X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 grudnia 2012, 14:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Beata wrote:
    mauysia wrote:
    Beata wrote:
    a przed @powinna być otwarta?

Beatko, widzę, że z forumowego odwyku nici :) ?

staram się ale chciałam skonsultować ten rutinoscorbin bi tak gdzies wyczytałam ż eon może obniżyć tempkę ale dziewczyny mnie sprowadziły na ziemię

ale już mzykam bo migreny dostałam z tej niepewności.. ehh

Beatko nie denerwuj się już tak. Powoli i spokojnie :)

• mauysia Autorytet

Wysłany: 14 grudnia 2012, 14:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Trzymaj się Beciu.

Beata lubi tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 grudnia 2012, 14:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dora wrote:
    To już ja mam mniej regularne(26-32) a lekarzpowiedział,że to ok;/
    Nie potrafię określic swojej utraty krwi, pierwsze 2 dni co 2h zmieniam arsenał, potem rzadziej. Nie wiem czy to dużo czy mało. Nogi i ręce mam dosyć mozna owlosione, szczególnie łydki. Piersi mnie bolą od połowy cyklu zawsze prze dwa tyg. praktycznie. Nerwowośc to miewam przed okresem. I co tu stwierdzić ?

Ja wcześniej miałam regularne. A od 3 miesięcy wszystko mi się pieprzy bo byłam chora (katar kaszel) i przez te przesunięcie tygodniowe wszystko mi się myli :(

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 grudnia 2012, 14:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dora wrote:
    To już ja mam mniej regularne(26-32) a lekarzpowiedział,że to ok;/
    Nie potrafię określic swojej utraty krwi, pierwsze 2 dni co 2h zmieniam arsenał, potem rzadziej. Nie wiem czy to dużo czy mało. Nogi i ręce mam dosyć mozna owlosione, szczególnie łydki. Piersi mnie bolą od połowy cyklu zawsze prze dwa tyg. praktycznie. Nerwowośc to miewam przed okresem. I co tu stwierdzić ?

u mnie też lekarz powiedział, że jest ok i żeby się starać
    ja sama na własną rękę zrobiłam badania...

http://www.prolaktyna.eu/wysoka-prolaktyna-objawy/

• Dora Autorytet

Wysłany: 14 grudnia 2012, 14:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Libra zaraz poczytam jeszcze o tej prolaktynie, ale widzę,że kolejny lekarz mnie spławił. W takim razie w nowym cyklu muszę koniecznie zrobic sobie te badania. Tym bardziej,ze Twój wykres wyglada pięknie, cykle masz regularne- a prolaktyne wysoką!!!

ale mnie spławił kurde,że regularne cykle są dowodem na dobre hormony!!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 grudnia 2012, 14:10

Witamy Cie Córeczko:* 09.09.13 ♥
  • Beata Autorytet

Wysłany: 14 grudnia 2012, 14:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miryndaa wrote:
    Beata wrote:
    mauysia wrote:
    Beata wrote:
    a przed @powinna być otwarta?

Beatko, widzę, że z forumowego odwyku nici :) ?

staram się ale chciałam skonsultować ten rutinoscorbin bi tak gdzies wyczytałam ż eon może obniżyć tempkę ale dziewczyny mnie sprowadziły na ziemię

ale już mzykam bo migreny dostałam z tej niepewności.. ehh

Beatko nie denerwuj się już tak. Powoli i spokojnie :)

łatwo powiedziec gorzej wykonać...

Oliwka 2006
    2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
    cd9byx8dsom4toou.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 grudnia 2012, 14:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dora wrote:
    Libra zaraz poczytam jeszcze o tej prolaktynie, ale widzę,że kolejny lekarz mnie spławił. W takim razie w nowym cyklu muszę koniecznie zrobic sobie te badania. Tym bardziej,ze Twój wykres wyglada pięknie, cykle masz regularne- a prolaktyne wysoką!!!

ale mnie spławił kurde,że regularne cykle są dowodem na dobre hormony!!

jak w tym cyklu @ nie przyjdzie o czasie to się wkurzę dopiero...
    mi w całym moim życiu okres najdłużej spóźnił się o 4 dni czyli najdłuższy cykl miałam 29 dni - ale to miałam zmianę klimatu...

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 grudnia 2012, 14:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja po ostatnim badania miałam tak:
    prolaktyna 64,02 (5,18-26,53 ng/ml)
    progesteron 14,30 (1,2-15,90 ng/ml)
    Lekarz powiedział że wszystko ok ale musze jeszcze zrobić USG bo miałam 2 lata temu nadżerki :(
    Mam wrażenie że lekarz mnie spławia :/

• Beata Autorytet

Wysłany: 14 grudnia 2012, 14:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dobra ja spadem życzę Wam miłego weekendu kochane dzieki za wsparcie

Libra, Fedra lubią tę wiadomość

Oliwka 2006
    2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
    cd9byx8dsom4toou.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 grudnia 2012, 14:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a poza tym Dora, Ty wcale tak nie musisz mieć! Bo to jest mój przypadek... także nie martw się:)
    ja po prostu się przebadałam, bo chcę wiedzieć, że jest wszystko ok... bo ja jestem za słaba psychicznie by rok się bezowocnie starać, a później porobić badania i dowiedzieć się, że moje perypetie comiesięczne można było o kant du...py potłuc, bo jeden czy dwa hormony były nie tak, a wystarczyłoby przyjmować tylko jakieś leki...

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 grudnia 2012, 14:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miryndaa wrote:
    Lekarz powiedział że wszystko ok ale musze jeszcze zrobić USG bo miałam 2 lata temu nadżerki :(

może on spojrzał na wyniki ogółem... wyższa prolaktyna nie obniżyła progesteronu, który wypadł w normie...
    sama nie wiem...
    zobaczę, zrobię resztę badań i jak będzie przyjmował 28.12., to się wtedy z wszystkimi wynikami do niego pofatyguję...

