X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • Beata Autorytet

Wysłany: 30 listopada 2012, 08:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej dziewczynki tyle nadrukowałyście że aż nie mam zapału tego nadrobic
    prawie 100 stron mam nie przeczytanych... ;(
    martwi mnie wszystko za bardzo się nakręciłam i muszę odetchnąć od tego tematu

czy uważacie że z moją temp. jest wszystko ok? bo wydaje mi sie że jakoś dziwnie wariuje?
    podglądam inne wykresy i nikt tak nie ma ..

Oliwka 2006
    2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
    cd9byx8dsom4toou.png
  • zosia-ktosia Autorytet

Wysłany: 30 listopada 2012, 08:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cześc beatko, no rzeczywiście masz "inny" wykres...
    ja też mam dziwny, niby bardziej jednostajny ale temp całyc zas niska..

a teraz jak czytam to musiałabym brać jakies leki stymulujące jajeczskowanie? boże, ja głupieję od tego netu.. wypatruję sobie choróbska..
    tak czy owak płakac mi się chce..

0b20b16b995f24a8cb229af77491f63c.png
  • petunia0 Koleżanka

Wysłany: 30 listopada 2012, 08:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agga84aa wrote:
    Oj faktycznie dzisiaj tu jakoś pusto i smutno....
    Widocznie taka aura niefajna....

Petunia, a robiłaś test o czułości 10 czy 25 jednostek??

Malvinka, dzięki za nadzieję dla mnie:)

wiesz ze nie wiem bo nie ma takiej info na ulotce :-/

b2b50e252dcf51465c09ea9984b8da6c.png
  • Sandraa Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry Wszystkim:)
    Malvinko przykro mi że się nie udało... Na pewno grudniowy cykl będzie szczesliwy:) Mam taka nadzieję:)
    Agga i Petunia jeszcze nic straconego:) 3mam kciuki:)
    Woseba przecież ładna masz temp. Glowa do gory:)

Woseba, Malvinka lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agus ja cały czas jestem ale martwie sie ta moja temp:(aż mnie brzuch rozbolał z tego wszystkiego...:(eh..co za zycie..jedne chca i staraja sie latami i nie wychodzi a taka co wogóle nie myśli o potomstwie bach i jest:(

• agga84aa Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, to ja widzę, że wszystkie mamy dzisiaj dzień do płaczu:( Ja zresztą już sobie popłakałam.

Zosia, nie czytaj za dużo na necie - ja już się nauczyłam, że to najgorsze co może być.

mauysia, zosia-ktosia lubią tę wiadomość

relg8ribvm9efdtp.png84c7918c0e711886.png
  • Beata Autorytet

Wysłany: 30 listopada 2012, 08:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kliknij, aby rozpocząć wpisywanie wiadomościno ja mam dokładnie to samo tylko czytam i wyszukuję co mi dolega jak sobie pomóc a od tego tylko można zwariować, pamietam jak sama interpretowałam sobie z internetem wyniki moich hormonów, oczywiście każdy składnik oddzielnie, to wyszło mi że jestem po menopauzie, mam jakies zaburzenia przysadki nadnerczy i cos tam jeszcze byłam przerazona, a gdy poszłam do lekarza po miesiacu bo tak miałam ustaloną wizytę okazało się że wszystko ok

mauysia lubi tę wiadomość

Oliwka 2006
    2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
    cd9byx8dsom4toou.png
  • Beata Autorytet

Wysłany: 30 listopada 2012, 08:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewxczyny musimy sie trzymać, choć wiem że to trudne ale razem damy radę,
    ja obiecuję już nie czytac głupot tylko radzić sie Was

Woseba lubi tę wiadomość

Oliwka 2006
    cd9byx8dsom4toou.png
  • mauysia Autorytet

Wysłany: 30 listopada 2012, 08:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Beata wrote:
    hej dziewczynki tyle nadrukowałyście że aż nie mam zapału tego nadrobic
    prawie 100 stron mam nie przeczytanych... ;(
    martwi mnie wszystko za bardzo się nakręciłam i muszę odetchnąć od tego tematu

czy uważacie że z moją temp. jest wszystko ok? bo wydaje mi sie że jakoś dziwnie wariuje?
    podglądam inne wykresy i nikt tak nie ma ..

