plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Shagga ja nie mam pojęcia bo mi też tu kttóregos dnia się trzykrotnie śluz zmieniał, nAJPIERW EWIDENTNIE ROZCIagliwy że aż urwać nie moglam, a potem mleczny zupełnie ni eklejący.... to normalne???Oliwka 2006
2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
-
nick nieaktualny
-
AGA 30 wrote:Ale mnie dziewczyny jajnik boli dziś !!! masakra!!
my to z tym śluzem to przekichane mamy!! sprawdzać grzebać macać dotykać wąchać itp. a i tak nie wiadomo co z czym hi hi
hehhe dokładnieOliwka 2006
2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
-
nick nieaktualnyzosia-ktosia wrote:shagga no nie dasz rady na bieliźnie.. musisz sobie wewnątrz zobaczyć, nie ma innego wyjścia.
Jezu, to nigdy chyba nie nauczę się rozpoznawać , bo póki co nic z tego:(
A w ogóle to dziś,gdzieś wyczytałam właśnie,że nie powinno się stosować wkładek...ehhh
-
Shagga_80 wrote:zosia-ktosia wrote:shagga no nie dasz rady na bieliźnie.. musisz sobie wewnątrz zobaczyć, nie ma innego wyjścia.
A w ogóle to dziś,gdzieś wyczytałam właśnie,że nie powinno się stosować wkładek...ehhh
no bo wtedy nie pozwalasz swoim narządo oddychać..
i weź tu teraz bądź mądra jak w reklamach karzsa nosić a gin odradza (moja odradzała). -
Beata wrote:no wałssnie czyli wystarczy raz przeoczyć i sie nie dowiemy że śluz płodny był?
dokładnie... czasem kilka godzin decyduje o tym czy jestes płodna czy nie.. oczywiście w niepłodnym śluzie też żyja plemniczki, ale np tylko 2 godz i kaput.. a w płodnym duzo dłużej.mauysia, gadgeta, Beata lubią tę wiadomość
-
zosia-ktosia wrote:Shagga_80 wrote:zosia-ktosia wrote:shagga no nie dasz rady na bieliźnie.. musisz sobie wewnątrz zobaczyć, nie ma innego wyjścia.
no bo wtedy nie pozwalasz swoim narządo oddychać..
i weź tu teraz bądź mądra jak w reklamach karzsa nosić a gin odradza (moja odradzała).
uła, w reklamach każą takie rzeczy, że byśmy z domu nie wyszły pod ciężarem tych wszystkich reklamowanych i zalecanych specyfików
-
nick nieaktualny
-
zosia-ktosia wrote:Beata wrote:no wałssnie czyli wystarczy raz przeoczyć i sie nie dowiemy że śluz płodny był?
dokładnie... czasem kilka godzin decyduje o tym czy jestes płodna czy nie.. oczywiście w niepłodnym śluzie też żyja plemniczki, ale np tylko 2 godz i kaput.. a w płodnym duzo dłużej.
racja, w mojej "mondrej ksionszce" napisali, że tak właściwie to żaden śluz nie jest na tyle "niepłodny", żeby na 100% uniemożliwić zajście. Z każdym śluzem się da. Tym bardziej, że niektóre kobiety mają np. tylko śluz kremowy na zmianę z lepkim i dla nich to ten kremowy jest płodny.Beata, zosia-ktosia, Shagga_80 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMnie jakiś czas temu przez chwilę bolał prawy jajnik (nawet nie odnotowałam tego na wykresie) ale nie wiem,czy zwykle boli ciągle
No nic, spadam i ja...kończę jeść ostatnia kanapeczkę, porysuję chwilę jeszcze i zbieram się do domku:)Do jutra, Babeczki.zosia-ktosia, Beata lubią tę wiadomość