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 grudnia 2012, 14:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Beata wrote:
    dobra ja spadem życzę Wam miłego weekendu kochane dzieki za wsparcie

buziolki, i wzajemnie

Beata lubi tę wiadomość

• Dora Autorytet

Wysłany: 14 grudnia 2012, 14:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Libra wrote:
    a poza tym Dora, Ty wcale tak nie musisz mieć! Bo to jest mój przypadek... także nie martw się:)
    ja po prostu się przebadałam, bo chcę wiedzieć, że jest wszystko ok... bo ja jestem za słaba psychicznie by rok się bezowocnie starać, a później porobić badania i dowiedzieć się, że moje perypetie comiesięczne można było o kant du...py potłuc, bo jeden czy dwa hormony były nie tak, a wystarczyłoby przyjmować tylko jakieś leki...

Libra ja mam dokładnie tak samo! Chce wiedziec od razu co jest grane i działac!!

• Dora Autorytet

Wysłany: 14 grudnia 2012, 14:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miryndaa wrote:

Mirynda! Prolaktyna 64?! i to ma byc ok?
    jak to możliwe?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 grudnia 2012, 14:31

• mala29_ Autorytet

Wysłany: 14 grudnia 2012, 14:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobra kobitki ja zmykam bo do pracy trzeba się szykować bo dziś potrzebowałam rano mieć wolne a popołudni postanowiłam iść do innej tej wcześniejsze co tam kaska przed świętami się przyda więc zajrzę dopiero jutro do was. Życzę wam udanego i spokojnego wieczorku i miłej nocki :)

Fedra lubi tę wiadomość

W kazdych aspektach mojego zycia ponioslam poraszke :(
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 grudnia 2012, 15:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    lekarz powiedział ze ok. A ja się tam kłócić nie będe bo się nie znam :(

• Amicizia Autorytet

Wysłany: 14 grudnia 2012, 15:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ale sie wzielam za porzadki a konkretnie za moje storczyki, biedne cps mi choruja jednego mi plesn dopadla :( mam nadzieje ze sie uda go uratpwac bo dostałam go od M w tamtym roku na urodziny byl taki ładny niebiesciutki i drogi :( lubie storczyki tylko chyba nm to nasze mieszkanie nie sluzy :(

tpb9ue9.png
    20110521580820.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 grudnia 2012, 15:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amicizia wrote:
    ale sie wzielam za porzadki a konkretnie za moje storczyki, biedne cps mi choruja jednego mi plesn dopadla :( mam nadzieje ze sie uda go uratpwac bo dostałam go od M w tamtym roku na urodziny byl taki ładny niebiesciutki i drogi :( lubie storczyki tylko chyba nm to nasze mieszkanie nie sluzy :(

Ja tam mam kaktusy i 2 storczyki :) Jakoś żyją bo ostatnio je przesadzałam :) A moja Clivia dostała w tym roku jakiejść szajby bo zamiast zapaść w sen zimowy to mi liście wypuszcza :/ A powinna na wiosne :/

• amartio Przyjaciółka

Wysłany: 14 grudnia 2012, 15:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czesc dziewczyny..Dawno nie pisałam nic, ale podczytuje regularnie. Jakiś czas temu pytałam o testy owu i o to,czemu wychodza pozytywne dobre kilka dni pod rzad..Dzis 35dc,testy owu nadal pozytywne a wczoraj blada bardzo druga kreska na tescie Acon..Poprzedni cykl mialam az 40-dniowy, ovufriend zaznaczyl mi owu w 20dc, co oznacza ze dzis 15dpo. Stad moje pytanie, czy nie powinna byc mocniejsza kreska na tescie?A moze nie powinnam sie cieszyc?

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 grudnia 2012, 15:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    CZeść dziewczyny!!!
    Ja dziś cały dzień za kółkiem spędziłam!! karpik już kupiony na święta!!
    Termometr już dziś dostałam to od jutra znów pomiary zaczynam!!
    A u was jak tam dzionek leci!!;-)

Miryndaa, a-koczek lubią tę wiadomość

‹‹ 816 817 818 819 820 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Cykl miesiączkowy a wygląd kobiety - wpływ na skórę i włosy

Cykl miesiączkowy i przemiany hormonalne, które w nim zachodzą mają wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Cykl miesiączkowy a wygląd - jak hormony mogą wpływać na Twoją skórę i włosy? W których fazach cyklu Twoja cera może być w lepszej kondycji, a kiedy mogą pojawiać się problemy? Hormony a trądzik - kiedy problemy z wypryskami mogą się nasilać? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Naprotechnologia - naturalna metoda podczas starania o dziecko i nie tylko.

Naprotechnologia (Natural Procreatice Technology, w skrócie: NPT lub NaPro) to metoda naturalnego wsparcia prokreacji. Ma wiele zwolenników, jak i całkiem sporo przeciwników, zanim wypowiesz swoją opinię, przeczytaj informacje jakie dla Ciebie zebraliśmy. Przeczytaj, na czym dokładnie polega naprotechnologia, czy jest przeznaczona tylko dla kobiet, czy również wspiera mężczyzn, w jakich przypadkach okazuje się najskuteczniejsza, a w jakich raczej się nie sprawdzi. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Przyczyny niepowodzenia in vitro - jakie?

Procedura in vitro to niekiedy jedyna szansa dla par bezskutecznie starających się o dziecko i walczących z niepłodnością. Choć skuteczność metody jest wysoka, niestety nie zawsze kończy się sukcesem... Jakie są najczęstsze przyczyny niepowodzeń przy IVF?

CZYTAJ WIĘCEJ