plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
hej dziewczynki tyle nadrukowałyście że aż nie mam zapału tego nadrobic
prawie 100 stron mam nie przeczytanych... ;(
martwi mnie wszystko za bardzo się nakręciłam i muszę odetchnąć od tego tematu
czy uważacie że z moją temp. jest wszystko ok? bo wydaje mi sie że jakoś dziwnie wariuje?
podglądam inne wykresy i nikt tak nie ma ..Oliwka 2006
2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
-
cześc beatko, no rzeczywiście masz "inny" wykres...
ja też mam dziwny, niby bardziej jednostajny ale temp całyc zas niska..
a teraz jak czytam to musiałabym brać jakies leki stymulujące jajeczskowanie? boże, ja głupieję od tego netu.. wypatruję sobie choróbska..
tak czy owak płakac mi się chce.. -
agga84aa wrote:Oj faktycznie dzisiaj tu jakoś pusto i smutno....
Widocznie taka aura niefajna....
Petunia, a robiłaś test o czułości 10 czy 25 jednostek??
Malvinka, dzięki za nadzieję dla mnie:)
wiesz ze nie wiem bo nie ma takiej info na ulotce -
Dzień dobry Wszystkim:)
Malvinko przykro mi że się nie udało... Na pewno grudniowy cykl będzie szczesliwy:) Mam taka nadzieję
Agga i Petunia jeszcze nic straconego:) 3mam kciuki:)
Woseba przecież ładna masz temp. Glowa do gory:)Woseba, Malvinka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Kliknij, aby rozpocząć wpisywanie wiadomościno ja mam dokładnie to samo tylko czytam i wyszukuję co mi dolega jak sobie pomóc a od tego tylko można zwariować, pamietam jak sama interpretowałam sobie z internetem wyniki moich hormonów, oczywiście każdy składnik oddzielnie, to wyszło mi że jestem po menopauzie, mam jakies zaburzenia przysadki nadnerczy i cos tam jeszcze byłam przerazona, a gdy poszłam do lekarza po miesiacu bo tak miałam ustaloną wizytę okazało się że wszystko ok
mauysia lubi tę wiadomość
Oliwka 2006
2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
-
dziewxczyny musimy sie trzymać, choć wiem że to trudne ale razem damy radę,
ja obiecuję już nie czytac głupot tylko radzić sie WasWoseba lubi tę wiadomość
Oliwka 2006
-
Beata wrote:hej dziewczynki tyle nadrukowałyście że aż nie mam zapału tego nadrobic
prawie 100 stron mam nie przeczytanych... ;(
martwi mnie wszystko za bardzo się nakręciłam i muszę odetchnąć od tego tematu
czy uważacie że z moją temp. jest wszystko ok? bo wydaje mi sie że jakoś dziwnie wariuje?
podglądam inne wykresy i nikt tak nie ma ..
Cześć Beatko,
grunt, że jeszcze - chyba - nie miałaś owulacji, bo widzę, że dopiero zaczął Ci się rozciągliwy śluz. A pierwsza połowa cyklu (przynajmniej u mnie) bywa nieźle pokopana, istne Tatry. Po owu trochę się uspokaja i nie ma już takich "zębów".
Tak czy inaczej, w ciągu paru dni spodziewałabym się skoku tempWiadomość wyedytowana przez autora: 30 listopada 2012, 08:37
Beata lubi tę wiadomość
-
Woseba wrote:agus ja cały czas jestem ale martwie sie ta moja temp:(aż mnie brzuch rozbolał z tego wszystkiego...:(eh..co za zycie..jedne chca i staraja sie latami i nie wychodzi a taka co wogóle nie myśli o potomstwie bach i jest:(
Tak dokładnie! Ja już nie wiem jakiego farta trzeba mieć, żeby "wpaść". w dodatku niektórzy "wpadają" nawet jak facet wcześniej wyciąga..... (---> moja siostra), ehhh.... -
hej Mayusia, u mnie myslisz że powinien pojawić sie skok?
a jak to jest że detektor od pieciu dni mi pokazuje niby dni płodne, a mikroskop nic nie pokazuje? w co powinnam wierzyć?
kiedy tak naprawdę jestem płodna vbo juz sie zagubiłam,
zawsze myślalam że jak śluz rozciagliwy to jestem płodna a na mikroskopie tylko plamki widać ;(Oliwka 2006
-
nick nieaktualnyBeata wrote:Woseba ja widzę że masz śliczyny wykres trzymam kciuki aby sie udało
nie testowałaś pewnie jeszcze?
