X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • Beata Autorytet

Wysłany: 14 grudnia 2012, 13:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dora wrote:
    Beata wrote:
    czy rutinoscorbin może obniżyć tempkę?

Chyba nie. Ja po owulacji brałam mega dawki na przeziębienie, a tempkę miałam wysoką.

:( no to rozpacz

Oliwka 2006
    2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
    cd9byx8dsom4toou.png
  • Beata Autorytet

Wysłany: 14 grudnia 2012, 13:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    miałam nadzieję ze to przez niego mi spada
    to już pewnie nie mam szans prawda?

Oliwka 2006
    2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
    cd9byx8dsom4toou.png
  • aneczkaaa1985 Autorytet

Wysłany: 14 grudnia 2012, 13:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cześć dziewczynki

ja dzisiaj czekam na nadejście @- test negatywny trochę dziwna ta moja temperaturka bo dzisiaj poszła trochę w górę brzuch boli jak na okres .... nie wiem co się dzieje no nic czekamy

zi13skjodn64ui4h.png
  • Dora Autorytet

Wysłany: 14 grudnia 2012, 13:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Beatko możemy się połączyć w tej rozpaczy, bo mi dziś tempka też poszła w dół

Teraz dopiero widzę,że ten detektor mi pokazuje dziś 93% na pozytywny test- co za bzdura. Można się faktycznie niepotrzebnie nakręcić.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 grudnia 2012, 13:16

Beata lubi tę wiadomość

Witamy Cie Córeczko:* 09.09.13 ♥
  • mala29_ Autorytet

Wysłany: 14 grudnia 2012, 13:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    też mi się wydaje że nie obniża temp ja teraz biorę a temp mam wysoka może nie mierzę cały czas ale ale temp ciągle się utrzymuję.

W kazdych aspektach mojego zycia ponioslam poraszke :(
  • mala29_ Autorytet

Wysłany: 14 grudnia 2012, 13:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Beata wrote:
    miałam nadzieję ze to przez niego mi spada
    to już pewnie nie mam szans prawda?

do puki niema @ szanse zawsze są.

mauysia, Beata, Fedra lubią tę wiadomość

• mala29_ Autorytet

Wysłany: 14 grudnia 2012, 13:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aneczkaaa1985 w takim razie trzymam kciuki żeby wredna nie przyszła @.

• Dora Autorytet

Wysłany: 14 grudnia 2012, 13:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja już wczoraj myślałam,że dostanę @ bo zauwałyłam nitkę krwii w śluzie. Ktos tu się brzydko ze mną bawi w kotka i myszkę!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 grudnia 2012, 13:20

• mala29_ Autorytet

Wysłany: 14 grudnia 2012, 13:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dora a może to fasolka Ci psikusa robi :)

Beata, Fedra lubią tę wiadomość

• aneczkaaa1985 Autorytet

Wysłany: 14 grudnia 2012, 13:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzieki ale jestem pewna że przyjdzie beta robiona 10 dpo negatywna dzisiaj też negatyw więc nie mam złudzeń. Oby do wtorku będą badania i rozmowa z lekarzem już z wynikami mam nadzieję że coś ruszy.

Dziewczyny do 1000 strony mieliśmy wszystkie zafasolkować więc trzeba albo zwolnić pisanie albo przyśpieszyć staranka :-)

Fedra lubi tę wiadomość

zi13skjodn64ui4h.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 grudnia 2012, 13:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja miałam wczoraj temp. 35,9 a dzisiaj rano 36,8 :/ Nie rozumiem tego. Do tego jeszcze prawy jajnik mnie boli i podbrzusze. A ze śluzem to u mnie ciężko coś wyczaić bo raz jest a raz nie ma :/ Obecnie ten "wodnisty" to mam go tyle co kot napłakał :(:(

• Amicizia Autorytet

Wysłany: 14 grudnia 2012, 13:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dora wrote:

Teraz dopiero widzę,że ten detektor mi pokazuje dziś 93% na pozytywny test- co za bzdura. Można się faktycznie niepotrzebnie nakręcić.

Dora mi sie wydaje ze ten detektor nie pokazuje na ile % bedzie pozytywny tylko wiarygodny czyli ze jak bys dzis zrobila to by jego wiarygodnosc byla w 93% :)

Witaj Mauysia

mauysia lubi tę wiadomość

tpb9ue9.png
    20110521580820.png
  • Dora Autorytet

Wysłany: 14 grudnia 2012, 13:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fasolce bym wybaczyła...ale nie spodziewam sie za bardzo bo byłam przeziębiona dość mocno i to mogło miec zły wpływ

• Dora Autorytet

Wysłany: 14 grudnia 2012, 13:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ami może faktycznie jest tak jak mówisz z tym detektorem

• mala29_ Autorytet

Wysłany: 14 grudnia 2012, 13:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miryndaa a bierzesz jakieś leki czy witaminki ?

