X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • Sandraa Autorytet

Wysłany: 23 sierpnia 2014, 22:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobry wieczór.:)
    Po tym jak dziewczyny zauważyły że "siedzę w krzakach",postanowiłam się odezwać . U mnie wiele zmian, rozstałam się z moim M. niestety. Ale to chyba nie jest temat na to forum ( a poza tym nie wiem czy by to kogoś zainteresowało)
    Z życiem na forum staram się być w miarę możliwości na bieżąco mimo że się nie staram, ale mam sentyment do tego "miejsca" więc jak mam czas to zawsze zajrzę poczytać co tam u Was słychać :)
    No to chyba tyle ...:)
    3majcie się ciepło:)
    Pozdrawiam każdą z osobna:)

P.S Fedra śliczny brzuszek:*

Fedra lubi tę wiadomość

• mala29_ Autorytet

Wysłany: 23 sierpnia 2014, 22:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej laseczki dawno a to bardzo dawno sie nie odzywalam nie wiem czy jeszcze ktoras mnie pamieta. Przyznam die bez bicia ze od jakiegos czasu nawet nie sledze co u was slychac ale zbytnio sil nie mam na to. W sumie czapki z glow dla aisa bo wylukala mnie gdzie indziej :). U mnie nic nowego i raczej ten stan sie juz nie zmieni ale staram sie zyc optymistycznie :). Pozdrawiam was wszystkie co do jednej :)

Strażaczka90, Blondi22 lubią tę wiadomość

W kazdych aspektach mojego zycia ponioslam poraszke :(
  • mala29_ Autorytet

Wysłany: 23 sierpnia 2014, 22:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sandraa wrote:
    Dobry wieczór.:)
    Po tym jak dziewczyny zauważyły że "siedzę w krzakach",postanowiłam się odezwać . U mnie wiele zmian, rozstałam się z moim M. niestety. Ale to chyba nie jest temat na to forum ( a poza tym nie wiem czy by to kogoś zainteresowało)
    Z życiem na forum staram się być w miarę możliwości na bieżąco mimo że się nie staram, ale mam sentyment do tego "miejsca" więc jak mam czas to zawsze zajrzę poczytać co tam u Was słychać :)
    No to chyba tyle ...:)
    3majcie się ciepło:)
    Pozdrawiam każdą z osobna:)

P.S Fedra śliczny brzuszek:*
    Sandrus tak mi przykro :( jesli chcesz pogadac, wygadac sie i wyplajac to sluze pomoca mozesz pisac na priv :* Trzymaj sie kochana wieze ze jeszcze bedziesz szczesliwa <3

Kaja lubi tę wiadomość

• Sandraa Autorytet

Wysłany: 23 sierpnia 2014, 22:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mała dzięki ... Odezwę się na pewno, jak znajdę trochę więcej czasu . Teraz jestem na nocce na dyżurze. :)

aisa, Strażaczka90 lubią tę wiadomość

• sylwia1985 Autorytet

Wysłany: 23 sierpnia 2014, 22:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sandraa milo Cie widziec :)

milej nocki

U mnie byl bardzo pracowity dzien i padamy z moim wiec idziemy spac

dobrej nocki

Sandraa, Strażaczka90 lubią tę wiadomość

ex2b4z17yxk8dczz.png

km5se6ydi0vc9k5k.png
  • Kaja Autorytet

Wysłany: 23 sierpnia 2014, 22:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie no kogo moje małe żabie oczka widza SANDA ,MAŁA Witam was Kochane i pozdrawiam ciepło caluski że Tu weszlyscie!!!!!

aisa, Sandraa, Strażaczka90, mala29_, anka_a lubią tę wiadomość

mhsvanlih0qhtdnx.png

https://www.maluchy.pl/li-67859.png

• Kaja Autorytet

Wysłany: 23 sierpnia 2014, 22:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sandra zerkaj do nas częściej bedzie Wesoło i sie odstresujesz nabierzesz siły i naladujesz akumulator :-)

Mala a Ty tez sie nie krępuj pisz śmiało :-)

aisa, Strażaczka90, mala29_ lubią tę wiadomość

mhsvanlih0qhtdnx.png

• Kaja Autorytet

Wysłany: 23 sierpnia 2014, 22:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moja psina jest chora pni powiedziała że są dwie tezy , albo otruta lub choroba nerek ma dużo moczu w nerkach !!!!

