plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Dodi, wszystko jest ok więc pozostaje czekać aż Amelka zdecyduje się opuścić brzucho
Mam nadzieje, że nie będzie kazała na siebie zbyt długo czekać
Magdzia, pytałam z ciekawości o te badania przed porodem bo tu nic się nie wykonuje oprócz morfologii.
Cześć Pismaczku, fajnie że jesteś!!!Gratuluje ovu-rocznicy
Nie zakop się za głęboko w tym nadrabianiu bo nam znikniesz.
Fedra, leż i się kuruj!
Kaja, przykro mi..
U nas fajny dzień. Z rana spotkanie mamuś i dzieci, tydzień temu o tym pisałam. Niestety przez wyjazd do Pl uciekną nam dwa kolejne, ale na ostatnie chyba się wyrobimy...
Potem wpadła do nas znajoma z trójką dzieci, Wojtek starszy od Jasia o 4 miesiące, pogadali trochę do siebie
Pogoda u nas też barowa...magdzia26, Dodi, Fedra, Effcia28, mala29_, anka_a, Pismak lubią tę wiadomość
-
Kajus strasznie mi przykro niech psinka biega szczesliwie za teczowym mostem [*]....
Ja dzisiaj caly dzien przelezalam w lozku nie dosc ze slabo sie czuje to jeszcze brzuch mnie tak dzisiaj dziwnie bolal a to cos ukulo a o jakby cos gniotlo albo jakby imadlo sie w srodku rozwieralo oszalec idzie
Anka tez bym poszalala po lumpkach ale ciuchy mam miec od szwagierki i na razie mam zakaz kupoania czegokolwiekz jednej strony fajnie ze dodtane ale z drugiej tez bym chciala poczuc ten zew zakupowy a tak to zostalam zgaszona i nic mi si juz nie chce
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
Fedra wes leż i nie pitol będzie dobrze jak już dostaniesz zielone światło to jak ruszysz w szał zakupów będą aż iskry leciały ,a teraz marsz do wyrka i nie plumkac negatywnie sobie do głowy takie rzeczy!!!
anka_a, Strażaczka90, Fedra lubią tę wiadomość
-
Fedra ,a cos ci dolega ???grypa czy co ?!!!!
Aha a co do zwierząt to pani weterynarz mówiła , że psine ktos otrul bo za mloda na klebuszkowe zapalenie nerek , ale mocznik w nerkach podwyższony był , ale podobno przy zatruciu tak tez jest , a 2 miesiace temu , ktos wytrul u nas na osiedlu 30 kotow dzikich , a teraz sie zabrał za psy co za menda spoleczna to robi!!!!!!??? Jak zlapie to nie recze za siebie!!!! -
Dobry wieczór
Nadrobiłam, ale się nie odniosę, bo jutro powrót do domu i muszę wcześniej wstać. U mnie po staremu od września do pracy, od dziś 1dc to już 3 po hsg i nie liczę na medycynę tylko na Opatrzność.
Aisa, Dodi dzięki za pamięć.
Przytulaski dla wszystkich.aisa, magdzia26, Dodi, Kaja, anka_a, Strażaczka90, Fedra, sylwia1985, Effcia28 lubią tę wiadomość
👩 '85 👦'82
AMH 1.07
07.2015 - 1IUI ❌
08.2015 - 2IUI ❌
01.2022 AMH 0,24
02.2022 Invicta - IVF z KD ❌
02.2022 OVIklinika
03.2022 krótki protokół IVF
31.03.2022 transfer 3dniowca 8AB
8dpt cień cienia, 9 dpt ⏸,
11dpt beta 27,2 13dpt beta 65,5, 15dpt 190,6
11.2022 w końcu jesteś z nami 👧
01.2023 🦀tarczycy
W DRODZE PO RODZEŃSTWO 🙏
10.2024 AMH 0,17
11.2024 krótki protokół IVF -
Dzień Dobry
Gocha, a żeby tak do trzech razy sztukaNiech się uda!!!
W kwestii organizacyjnej, to jak się zacznie u Dodi to Fedra nas poinformuje? A u Magdzi, Kaja?
Kaja, jeśli to faktycznie zatrucie to żeby tak temu kto to zrobił łapska uschły i robale się w chałupie zaległy!
Fedra, lepiej się czujesz po nocy?magdzia26, Dodi, anka_a, Strażaczka90, Fedra, gocha04 lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry
Fedrus to zmobilizuj tą bratową niech Ci już te ciuszki da to sobie zobaczysz i może okazać sie że czegos brakuje wiec będziesz mogła ruszyc w szał zakupowyaisa, magdzia26, Dodi, Kaja, anka_a, Strażaczka90, Fedra, Effcia28 lubią tę wiadomość
-
Bry
Kaja przykro mi z powodu Twojej czarneja gnojowi niech lapy uschna...
Myslisz, ze nie chcialabym sie juz rozpakowac hmm...?
Aisko tak, ja dam znac Fedrze
Jaka u nas znowu pogoda do dooopy
Gocha podbijam wpis Aiski :* bedzie dobrze
Strazaczka, Fedra jak samopoczucie?
Strażaczka90, magdzia26, Fedra, gocha04 lubią tę wiadomość
-
Witam was !!!!
Dodi rodzisz ty już bo trzeba dać miejsce innym aby zafasolkowaly, a i Madzia w kolejce czy kogoś pominelam !? To wybaczcie , ale nie pamketam kto przed kim rodzi
Strażaczka90 lubi tę wiadomość
-
Gocha czesc nie widzę twej tabl , ale jak masz ovu to rzucasz robotę i rzucasz sie na M czyli tarmosisz bo wole sie robi w tabelce i do 3 razy może nie bedzie potrzebna sztuka
magdzia26, gocha04 lubią tę wiadomość
-
Pismak czytasz jeszcze ?! Chodź do nas !!!!!!! OLA, AGA, Zbiku wes wracaj do nas już Noc poślubna sie skończyła
,Sepro do nas, i reszta ekipy na forum marsz !!!!!!
magdzia26, Pismak, aisa, anka_a lubią tę wiadomość
-
Kaja wyluzuj.... Miejsca jest w pizdu, wiec wszystkie sie w tabelce zmieszcza.. Nie tyle tam dziewczyn bylo a ja dnosze wrazenie, ze wszyscy wokolo coraz bardziej nakreceni niz ja sama... Pozyjemy, zobaczymy co moja cora planuje
Strażaczka90, Fedra, Kaja, anka_a, Effcia28 lubią tę wiadomość
-
witajcie:)
Ja mam kryzys małżeński od 3 dni tzw "ciche dni" Mąz mnie wkur*** ogromnie.Ciągle się kłócimy.Zrozumiałam że zaprzestaje jak na razie starania o dziecko.Nie chce potem sama wychowywać,jak sama odejde.Czas pokaże...Jak na razie chce prolaktynę unormować.Robiłam cytologie wynik II ale mam liczne leukocyty..więc pewnie tabcy dowcipnie dostane.Najpierw się wyleczę później starania.Ten cykl w ciągłym stresie.Wiec nawet na owulacje nie licze
Fredrunia jak tam?Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 sierpnia 2014, 09:57
-
A co tu tak nerwowo od rana
Dodi tak się zapytam Ty stosujesz cos w stylu herbatka z liści malin, oeparol itp? Bo zastanawiam się czy to ma sens i od kiedy ewentualnie zacząć to stosować żeby miało sens...Dodi lubi tę wiadomość