plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Dora wrote:Beata wrote:czy rutinoscorbin może obniżyć tempkę?
Chyba nie. Ja po owulacji brałam mega dawki na przeziębienie, a tempkę miałam wysoką.
no to rozpacz
Oliwka 2006
2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
-
Beatko możemy się połączyć w tej rozpaczy, bo mi dziś tempka też poszła w dół
Teraz dopiero widzę,że ten detektor mi pokazuje dziś 93% na pozytywny test- co za bzdura. Można się faktycznie niepotrzebnie nakręcić.Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 grudnia 2012, 13:16
Beata lubi tę wiadomość
Witamy Cie Córeczko:* 09.09.13 ♥
-
dzieki ale jestem pewna że przyjdzie beta robiona 10 dpo negatywna dzisiaj też negatyw więc nie mam złudzeń. Oby do wtorku będą badania i rozmowa z lekarzem już z wynikami mam nadzieję że coś ruszy.
Dziewczyny do 1000 strony mieliśmy wszystkie zafasolkować więc trzeba albo zwolnić pisanie albo przyśpieszyć starankaFedra lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dora wrote:Beatko możemy się połączyć w tej rozpaczy, bo mi dziś tempka też poszła w dół
Teraz dopiero widzę,że ten detektor mi pokazuje dziś 93% na pozytywny test- co za bzdura. Można się faktycznie niepotrzebnie nakręcić.
Dora mi sie wydaje ze ten detektor nie pokazuje na ile % bedzie pozytywny tylko wiarygodny czyli ze jak bys dzis zrobila to by jego wiarygodnosc byla w 93%
Witaj Mauysiamauysia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymauysia wrote:Hej dziewczyny, ja dopiero dotarłam do pracy. Musiałam zaliczyć dwóch lekarzy z moim pierworodnym... Efekt - mam na cały przyszły tydzień na niego zwolnienie lekarskie...
Ekhm no coż nie powiem, żeby to mi się nie podobało w kontekście przedświątecznymMoże przynajmniej zdążę ogarnąć chatę i coś nawet upichcić...?
Widzę że dziś dzień pod znakiem spadków temperatury, ale okres się żadnej z Was nie zaczął więc na razie nie ma tematu
Wosebko - dobrze, że się odezwałaś. Niestety nie mieszkam w Wawie, więc Ci nie pomogę...
no hej:)kochana powiem Ci ze przyszła ta ksiazka..i z tego co zdązyłam przeczytać..nie bardzo rozumiem tą metode...myślałam ze to łatwiejsze będzie..no ale w tym cyklu darowałam sobie prowadzenie wykresu i mierzenie temp..moze w styczniowym cyklu spróbuje z ta metodą -
Dora wrote:Beatko możemy się połączyć w tej rozpaczy, bo mi dziś tempka też poszła w dół
Teraz dopiero widzę,że ten detektor mi pokazuje dziś 93% na pozytywny test- co za bzdura. Można się faktycznie niepotrzebnie nakręcić.
tak ale w tym detektorze to wskazuje ze jeśli jestes w ciąży to masz 93% szans że dziś test bedzie pozytywny, a nie z objawów Twoich
niestety....
ehhh to wszystko do d..y
ja jeszcze dziś mam migrenę chyba z tych nerwówOliwka 2006
2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie