plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Sandraa wrote:Racja... ja mu ciąglę o tym mówi.
U nas jest taka sprawa że mój M. nie lubi się zabardzo z moją rodziną (czytaj:nienawidzi), ma uraz do nich, bo kiedyś buntowali (i czasmi nadal to robią) mnie przeciwko niemu i tak się zaczeło - i ciągle jestem miedzy młotem a kowadłem... A to dłuższa historia:)
pamiętaj że teraz ze swoim M. tworzysz rodzinę a Twoja rodzina powinna zaakceptować Twój wybór... jeśli tego nie robią musisz im pokazać że jesteś murem za swoim M. a swojemu M. pokazać ze teraz on jest dla Ciebie najważniejszy...Miryndaa, Dora, Sandraa lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDora wrote:Fedruś no faktycznie, jesteśmy na tym samym etapie paskudnego oczekiwania na @. Ja juz mam taki plan,ze jak przylezie ta wredota, to się napiję piwka w ten weekend z męzulkiem albo drineczkow.
Pamiętam jak pisalaś,że masz nierwgularne cykle a wyniki w normie. Teraz mi się przypomniało.
dołączam się... jutro mam imieninki szwagra i chyba skorzystam z okazji i się napiję! -
Libra wrote:Dora wrote:Fedruś no faktycznie, jesteśmy na tym samym etapie paskudnego oczekiwania na @. Ja juz mam taki plan,ze jak przylezie ta wredota, to się napiję piwka w ten weekend z męzulkiem albo drineczkow.
Pamiętam jak pisalaś,że masz nierwgularne cykle a wyniki w normie. Teraz mi się przypomniało.
dołączam się... jutro mam imieninki szwagra i chyba skorzystam z okazji i się napiję!
a ja się napije jak przyjdzie @ jak nie przyjdzie to znowu nici z picia ehhh
a Ty czasem nie miałaś poczekać na @?Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 grudnia 2012, 21:06
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
Sandraa wrote:Dobra, ja będę lecieć. Jutro znowu szkoła trzeba się wyspać.
3majcie się dziewczynki:)
Trzymam kciuki za testujące:)
Dobranoc. PA.
ja jutro tez mam szkołę i mam to w du... zważywszy ze jutro test z eteyki a ja nic się nie pouczyłam... to się nazywa wolność
pa pa słodkich snów17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyFedra wrote:Libra wrote:Dora wrote:Fedruś no faktycznie, jesteśmy na tym samym etapie paskudnego oczekiwania na @. Ja juz mam taki plan,ze jak przylezie ta wredota, to się napiję piwka w ten weekend z męzulkiem albo drineczkow.
dołączam się... jutro mam imieninki szwagra i chyba skorzystam z okazji i się napiję!
a ja się napije jak przyjdzie @ jak nie przyjdzie to znowu nici z picia ehhh
a Ty czasem nie miałaś poczekać na @?
mi się humor popsuł... najchętniej bym sie już dzisiaj napiła! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnytaaa... jakoś przeczuwałam, że coś jest nie tak... ale aż takiego wyniku się nie spodziewałam...
teraz siedzę w necie i szukam... jakie tu badania jeszcze porobić, by już z kompeletem udać się do gina...
m poszedł do pracy... normalnie już mam łeb jak globus! I wiem, że nic nie wiem...Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 grudnia 2012, 22:18