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 grudnia 2012, 13:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mala29_ wrote:
    Miryndaa a bierzesz jakieś leki czy witaminki ?

Nie nic takiego nie biorę. Na razie odpuściłam sobie faszerowanie się witaminami w pigułce i jem duużo owoców i warzyw z moim M :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 grudnia 2012, 13:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ja odebralam wyniki i bez rewelacji... zresztą tak jak się spodziewałam

niom i mam wyniki
    wysoka prolaktyna 55,02 (5,18-26,53 ng/ml)
    progesteron chyba w normie 12,30 (1,2-15,90 ng/ml)

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 grudnia 2012, 13:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mauysia wrote:
    Hej dziewczyny, ja dopiero dotarłam do pracy. Musiałam zaliczyć dwóch lekarzy z moim pierworodnym... Efekt - mam na cały przyszły tydzień na niego zwolnienie lekarskie...

Ekhm no coż nie powiem, żeby to mi się nie podobało w kontekście przedświątecznym ;) Może przynajmniej zdążę ogarnąć chatę i coś nawet upichcić...?

Widzę że dziś dzień pod znakiem spadków temperatury, ale okres się żadnej z Was nie zaczął więc na razie nie ma tematu :)

Wosebko - dobrze, że się odezwałaś. Niestety nie mieszkam w Wawie, więc Ci nie pomogę...

no hej:)kochana powiem Ci ze przyszła ta ksiazka..i z tego co zdązyłam przeczytać..nie bardzo rozumiem tą metode...myślałam ze to łatwiejsze będzie..no ale w tym cyklu darowałam sobie prowadzenie wykresu i mierzenie temp..moze w styczniowym cyklu spróbuje z ta metodą:)

• Beata Autorytet

Wysłany: 14 grudnia 2012, 13:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dora wrote:

tak ale w tym detektorze to wskazuje ze jeśli jestes w ciąży to masz 93% szans że dziś test bedzie pozytywny, a nie z objawów Twoich
    niestety....

ehhh to wszystko do d..y

ja jeszcze dziś mam migrenę chyba z tych nerwów

Oliwka 2006
    cd9byx8dsom4toou.png
  • Dora Autorytet

Wysłany: 14 grudnia 2012, 13:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Libra, to teraz szybko z wynikiem do lekarza! dobrze,że sobie zbadałaś! a miałaś jakies objawy świadczące o wysokiej prolaktynie??

ja tam nie wnikam z tymi detektorami, nie patrzę na to

‹‹ 814 815 816 817 818 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Brak okresu a negatywny test ciążowy, czyli o przyczynach spóźniającej się miesiączki

Każda kobieta doświadczyła lub doświadczy spóźniającej się miesiączki, nie będąc w ciąży. Z jakich przyczyn miesiączka może się spóźniać? Co robić, kiedy krwawienie miesiączkowe nie wystąpiło, a testy ciążowe wychodzą negatywnie? Po ilu dniach warto zgłosić się do lekarza? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Klinika niepłodności - 50 pytań, na które warto znać odpowiedź przy pierwszej wizycie.

Chciałabyś mieć pewność, że dobrze przygotowałaś się do swojej pierwszej wizyty u lekarza, dotyczącej problemów z zajściem w ciążę? Skorzystaj z naszego formularza płodności  – są to pytania, które dobry specjalista prawdopodobnie zada Ci podczas pierwszej wizyty , która pomoże zdiagnozować niepłodność. W ten sposób o niczym nie zapomnisz i będziesz mieć pod ręką wszystkie szczegóły dotyczące Twojego zdrowia, płodności lub historii chorób w Twojej rodzinie!       

CZYTAJ WIĘCEJ

Niedoczynność tarczycy podczas starania o dziecko

Tarczyca to niewielki gruczoł umiejscowiony na szyi człowieka, który wytwarza hormony i ma ogromny wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Dlaczego tak często obniża płodność kobiety? Jak rozpoznać najczęstsze choroby tarczycy: niedoczynność i nadczynność? Przeczytaj w eksperckim artykule w całości poświęconym tarczycy! 

CZYTAJ WIĘCEJ