plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
czesc
wlasnie nadrobilam ponad tydzien, kiedys nadrabialabym to kolejny tydzien, a tymczasem zajęło mi to z 10 minut, ja tez tesknie za reszta naszej ekpiy i moze faktycznie jak jesien nastanie to czesc powraca.
Aisko super posta walnęłas. Niestety samochód juz sie nie znajdzie, a jakby tego bylo malo to jaki skur.iel próbowal nas oczukac, zadzwonil i powiedzial ze jak zaplacimy to nasze auto sie odnajdzie... okazalo sie ze to oszust, naszego samochodu na oczy nie widzial, chcial wyłudzic pieniądze, jak mozna tak żerować na nieszczesciu innych... my musimy sie z sytuacja pogodzic, aktualnie szukamy nowego samochodu. A co do ubezpieczenia niestety nie mielismy AC.. caly czas o tym myslelismy ale mielismy w zamiarze sprzedanie auta wiec juz nie wykupowalismy ubezpieczenia....
Fedra bardzo sie ciesze ze plamien juz nie masz, mysle ze juz bedzie tylko dobrze, ja tez czekam niecierpliwie na twoją wizyte, mam nadzieje ze łozysko sie troszke podnioslo.
Sylwia niepowazny jest twoj gin, ja tez bym poszla prywatnie, od internisty tez pewnie dostaniesz, ale nie wiem czy na 100%, musialby na ciąże Ci wsytawic...
Dodi jeju jeju w kazdej chwili moze wybić u Ciebie godzina zeroa nie wiem czy odpowiedzialas jak wczesniej pytalam, rodzisz na Łubinowej?
Aisko ciesze sie ze dokumenty Janka załatwionei ze zaakceptował łóżeczko
Selenko ja mysle ze jeszcze uda Ci sie zajsc w ciąże i to w najmniej spodziewanym momenciei domyslam sie jak ciezko bedzie wrócic Ci do pracy, ja juz sie boje tego, a jeszcze kilka miesiecy do tego czasu
Kaju fajnie ze wyjazd udany. Marcelek ma dalej kolki? na jakim mleczku jestescie? mam nadzieje ze juz nie musialas zmieniac...
Strazaczko no super wazysz, zazdroszcze uzaleznienia od ćwiczenno i faktycznie moze cos w tych berlinkach byc co twoj żołądek nie toleruje, moze spróbuj parówek z innej firmy skoro je tak lubisz
Ruciu a Kinia pomaga duzo przy malym? to taki twój przylepek czy np z siostrą lub tatusiem chetnie zostaje? i tu chodzi oto by poprostu ktos byl z nim? jak w nocy Ci teraz sypia?
Madziu na który szpital sie zdecydowalas? no wiadomosc ze masz dobre warunki do porodu z pewnością podniosla Cie na duchu
Anka pakuj sie pakujszybciutko te ostatnie tygodnie zlecą
Effciu ciesze sie ze Madzia robi postępy. Mam nadzieje ze twój synek odnajdzie sie odrazu w nowej szkolnej rzeczywistosci
Sandra bardzo sie ciesze ze zaglądasz. przykro mi ze sie ze tak sie posypalo z twoim...ciezko cos napisac, nie znając sytuacji, ale jestem pewna ze jeszcze sie ladnie wszystko pouklada w twoim zyciu.
Mala za Ciebie mocno trzymam kciuki i wierze ze w koncu sie wam uda.
Blondi no gratulacje dla Izy ze siada, a jak Kubuś? pomaga Ci?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 sierpnia 2014, 11:20
Fedra, magdzia26, aisa, Sandraa, anka_a, Strażaczka90, Blondi22, mala29_, Selena, Dodi lubią tę wiadomość
-
a u nas jakoś leci. Od wrzesnia mam zacząć praktyki jako nauczyciel w szkole i zastanawiam sie jak ogarnąć temat Kornelki, z kim ja w tym czasie zostawiac... hmmm mysle i mysle i jeszcze nie wymysliłam.
