plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDora wrote:Libra to by było z kliniki:
-USG
-FSH, TSH, estrogen, prolaktyna, hormon luteinizujący – LH, progesteron
-badanie nasienia
ta są podstawowe badania
czyli mogę to zrobić w przyszłym tygodniu... jak @ przyjdzie jutro, to we wtorek mogę wszystko na raz zrobić -
tak wlasnie czytalam coscie napisaly, nie wiedzilam ze ibuprom szlodzi a kurcze mi tylko on pomaga bo mam tak bolesne miesiaczki, ale ze niby co jak sie bierze podczas @ to moze on miec wplyw na owulacje czy jak? moze zapodajcie jakiegos linka gdzie jest dokladniej to napisane ale po polsku a nie w medycznym jezyku
-
nick nieaktualny
-
Dora wrote:Lusia dla ciąży lepiej jak się więcej waży.
No tak,ale ja zawsze byłam chudziutka, w pierwszej ciąży przytyłam 25 kilo i bardzo długo musiałam się męczyć żeby to zgubić,ale teraz znowu wróciła,Trzeba będzie uważać na to co się je.. może powoli sama wróci....
Bo żadnych tabletek na razie nie chcem brać,bo nie wiem czy jestem w ciązy czy nie. Chociaż nie wiem czy na to powoli nie wskazuje.... -
Libra wrote:LuSiA:) wrote:wolałabym żeby szła w dół...
tak bardzo bym chciała ważyć 45 kilo a nie 54....
ja ważę 51-53 kg przy wzroście 167cm i lekarz powiedział, że jestem za chuda... przez to miałam badana tarczycę...
a ja waże 54 przy 166cm i uważam że jestem gruba,może dlatego,że zawsze ważyłam 45.. -
to przeczytalam faktycznie jest napisane tam gdzie zwykle nie czytalam bo nie bylo mi potrzebne. ale pisze ze jak sie przestanie stosowac to przemija wiec sie nie martiw ja zwykle tylko przez piersze 3 dni @ biore wiec nie powinno miec wiekszegowplywu a na nastepna @ ktorej nie planuje
pomysle o czyms innym
-
Cytuję :
"Lek ten należy do grupy leków, które mogą niekorzystnie wpływać na płodność kobiet. Działanie to jest przemijające i ustępuje po zakończeniu leczenia. W przypadku trudności z zajściem w ciążę, należy skontaktować się z lekarzem przed przyjęciem ibupromu"
" w ciągu pierwszych 6 miesięcy ciąży nie zaleca sie stosowania leku"
"nie należy stosować leku w III trymestrze ciąży"
na mnie ibuprom nie działa, więc biore apap(na bół głowy głownie, bo na @ to musze mieć cieższą artylerię)Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 grudnia 2012, 22:59
Witamy Cie Córeczko:* 09.09.13 ♥
-
dobra ja się już zbieram ide się wykapać i do łóżeczka, i tak dzis sporo udało mi sie zrobic jestem z siebie dumna jutro pewnie nie wiele zrobie bo jade do cioci ale to co najgorsze mam za soba zostały juz praktycznie mniej meczoce rzeczy
ogólnie w ten weekend zamierzamy ubrac choinke
dobrej nocki drogie Panie -
nick nieaktualnyDora wrote:Cytuję :
"Lek ten należy do grupy leków, które mogą niekorzystnie wpływać na płodność kobiet. Działanie to jest przemijające i ustępuje po zakończeniu leczenia. W przypadku trudności z zajściem w ciążę, należy skontaktować się z lekarzem przed przyjęciem ibupromu"
" w ciągu pierwszych 6 miesięcy ciąży nie zaleca sie stosowania leku"
"nie należy stosować leku w III trymestrze ciąży"
na mnie ibuprom nie działa, więc biore apap(na bół głowy głownie, bo na @ to musze mieć cieższą artylerię)
no ładnie... też stosowałam... odstawiłam to z 2 miesiące temu... -
nick nieaktualny