plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Dobry wieczór.
Po tym jak dziewczyny zauważyły że "siedzę w krzakach",postanowiłam się odezwać . U mnie wiele zmian, rozstałam się z moim M. niestety. Ale to chyba nie jest temat na to forum ( a poza tym nie wiem czy by to kogoś zainteresowało)
Z życiem na forum staram się być w miarę możliwości na bieżąco mimo że się nie staram, ale mam sentyment do tego "miejsca" więc jak mam czas to zawsze zajrzę poczytać co tam u Was słychać
No to chyba tyle ...
3majcie się ciepło:)
Pozdrawiam każdą z osobna:)
P.S Fedra śliczny brzuszek:*
Fedra lubi tę wiadomość
-
Hej laseczki dawno a to bardzo dawno sie nie odzywalam nie wiem czy jeszcze ktoras mnie pamieta. Przyznam die bez bicia ze od jakiegos czasu nawet nie sledze co u was slychac ale zbytnio sil nie mam na to. W sumie czapki z glow dla aisa bo wylukala mnie gdzie indziej
. U mnie nic nowego i raczej ten stan sie juz nie zmieni ale staram sie zyc optymistycznie
. Pozdrawiam was wszystkie co do jednej
Strażaczka90, Blondi22 lubią tę wiadomość
W kazdych aspektach mojego zycia ponioslam poraszke -
Sandraa wrote:Dobry wieczór.
Po tym jak dziewczyny zauważyły że "siedzę w krzakach",postanowiłam się odezwać . U mnie wiele zmian, rozstałam się z moim M. niestety. Ale to chyba nie jest temat na to forum ( a poza tym nie wiem czy by to kogoś zainteresowało)
Z życiem na forum staram się być w miarę możliwości na bieżąco mimo że się nie staram, ale mam sentyment do tego "miejsca" więc jak mam czas to zawsze zajrzę poczytać co tam u Was słychać
No to chyba tyle ...
3majcie się ciepło:)
Pozdrawiam każdą z osobna:)
P.S Fedra śliczny brzuszek:*jesli chcesz pogadac, wygadac sie i wyplajac to sluze pomoca mozesz pisac na priv :* Trzymaj sie kochana wieze ze jeszcze bedziesz szczesliwa
Kaja lubi tę wiadomość
Moja psina jest chora pni powiedziała że są dwie tezy , albo otruta lub choroba nerek ma dużo moczu w nerkach !!!!
Z tym truciem to cos może być bo u nad było na osiedlu b.duzo kotów , a teraz jest ich kilka szt jestem ciekawa co za lajza truje koty no ja za nimk nie przepadam , ale otruc zaraz bez serca człowiek ten , który to robi !!!! -
Dzień Dobry
Sandraa, już miałam lajkować Twoje wyłonienie się z krzaków ale wiadomości o rozstaniu się z M nie są super. Przykra to wiadomość. Trzymam kciuki byś odnalazła miłość i była szczęśliwa
Mala, pojawiaj się częściej kobietoBuziole i wciąż kciukam
Urodzinowo się nam zrobiło
Ada kończy dziś 4 lata, Kubuś jutro 5 a Marcel dziś 4 miechy już ma
Dla wszystkich dzieciaczków zdrowia, radości i uśmiechu i moc całusów!!! :*magdzia26, Kaja, Fedra, Strażaczka90, mala29_, Selena, anka_a, Blondi22, plemniczka lubią tę wiadomość
-
Sandrus miło Cię widzieć szkoda ze tak wyszło z twoim M
mam nadzieje ze pomimo wszystko twoje życie w niedługim czasie nabierze znowu barw życzę Ci wszystkiego co najlepsze i zaglądaj do nas częściej
Mała Ty też się nie chowaj po krzakach tylko wpadnij czasem napisać co u Ciebie słychać ja w dalszym ciągu wierze ze Tobie tak jak i wszystkim ovu-plemniczkowym dziewczynom uda się mieć malutkiego szkrabika tym bądź innym sposobem
Wszystkiego najlepszego dla Ady Kubusia i Marcelka
Ps. Dodi urodzilas juz?
aisa, Selena, Kaja, Sandraa, Fedra, anka_a lubią tę wiadomość
-
Nie chce zapeszyc ale chyba udało się mój P prawie dzisiaj wogole nie chrapal nie wiem czy to zasługa sprayu, czy podwójnej poduszki czy może groźby mojej ze jak nie przestanie chrapac to użyje tej owej wspomnianej poduszki wczoraj zakupionej do uduszenia go
zobaczymy jak będzie dzisiaj
aisa, Strażaczka90, Kaja, Blondi22, anka_a lubią tę wiadomość
-
hejo....
