X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • mala29_ Autorytet

Wysłany: 14 grudnia 2012, 12:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witaj wosabko jak miło cię zobaczyć :)

W kazdych aspektach mojego zycia ponioslam poraszke :(
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 grudnia 2012, 12:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tydzień temu mówiłam że mam czas z przygotowaniami. A ostatnio późnym wieczorem byłam zaszokowana że już za pare dni święta :) Jak ten czas szybko leci. A ja jestem ze wszystkim w tyle :( Może dzisiaj się za coś już wezme :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 grudnia 2012, 12:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mala29_ wrote:

hej Mała:)Ciebie równiez:)jak tam u Was?:)wszystko ok?:)bo jak widac u mnie nie bardzo..:(

• mala29_ Autorytet

Wysłany: 14 grudnia 2012, 12:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wosabko na pewno nowy rok nam wszystkie przyniesie szczęście i będzie lepszy.

Miryndaa, Woseba, Libra lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 grudnia 2012, 12:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mala29_ wrote:

Miejmy taką nadzieje :)

• Dora Autorytet

Wysłany: 14 grudnia 2012, 12:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej Wosebko, ja dziś tez nie tryskam zbytnio optymizmem, ale miło Cię tu znów widzieć. Zaczynam pomału rozumieć jak otoczenie potrafi dobijać. Dostałam dziś smsma od kolezanki z pytaniam " jak tam robienie dzidziusia" az mi normlanie szczęka opadła... ludzie to maja tupet.
    Teściu tez oststnio stwierdził,że dzieci to się robi a nie planuje... i juz się kilka dni temu dopytywali " jak starania" ... co to kurde za pytania

Witamy Cie Córeczko:* 09.09.13 ♥
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 grudnia 2012, 12:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mala29_ wrote:

obyś miała racje :)to mnie jeszcze trzyma przy zyciu..

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 grudnia 2012, 12:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dora wrote:
    hej Wosebko, ja dziś tez nie tryskam zbytnio optymizmem, ale miło Cię tu znów widzieć. Zaczynam pomału rozumieć jak otoczenie potrafi dobijać. Dostałam dziś smsma od kolezanki z pytaniam " jak tam robienie dzidziusia" az mi normlanie szczęka opadła... ludzie to maja tupet.
    Teściu tez oststnio stwierdził,że dzieci to się robi a nie planuje... i juz się kilka dni temu dopytywali " jak starania" ... co to kurde za pytania

no niestety nie którzy nie rozumieja że nie jest łatwo:(na szczescie u mnie prawie nikt nie wie o naszych planach..wieć nie ma takich pytań..
    a wogóle to mam jeszcze jeden problem:(dlatego mam pytanie do Was?:)czy któras z was mieszka moze w Warszawie??bo jesli tak to miałabym ogromna prośbe do tej kobietki:)

• Amicizia Autorytet

Wysłany: 14 grudnia 2012, 13:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witaj Woseba milo Cie widziec :)
    ja nie mieszkam w stolicy wiec nie pomoge

tez licze ze nowy rok bedzie dla nas lepszy od porzendiego

Mirynda spokojnie ja caly tydzine choruje i w sumie dzisiaj zmaierzam sie dopiero wziac za jakies porzadki a najgorsze jest to ze dopoki m nie odkurzy mieszknia to ja nie wiele moge zrobic, a sma nie dam rady odkurzac bo nie jestem w stanie utrzyma codkurzacza w rece :(

tpb9ue9.png
    20110521580820.png
  • mala29_ Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Woseba wrote:
    mala29_ wrote:

hej Mała:)Ciebie równiez:)jak tam u Was?:)wszystko ok?:)bo jak widac u mnie nie bardzo..:(

u mnie jak na razie ok wielkie sprzątania i przygotowania na przyjazd teściów :). Wczoraj odebraliśmy z moim M. prezent który sobie zafundowaliśmy na święta oczywiście xboxa360 i mieliśmy ubaw jak go wczoraj podłączyliśmy hi hi hi :). Dziś byłam na pobraniu krwi i w poniedziałek będą chyba wyniki.. A tak poza tym to zobaczymy przed świętami czy będzie drugi prezencik bo wredna ma przyjść 21 więc okaże się w sumie w tym cyklu jestem taka spokojna. Mam wszystko gdzieś i w ogóle jakieś takie olewające podejście do tego. Czasem tylko sprawdzę temp tak z ciekawości jaka jest i tyle.
    A u ciebie zobaczysz że i u Ciebie będzie wszystko ok zobaczysz M. wyzdrowieje i będziecie znów mogli dalej działać. Ja ciągle wieże i trzymam kciuki że w końcu wam się uda.

