X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • mala29_ Autorytet

Wysłany: 14 grudnia 2012, 12:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witaj wosabko jak miło cię zobaczyć :)

W kazdych aspektach mojego zycia ponioslam poraszke :(
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 grudnia 2012, 12:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tydzień temu mówiłam że mam czas z przygotowaniami. A ostatnio późnym wieczorem byłam zaszokowana że już za pare dni święta :) Jak ten czas szybko leci. A ja jestem ze wszystkim w tyle :( Może dzisiaj się za coś już wezme :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 grudnia 2012, 12:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mala29_ wrote:

hej Mała:)Ciebie równiez:)jak tam u Was?:)wszystko ok?:)bo jak widac u mnie nie bardzo..:(

• mala29_ Autorytet

Wysłany: 14 grudnia 2012, 12:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wosabko na pewno nowy rok nam wszystkie przyniesie szczęście i będzie lepszy.

Miryndaa, Woseba, Libra lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 grudnia 2012, 12:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mala29_ wrote:

Miejmy taką nadzieje :)

• Dora Autorytet

Wysłany: 14 grudnia 2012, 12:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej Wosebko, ja dziś tez nie tryskam zbytnio optymizmem, ale miło Cię tu znów widzieć. Zaczynam pomału rozumieć jak otoczenie potrafi dobijać. Dostałam dziś smsma od kolezanki z pytaniam " jak tam robienie dzidziusia" az mi normlanie szczęka opadła... ludzie to maja tupet.
    Teściu tez oststnio stwierdził,że dzieci to się robi a nie planuje... i juz się kilka dni temu dopytywali " jak starania" ... co to kurde za pytania

Witamy Cie Córeczko:* 09.09.13 ♥
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 grudnia 2012, 12:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mala29_ wrote:

obyś miała racje :)to mnie jeszcze trzyma przy zyciu..

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 grudnia 2012, 12:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dora wrote:
    hej Wosebko, ja dziś tez nie tryskam zbytnio optymizmem, ale miło Cię tu znów widzieć. Zaczynam pomału rozumieć jak otoczenie potrafi dobijać. Dostałam dziś smsma od kolezanki z pytaniam " jak tam robienie dzidziusia" az mi normlanie szczęka opadła... ludzie to maja tupet.
    Teściu tez oststnio stwierdził,że dzieci to się robi a nie planuje... i juz się kilka dni temu dopytywali " jak starania" ... co to kurde za pytania

no niestety nie którzy nie rozumieja że nie jest łatwo:(na szczescie u mnie prawie nikt nie wie o naszych planach..wieć nie ma takich pytań..
    a wogóle to mam jeszcze jeden problem:(dlatego mam pytanie do Was?:)czy któras z was mieszka moze w Warszawie??bo jesli tak to miałabym ogromna prośbe do tej kobietki:)

• Amicizia Autorytet

Wysłany: 14 grudnia 2012, 13:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witaj Woseba milo Cie widziec :)
    ja nie mieszkam w stolicy wiec nie pomoge

tez licze ze nowy rok bedzie dla nas lepszy od porzendiego

Mirynda spokojnie ja caly tydzine choruje i w sumie dzisiaj zmaierzam sie dopiero wziac za jakies porzadki a najgorsze jest to ze dopoki m nie odkurzy mieszknia to ja nie wiele moge zrobic, a sma nie dam rady odkurzac bo nie jestem w stanie utrzyma codkurzacza w rece :(

tpb9ue9.png
    20110521580820.png
  • mala29_ Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Woseba wrote:
    mala29_ wrote:

hej Mała:)Ciebie równiez:)jak tam u Was?:)wszystko ok?:)bo jak widac u mnie nie bardzo..:(

u mnie jak na razie ok wielkie sprzątania i przygotowania na przyjazd teściów :). Wczoraj odebraliśmy z moim M. prezent który sobie zafundowaliśmy na święta oczywiście xboxa360 i mieliśmy ubaw jak go wczoraj podłączyliśmy hi hi hi :). Dziś byłam na pobraniu krwi i w poniedziałek będą chyba wyniki.. A tak poza tym to zobaczymy przed świętami czy będzie drugi prezencik bo wredna ma przyjść 21 więc okaże się w sumie w tym cyklu jestem taka spokojna. Mam wszystko gdzieś i w ogóle jakieś takie olewające podejście do tego. Czasem tylko sprawdzę temp tak z ciekawości jaka jest i tyle.
    A u ciebie zobaczysz że i u Ciebie będzie wszystko ok zobaczysz M. wyzdrowieje i będziecie znów mogli dalej działać. Ja ciągle wieże i trzymam kciuki że w końcu wam się uda.