ano nie testowalam..i pewnie długo nie bede..a testy schowałam głeboko w szafie..wczesniej ich waznosc sie skonczy pewnie:(niz ja zajde... -
agga84aa wrote:Woseba wrote:agus ja cały czas jestem ale martwie sie ta moja temp:(aż mnie brzuch rozbolał z tego wszystkiego...:(eh..co za zycie..jedne chca i staraja sie latami i nie wychodzi a taka co wogóle nie myśli o potomstwie bach i jest:(
Tak dokładnie! Ja już nie wiem jakiego farta trzeba mieć, żeby "wpaść". w dodatku niektórzy "wpadają" nawet jak facet wcześniej wyciąga..... (---> moja siostra), ehhh....
powaznie? to farciara z niej... ale zawsze wyciąga? (sorki za wnikanie w szczegóły)Oliwka 2006
-
nick nieaktualnyBeata wrote:No coś Ty wosebuś czemu jestes tak pesymistycznie nastawiona?
ja wierzę że tym razem sie udało!
beatko bo wiem ze w naszym pzrypadku jak trafimy w owu to bedzie cud..daltego sie nie nastawiam...
ja to bym chciała byc tak płodna jak moja kuzynka...jest teraz w 4 ciazy..2 pierwsze straciła...w kwietniu urodziła córeczke..i pierwszy sexik po porodzie i zaszła odrazu.. -
Beata wrote:agga84aa wrote:Woseba wrote:agus ja cały czas jestem ale martwie sie ta moja temp:(aż mnie brzuch rozbolał z tego wszystkiego...:(eh..co za zycie..jedne chca i staraja sie latami i nie wychodzi a taka co wogóle nie myśli o potomstwie bach i jest:(
Tak dokładnie! Ja już nie wiem jakiego farta trzeba mieć, żeby "wpaść". w dodatku niektórzy "wpadają" nawet jak facet wcześniej wyciąga..... (---> moja siostra), ehhh....
powaznie? to farciara z niej... ale zawsze wyciąga? (sorki za wnikanie w szczegóły)
Z tego co wiem to zawsze wyciągał a i tak dwa razy zdarzyła im się wpadka (i teraz rosną dwie cudowne córcie) - nieźle co?? Zazdroszczę.......... -
Beata wrote:hej Mayusia, u mnie myslisz że powinien pojawić sie skok?
a jak to jest że detektor od pieciu dni mi pokazuje niby dni płodne, a mikroskop nic nie pokazuje? w co powinnam wierzyć?
kiedy tak naprawdę jestem płodna vbo juz sie zagubiłam,
zawsze myślalam że jak śluz rozciagliwy to jestem płodna a na mikroskopie tylko plamki widać ;(
Beatko, pewności nie mam, bo nie wiem jak zwykle wyglądają Twoje cykle, ile dni trwają, w którym dniu zwykle masz skok... Nie wiem też ile dni przed owu mają się teoretycznie zacząć pojawiać te paprotki, bo z mikroskopem nigdy nie miałam do czynienia.
Wiem tylko, że ten śluz płodny to może się zacząć nawet z tydzień przed owulacją (tak przynajmniej jest u mnie. Pewnie niektóre dziewczyny mają śluz krócej, inne jeszcze dłużej...)i ma on umożliwić, żeby plemnikasy parę dobrych dni przetrwały w oczekiwaniu na owu. Więc jest szansa, że owjulejszyn przed TobąBeata lubi tę wiadomość
-
Beata wrote:agga84aa wrote:Woseba wrote:agus ja cały czas jestem ale martwie sie ta moja temp:(aż mnie brzuch rozbolał z tego wszystkiego...:(eh..co za zycie..jedne chca i staraja sie latami i nie wychodzi a taka co wogóle nie myśli o potomstwie bach i jest:(
powaznie? to farciara z niej... ale zawsze wyciąga? (sorki za wnikanie w szczegóły)
He, he... Z tym że "wpadkowe" pary nazywają to "pechem" a nie "fartem"Punkt widzenia zależy od punktu siedzenia
-
Hej Dziewczynki
Tyle tych stron do nadrobienia że chyba nie dam rady przeczytać wszystkiego, jutro urodziny moje 3-letniego synka więc muszę przygotowania rozpocząć
Wczoraj byłam u lekarza i wszystko potwierdzone, jestem w ciąży.także już chyb mogę się chwalić głośno chociaż to dopiero 5 tydzień ale wierzę że wszystko będzie dobrze.mauysia, gocha04, Dora, natusia lubią tę wiadomość