Z tym truciem to cos może być bo u nad było na osiedlu b.duzo kotów , a teraz jest ich kilka szt jestem ciekawa co za lajza truje koty no ja za nimk nie przepadam , ale otruc zaraz bez serca człowiek ten , który to robi !!!!

mhsvanlih0qhtdnx.png

• aisa Autorytet

Wysłany: 24 sierpnia 2014, 08:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień Dobry

Sandraa, już miałam lajkować Twoje wyłonienie się z krzaków ale wiadomości o rozstaniu się z M nie są super. Przykra to wiadomość. Trzymam kciuki byś odnalazła miłość i była szczęśliwa :)

Mala, pojawiaj się częściej kobieto :) Buziole i wciąż kciukam

Urodzinowo się nam zrobiło :)
    Ada kończy dziś 4 lata, Kubuś jutro 5 a Marcel dziś 4 miechy już ma ;)
    Dla wszystkich dzieciaczków zdrowia, radości i uśmiechu i moc całusów!!! :*

magdzia26, Kaja, Fedra, Strażaczka90, mala29_, Selena, anka_a, Blondi22, plemniczka lubią tę wiadomość

o148e6yd9z2ipahq.png
    wnidtv73ksjvw8t0.png
  • Kaja Autorytet

Wysłany: 24 sierpnia 2014, 12:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ada i Kubuś STO LAT KOCHANI

anka_a, Blondi22 lubią tę wiadomość

mhsvanlih0qhtdnx.png

• magdzia26 Autorytet

Wysłany: 24 sierpnia 2014, 12:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sandrus miło Cię widzieć szkoda ze tak wyszło z twoim M :( mam nadzieje ze pomimo wszystko twoje życie w niedługim czasie nabierze znowu barw życzę Ci wszystkiego co najlepsze i zaglądaj do nas częściej <3
    Mała Ty też się nie chowaj po krzakach tylko wpadnij czasem napisać co u Ciebie słychać ja w dalszym ciągu wierze ze Tobie tak jak i wszystkim ovu-plemniczkowym dziewczynom uda się mieć malutkiego szkrabika tym bądź innym sposobem <3
    Wszystkiego najlepszego dla Ady Kubusia i Marcelka <3
    Ps. Dodi urodzilas juz :P?

aisa, Selena, Kaja, Sandraa, Fedra, anka_a lubią tę wiadomość

zrz6x1hpqvnjwkat.png
    dqpr2n0afwpg3f4t.png[/url]
    Aniołek 16.08.2016 <3
  • magdzia26 Autorytet

Wysłany: 24 sierpnia 2014, 12:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie chce zapeszyc ale chyba udało się mój P prawie dzisiaj wogole nie chrapal nie wiem czy to zasługa sprayu, czy podwójnej poduszki czy może groźby mojej ze jak nie przestanie chrapac to użyje tej owej wspomnianej poduszki wczoraj zakupionej do uduszenia go :D zobaczymy jak będzie dzisiaj :P

aisa, Strażaczka90, Kaja, Blondi22, anka_a lubią tę wiadomość

zrz6x1hpqvnjwkat.png
    dqpr2n0afwpg3f4t.png[/url]
    Aniołek 16.08.2016 <3
  • Strażaczka90 Autorytet

Wysłany: 24 sierpnia 2014, 15:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hejo....

Sandruś bardzo mi przykro;C Ale znajdziesz jeszcze swoje szczecie:* Mala jasne że pamiętamy.Jak mogłyśmy zapomnieć..Musicie częściej zaglądać;d

IDE poćwiczyć bede Laski później:*

Madzia fajnie że Twoj nie chrapie już....Mój nie raz chrapie,jak zmęczony..a ja zawsze do niego "kur**nie chrap "i go szturcham ;p ;p wiem trochę za ostro ale pomaga;D

Wszystkiego Naj dla Ady Marcelka i Kubusia

magdzia26, anka_a lubią tę wiadomość

• mala29_ Autorytet

Wysłany: 24 sierpnia 2014, 16:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej laseczki wcale sie nie chowam ale jakos tyle tu juz brzuszkow, dzieciaczkow ze jakos to mnie przytloczylo wiec postanowilam na jakos czas zniknac. Nie miejcie do mnie zalu obiecuje ze czesciej bede zagladac tutaj.
    Adasiu, Kubusiu i Ado zycze wszystkiego najlepszego, Usmiwchu na twarzy kazdego dnia.
    magdzia26 nie kazdemu pisane jest dziecko. Trzeba akceptowac zycie takim jakie Bog nam daje.

