plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
jeszcze tylko jedno wam podam tu znalazlam o lekach jak dzialaja na cykl miesieczny warto przeczytac
http://m.28dni.pl/artykuly/wplyw-niektorych-lekow-na-przebieg-cyklu
http://28dni.pl/artykuly/wplyw-niektorych-lekow-na-przebieg-cykluWiadomość wyedytowana przez autora: 14 grudnia 2012, 23:04
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ami b. przydatne informacje!
Dobranoc dziewczyny, papa
ps: mi w pierwszym dniu @ to tylko ketonal pomaga, ale biore tylko jedną tabletkę w cyklu na najgorzy ból jak sie @ rozkręcaWiadomość wyedytowana przez autora: 14 grudnia 2012, 23:17
Witamy Cie Córeczko:* 09.09.13 ♥
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMy znów po wizycie u weta...okazało się, że Miśka ma w moczu białko i leukocytów mnóstwo...dostała już celowany antybiotyk i czekamy na efekty...pojechałam, bo dostała wstrząsu i miała tachykardię...do tego 156 oddechów na minutę...już jest fajnie, ekg jest już oki...dobrej nocki laseczki a ja do mojej kudłatej dzidziulki...
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymuzarcia wrote:My znów po wizycie u weta...okazało się, że Miśka ma w moczu białko i leukocytów mnóstwo...dostała już celowany antybiotyk i czekamy na efekty...pojechałam, bo dostała wstrząsu i miała tachykardię...do tego 156 oddechów na minutę...już jest fajnie, ekg jest już oki...dobrej nocki laseczki a ja do mojej kudłatej dzidziulki...
to super...będziesz teraz troszeczkę spokojniejsza
-
Libra wrote:Dora wrote:Libra to by było z kliniki:
-USG
-FSH, TSH, estrogen, prolaktyna, hormon luteinizujący – LH, progesteron
-badanie nasienia
ta są podstawowe badania
czyli mogę to zrobić w przyszłym tygodniu... jak @ przyjdzie jutro, to we wtorek mogę wszystko na raz zrobić
Ja we wtorek mam jechać właśnie na podstawowe badania do kliniki i kazali mi przyjechać 1-5 dc i być oczywiście na czczo. Także wtorek jak najbardziejJeśli oczywiście dostaniesz @
-
no to widać ja dzisiaj zaczynam forumowy dzień. Witam
Ja siedzę w pracyjeszcze godzinka i do domku - nienawidze nocek.
póki co @ jeszcze nie matemperaturka zignorowana mierzyłam sobie 2 razy pierwsza 36,65 druga 36,87 wpisałam ta wyższa hihi a co tam .
Miłego dnia.
Muzarciu wiem co przeżywasz i mam nadzieję że piesek szybciutko wyzdrowieje. Moja sabucha też mi dała ostatnio popalić miała ropomaciczeWycieli jej macice i juz jest ok ale ile łez wylałam jak mi znajomi mówili że jest już po psie. Dobrze że szybko zauważyłam że coś z nia nie tak. Po kieszeni mi poszło 800,00zł
ale pies żyje i to jest najważniejsze.
Libra lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja to nie mam siły nawet sprzątać,głowa mi odpada,brzuch mnie boli,na wymioty mi się zbiera...... jeść nic nie mogę bo się boję,że zaraz zwrócę,tylko ciągle pije,chociaż tyle dobrego... Proszę o kuknięcie na mój wykres kochane:)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 grudnia 2012, 09:34
-
nick nieaktualny
-
Libra wrote:Dora wrote:Libra to by było z kliniki:
-USG
-FSH, TSH, estrogen, prolaktyna, hormon luteinizujący – LH, progesteron
-badanie nasienia
ta są podstawowe badania
czyli mogę to zrobić w przyszłym tygodniu... jak @ przyjdzie jutro, to we wtorek mogę wszystko na raz zrobić
wszystkie te badania ja robniłam w 3dczresztą te normy co tu onich pisałam to są wszystkie badania które mi kazano zrobić w mojej Klinice
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
Libra wrote:LuSiA:) wrote:wolałabym żeby szła w dół...
tak bardzo bym chciała ważyć 45 kilo a nie 54....
ja ważę 51-53 kg przy wzroście 167cm i lekarz powiedział, że jestem za chuda... przez to miałam badana tarczycę...
ja mam 173 cm wzroztu kiedys ważyłam 50 kg podobno za mało niedawno dobiłam prawie do 80kg okazało się za dużo teraz zeszłam do 74 kg ale czuje ze jeszcze powinnam kilka kilo zrzucić17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi