histeroskopia - wszystko ok
08-09.2022 Powtórne szczepienia pullowane
10.2022 Histerioskopia, Laparoskopia, Drożność - usunięcie prawego jajowodu - wodniak, reszta ok
OK: Kariotypy, ANA, ASA, APA, ACA, testosteron,, homocysteina, białko C, S, anty-tTG, CBA, IMK, LCT, nasienie
Źle: Hiperprl, APS (LA), mutacje hetero FV R2_4070A-G, MTHFR 677C-T , PAI-1 4G; HLA-DQ8, MRL 9%, NK 16,1%, ATA, KIR AA (mąż HLA-C C2C1) -
nick nieaktualny
-
Rucia wrote:Która ma jeszcze takie krzyczące brzdące?
Posadzimy je razem i niech się drą
no nie wiem Rucia jak dzis jakas akcja Gender hehehe w przedszkolach i szkołachmagdzia26, Strażaczka90 lubią tę wiadomość
-
Tak żeście się wkręciły w to, że Żbikowa jest u mnie, że nawet ja uwierzyłam i zaczęłam się zastanawiać czemu nie widziałam jej w domu wychodząc do pracy… Wczoraj był absolutny zbieg okoliczności. Napisałam do Żbika jakiś priv po czym przyszłam na forum a ona odebrała priv i też przyszła na forum. Ot cały spisek, ustawki nie było.
Dzień dobry.Kaja, AGA 30, Pismak, aisa, Blondi22, a-koczek, Dodi, Shagga_80, magdzia26, kiti, Spero, Strażaczka90 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDzień dobry
Witam ja i moja kawa no i kot
Shagguś do naleśników dajesz co chcesz według uznania składnik na składnik składasz na pół i zapiekaszSer biały cukier , cukier waniliowy odrobina soku cytryny
Ależ miałam ciężką noc budziłam sie co chwile
Dziś muszę dowieść ksero dow. osobistego do tego zakładu co wczoraj zawoziłam podanie o prace
No i po brata jadę bo wraca że tak powiem z sanatorium hi hi hiBlondi22, Dodi, Shagga_80, magdzia26, Spero, Strażaczka90, Sandraa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBrrrrrrr już matka wyczuła że jadę przez jej miejscowość i już gorąca linia
brrrr niech ją szlak i tego gogusia
Wiecie że ten typek siedzi już ponad miesiąc i nic nie robi
Wychodzi na podwórko raz w tygodniu i wdycha 5 minut świeże powietrze żeby się dotlenić -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ilona wrote:Dzień dobry
Wiecie co wczoraj słyszałam, że jak się ciąże przenosi to napewno będzie chłopiec, dziewczynki rodzą się przed, albo w terminie. Hehe ale bzdura.
Jeszcze jeden hit, że niby cynamon wywołuje skurcze, także Plemniczka i Blondi łyżki do ręki i wcinamy
Miłego dnia
Zajrzę później -
mauysia wrote:Hej Aisko, jak samopoczucie?
Blondi, no szykuj się, ja na tym etapie ciąży od jednego dnia byłam już mamą
Dziękuje, nie mogę narzekać
Dziecie grzeczne, brzuch posłuszny, dolegliwości jak nie posiadałam tak nie posiadam. Odpokutuje pewnie przy porodzie (tfu tfu!!!)
W poniedz mam wizyte u położnej. Zapewne tylko ważenie, ciśnienie i temu podobne spray. Zapytam czy zrobią mi jeszcze usg bo normalnie nie mam wskazań z połówkowego z 18 tyg więc w normalnym przypadku już nie robią.
Może jak pomarudze to mnie zapisze do lekarza, zobaczymy
Ps. Będąc w Pl nie byłam u gina.Blondi22, Kaja, a-koczek, AGA 30, Pismak, Dodi, magdzia26, kiti, Spero, Strażaczka90, Sandraa, Gunia lubią tę wiadomość