plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Fedra wrote:a no i faktycznie zaczełam dzisiaj 17 tydzień faktycznie w pewnym momencie jakoś to przyspiesza a przy okazji pochwale się ze od kilku dni czuje smyranie w brzuchu a mój jak połozy ucho na brzuchu to mówi "coś się tam dzieje... słuchaj Mała Tata do Ciebie mówi" strasznie to słodkie...
aha i wczoraj mi tak na wieczór jak leżałam na plecach pierwszy raz brzuch tak śmiesznie zafalował
tak więc licze ze za tydzień gin mi powie ze łożysko jest tam gdzie być powinno i w końcu poznamy płećfajne uczucie czuć malenwo w brzuszku
Fedra, anka_a, Selena lubią tę wiadomość
-
Muska wrote:Cześć kobity
my się powolutku docieramy, ale nie mam totalnie czasu żeby przy kompie posiedzieć.
Na razie wszystko idzie w dobrym kierunku, mała jest zdrowa i w ogóle przecudowna. I właśnie się budzi, więc mam już nie popisze z Wami, Postaram się zajrzeć w tym tygodniu jeszcze i coś więcej napisać.
papatypozdrawiam
magdzia26 lubi tę wiadomość
-
aisa wrote:Koczku, piękne okolice
Mam nadzieje, że podładowałaś akumulatory
Anka, fajnie że impreza urodzinowa udana
Blondi, a jak u Was?
Izka coraz fajniesza bo pełza sobie juz na podłodze spacerowac tez chce jak sie ja prowadza
a i przygotowania do zerowki Kuby
aaa i dzis tesciowa przyjezdza do kuby na urodziny i chrzestnamagdzia26, aisa, Fedra, anka_a, Dodi, Selena lubią tę wiadomość
-
Witajcie dziołszki :*
Mała jak miło Cię czytaćwiesz, że cały czas Was kibicuję i nie dopuszczam do siebie innej myśli niż ta, że jeszcze i na Was przyjdzie czas?
Sandra Słońce witaj :* miło Cię tu widzieć aczkolwiek bardzo mi przykro, że tak sie potoczyły Twoje losy, tym bardziej po tym wszystkim co przeszliście.... Nie mnie oceniać, ale może tak miało się stać? Życzę Ci dużo szczęścia Kochana i tej wielkiej prawdziwej miłości
Effcia no ja tego normalnie nie skomentuję!!!! cza powiedzieć, że za lasem byłaś
Fedra gratuluję Ci kolejnego tygodnia :* fajnie, że czujesz już ruchy dzieciaczka bo to miłe uczucie
Selenko gratuluje siostrzenicy!!!
Plemniczko normalnie sama łacina ciśnie mi się na usta, gdybym chciała skomentować sytuację, która Was spotkała ze strony jakiegoś gnoja... jak tak można no ja pier....? wrrrr...... jakby człowiek wiedział, że sie przewróci to by sobie usiadłmoże jakbyście wykupili AC to nic by się nie stało a tak to nieszczęście gotowe
przepraszam jeśli nie odpowiedziałam ale tak, nic się w kwestii miejsca porodu nie zmieniłojak kiedyś zacznę rodzić to na Łubinowej zamierzam
zamierzasz praktykować w szkole? wow a że zapytam to podstawówka czy starsze .....?
a jeśli chodzi o Nelkę to ja nie mogę, przeciez niedawno byłyśmy u Was i była takaaaa malutka a teraz takie postępy i tyle się od tego czasu wydarzyło u Lalunisuper :*
Aiska Ty to masz łeb no nie ma co :* zaraz napiszę co tam u mnie po wizycie
Magdzia jesli pozwolisz to ja wolałabym wg kolejki urodzić przed Tobą, ale i tak fajnie, że już tak daleko jesteś i super, że wszystko ok
Muska super, że z Małą wszystko w porzadkunowa sytuacja i pewnie troszkę Wam zejdzie zanim się dotrzecie, ale najważniejsze, że jesteście w komplecie
Koczku co dobre niestety szybko się kończypowrót do pracy zawsze boli, ale fajnie, że odpoczęłaś co nieco i mam nadzieję, że naładowałaś akumulatory
Spóźnione życzenia dla Ady, wszystkiego dobrego dla Izy i na jutro dla Kubusia :*
po skończeniu notatek widzę, że myślę podobnie jak przedmówczynie, ale już nie będę nic zmieniać, więc się powtarzam
a jeśli chodzi o wizytę to moje dziecko wogóle a wogóle się nie spieszy na ten światszyjka na 2cm o jakimkolwiek rozwarciu lekarz nie wspominał. Wody płodowe ok, przepływy ok, w sobotę mam termin i mam się zgłosić na KTG a jeśli potem dalej nic to co 2 dni na KTG do szpitala i najpóźniej przyjęcie na oddział 06.09 i najprawdopodobniej wywoływanie
lekarz zrobił mi masaż szyjki i trochę ją pobudził, ale czy to coś da to się okaże.... dostałam jeszcze jakieś tabsy na pobudzenie szyjki i maść na to dziadostwo, które na koniec złapałam fuck....tak więc czekam
