X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • Blondi22 Autorytet

Wysłany: 25 sierpnia 2014, 15:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fedra wrote:
    a no i faktycznie zaczełam dzisiaj 17 tydzień faktycznie w pewnym momencie jakoś to przyspiesza a przy okazji pochwale się ze od kilku dni czuje smyranie w brzuchu a mój jak połozy ucho na brzuchu to mówi "coś się tam dzieje... słuchaj Mała Tata do Ciebie mówi" strasznie to słodkie...
    aha i wczoraj mi tak na wieczór jak leżałam na plecach pierwszy raz brzuch tak śmiesznie zafalował <3
    tak więc licze ze za tydzień gin mi powie ze łożysko jest tam gdzie być powinno i w końcu poznamy płeć ;)
    super ;) fajne uczucie czuć malenwo w brzuszku ;)

Fedra, anka_a, Selena lubią tę wiadomość

a.png
    a.png
  • Blondi22 Autorytet

Wysłany: 25 sierpnia 2014, 15:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kornlecia bardzo szybko sie rozwija i jak pieknie stoi ;) brawo

plemniczka, magdzia26, Fedra, anka_a, Dodi, Selena lubią tę wiadomość

a.png
    a.png
  • aisa Autorytet

Wysłany: 25 sierpnia 2014, 15:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Koczku, piękne okolice :) Mam nadzieje, że podładowałaś akumulatory :)

Anka, fajnie że impreza urodzinowa udana :)

Blondi, a jak u Was?

magdzia26, anka_a, Dodi lubią tę wiadomość

o148e6yd9z2ipahq.png
    wnidtv73ksjvw8t0.png
  • Blondi22 Autorytet

Wysłany: 25 sierpnia 2014, 15:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Muska wrote:
    Cześć kobity :)
    my się powolutku docieramy, ale nie mam totalnie czasu żeby przy kompie posiedzieć.
    Na razie wszystko idzie w dobrym kierunku, mała jest zdrowa i w ogóle przecudowna. I właśnie się budzi, więc mam już nie popisze z Wami, Postaram się zajrzeć w tym tygodniu jeszcze i coś więcej napisać.
    papaty
    super ;) pozdrawiam

magdzia26 lubi tę wiadomość

a.png
    a.png
  • Blondi22 Autorytet

Wysłany: 25 sierpnia 2014, 15:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aisa wrote:
    Koczku, piękne okolice :) Mam nadzieje, że podładowałaś akumulatory :)

Anka, fajnie że impreza urodzinowa udana :)

Blondi, a jak u Was?
    u nas super dzieciaki zdrowe
    Izka coraz fajniesza bo pełza sobie juz na podłodze spacerowac tez chce jak sie ja prowadza

a i przygotowania do zerowki Kuby ;)

aaa i dzis tesciowa przyjezdza do kuby na urodziny i chrzestna

magdzia26, aisa, Fedra, anka_a, Dodi, Selena lubią tę wiadomość

a.png
    a.png
  • mala29_ Autorytet

Wysłany: 25 sierpnia 2014, 17:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fedrus super ze juz maly lokator daje o sobie znac :)

Fedra lubi tę wiadomość

W kazdych aspektach mojego zycia ponioslam poraszke :(
  • sylwia1985 Autorytet

Wysłany: 25 sierpnia 2014, 19:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Musia WITAJ :) ulzylo mi troche ze u was jest wporzadku

ex2b4z17yxk8dczz.png

km5se6ydi0vc9k5k.png
  • Dodi Autorytet

Wysłany: 25 sierpnia 2014, 22:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie dziołszki :*

Mała jak miło Cię czytać :) wiesz, że cały czas Was kibicuję i nie dopuszczam do siebie innej myśli niż ta, że jeszcze i na Was przyjdzie czas? <3

Sandra Słońce witaj :* miło Cię tu widzieć aczkolwiek bardzo mi przykro, że tak sie potoczyły Twoje losy, tym bardziej po tym wszystkim co przeszliście.... Nie mnie oceniać, ale może tak miało się stać? Życzę Ci dużo szczęścia Kochana i tej wielkiej prawdziwej miłości <3