Nelka rozwija sie w ekspresowym tempie. Staje juz i trzymając sie czegoś robi kroczki w bok, klęczy, kuca...ona jest drobna i mala, wiec strasznie smiesznie to wygląda jak taki mały bąbel stoi. Wszedzie jej pełno, uwielbia wkladac paluszki w dziurki od kontaktów, wyciąga wszystko z szuflad, sciaga z półek rzeczy. tak wiec ciagle trzeba ją miec na oku. A najgorsze ze nie patrzy czego sie chwyta i kilka razy na dzien jak oprze sie o coś niestabilnego np zwisający róg kołdry to przewraca sie i uderza łepkiem o podloge i placze
albo jak stanie trzymajac sie czegos nagle puszcza się i nie wiem czy ona mysli ze bedzie stala czy co, w kazdym badz razie oczywiscie wtedy traci równowage i znowu zalicza upadek
ale nie sposób calkiem ja uchronic od wypadków, licze na to ze w koncu nabędzie zdolność dedukcji i moze zacznie sie bać, bo poki co wygląda na to ze ona uwielbia ekstremalność
ale i tak generalnie uwazam ze to najlepszy jej czas póki co
juz jest taka słodka i świadoma. Pieknie mówi mama, a raczej krzyczy za mną
, baba, dada i brum.
Z tym ze ciagle borykamy sie z jej alergiamy, nie wiadomo na co. Czekamy w tym temacie na lepsze czasy. Mam nadzieje ze lekarze sie nie mylą i te problemy minął jej z czasem...
Fedra, magdzia26, kiti, aisa, Kaja, anka_a, Strażaczka90, Blondi22, Selena, Sandraa, Dodi, Pismak, mauysia lubią tę wiadomość
-
Plemniczko przykro mi ze auto się nie odnalazło i ze do tego jeszcze ktoś Was próbował na kase naciagnąć straszne to jacy ludzie potrafią byc chciwi blee...
Kornelka faktycznie rosnie jak na drożdzach a jeszcze pamiętam jak ja trzymałam taką malutką na rękach i jak pachniała niemowlakiem ehhh
a co do praktyk i opieki nad Mała na pewno dasz sobie rade i wszystko poustawiasz i pozałatwiasz tak żeby było dobrze no i trzymam kciuki aby te cholerne alergie faktycznie minęły z czasemplemniczka, Dodi lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
a no i faktycznie zaczełam dzisiaj 17 tydzień faktycznie w pewnym momencie jakoś to przyspiesza a przy okazji pochwale się ze od kilku dni czuje smyranie w brzuchu a mój jak połozy ucho na brzuchu to mówi "coś się tam dzieje... słuchaj Mała Tata do Ciebie mówi" strasznie to słodkie...
aha i wczoraj mi tak na wieczór jak leżałam na plecach pierwszy raz brzuch tak śmiesznie zafalował
tak więc licze ze za tydzień gin mi powie ze łożysko jest tam gdzie być powinno i w końcu poznamy płeća-koczek, magdzia26, aisa, anka_a, Strażaczka90, Blondi22, plemniczka, mala29_, Selena, Sandraa, zbikowa, Dodi, kierzynka, Kleopatra, Pismak lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
Hej
Witajcie Kochane
Fedruś fajnie że wszystko idzie w dobrą stronę.
Sylwia co do twojego zwolnienia to aż na język mi się samo cisnie Że tesciowa Ci go jeszcze nie załatwiła bo na pewno ma lepszego i fajniejszego lekarza, chyba że ten jest z jej polecenia a ona uważa że powinnaś jeszcze pracować więc go tam przekupuje i każe mu nie wystawiać jeszcze. Oczywiście nie piszę tego złośliwie ale tak jakoś mi się w głowie to wkręciłoFedra, aisa, anka_a, Strażaczka90, zbikowa, Dodi lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry
Właśnie wróciłam z wizyty ogólnie wszystko ok dostałam skierowanie na badania potrzebne do porodu kurcze cały czas nie mogę w to uwierzyć że u mnie to już tuż tuż... w piątek ostatnie usg a jesze 15 września ostatnia wizyta ciekawa jestem czy dotrę na niąsylwia1985, aisa, Kaja, Fedra, anka_a, Strażaczka90, Blondi22, mala29_, Effcia28, Dodi, kiti, Pismak lubią tę wiadomość
-
Koczus miło Cię widzieć
Dodi odezwij się bo pomyślę ze juz urodzilas
Fedra czyli pierwsze dzidziusiowe zakupy zaliczonenoi to smeranie w brzuszku super sprawa
bardzo ciekawa jestem kto tam u Ciebie w brzuszku siedzi
Fedra, anka_a, Strażaczka90, Dodi lubią tę wiadomość
-
Cześć
Kaja, fajną matę ma Marcello i żyrafka Sophie widać że się podobaW najbliższym czasie też pewnie taką nabędziemy dla Jaśkola.