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 sierpnia 2014, 23:23
mala29_, aisa, magdzia26, Sandraa, Fedra, anka_a, sylwia1985, Kaja, Blondi22, Strażaczka90, kiti, Selena lubią tę wiadomość
-
Dodi wpadnij na wrzesniowki może Cię dziewczyny zaraza porodem
juz 8 dzieciaczkow na świecie jest a kolejne dwie laski w szpitalu czekają ja poród
w takim tempie to do września niewiele dziewczyn tam zostanie
Dodi, Fedra, anka_a, Kaja, Strażaczka90, aisa lubią tę wiadomość
-
Musia miło Cię widzieć bardzo się ciesze ze u was wszystko dobrze
Plemniczko zdecydowałam się na szpital na Inflanckiej, zaklepalam sobie tam położna itp. Padła taka decyzja ze względu na to ze maja dużo sal porodowych i poporodowych a najbardziej się bałam ze jak coś się zacznie to mnie odesla tutaj myślę że tak się nie zdazy... spodobał mi się tez szpital na Solcu ale tam mało miejsc jest noi tez bardzo chciałam rodzic na Żelaznej ale tam takie oblężenie ze nie ma szans -
Aisko do porodu lekarz pobral wymaz na paciorkowca i kazał swieże badania krwi zrobić, morfologie i jeszcze przeciwciała HBS i przeciw toxoplazmozie to chyba takie standardowe wszystkim robią.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 sierpnia 2014, 09:10
-
Dzień dobry moje Kochane :*
Dłuuuugggo mnie tutaj nie było. Niedawno uświadomiłam sobie, że minął rok odkąd założyłam konto na forum
Nie jestem na bieżąco z Waszymi wszystkimi sprawami ale postaram się to nadrobić.
Muska serdeczne gratulacje i piękna Twoja córcia jest. Niech zdrowo rośnie :*
Jak już nadrobię większą część to się odezwę teraz idę się zakopać w tych wszystkich stronach...
Buziaki :*Fedra, Dodi, a-koczek, magdzia26, anka_a, Kaja, Blondi22, Strażaczka90, kiti, aisa, Selena, Effcia28, Sandraa, mauysia lubią tę wiadomość
20.10.2023 - Jest i Ona - moje największe szczęście. 38 tyg 5 dni - 3230 g 53 cm
Angelius Provita
19.09.2013 [*] 07.05.2014 [*] 10.11.2017 [*][*] 23.11.2018 [*]
08-09.2018 Szczepienia limfocytami męża MRL 59,7%
2019 Histeroskopia - wszystko ok
08-09.2022 Powtórne szczepienia pullowane
10.2022 Histerioskopia, Laparoskopia, Drożność - usunięcie prawego jajowodu - wodniak, reszta ok
OK: Kariotypy, ANA, ASA, APA, ACA, testosteron,, homocysteina, białko C, S, anty-tTG, CBA, IMK, LCT, nasienie
Źle: Hiperprl, APS (LA), mutacje hetero FV R2_4070A-G, MTHFR 677C-T , PAI-1 4G; HLA-DQ8, MRL 9%, NK 16,1%, ATA, KIR AA (mąż HLA-C C2C1) -
Witam sie w ten deszczowy dzien...
Dzis nadaje z lozka chyba bieze mnie przeziebienie jakies ehhh...
Dodi nastepna wariatka w pisaniu mega dlugich postow :*
Muska super ze u Was wszystko dobrze
Magdzia widzialam wczoraj wlasnie na wrzesniowkach ze tam jakies pospolite ruszenie ale to normalne u Nas na lutowkach tez bedzie kilka porodow w styczniu zapewneDodi, magdzia26, anka_a, Strażaczka90, aisa, Selena lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
Pismaczku hej kochana :*
Magdzia jak tak daalej pojdzie to na wrzesniowki moge przeskoczyc, ale poki co mam jeszxze 4dniiii do terminu
Fedra wlasnie mualam weazenue ze to tak w skrocie wsztstko opisalamo zesz Ty.... Mleko z czosnkiem i pod pierzyne
A co robi mama Bin Ladena?
Malysz Ty juz skonczylas te wieczne wakacje? Jak tam chlopcy?
Gocha hop hop.... Where are you???Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 sierpnia 2014, 10:41
magdzia26, anka_a, Pismak, Strażaczka90, aisa, Selena, Fedra, mauysia lubią tę wiadomość
-
cześć!
U mnie też pogoda łóżkowa i nawet Ada zaszalała bo spałyśmy razem do 9Wczoraj stwierdziłam, że jestem uzależniona od ciucholandów...przez przypadek odkryłam nowy i znów nakupiłam ciuszków dla Julka
Dorwałam takie słodkie męskie koszule i sporo śpioszków bo nie mam i sweterki. Powoli szafa się zapełnia.
Pismaczku witaj!!!! :*
Dodi to teraz czekamy na rozwój sytuacji u wasaisa, Selena, Fedra, Dodi, Pismak lubią tę wiadomość