Effcia no ja tego normalnie nie skomentuję!!!! cza powiedzieć, że za lasem byłaś :/

Fedra gratuluję Ci kolejnego tygodnia :* fajnie, że czujesz już ruchy dzieciaczka bo to miłe uczucie :)

Selenko gratuluje siostrzenicy!!! <3

Plemniczko normalnie sama łacina ciśnie mi się na usta, gdybym chciała skomentować sytuację, która Was spotkała ze strony jakiegoś gnoja... jak tak można no ja pier....? wrrrr...... jakby człowiek wiedział, że sie przewróci to by sobie usiadł :/ może jakbyście wykupili AC to nic by się nie stało a tak to nieszczęście gotowe :(
    przepraszam jeśli nie odpowiedziałam ale tak, nic się w kwestii miejsca porodu nie zmieniło ;) jak kiedyś zacznę rodzić to na Łubinowej zamierzam :P
    zamierzasz praktykować w szkole? wow a że zapytam to podstawówka czy starsze .....? ;)
    a jeśli chodzi o Nelkę to ja nie mogę, przeciez niedawno byłyśmy u Was i była takaaaa malutka a teraz takie postępy i tyle się od tego czasu wydarzyło u Laluni :) super :*

Aiska Ty to masz łeb no nie ma co :* zaraz napiszę co tam u mnie po wizycie :)

Magdzia jesli pozwolisz to ja wolałabym wg kolejki urodzić przed Tobą, ale i tak fajnie, że już tak daleko jesteś i super, że wszystko ok ;)

Muska super, że z Małą wszystko w porzadku :) nowa sytuacja i pewnie troszkę Wam zejdzie zanim się dotrzecie, ale najważniejsze, że jesteście w komplecie ;)

Koczku co dobre niestety szybko się kończy :/ powrót do pracy zawsze boli, ale fajnie, że odpoczęłaś co nieco i mam nadzieję, że naładowałaś akumulatory <3

Spóźnione życzenia dla Ady, wszystkiego dobrego dla Izy i na jutro dla Kubusia :*

po skończeniu notatek widzę, że myślę podobnie jak przedmówczynie, ale już nie będę nic zmieniać, więc się powtarzam :P

a jeśli chodzi o wizytę to moje dziecko wogóle a wogóle się nie spieszy na ten świat :/ szyjka na 2cm o jakimkolwiek rozwarciu lekarz nie wspominał. Wody płodowe ok, przepływy ok, w sobotę mam termin i mam się zgłosić na KTG a jeśli potem dalej nic to co 2 dni na KTG do szpitala i najpóźniej przyjęcie na oddział 06.09 i najprawdopodobniej wywoływanie :( lekarz zrobił mi masaż szyjki i trochę ją pobudził, ale czy to coś da to się okaże.... dostałam jeszcze jakieś tabsy na pobudzenie szyjki i maść na to dziadostwo, które na koniec złapałam fuck....tak więc czekam

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 sierpnia 2014, 23:23

mala29_, aisa, magdzia26, Sandraa, Fedra, anka_a, sylwia1985, Kaja, Blondi22, Strażaczka90, kiti, Selena lubią tę wiadomość

29.04.13(8t 2d) [*]/kolejna szansa 24.11.13relgh371jzp75q9n.png
    1995fd7a4d57bc6e.png
  • magdzia26 Autorytet

Wysłany: 26 sierpnia 2014, 08:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dodi wpadnij na wrzesniowki może Cię dziewczyny zaraza porodem :P juz 8 dzieciaczkow na świecie jest a kolejne dwie laski w szpitalu czekają ja poród :D w takim tempie to do września niewiele dziewczyn tam zostanie ;)

Dodi, Fedra, anka_a, Kaja, Strażaczka90, aisa lubią tę wiadomość

zrz6x1hpqvnjwkat.png
    dqpr2n0afwpg3f4t.png[/url]
    Aniołek 16.08.2016 <3
  • magdzia26 Autorytet

