plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyBeata wrote:mauysia wrote:Beata wrote:a przed @powinna być otwarta?
Beatko, widzę, że z forumowego odwyku nici?
staram się ale chciałam skonsultować ten rutinoscorbin bi tak gdzies wyczytałam ż eon może obniżyć tempkę ale dziewczyny mnie sprowadziły na ziemię
ale już mzykam bo migreny dostałam z tej niepewności.. ehh
Beatko nie denerwuj się już tak. Powoli i spokojnie -
nick nieaktualnyDora wrote:To już ja mam mniej regularne(26-32) a lekarzpowiedział,że to ok;/
Nie potrafię określic swojej utraty krwi, pierwsze 2 dni co 2h zmieniam arsenał, potem rzadziej. Nie wiem czy to dużo czy mało. Nogi i ręce mam dosyć mozna owlosione, szczególnie łydki. Piersi mnie bolą od połowy cyklu zawsze prze dwa tyg. praktycznie. Nerwowośc to miewam przed okresem. I co tu stwierdzić ?
Ja wcześniej miałam regularne. A od 3 miesięcy wszystko mi się pieprzy bo byłam chora (katar kaszel) i przez te przesunięcie tygodniowe wszystko mi się myli -
nick nieaktualnyDora wrote:To już ja mam mniej regularne(26-32) a lekarzpowiedział,że to ok;/
Nie potrafię określic swojej utraty krwi, pierwsze 2 dni co 2h zmieniam arsenał, potem rzadziej. Nie wiem czy to dużo czy mało. Nogi i ręce mam dosyć mozna owlosione, szczególnie łydki. Piersi mnie bolą od połowy cyklu zawsze prze dwa tyg. praktycznie. Nerwowośc to miewam przed okresem. I co tu stwierdzić ?
u mnie też lekarz powiedział, że jest ok i żeby się starać
ja sama na własną rękę zrobiłam badania...
http://www.prolaktyna.eu/wysoka-prolaktyna-objawy/ -
Libra zaraz poczytam jeszcze o tej prolaktynie, ale widzę,że kolejny lekarz mnie spławił. W takim razie w nowym cyklu muszę koniecznie zrobic sobie te badania. Tym bardziej,ze Twój wykres wyglada pięknie, cykle masz regularne- a prolaktyne wysoką!!!
ale mnie spławił kurde,że regularne cykle są dowodem na dobre hormony!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 grudnia 2012, 14:10
Witamy Cie Córeczko:* 09.09.13 ♥
-
Miryndaa wrote:Beata wrote:mauysia wrote:Beata wrote:a przed @powinna być otwarta?
Beatko, widzę, że z forumowego odwyku nici?
staram się ale chciałam skonsultować ten rutinoscorbin bi tak gdzies wyczytałam ż eon może obniżyć tempkę ale dziewczyny mnie sprowadziły na ziemię
ale już mzykam bo migreny dostałam z tej niepewności.. ehh
Beatko nie denerwuj się już tak. Powoli i spokojnie
łatwo powiedziec gorzej wykonać...Oliwka 2006
2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
-
nick nieaktualnyDora wrote:Libra zaraz poczytam jeszcze o tej prolaktynie, ale widzę,że kolejny lekarz mnie spławił. W takim razie w nowym cyklu muszę koniecznie zrobic sobie te badania. Tym bardziej,ze Twój wykres wyglada pięknie, cykle masz regularne- a prolaktyne wysoką!!!
ale mnie spławił kurde,że regularne cykle są dowodem na dobre hormony!!
jak w tym cyklu @ nie przyjdzie o czasie to się wkurzę dopiero...