• Beata Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej Wosebko a co konkretnie chodzi? ja nie w Warszawie ale może jakoś pomogę bo niedaleko

Oliwka 2006
    2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
    cd9byx8dsom4toou.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dora wrote:

Ostatnio miałam identyczną sytuacje. Przyszła koleżanka do mnie i pyta się: "Jak tam dzidzia? Jest?" Szczena mi opadła, łzy o oczach. Ludzie naprawde mają tupet. Nawet moja mamuśka się spytała kiedy będzie babcią. Staram się takie aluzje puszczać mimo uszu ale ciężko. Człowiek wtedy ma zepsuty cały dzień :(

• mala29_ Autorytet

Wysłany: 14 grudnia 2012, 13:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miryndaa wrote:
    mala29_ wrote:

Miejmy taką nadzieje :)

ja zawsze mam taką nadziej raz silniejsza a raz słabszą ale zawsze jest. Już tyle czekamy na niunie i czekać będziemy do skutku.

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 grudnia 2012, 13:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Beata wrote:
    hej Wosebko a co konkretnie chodzi? ja nie w Warszawie ale może jakoś pomogę bo niedaleko

hej:)kochana to napisze Ci na priv o co chodzi ok?:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 grudnia 2012, 13:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A mój M w pracy i jak go nie ma to mogę chociaż się wziąść za coś. Bo jak widzę jak on nawet myje naczynia to ciśnienie mi skacze :/ Ale liczą się chęci :) Jestem typem człowieka który woli zrobić wszystko sam :) Ale wiemże chce pomóc i "czasem" mu pozwalam :)

• Dora Autorytet

Wysłany: 14 grudnia 2012, 13:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moja mama wie o naszych staraniach, ale takich pytań nie zadaje. Po prostu wie,że jak coś będzie na rzeczy to będzie jedn z pierwszych osob, które sie dowiedzą.

Mi się wydaję,że niektórzy to mają satysfakcję z takich pytań- żeby dowalić.

• Beata Autorytet

Wysłany: 14 grudnia 2012, 13:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Woseba wrote:
    Beata wrote:

hej:)kochana to napisze Ci na priv o co chodzi ok?:)

ok

Oliwka 2006
    2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
    cd9byx8dsom4toou.png
  • mauysia Autorytet

Wysłany: 14 grudnia 2012, 13:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny, ja dopiero dotarłam do pracy. Musiałam zaliczyć dwóch lekarzy z moim pierworodnym... Efekt - mam na cały przyszły tydzień na niego zwolnienie lekarskie...

Ekhm no coż nie powiem, żeby to mi się nie podobało w kontekście przedświątecznym ;) Może przynajmniej zdążę ogarnąć chatę i coś nawet upichcić...?

Widzę że dziś dzień pod znakiem spadków temperatury, ale okres się żadnej z Was nie zaczął więc na razie nie ma tematu :)

Wosebko - dobrze, że się odezwałaś. Niestety nie mieszkam w Wawie, więc Ci nie pomogę...

Woseba lubi tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • Beata Autorytet

Wysłany: 14 grudnia 2012, 13:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    czy rutinoscorbin może obniżyć tempkę?

Oliwka 2006
    cd9byx8dsom4toou.png
  • Dora Autorytet

Wysłany: 14 grudnia 2012, 13:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Beata wrote:
    czy rutinoscorbin może obniżyć tempkę?

Chyba nie. Ja po owulacji brałam mega dawki na przeziębienie, a tempkę miałam wysoką.

‹‹ 813 814 815 816 817 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Czego nie jeść  w ciąży - 7 produktów zabronionych

Ciąża to okres wzrostu apetytu i wielu zachcianek kulinarnych. Czy oznacza to zatem, że możesz pozwolić sobie na wszystko i jeść do woli? Niestety nie. Zapoznaj się czego nie jeść w ciąży, aby zachować bezpieczeństwo dla rozwijającego się płodu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak zwiększyć szansę na ciążę? Poznaj badanie PGT wykorzystywane w leczeniu in vitro.

Starania o dziecko dla wielu par stanowią najważniejszy i najbardziej emocjonalny etap w życiu. Gdy naturalne poczęcie okazuje się trudne lub niemożliwe z pomocą przychodzi medycyna. Dzięki nowoczesnym technologiom i coraz lepszemu zrozumieniu mechanizmów genetycznych specjaliści są w stanie nie tylko wspierać proces zapłodnienia pozaustrojowego, ale także zapobiegać potencjalnym trudnościom. Coraz większą rolę w leczeniu niepłodności odgrywa diagnostyka genetyczna zarodków – a jednym z najbardziej przełomowych narzędzi w tym obszarze jest badanie PGT (Preimplantation Genetic Testing).

CZYTAJ WIĘCEJ

Cykl miesiączkowy a wygląd kobiety - wpływ na skórę i włosy

Cykl miesiączkowy i przemiany hormonalne, które w nim zachodzą mają wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Cykl miesiączkowy a wygląd - jak hormony mogą wpływać na Twoją skórę i włosy? W których fazach cyklu Twoja cera może być w lepszej kondycji, a kiedy mogą pojawiać się problemy? Hormony a trądzik - kiedy problemy z wypryskami mogą się nasilać? 

CZYTAJ WIĘCEJ