Wysłany: 26 sierpnia 2014, 09:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Musia miło Cię widzieć bardzo się ciesze ze u was wszystko dobrze :)
    Plemniczko zdecydowałam się na szpital na Inflanckiej, zaklepalam sobie tam położna itp. Padła taka decyzja ze względu na to ze maja dużo sal porodowych i poporodowych a najbardziej się bałam ze jak coś się zacznie to mnie odesla tutaj myślę że tak się nie zdazy... spodobał mi się tez szpital na Solcu ale tam mało miejsc jest noi tez bardzo chciałam rodzic na Żelaznej ale tam takie oblężenie ze nie ma szans :/

zrz6x1hpqvnjwkat.png
    Aniołek 16.08.2016 <3
  • magdzia26 Autorytet

Wysłany: 26 sierpnia 2014, 09:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aisko do porodu lekarz pobral wymaz na paciorkowca i kazał swieże badania krwi zrobić, morfologie i jeszcze przeciwciała HBS i przeciw toxoplazmozie to chyba takie standardowe wszystkim robią.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 sierpnia 2014, 09:10

zrz6x1hpqvnjwkat.png
    Aniołek 16.08.2016 <3
  • Pismak Autorytet

Wysłany: 26 sierpnia 2014, 09:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry moje Kochane :*

Dłuuuugggo mnie tutaj nie było. Niedawno uświadomiłam sobie, że minął rok odkąd założyłam konto na forum :)

Nie jestem na bieżąco z Waszymi wszystkimi sprawami ale postaram się to nadrobić.

Muska serdeczne gratulacje i piękna Twoja córcia jest. Niech zdrowo rośnie :*

Jak już nadrobię większą część to się odezwę teraz idę się zakopać w tych wszystkich stronach...

Buziaki :*

Fedra, Dodi, a-koczek, magdzia26, anka_a, Kaja, Blondi22, Strażaczka90, kiti, aisa, Selena, Effcia28, Sandraa, mauysia lubią tę wiadomość

20.10.2023 - Jest i Ona - moje największe szczęście. 38 tyg 5 dni - 3230 g 53 cm

Angelius Provita

19.09.2013 [*] 07.05.2014 [*] 10.11.2017 [*][*] 23.11.2018 [*]

08-09.2018 Szczepienia limfocytami męża MRL 59,7%

2019 Histeroskopia - wszystko ok

08-09.2022 Powtórne szczepienia pullowane

10.2022 Histerioskopia, Laparoskopia, Drożność - usunięcie prawego jajowodu - wodniak, reszta ok

OK: Kariotypy, ANA, ASA, APA, ACA, testosteron,, homocysteina, białko C, S, anty-tTG, CBA, IMK, LCT, nasienie

Źle: Hiperprl, APS (LA), mutacje hetero FV R2_4070A-G, MTHFR 677C-T , PAI-1 4G; HLA-DQ8, MRL 9%, NK 16,1%, ATA, KIR AA (mąż HLA-C C2C1)
  • Fedra Autorytet

Wysłany: 26 sierpnia 2014, 09:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam sie w ten deszczowy dzien...

Dzis nadaje z lozka chyba bieze mnie przeziebienie jakies ehhh...

Dodi nastepna wariatka w pisaniu mega dlugich postow :*

Muska super ze u Was wszystko dobrze :)

Magdzia widzialam wczoraj wlasnie na wrzesniowkach ze tam jakies pospolite ruszenie ale to normalne u Nas na lutowkach tez bedzie kilka porodow w styczniu zapewne ;)

Dodi, magdzia26, anka_a, Strażaczka90, aisa, Selena lubią tę wiadomość

17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz <3
    2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • Dodi Autorytet

Wysłany: 26 sierpnia 2014, 10:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pismaczku hej kochana :*

Magdzia jak tak daalej pojdzie to na wrzesniowki moge przeskoczyc, ale poki co mam jeszxze 4dniiii do terminu :D

Fedra wlasnie mualam weazenue ze to tak w skrocie wsztstko opisalam :D o zesz Ty.... Mleko z czosnkiem i pod pierzyne ;)

A co robi mama Bin Ladena?

Malysz Ty juz skonczylas te wieczne wakacje? Jak tam chlopcy?

Gocha hop hop.... Where are you???