mi w całym moim życiu okres najdłużej spóźnił się o 4 dni czyli najdłuższy cykl miałam 29 dni - ale to miałam zmianę klimatu... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnya poza tym Dora, Ty wcale tak nie musisz mieć! Bo to jest mój przypadek... także nie martw się
ja po prostu się przebadałam, bo chcę wiedzieć, że jest wszystko ok... bo ja jestem za słaba psychicznie by rok się bezowocnie starać, a później porobić badania i dowiedzieć się, że moje perypetie comiesięczne można było o kant du...py potłuc, bo jeden czy dwa hormony były nie tak, a wystarczyłoby przyjmować tylko jakieś leki... -
nick nieaktualnyMiryndaa wrote:A ja po ostatnim badania miałam tak:
prolaktyna 64,02 (5,18-26,53 ng/ml)
progesteron 14,30 (1,2-15,90 ng/ml)
Lekarz powiedział że wszystko ok ale musze jeszcze zrobić USG bo miałam 2 lata temu nadżerki
Mam wrażenie że lekarz mnie spławia
może on spojrzał na wyniki ogółem... wyższa prolaktyna nie obniżyła progesteronu, który wypadł w normie...
sama nie wiem...
zobaczę, zrobię resztę badań i jak będzie przyjmował 28.12., to się wtedy z wszystkimi wynikami do niego pofatyguję... -
nick nieaktualny
-
Libra wrote:a poza tym Dora, Ty wcale tak nie musisz mieć! Bo to jest mój przypadek... także nie martw się
ja po prostu się przebadałam, bo chcę wiedzieć, że jest wszystko ok... bo ja jestem za słaba psychicznie by rok się bezowocnie starać, a później porobić badania i dowiedzieć się, że moje perypetie comiesięczne można było o kant du...py potłuc, bo jeden czy dwa hormony były nie tak, a wystarczyłoby przyjmować tylko jakieś leki...
Libra ja mam dokładnie tak samo! Chce wiedziec od razu co jest grane i działac!!Witamy Cie Córeczko:* 09.09.13 ♥
-
Miryndaa wrote:A ja po ostatnim badania miałam tak:
prolaktyna 64,02 (5,18-26,53 ng/ml)
progesteron 14,30 (1,2-15,90 ng/ml)
Lekarz powiedział że wszystko ok ale musze jeszcze zrobić USG bo miałam 2 lata temu nadżerki
Mam wrażenie że lekarz mnie spławia
Mirynda! Prolaktyna 64?! i to ma byc ok?
jak to możliwe?Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 grudnia 2012, 14:31
Witamy Cie Córeczko:* 09.09.13 ♥
-
Dobra kobitki ja zmykam bo do pracy trzeba się szykować bo dziś potrzebowałam rano mieć wolne a popołudni postanowiłam iść do innej tej wcześniejsze co tam kaska przed świętami się przyda więc zajrzę dopiero jutro do was. Życzę wam udanego i spokojnego wieczorku i miłej nocki
Fedra lubi tę wiadomość
W kazdych aspektach mojego zycia ponioslam poraszke -
nick nieaktualny
-
ale sie wzielam za porzadki a konkretnie za moje storczyki, biedne cps mi choruja jednego mi plesn dopadla
mam nadzieje ze sie uda go uratpwac bo dostałam go od M w tamtym roku na urodziny byl taki ładny niebiesciutki i drogi
lubie storczyki tylko chyba nm to nasze mieszkanie nie sluzy
-
nick nieaktualnyAmicizia wrote:ale sie wzielam za porzadki a konkretnie za moje storczyki, biedne cps mi choruja jednego mi plesn dopadla
mam nadzieje ze sie uda go uratpwac bo dostałam go od M w tamtym roku na urodziny byl taki ładny niebiesciutki i drogi
lubie storczyki tylko chyba nm to nasze mieszkanie nie sluzy
Ja tam mam kaktusy i 2 storczykiJakoś żyją bo ostatnio je przesadzałam
A moja Clivia dostała w tym roku jakiejść szajby bo zamiast zapaść w sen zimowy to mi liście wypuszcza
A powinna na wiosne
-
Czesc dziewczyny..Dawno nie pisałam nic, ale podczytuje regularnie. Jakiś czas temu pytałam o testy owu i o to,czemu wychodza pozytywne dobre kilka dni pod rzad..Dzis 35dc,testy owu nadal pozytywne a wczoraj blada bardzo druga kreska na tescie Acon..Poprzedni cykl mialam az 40-dniowy, ovufriend zaznaczyl mi owu w 20dc, co oznacza ze dzis 15dpo. Stad moje pytanie, czy nie powinna byc mocniejsza kreska na tescie?A moze nie powinnam sie cieszyc?
-
nick nieaktualny