• Beata Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej Wosebko a co konkretnie chodzi? ja nie w Warszawie ale może jakoś pomogę bo niedaleko

Oliwka 2006
    2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
    cd9byx8dsom4toou.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dora wrote:

Ostatnio miałam identyczną sytuacje. Przyszła koleżanka do mnie i pyta się: "Jak tam dzidzia? Jest?" Szczena mi opadła, łzy o oczach. Ludzie naprawde mają tupet. Nawet moja mamuśka się spytała kiedy będzie babcią. Staram się takie aluzje puszczać mimo uszu ale ciężko. Człowiek wtedy ma zepsuty cały dzień :(

• mala29_ Autorytet

Wysłany: 14 grudnia 2012, 13:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miryndaa wrote:
    mala29_ wrote:

Miejmy taką nadzieje :)

ja zawsze mam taką nadziej raz silniejsza a raz słabszą ale zawsze jest. Już tyle czekamy na niunie i czekać będziemy do skutku.

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 grudnia 2012, 13:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Beata wrote:
    hej Wosebko a co konkretnie chodzi? ja nie w Warszawie ale może jakoś pomogę bo niedaleko

hej:)kochana to napisze Ci na priv o co chodzi ok?:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 grudnia 2012, 13:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A mój M w pracy i jak go nie ma to mogę chociaż się wziąść za coś. Bo jak widzę jak on nawet myje naczynia to ciśnienie mi skacze :/ Ale liczą się chęci :) Jestem typem człowieka który woli zrobić wszystko sam :) Ale wiemże chce pomóc i "czasem" mu pozwalam :)

• Dora Autorytet

Wysłany: 14 grudnia 2012, 13:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moja mama wie o naszych staraniach, ale takich pytań nie zadaje. Po prostu wie,że jak coś będzie na rzeczy to będzie jedn z pierwszych osob, które sie dowiedzą.

Mi się wydaję,że niektórzy to mają satysfakcję z takich pytań- żeby dowalić.

• Beata Autorytet

Wysłany: 14 grudnia 2012, 13:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Woseba wrote:
    Beata wrote:

hej:)kochana to napisze Ci na priv o co chodzi ok?:)

ok

Oliwka 2006
    2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
    cd9byx8dsom4toou.png
  • mauysia Autorytet

Wysłany: 14 grudnia 2012, 13:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny, ja dopiero dotarłam do pracy. Musiałam zaliczyć dwóch lekarzy z moim pierworodnym... Efekt - mam na cały przyszły tydzień na niego zwolnienie lekarskie...

Ekhm no coż nie powiem, żeby to mi się nie podobało w kontekście przedświątecznym ;) Może przynajmniej zdążę ogarnąć chatę i coś nawet upichcić...?

Widzę że dziś dzień pod znakiem spadków temperatury, ale okres się żadnej z Was nie zaczął więc na razie nie ma tematu :)

Wosebko - dobrze, że się odezwałaś. Niestety nie mieszkam w Wawie, więc Ci nie pomogę...

Woseba lubi tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • Beata Autorytet

Wysłany: 14 grudnia 2012, 13:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    czy rutinoscorbin może obniżyć tempkę?

Oliwka 2006
    cd9byx8dsom4toou.png
  • Dora Autorytet

Wysłany: 14 grudnia 2012, 13:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Beata wrote:
    czy rutinoscorbin może obniżyć tempkę?

Chyba nie. Ja po owulacji brałam mega dawki na przeziębienie, a tempkę miałam wysoką.

‹‹ 813 814 815 816 817 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Płodność mężczyzn - przyczyny obniżonej płodności i sposoby na poprawę

Płodność mężczyzn na przestrzeni lat uległa znacznemu pogorszeniu. Dlaczego jakość nasienia współczesnych mężczyzn jest obniżona? Jakie są najczęstsze przyczyny problemów z płodnością? Co zrobić, aby wesprzeć i poprawić męską płodność?

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z zajściem w ciążę - 13 niepokojących objawów

Czy problemy z zajściem w ciążę można przewidzieć? Przeczytaj listę 13 potencjalnych symptomów, którym powinnaś się bliżej przyjrzeć. Nieregularme miesiączki, obfite miesiączki, niskie libido czy utrata włosów - nie ignoruj tych i innych symptomów mogących świadczyć o zaburzeniach hormonalnych czy innych schorzeniach powodujących problemy z zajściem w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych a zajście w ciążę

Bierzesz tabletki antykoncepcyjne i czujesz, że przyszedł czas na odstawienie tabeletek, bo chciałabyś już zajść w ciążę? Podobnie jak w przypadku przyjmowania tabletek, odstawienie ich także musi być świadomym działaniem. Zanim podejmiesz taką decyzję, warto dowiedzieć się, jakie mogą być ewentualne objawy odstawienia tabletek antykoncepcyjnych. Jak cały proces wpływa na organizm kobiety? Czy przyczynia się ona do komplikacji związanych z zajściem w ciążę? Odpowiadamy!  

CZYTAJ WIĘCEJ