Cześć Beatko,
    grunt, że jeszcze - chyba - nie miałaś owulacji, bo widzę, że dopiero zaczął Ci się rozciągliwy śluz. A pierwsza połowa cyklu (przynajmniej u mnie) bywa nieźle pokopana, istne Tatry. Po owu trochę się uspokaja i nie ma już takich "zębów".
    Tak czy inaczej, w ciągu paru dni spodziewałabym się skoku temp :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 listopada 2012, 08:37

Beata lubi tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • agga84aa Autorytet

Wysłany: 30 listopada 2012, 08:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Woseba wrote:
    agus ja cały czas jestem ale martwie sie ta moja temp:(aż mnie brzuch rozbolał z tego wszystkiego...:(eh..co za zycie..jedne chca i staraja sie latami i nie wychodzi a taka co wogóle nie myśli o potomstwie bach i jest:(

Tak dokładnie! Ja już nie wiem jakiego farta trzeba mieć, żeby "wpaść". w dodatku niektórzy "wpadają" nawet jak facet wcześniej wyciąga..... (---> moja siostra), ehhh....

• Beata Autorytet

Wysłany: 30 listopada 2012, 08:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Woseba ja widzę że masz śliczyny wykres trzymam kciuki aby sie udało
    nie testowałaś pewnie jeszcze?

Woseba lubi tę wiadomość

Oliwka 2006
    cd9byx8dsom4toou.png
  • Beata Autorytet

Wysłany: 30 listopada 2012, 08:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej Mayusia, u mnie myslisz że powinien pojawić sie skok?
    a jak to jest że detektor od pieciu dni mi pokazuje niby dni płodne, a mikroskop nic nie pokazuje? w co powinnam wierzyć?
    kiedy tak naprawdę jestem płodna vbo juz sie zagubiłam,
    zawsze myślalam że jak śluz rozciagliwy to jestem płodna a na mikroskopie tylko plamki widać ;(

Oliwka 2006
    cd9byx8dsom4toou.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 listopada 2012, 08:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Beata wrote:
    Woseba ja widzę że masz śliczyny wykres trzymam kciuki aby sie udało
    nie testowałaś pewnie jeszcze?

ano nie testowalam..i pewnie długo nie bede..a testy schowałam głeboko w szafie..wczesniej ich waznosc sie skonczy pewnie:(niz ja zajde...

• Beata Autorytet

Wysłany: 30 listopada 2012, 08:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agga84aa wrote:
    Woseba wrote:

Tak dokładnie! Ja już nie wiem jakiego farta trzeba mieć, żeby "wpaść". w dodatku niektórzy "wpadają" nawet jak facet wcześniej wyciąga..... (---> moja siostra), ehhh....

powaznie? to farciara z niej... ale zawsze wyciąga? (sorki za wnikanie w szczegóły)

Oliwka 2006
    cd9byx8dsom4toou.png
  • Beata Autorytet

Wysłany: 30 listopada 2012, 08:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No coś Ty wosebuś czemu jestes tak pesymistycznie nastawiona?
    ja wierzę że tym razem sie udało!

Oliwka 2006
    cd9byx8dsom4toou.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 listopada 2012, 08:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Beata wrote:
    No coś Ty wosebuś czemu jestes tak pesymistycznie nastawiona?
    ja wierzę że tym razem sie udało!

beatko bo wiem ze w naszym pzrypadku jak trafimy w owu to bedzie cud..daltego sie nie nastawiam...
    ja to bym chciała byc tak płodna jak moja kuzynka...jest teraz w 4 ciazy..2 pierwsze straciła...w kwietniu urodziła córeczke..i pierwszy sexik po porodzie i zaszła odrazu..

• agga84aa Autorytet

Wysłany: 30 listopada 2012, 08:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Beata wrote:
    agga84aa wrote:
    Woseba wrote:

powaznie? to farciara z niej... ale zawsze wyciąga? (sorki za wnikanie w szczegóły)

Z tego co wiem to zawsze wyciągał a i tak dwa razy zdarzyła im się wpadka (i teraz rosną dwie cudowne córcie) - nieźle co?? Zazdroszczę..........