Blondi22, anka_a lubią tę wiadomość

• sylwia1985 Autorytet

Wysłany: 24 sierpnia 2014, 18:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mala29 fajnie ze i Ty wpadlas . Tak jakos dziwnie bez starej ekipy :)
    dziewuszki wracajcie :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 sierpnia 2014, 18:25

ex2b4z17yxk8dczz.png

km5se6ydi0vc9k5k.png
  • Kaja Autorytet

Wysłany: 24 sierpnia 2014, 20:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://fotoo.pl/show.php?img=864600_20140823-185306.jpg.html

Fedra, Blondi22, sylwia1985, aisa, anka_a, Strażaczka90, Selena, Dodi, magdzia26 lubią tę wiadomość

mhsvanlih0qhtdnx.png

• Kaja Autorytet

Wysłany: 24 sierpnia 2014, 20:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aaa na ovu fb tez foto 4 miesiecznegoooo aaaaa my juz w Polsce

aisa lubi tę wiadomość

mhsvanlih0qhtdnx.png

• Effcia28 Autorytet

Wysłany: 24 sierpnia 2014, 23:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczynki :)

Aiso Madziulka zakończyła rehabilitacje i teraz jest już wszystko ok powoli patrzy usiąść :D teraz pozycja na brzuszku prawie non stop:)

Jesli chodzi o Dida nie udało się nic zrobić i niestety musi iść do szkoły :( obecnie ma anginę

Fedri brzuszek super :*
    Dodi niestety czas mi nie pozwolił spotkać się z Tobą nad czym bardzo ubolewam :(

Sandro serdecznie Cię pozdrawiam kochana

wszystkie Was pozdrawiam :)

Fedra, magdzia26, aisa, Kaja, Sandraa, anka_a, Strażaczka90, Selena, Dodi lubią tę wiadomość

frgt5b8.png 546fc3c5c96d17b5.png
  • Fedra Autorytet

Wysłany: 25 sierpnia 2014, 10:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam

wiem ze miałam się odnieść do wielu rzeczy ale jestem dzisiaj mocno skołowana i nie wiem czy czegoś nie pominę :/

Sandra strasznie mi przykro z powodu Twojej osobistej sytuacji ale moze tak miało byc moze tak będzie dla Was lepiej wierze ze Twoja druga połowa czeka na Ciebie tuż za rogiem <3

Mała dobrze Cie tu widzieć pisze tu bo widzimy się gdzie indziej :P

Któraś pytała czy zakupiłam coś dzieciowego tak kupiłam 3 bodziaki na które bagatela wydałam 17 zł ;) wiem ze ciuszki mam dostać od szwagierki ale powstrzymac się nie mogłam :P

Wyniki prawie wszystkie wyszły dobrze pisze prawie bo nie zrobili mi morfologi :/ w sobote zadzwoniła babka z diagnostyki z labo ze musze przyjechać ponownie oddać krew bo w próbce zrobił się skrzep i nie ukrywam ze mnie to troche przestraszyło bo pierwszy raz mnie coś takiego spotkało :/

Kaja Marcello jak zwykle boski widziałam już fotki na fb <3

Effciu przeogromnie cieszę się z wieści jakie niesiesz o Madzi i zabij mnie ale jeszcze nie wysłałam tego co wysłac miałam ale obiecuje się postarać zrobić to w tym tygodniu :)

niestety więcej nie pamiętam jak sobie przypomne to uzupełnie :)

Blondi22, magdzia26, kiti, aisa, Kaja, Sandraa, anka_a, Strażaczka90, Selena, Effcia28, Dodi lubią tę wiadomość

17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz <3
    2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • Blondi22 Autorytet

Wysłany: 25 sierpnia 2014, 10:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witajcie

kogo ja tu widze Sandruś Mała ;***

Fedri grati 16tyg ;)

Fedra, magdzia26, Kaja, Sandraa, Strażaczka90, mala29_, Selena, Dodi lubią tę wiadomość

a.png
    a.png
‹‹ 5559 5560 5561 5562 5563 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

11 największych mitów dotyczących starania o dziecko, w które być może jeszcze wierzysz

Niektóre nieprawdziwe stwierdzenia przekazywane są z ust do ust tak długo, że bez zastanowienia w nie wierzymy. Przeczytaj jakie są największe mity na temat starania o dziecko i upewnij się, że „nie padłaś ich ofiarą”.

CZYTAJ WIĘCEJ

Zespół PCOS – czym jest i jak z nim walczyć?

PCOS to jedno z najczęstszych zaburzeń endokrynologicznych. Jak się objawa? Jakie są metody leczenia? Czy Zespół Policystycznych Jajników może utrudniać zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Warto walczyć o swoje marzenia, czyli historie starań o dziecko zakończone happy endem

O tym jak trudna i wyboista potrafi być droga do macierzyństwa, wiedzą doskonale pary, które od lat bezskutecznie starają się o dziecko. Niekończące się badania, intensywne szukanie przyczyny niepowodzeń, poddawanie się procedurom, ciągła walka, momentami bezsilność, ale też niegasnąca nadzieja... Dzisiaj swoją historią podzieliły się z nami dwie pary, których droga do wymarzonego macierzyństwa nie była łatwa. Karolina i Łukasz oraz Asia i Paweł opowiadają swoje poruszające historie zakończone happy endem! 

CZYTAJ WIĘCEJ