plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Kaja wrote:Ilona się okaże , która z was nas zaskoczy hihi my będziemy kibicować kazdej z osobna za szybki i bezbolesny poród !!!!?
Szybki i bezbolesny poród. To lubięKaja, aisa, Dodi, AGA 30, magdzia26 lubią tę wiadomość
Moje skarby Wiki i Marcel
-
Ilonko ale wiesz podobno z tym rozwarciem to roznie u roznych kobiet, moze nagle w ciągu kilku godzin szyjka sie otworzyc i zgladzic i bedzie jak to Aga mowi PLUM i dziecko na swiecie...
Ilona, Kaja, Dodi, Blondi22, magdzia26, a-koczek, Sandraa lubią tę wiadomość
-
Będę dźwięczna za nie rodzenie w weekend gdyż jedziemy 300km do centralnego szwedowa nawiedzić znajomych i poznać się osobiście z pewną osobą
w związku z tym nie bede na bieżąco.
Choć jeśli Kornelia zdecyduje się na weekend to gniewać się nie będęIlona, Blondi22, Dodi, mauysia, plemniczka, magdzia26, a-koczek, Spero, Sandraa lubią tę wiadomość
-
Wy 3 już na rozpakowaniu i przed progiem Hotelowego Spa
, a teraz kolej na co najmniej 4 Nowe Fasolki !!!!!!!!! Więc kurna wodna czekam !!!!!
Ilona, Blondi22, AGA 30, aisa, magdzia26, a-koczek, Spero, gocha04 lubią tę wiadomość
-
plemniczka wrote:Ilonko ale wiesz podobno z tym rozwarciem to roznie u roznych kobiet, moze nagle w ciągu kilku godzin szyjka sie otworzyc i zgladzic i bedzie jak to Aga mowi PLUM i dziecko na swiecie...
ja we wtorek dopiero dam znac co z moja szyjka hehe
-
nick nieaktualnyKaja wrote:Wy 3 już na rozpakowaniu i przed progiem Hotelowego Spa
, a teraz kolej na co najmniej 4 Nowe Fasolki !!!!!!!!! Więc kurna wodna czekam !!!!!
No to dziewczyny do dzieła 4 miejsca się zwalniają
Pisać podania CV itp.Kaja, aisa, Ilona, magdzia26, Spero, Gunia, gocha04 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dzień dobry, witam się przy śniadaniu
Mam do Was pytanie. Czy ja mogę normalnie używać jakichś maści rozgrzewających np? bo od 3 dni coś mi tak poniżej karku weszło że ani głową kręcić nie mogę, leżeć też problem i wogóle boli