Effciu, super że Madzia już nie potrzebuje rehabilitacjiKicha, że się nie udało nic załatwić w sprawie szkoły Dawidka, głupi to system i jak widać obejść się nie a powinno być wszystko z myślą dla dobra ucznia a tu d...
Zdrówka dla Niego, co by angina szybko minęła!
Fedra, nawet jak się ma dostać ciuszki to odpuścić sobie frajdę kupienia paru rzeczy dla maluszka - niewykonalne!
Dziwne, że się skrzep w próbce zrobił, pewnie to nic takiego, szkoda tylko że będziesz musiała znów się kłuć.
U mnie też jakoś chyba w 17 tyg pojawiły się "motylki". Potem to przycichło na jakiś tydzień a potem już się tylko rozkręcało
A łożysko na pewno już jest wyżej!
Plemniczko, masakra jacy ludzie potrafią być podli. Szkoda że nie mieliście AC, zawsze to troszkę pewnie finansowo lepiej by było.
Faktycznie fajnie to wygląda jak taki mały bąbel już stoiSłodziutka jest Nelusia! Na pewno załapie że nie wszystkiego się może łapać jak chcesz stać. Choć wiadomo, upadać też się trzeba nauczyć
No i oby te wredne alergie już sobie poszły!
Fajnie, że praktyki zaczynasz, choć to faktycznie już zaraz bo wrzesień już bardzo blisko.. Powodzenia i koniecznie pisz jak wrażenia!
No Magdzia, już tuż tuż... Super, że wszystko jest ok! Głupie pytanie mam, jakie badania robią do porodu?
No ale najpierw Dodi... Zdaje się, że dziś ma wizytę. Odezwij się Dodinko
Cześć KoczkuKaja, Fedra, magdzia26, anka_a, Strażaczka90, plemniczka, Dodi, kiti lubią tę wiadomość
-
Ehhh powrót ok ,ale moja Psina zdycha masakra podobno ma klebuszkowe zapalenie nerek ,a podobno to nie rasowy pies ,albo ktos śmiał ja otruc bo objawy takie ma kurde tylko 3 lata z nami aż mi jej szkoda ,a mój brat za nią strasznie jest biega do niej mimo ,ze mój pies ,a sam sie nia teraz zajmuje ja zrobiłam jej zastrzyk wymiotny i wszytsko do okola obrzygane biedna
Plemniczka kolki sobie poszły ,a mleko bebilon pepti gdzie tuż pediatra kazał znów wejść na Nutramigen taki banał mały ,a nowy pediatra kazała sie wstrzymac z innym mlekiem puki alergolog nie zobaczy wiec nic nie podaje innego tylko bebilon pepti !!!!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 sierpnia 2014, 13:33
-
a-koczek wrote:Wróciłam z urlopu dziś już w pracy oczywiście lenia mam i nie chce mi się nic robić. Pogoda nie najgorsza trochę zimno ale że w pracy jestem to mi nie przeszkadza
Gdzie byliście na urlopie?
Kaja, biedna psinka -
Cześć kobity
my się powolutku docieramy, ale nie mam totalnie czasu żeby przy kompie posiedzieć.
Na razie wszystko idzie w dobrym kierunku, mała jest zdrowa i w ogóle przecudowna. I właśnie się budzi, więc mam już nie popisze z Wami, Postaram się zajrzeć w tym tygodniu jeszcze i coś więcej napisać.
papatyaisa, Kaja, anka_a, Strażaczka90, Blondi22, plemniczka, magdzia26, mala29_, sylwia1985, Selena, Sandraa, Dodi, Rucia, kiti, jeju, Pismak, mauysia lubią tę wiadomość
-
Czeeeeeeeeeeeeść Muśka
Super, że wszystko u Was ok i że mała zdrowa
Pamiętam, że przez pierwszy miesiąc też do kompa nie zasiadałam bo czas nie pozwalał, ale za to w trakcie karmienia nadawałam ze smarka
Koniecznie zaglądaj no i zdjęcie prosimyKaja, anka_a, Strażaczka90, magdzia26, Fedra, Sandraa, Dodi, Selena lubią tę wiadomość
-
Cześć!
