plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyKaja wrote:Aga wes niech ten gogus się zmyje od swojej mamy bo kurde oby tylko źle nie było!!!!
Oj nie zanosi się na toDobrze mu tam zero obowiązków cdziennie piwko ciepły obiad seksik
To gdzie by miał iść
Nawet kur.... dzieciakowi rowera nie może naprawić -
pewnnie bedzie tak ze i Blondi i Ilonka urodzą a ja dalej bede sie kulac, jestem calkowicie niewrażliwa na nic. Szyjka gotowa od 2 tygodniu, a jednak cos lub ktos hamuje akcje.
W herbatke zlisci malin nie wierze, pije ja juz prawie 2 tygodnie, wiesiolka tez łykam, meza wykorzystuje, sutki masuje, sprzątam, biegam, ćwicze i tańcze.
Lekarz sie zdziwi jak przyjde do niego w poniedzialek na wizyte na ktorą juz mialam nie dotrzec, a ja go wtedy chyba za to zwolnieWiadomość wyedytowana przez autora: 10 stycznia 2014, 10:41
Kaja, AGA 30, aisa, Dodi, magdzia26, kiti, a-koczek, Spero, Sandraa, Rucia, Gunia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPlemniczko potem będzie plum i już Kornelcia będzie z wami
Jejku i znowu okazja do picia a ja mam postanowienie noworoczne że nie piję alkoholuPiccollo sobie kupię na ta okoliczność
plemniczka, Ilona, Blondi22, Dodi, magdzia26, a-koczek lubią tę wiadomość
-
Ja właśnie po wizycie u gina. Szyjka skrócona, ale zamknięta. Gin powiedzia, że powinnam spokojnie do terminu dotrwać. Także Plemniczko nie wyprzedze Cię. Spokojnie czekam na swoją kolej.
Czekam jeszcze aż mnie lekarz rodzinny zbada, gin mi załatwił lekarza z boku jego gabinetu, bo powiem wam, że dzisiaj w nocy znowu mnie gardło bolało i ten kaszel. Także wolę, żeby mnie lekarz jednak osluchal.Blondi22, AGA 30, aisa, plemniczka, Shagga_80, Dodi, magdzia26, kiti, Strażaczka90, Sandraa, Rucia, gocha04 lubią tę wiadomość
Moje skarby Wiki i Marcel
-
nick nieaktualny
-
plemniczka wrote:pewnnie bedzie tak ze i Blondi i Ilonka urodzą a ja dalej bede sie kulac, jestem calkowicie niewrażliwa na nic. Szyjka gotowa od 2 tygodniu, a jednak cos lub ktos hamuje akcje.
W herbatke zlisci malin nie wierze, pije ja juz prawie 2 tygodnie, wiesiolka tez łykam, meza wykorzystuje, sutki masuje, sprzątam, biegam, ćwicze i tańcze.
Lekarz sie zdziwi jak przyjde do niego w poniedzialek na wizyte na ktorą juz mialam nie dotrzec, a ja go wtedy chyba za to zwolnie -
Ilona wrote:Ja właśnie po wizycie u gina. Szyjka skrócona, ale zamknięta. Gin powiedzia, że powinnam spokojnie do terminu dotrwać. Także Plemniczko nie wyprzedze Cię. Spokojnie czekam na swoją kolej
Czekam jeszcze aż mnie lekarz rodzinny zbada, gin mi załatwił lekarza z boku jego gabinetu, bo powiem wam, że dzisiaj w nocy znowu mnie gardło bolało i ten kaszel. Także wolę, żeby mnie lekarz jednak osluchal.Ilona, aisa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny