plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyJa też bym chciała zrzucić parę kg!! ale jakoś nie mam silnej woli jak sie odchudzałam ostatnio to 6 kg mi spadło a potem znowu kręgosłup mnie dopadł i bez ruchu a kg przybierały!!
Czekam na sąsiadkę i ten kościół idziemy sprzątać a nie chce mi się wcale!! -
muzarcia wrote:My znów po wizycie u weta...okazało się, że Miśka ma w moczu białko i leukocytów mnóstwo...dostała już celowany antybiotyk i czekamy na efekty...pojechałam, bo dostała wstrząsu i miała tachykardię...do tego 156 oddechów na minutę...już jest fajnie, ekg jest już oki...dobrej nocki laseczki a ja do mojej kudłatej dzidziulki...
dobrze że pojechaliście mam nadzieję ze teraz same dobre wieści będą o kudłatej dzidzi17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
aneczkaaa1985 wrote:no to widać ja dzisiaj zaczynam forumowy dzień. Witam
Ja siedzę w pracyjeszcze godzinka i do domku - nienawidze nocek.
póki co @ jeszcze nie matemperaturka zignorowana mierzyłam sobie 2 razy pierwsza 36,65 druga 36,87 wpisałam ta wyższa hihi a co tam .
Miłego dnia.
Muzarciu wiem co przeżywasz i mam nadzieję że piesek szybciutko wyzdrowieje. Moja sabucha też mi dała ostatnio popalić miała ropomaciczeWycieli jej macice i juz jest ok ale ile łez wylałam jak mi znajomi mówili że jest już po psie. Dobrze że szybko zauważyłam że coś z nia nie tak. Po kieszeni mi poszło 800,00zł
ale pies żyje i to jest najważniejsze.
dlatego ja uważam że psy i suki które nie są wystawowe i pracujące powinny być sterylizowane i kastrowane żeby właśnie uniknąć takich problemów jak ropomacicze czy rak prostaty...17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
nick nieaktualnyFedra wrote:Libra wrote:Dora wrote:Libra to by było z kliniki:
-USG
-FSH, TSH, estrogen, prolaktyna, hormon luteinizujący – LH, progesteron
-badanie nasienia
ta są podstawowe badania
czyli mogę to zrobić w przyszłym tygodniu... jak @ przyjdzie jutro, to we wtorek mogę wszystko na raz zrobić
wszystkie te badania ja robniłam w 3dczresztą te normy co tu onich pisałam to są wszystkie badania które mi kazano zrobić w mojej Klinice
hej dziewczęta... ja się obudziłam z zajebistym bólem głowy... chyba będzie mi towarzyszył już przez cały dzień
Fedra, tak też miałam zamiar zrobić -
Ja już nadrobiłam lekture
więc się z Wami Witam i spadam...
bo zgodnie z przewidywaniami dostałam dzisiaj @ wychodzi na to że owu była 19dc... no cóż dopuki mój M. nie powtórzy badań nasienia to sobie jedynie mogę gdybać czy się uda czy nie
miłego dnia a ja idę zdychać do łóżka bo tak strasznie boli...17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
Libra wrote:Fedra wrote:Libra wrote:Dora wrote:Libra to by było z kliniki:
-USG
-badanie nasienia
ta są podstawowe badania
czyli mogę to zrobić w przyszłym tygodniu... jak @ przyjdzie jutro, to we wtorek mogę wszystko na raz zrobić
wszystkie te badania ja robniłam w 3dczresztą te normy co tu onich pisałam to są wszystkie badania które mi kazano zrobić w mojej Klinice
hej dziewczęta... ja się obudziłam z zajebistym bólem głowy... chyba będzie mi towarzyszył już przez cały dzień
Fedra, tak też miałam zamiar zrobić
no to fajnie
no i wychodzi na to ze się dzisiaj upije a co wolno mi17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
na razie jest wszystko ok wygląda na to że owu była 15dc teraz musisz po prostu czekać na razie jest za wcześnie by coś stwierdzić... podobno niektóre dziewczyny test z krwi robią 10 dni po... ale ja dobrze Ci radzę zebyś się na wszelki wypadek nie nakręcała... musisz do tego podejść na spokojnie...17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
nick nieaktualnyLuSiA:) wrote:Ja to nie mam siły nawet sprzątać,głowa mi odpada,brzuch mnie boli,na wymioty mi się zbiera...... jeść nic nie mogę bo się boję,że zaraz zwrócę,tylko ciągle pije,chociaż tyle dobrego... Proszę o kuknięcie na mój wykres kochane:)
ja mam podobnie, tylko z małym wyjątkiem... mnie się chce jeść i wcinam, aż uszy mi się trzęsąFedra lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyFedra wrote:Ja już nadrobiłam lekture
więc się z Wami Witam i spadam...
bo zgodnie z przewidywaniami dostałam dzisiaj @ wychodzi na to że owu była 19dc... no cóż dopuki mój M. nie powtórzy badań nasienia to sobie jedynie mogę gdybać czy się uda czy nie
miłego dnia a ja idę zdychać do łóżka bo tak strasznie boli...