Dzięki za życzenia dla AdusiImprezka była bardzo udana, solenizantka zadowolona a ja padnięta
Czyli norma podczas takich imprez
Fedra te pierwsze motylki w brzuchu są cudowne i w końcu czujesz, że jednak ktoś tam jest
Kaja przykro mi z powodu choroby psinki
Sandra, Mała, Koczku miło Was zobaczyć
Plemniczko co za skur***el z człowieka żeby jeszcze żerować na nieszczęściu innych!Nelka jest śliczniusia
Pozdrawiam i lecę na zakupy bo za tydzień już czas iść do przedszkola.plemniczka, magdzia26, aisa, Fedra, Sandraa, Dodi, Selena lubią tę wiadomość
-
plemniczka wrote:czesc
wlasnie nadrobilam ponad tydzien, kiedys nadrabialabym to kolejny tydzien, a tymczasem zajęło mi to z 10 minut, ja tez tesknie za reszta naszej ekpiy i moze faktycznie jak jesien nastanie to czesc powraca.
Aisko super posta walnęłas. Niestety samochód juz sie nie znajdzie, a jakby tego bylo malo to jaki skur.iel próbowal nas oczukac, zadzwonil i powiedzial ze jak zaplacimy to nasze auto sie odnajdzie... okazalo sie ze to oszust, naszego samochodu na oczy nie widzial, chcial wyłudzic pieniądze, jak mozna tak żerować na nieszczesciu innych... my musimy sie z sytuacja pogodzic, aktualnie szukamy nowego samochodu. A co do ubezpieczenia niestety nie mielismy AC.. caly czas o tym myslelismy ale mielismy w zamiarze sprzedanie auta wiec juz nie wykupowalismy ubezpieczenia....
Fedra bardzo sie ciesze ze plamien juz nie masz, mysle ze juz bedzie tylko dobrze, ja tez czekam niecierpliwie na twoją wizyte, mam nadzieje ze łozysko sie troszke podnioslo.
Sylwia niepowazny jest twoj gin, ja tez bym poszla prywatnie, od internisty tez pewnie dostaniesz, ale nie wiem czy na 100%, musialby na ciąże Ci wsytawic...
Dodi jeju jeju w kazdej chwili moze wybić u Ciebie godzina zeroa nie wiem czy odpowiedzialas jak wczesniej pytalam, rodzisz na Łubinowej?
Aisko ciesze sie ze dokumenty Janka załatwionei ze zaakceptował łóżeczko
Selenko ja mysle ze jeszcze uda Ci sie zajsc w ciąże i to w najmniej spodziewanym momenciei domyslam sie jak ciezko bedzie wrócic Ci do pracy, ja juz sie boje tego, a jeszcze kilka miesiecy do tego czasu
Kaju fajnie ze wyjazd udany. Marcelek ma dalej kolki? na jakim mleczku jestescie? mam nadzieje ze juz nie musialas zmieniac...
Strazaczko no super wazysz, zazdroszcze uzaleznienia od ćwiczenno i faktycznie moze cos w tych berlinkach byc co twoj żołądek nie toleruje, moze spróbuj parówek z innej firmy skoro je tak lubisz
Ruciu a Kinia pomaga duzo przy malym? to taki twój przylepek czy np z siostrą lub tatusiem chetnie zostaje? i tu chodzi oto by poprostu ktos byl z nim? jak w nocy Ci teraz sypia?
Madziu na który szpital sie zdecydowalas? no wiadomosc ze masz dobre warunki do porodu z pewnością podniosla Cie na duchu
Anka pakuj sie pakujszybciutko te ostatnie tygodnie zlecą
Effciu ciesze sie ze Madzia robi postępy. Mam nadzieje ze twój synek odnajdzie sie odrazu w nowej szkolnej rzeczywistosci
Sandra bardzo sie ciesze ze zaglądasz. przykro mi ze sie ze tak sie posypalo z twoim...ciezko cos napisac, nie znając sytuacji, ale jestem pewna ze jeszcze sie ladnie wszystko pouklada w twoim zyciu.
Mala za Ciebie mocno trzymam kciuki i wierze ze w koncu sie wam uda.
Blondi no gratulacje dla Izy ze siada, a jak Kubuś? pomaga Ci?anka_a, Strażaczka90 lubią tę wiadomość