Sandruś bardzo mi przykro;C Ale znajdziesz jeszcze swoje szczecie:* Mala jasne że pamiętamy.Jak mogłyśmy zapomnieć..Musicie częściej zaglądać;d
IDE poćwiczyć bede Laski później:*
Madzia fajnie że Twoj nie chrapie już....Mój nie raz chrapie,jak zmęczony..a ja zawsze do niego "kur**nie chrap "i go szturcham ;p ;p wiem trochę za ostro ale pomaga;D
Wszystkiego Naj dla Ady Marcelka i Kubusiamagdzia26, anka_a lubią tę wiadomość
-
Hej laseczki wcale sie nie chowam ale jakos tyle tu juz brzuszkow, dzieciaczkow ze jakos to mnie przytloczylo wiec postanowilam na jakos czas zniknac. Nie miejcie do mnie zalu obiecuje ze czesciej bede zagladac tutaj.
Adasiu, Kubusiu i Ado zycze wszystkiego najlepszego, Usmiwchu na twarzy kazdego dnia.
magdzia26 nie kazdemu pisane jest dziecko. Trzeba akceptowac zycie takim jakie Bog nam daje.Blondi22, anka_a lubią tę wiadomość
Cześć dziewczynki
Aiso Madziulka zakończyła rehabilitacje i teraz jest już wszystko ok powoli patrzy usiąśćteraz pozycja na brzuszku prawie non stop:)
Jesli chodzi o Dida nie udało się nic zrobić i niestety musi iść do szkołyobecnie ma anginę
Fedri brzuszek super :*
Dodi niestety czas mi nie pozwolił spotkać się z Tobą nad czym bardzo ubolewam
Sandro serdecznie Cię pozdrawiam kochana
wszystkie Was pozdrawiam
Fedra, magdzia26, aisa, Kaja, Sandraa, anka_a, Strażaczka90, Selena, Dodi lubią tę wiadomość
-
Witam
wiem ze miałam się odnieść do wielu rzeczy ale jestem dzisiaj mocno skołowana i nie wiem czy czegoś nie pominę
Sandra strasznie mi przykro z powodu Twojej osobistej sytuacji ale moze tak miało byc moze tak będzie dla Was lepiej wierze ze Twoja druga połowa czeka na Ciebie tuż za rogiem
Mała dobrze Cie tu widzieć pisze tu bo widzimy się gdzie indziej
Któraś pytała czy zakupiłam coś dzieciowego tak kupiłam 3 bodziaki na które bagatela wydałam 17 złwiem ze ciuszki mam dostać od szwagierki ale powstrzymac się nie mogłam
Wyniki prawie wszystkie wyszły dobrze pisze prawie bo nie zrobili mi morfologiw sobote zadzwoniła babka z diagnostyki z labo ze musze przyjechać ponownie oddać krew bo w próbce zrobił się skrzep i nie ukrywam ze mnie to troche przestraszyło bo pierwszy raz mnie coś takiego spotkało
Kaja Marcello jak zwykle boski widziałam już fotki na fb
Effciu przeogromnie cieszę się z wieści jakie niesiesz o Madzi i zabij mnie ale jeszcze nie wysłałam tego co wysłac miałam ale obiecuje się postarać zrobić to w tym tygodniu
niestety więcej nie pamiętam jak sobie przypomne to uzupełnieBlondi22, magdzia26, kiti, aisa, Kaja, Sandraa, anka_a, Strażaczka90, Selena, Effcia28, Dodi lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi