plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
sylwia1985 wrote:plemniczka widzialam ogloszenie na fejsie- masakra jakie hamstwo
brak slow
Wczoraj moj przyniosl od brata 4 pudla rzeczy dla malucha. Dzis ma sluzbe wiec bede sobie je ogladala i napewno cos wybiore. Dal nam tez wozek spacerowy, nosidelko do samochodu takie male akurat na wyjscie ze szpitala bedzie, mnostwo zabawek dla chlopczyka, krzeselko do karmienia- fakt ze duzo rzeczy przyda sie dopiero pozniej no ale na strychu bedzie czekalo
milego dzionkasylwia1985 lubi tę wiadomość
-
No faktycznie Sylwia sporo wydatków Ci odejdzie
Fredzia Tobie zresztą też skoro będziesz miała już tyle rzeczy a coś swojego zawsze możesz dokupić żeby nie było że Cię szał zakupów ominiemagdzia26, anka_a, Fedra lubią tę wiadomość
-
czeka mnie wizyta srodowa u gina - zobaczymy co gin powie ale najbardziej sie boje ze nie bedzie mi chcial dac od wrzesnia zwolnienia a wtedy kurcze co robic? juz ledwo ledwo daje rade w pracy
Bo jak wam nie raz pisalam on dziwny i dlatego mam obawyWiadomość wyedytowana przez autora: 15 sierpnia 2014, 10:15
-
Hello Dodi oczywiście dziś w Polsce bo Wesele mamy i to 2 z 3 więc w niedzielę spowrotem do Cannes , ale Marczello tam został bo nie chciałam go ciągnąć , a pilnują go 2 ciotki,2 babcie i prabaka chyba se poradzą hehehe gdyby nie swiadkowanie na tych weselach to byśmy siedzieli na dupie w Cannes
mały wypoczywa , a my zwiedzamy sobie bo babcie mamy
, ale jeszcze 2 tyg i to eldorado sie konczy ehhhh
magdzia26, Dodi, Fedra lubią tę wiadomość
-
tesciowka sie mnie dzis pytala jak bedzie mial na imie nasz synek a ja ze Nikodem a ona ze tak jakos dziwnie ze zdrobniale trzeba bedzie do niego mowic Niki i stwierdzila ze kiedys miala kota Miki i bedzie jej sie z kotem kojarzylo- no masakra jakas !!!!
-
Hej.wpadlam tylko dniesc ze 14 sierpnia o 14:15 urodzila nam sie coreczka
Wiesci z porodu pozniej,bo na razie wole nie wspominac...
Wszystko z nami okMala jest przecudowna
Pozdrawia ciotki.
Rucia, sylwia1985, aisa, Fedra, Blondi22, jeju, magdzia26, Strażaczka90, Dodi, kiti, anka_a, Selena, plemniczka, Kaja, zbikowa, Sandraa, Pismak, mauysia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Muska wrote:Hej.wpadlam tylko dniesc ze 14 sierpnia o 14:15 urodzila nam sie coreczka
Wiesci z porodu pozniej,bo na razie wole nie wspominac...
Wszystko z nami okMala jest przecudowna
Pozdrawia ciotki.
Gratulacje ogromne ale z pewnoscia ciezki porod byl
ODPOCZYWAJCIE i przeslij oczywiscie focie malenkiejjeju, Strażaczka90 lubią tę wiadomość
-
hej!
Witajcie w sobotni poranekWpadam po wieści od Muski-bo ta cisza nie dawała mi spokoju
...Zaglądałam codziennie późnym wieczorem,ale się nie odzywałam bo nie miałam czasu...
A dziś niespodziankaMuska napisała
Super Musiu-Gratuluję zdrowej córci!!!
Trauma po porodzie przejdzie z czasem.
I uciekam, bo muszę się ubrać i zjeść śniadanko, wpaść do sklepu na zakupy i jechać do mojego nowego domku bo dziś mają nam przywieźć stół z krzesłami do jadalni. Mamy w planach za tydzień się przeprowadzić,ale czy ja zdążę ze wszystkim????tyle roboty....
miłego dniaFedra, jeju, magdzia26, Dodi, Strażaczka90, anka_a, Selena lubią tę wiadomość