plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnymauysia wrote:
To ciekawe co gin mi powie dziś!!! jak zastrzyk dostane to i tak jutro owulka będzie!! i chłop też będziejupiiiiii
))
-
Mamuśka wrote:zwolnienie od ortopedy mam do 4.12. czyli mogę iść od 5.12 na chorobowe ciążowe i mieć je aż do końca ciąży?
no wg rozmowy z moja mamą TAK na 100000000% - ZUS nie czepia się zwolnień ciązowych. możesz spokojnie ciągnąc dalej od 5 grudnia ciążoweWiadomość wyedytowana przez autora: 29 listopada 2012, 09:00
-
że zimna z ciebie kobieta, tak jak ja..
Mój M powiedziałby: 'zimna su**' oczywiście w jak najlepszym tego słowa znaczeniu...lubię to! hjehjehje
zosia-ktosia, AGA 30, gadgeta lubią tę wiadomość
👩 '85 👦'82
AMH 1.07
07.2015 - 1IUI ❌
08.2015 - 2IUI ❌
01.2022 AMH 0,24
02.2022 Invicta - IVF z KD ❌
02.2022 OVIklinika
03.2022 krótki protokół IVF
31.03.2022 transfer 3dniowca 8AB
8dpt cień cienia, 9 dpt ⏸,
11dpt beta 27,2 13dpt beta 65,5, 15dpt 190,6
11.2022 w końcu jesteś z nami 👧
01.2023 🦀tarczycy
W DRODZE PO RODZEŃSTWO 🙏
10.2024 AMH 0,17
11.2024 krótki protokół IVF -
Malvinka wrote:@agga - jeśli się @ nie rozkręci, to zatestuję jutro
Ty rozumiem też jutro powtarzasz test?
Fajnie by było, jakby w sumie aż 4 kreski się jutro pojawiły
@Shagga - skoro cukier Ci pomaga, to spoczkoPrzecież nikomu nic nie zabraniam
Ale może spróbuj jeść go łyżeczkami. Może okaże się, że efekt ten sam, a pieniążki w portfelu zostaną
No to jutro dla nas wieeeeeelki dzień -
nick nieaktualnygocha04 wrote:
Zimna bo zimna ale za to jutro jaka będe napalona i rozpalona
Jak to mój mówi ogień na dachu będzie!!!zosia-ktosia, gocha04 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
AGA 30 tak serio to o wykresie narazie nic konkretnego nie umiem powiedzieć, bo jeszcze ciemnogród jestem i się ucze.
AGGA dla nas wszystkich będzie wielki jak wam się powiedzie.👩 '85 👦'82
AMH 1.07
07.2015 - 1IUI ❌
08.2015 - 2IUI ❌
01.2022 AMH 0,24
02.2022 Invicta - IVF z KD ❌
02.2022 OVIklinika
03.2022 krótki protokół IVF
31.03.2022 transfer 3dniowca 8AB
8dpt cień cienia, 9 dpt ⏸,
11dpt beta 27,2 13dpt beta 65,5, 15dpt 190,6
11.2022 w końcu jesteś z nami 👧
01.2023 🦀tarczycy
W DRODZE PO RODZEŃSTWO 🙏
10.2024 AMH 0,17
11.2024 krótki protokół IVF -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
zosia-ktosia wrote:Mamuśka wrote:zwolnienie od ortopedy mam do 4.12. czyli mogę iść od 5.12 na chorobowe ciążowe i mieć je aż do końca ciąży?
no wg rozmowy z moja mamą TAK na 100000000% - ZUS nie czepia się zwolnień ciązowych. możesz spokojnie ciągnąc dalej od 5 grudnia ciążowe
A twoja mama w zusie pracuje?. NIe wiem już sama teraz bo dzwoniłam do zus i babka mi powiedziała, że musi być przerwa:( -
Hahahahaaaaaa coś wam powiem - nigdy przenigdy nie mogłam zrozumieć kobiet, które pragnęły mieć dziecko, robiły testy jeszcze przed okresem, ciągle o tym gadały itd. ja zawsze sobie mówiłam wtedy, że jak będę chciała mieć dziecko, to po prostu będziemy się kochać a nie "robić dzieci", że nie będę robiła żadnych testów, dopiero jak mi się tydzień okres spóźni...
Jak to podejście w jednej chwili może się zmienićAGA 30, zosia-ktosia, gadgeta lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyagga84aa wrote:Hahahahaaaaaa coś wam powiem - nigdy przenigdy nie mogłam zrozumieć kobiet, które pragnęły mieć dziecko, robiły testy jeszcze przed okresem, ciągle o tym gadały itd. ja zawsze sobie mówiłam wtedy, że jak będę chciała mieć dziecko, to po prostu będziemy się kochać a nie "robić dzieci", że nie będę robiła żadnych testów, dopiero jak mi się tydzień okres spóźni...
Jak to podejście w jednej chwili może się zmienić
a ja się zastanawiam po co mi te zabezpieczenia były w młodości hi hi!!!
tyle kasy na kondomy wydane itp..zosia-ktosia, gadgeta, Shagga_80 lubią tę wiadomość
-
Hej dziewczynki:)
Ja właśnie jestem po śniadaniu:) i taka zamulona jestem jakas przez ta pogodę, bo leje:(
Mauysia moje samopoczucie jakieś takie dziwne. A mianowicie glowa mnie boli, do tego bol prawego jajnika, bol podbrzusza i "swędzące piersi" hehe i sennnosc...mega sennnosc:) -
Ja tam od zawsze testy za szybko robiłam. I jak jeszcze nie chciałam dzidziusia, to ze strachu i teraz jak go chce to z nadzieją
Kurcze, znowu trochę plamię... Mam nadzieję, że to się nie rozkręci bardziej, ale tracę nadzieję jużTym bardziej, że temperaturka u mnie ledwo ledwo ciągnie, a na pewno nie rośnie
(
-
Mamuśka, zadzwoniłam do mamy, ona jest główna księgową w dużej formie, ale też zadzwoniłam do siebie do kadr. jedna i druga powiedziały mi to samo. nie musisz wcale brać dnia przerwy.. ciążowe to ciążowe, wazne by było wystawione przez gina. zmienia się po prostu kwalifikacja "choroby" o ile ciążę można nazwać chorobą