• mauysia Autorytet

Wysłany: 30 listopada 2012, 08:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Beata wrote:
    hej Mayusia, u mnie myslisz że powinien pojawić sie skok?
    a jak to jest że detektor od pieciu dni mi pokazuje niby dni płodne, a mikroskop nic nie pokazuje? w co powinnam wierzyć?
    kiedy tak naprawdę jestem płodna vbo juz sie zagubiłam,
    zawsze myślalam że jak śluz rozciagliwy to jestem płodna a na mikroskopie tylko plamki widać ;(

Beatko, pewności nie mam, bo nie wiem jak zwykle wyglądają Twoje cykle, ile dni trwają, w którym dniu zwykle masz skok... Nie wiem też ile dni przed owu mają się teoretycznie zacząć pojawiać te paprotki, bo z mikroskopem nigdy nie miałam do czynienia.
    Wiem tylko, że ten śluz płodny to może się zacząć nawet z tydzień przed owulacją (tak przynajmniej jest u mnie. Pewnie niektóre dziewczyny mają śluz krócej, inne jeszcze dłużej...)i ma on umożliwić, żeby plemnikasy parę dobrych dni przetrwały w oczekiwaniu na owu. Więc jest szansa, że owjulejszyn przed Tobą :)

Beata lubi tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • mauysia Autorytet

Wysłany: 30 listopada 2012, 08:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Beata wrote:
    agga84aa wrote:
    Woseba wrote:

He, he... Z tym że "wpadkowe" pary nazywają to "pechem" a nie "fartem" :D :D :D Punkt widzenia zależy od punktu siedzenia :D

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • Mamuśka Przyjaciółka

Wysłany: 30 listopada 2012, 08:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Dziewczynki
    Tyle tych stron do nadrobienia że chyba nie dam rady przeczytać wszystkiego, jutro urodziny moje 3-letniego synka więc muszę przygotowania rozpocząć:)
    Wczoraj byłam u lekarza i wszystko potwierdzone, jestem w ciąży.także już chyb mogę się chwalić głośno chociaż to dopiero 5 tydzień ale wierzę że wszystko będzie dobrze.

mauysia, gocha04, Dora, natusia lubią tę wiadomość

Czekam na Ciebie...
    akeurjjg1z97uaqx.png
‹‹ 567 568 569 570 571 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Naprotechnologia - naturalna metoda podczas starania o dziecko i nie tylko.

Naprotechnologia (Natural Procreatice Technology, w skrócie: NPT lub NaPro) to metoda naturalnego wsparcia prokreacji. Ma wiele zwolenników, jak i całkiem sporo przeciwników, zanim wypowiesz swoją opinię, przeczytaj informacje jakie dla Ciebie zebraliśmy. Przeczytaj, na czym dokładnie polega naprotechnologia, czy jest przeznaczona tylko dla kobiet, czy również wspiera mężczyzn, w jakich przypadkach okazuje się najskuteczniejsza, a w jakich raczej się nie sprawdzi. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Koronawirus a problemy z płodnością - o emocjach w obliczu pandemii

Pandemia koronawirusa szczególnie mocno uderza w pary starające się o dziecko lub zmagające się z niepłodnością. Jak radzić sobie z emocjami w tym trudnym czasie? Na czym skupić swoją energię i uwagę? Jak obecny czas może przysłużyć się płodności? Czy z obecnej sytuacji można wyciągnąć dobrą lekcję? O tym wszystkim opowiada doświadczona psycholog, każdego dnia wspierająca pary w drodze do rodzicielstwa - Justyna Kuczmierowska. 

CZYTAJ WIĘCEJ

10 najczęstszych obaw kobiet w ciąży, czyli czego boją się kobiety w ciąży

Lęk i różnego rodzaju obawy to naturalny towarzysz kobiety w ciąży. Czego boi się większość kobiet oczekujących dziecka? Bólu porodowego, urodzenia chorego dziecka, utraty atrakcyjności czy może zrujnowania życia seksualnego po porodzie? Czego obawiasz się Ty? Przeczytaj czy zasadne jest zamartwianie się i jak sobie radzić, aby nasze obawy nie sprawdziły się.

CZYTAJ WIĘCEJ