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 sierpnia 2014, 10:41

magdzia26, anka_a, Pismak, Strażaczka90, aisa, Selena, Fedra, mauysia lubią tę wiadomość

29.04.13(8t 2d) [*]/kolejna szansa 24.11.13relgh371jzp75q9n.png
    1995fd7a4d57bc6e.png
  • sylwia1985 Autorytet

Wysłany: 26 sierpnia 2014, 13:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Musia wstaw zdjatko corci - ciocie forumowe chca ja zobaczyc :)

Strażaczka90, magdzia26 lubią tę wiadomość

ex2b4z17yxk8dczz.png

km5se6ydi0vc9k5k.png
  • Kaja Autorytet

Wysłany: 26 sierpnia 2014, 13:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hey no dzień smutny moja6 Czarnula została uspiona 3 tyg męki masakra !!!!

mhsvanlih0qhtdnx.png

https://www.maluchy.pl/li-67859.png

• sylwia1985 Autorytet

Wysłany: 26 sierpnia 2014, 13:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaja wrote:
    Hey no dzień smutny moja6 Czarnula została uspiona 3 tyg męki masakra !!!!
    o jej !! Przykre

ex2b4z17yxk8dczz.png

km5se6ydi0vc9k5k.png
  • anka_a Autorytet

Wysłany: 26 sierpnia 2014, 13:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cześć!
    U mnie też pogoda łóżkowa i nawet Ada zaszalała bo spałyśmy razem do 9 :D Wczoraj stwierdziłam, że jestem uzależniona od ciucholandów...przez przypadek odkryłam nowy i znów nakupiłam ciuszków dla Julka :) Dorwałam takie słodkie męskie koszule i sporo śpioszków bo nie mam i sweterki. Powoli szafa się zapełnia.
    Pismaczku witaj!!!! :*
    Dodi to teraz czekamy na rozwój sytuacji u was ;)

aisa, Selena, Fedra, Dodi, Pismak lubią tę wiadomość

• anka_a Autorytet

Wysłany: 26 sierpnia 2014, 13:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przykro mi Kaja :( Smutna wiadomość...

• Kaja Autorytet

Wysłany: 26 sierpnia 2014, 13:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dodi wes no kochana sie tam spinaj i na porodowke !!!

Dodi lubi tę wiadomość

mhsvanlih0qhtdnx.png

https://www.maluchy.pl/li-67859.png

‹‹ 5561 5562 5563 5564 5565 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Obrotowy fotelik tyłem - bezpieczeństwo i funkcjonalność

Fotelik obrotowy to wygoda i bezpieczeństwo w jednym – dzięki funkcji obracania ułatwia wkładanie i wyjmowanie dziecka z samochodu, a także pozwala na łatwe ustawienie tyłem do kierunku jazdy, co jest najbezpieczniejszą pozycją dla najmłodszych pasażerów. Jakie ma jeszcze korzyści?

CZYTAJ WIĘCEJ

Smog - czy smog w Polsce może obniżać płodność?

Polska jest jednym z najbardziej zanieczyszczonych krajów na świecie. To niestety przykry fakt. Jesteśmy świadomi, że smog negatywnie wpływa na nasz organizm - płuca, serce. Ale czy może również upośledzać naszą płodność? Czy może dodatkowo obniżać parametry nasienia? Czy możemy mądrze się przed tym zabezpieczać, czy to już histeria? Zadaliśmy to pytanie ekspertom, przeczytaj co usłyszeliśmy!  

CZYTAJ WIĘCEJ

5 rzeczy, które wesprą Twoje starania o dziecko!

Rozpoczynacie starania o dziecko. Wykonujesz kolejne testy ciążowe i… nic. Zastanawiasz się, dlaczego to tyle trwa, skoro „wszyscy” wokół informują o tym, że spodziewają się dziecka. Tak naprawdę wiele starań kończy się sukcesem dopiero po pewnym czasie, a niepłodność dotyczy już blisko 15-20% par. Sprawdź, co możesz zrobić, aby zwiększyć swoje szanse na szczęśliwe poczęcie.

CZYTAJ WIĘCEJ