Widziałam
a u mnie delikatnie w górę, ale zdecydowanie czuję się jak na @... jeszcze chwilę i mykam do sklepu, może jak się przespaceruje to ten łeb nie będzie mnie aż tak napierdzielał...
a śluzu mi dzisiaj tyle wylatuje, że ciągle zaglądam w majtasy, czy to nie @.Fedra lubi tę wiadomość
-
Libra wrote:LuSiA:) wrote:Ja to nie mam siły nawet sprzątać,głowa mi odpada,brzuch mnie boli,na wymioty mi się zbiera...... jeść nic nie mogę bo się boję,że zaraz zwrócę,tylko ciągle pije,chociaż tyle dobrego... Proszę o kuknięcie na mój wykres kochane:)
ja mam podobnie, tylko z małym wyjątkiem... mnie się chce jeść i wcinam, aż uszy mi się trzęsą
Heh:) to dobrze,że jesz:) Ja spróbowałam męża smalec bo fajny robi ostatnio go jadłam to mi smakował.a dzisiaj ugryzłam kilka gryzów to mnie odrzuciło....Na innych wykresach zaś mi mówią,że miałam owulkę w 17 cyklu...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 grudnia 2012, 09:59
-
nick nieaktualnyFedra wrote:Libra wrote:Fedra wrote:Libra wrote:Dora wrote:Libra to by było z kliniki:
-USG
-badanie nasienia
ta są podstawowe badania
Fedra, tak też miałam zamiar zrobić
no to fajnie
no i wychodzi na to ze się dzisiaj upije a co wolno mi
a ja już nic nie wiemmam taką ochotę, że masakra!
ale znając życie najpóźniej dostanę jutro... -
nick nieaktualnyFedra wrote:ja jedynie dodam że mi ovu chyba przewrotnie owulke na Sylwestra wyznaczyło
ale to dobrze bo Sylwester w domu we dwoje więc można działać
a mnie się nic nie chce ani jeść ani pić tylko spać
ja to się dzisiaj w końcu wyspałam... wczoraj wieczorem 3 godzinki po pracy... a w nocy ponad 8... tego mi było trzeba, bo zmęczona jestem jak cholera!
Fedra... no to mam nadzieję, że Sylwester będzie WYSTRAŁOWY!Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 grudnia 2012, 10:01
-
nick nieaktualnyLuSiA:) wrote:Libra wrote:LuSiA:) wrote:Ja to nie mam siły nawet sprzątać,głowa mi odpada,brzuch mnie boli,na wymioty mi się zbiera...... jeść nic nie mogę bo się boję,że zaraz zwrócę,tylko ciągle pije,chociaż tyle dobrego... Proszę o kuknięcie na mój wykres kochane:)
ja mam podobnie, tylko z małym wyjątkiem... mnie się chce jeść i wcinam, aż uszy mi się trzęsą
Heh:) to dobrze,że jesz:) Ja spróbowałam męża smalec bo fajny robi ostatnio go jadłam to mi smakował.a dzisiaj ugryzłam kilka gryzów to mnie odrzuciło....Na innych wykresach zaś mi mówią,że miałam owulkę w 17 cyklu...
też tak bym obstawiła (17dc) przez temp. z 13dc... ale to tylko czysta teoria, bo dokładnie nie da się dnia ustalić! bynajmniej ja tego nie potrafię! -
Witam!
Jestem tu nowa i proszę o pomoc w odnalezieniu sie na tym forum Mam pytanie. Wczoraj 28 dc, (cykle ostatnio 28 dni) miałam małe jednorazowe plamienie, a właściwie malutką ilość krwi na papierze. Wcześniej zaczął mnie pobolewać brzuch. Myslałam, że to okres, więc wzięłam ibuprofen. Ale minęło już kilka godzin i cisza.. Nic nie zapowiada nadchodzącej miesiączki.. Nie chce się nakręcać, bo w tym cyklu nie było za dużo przytulanek z mężusiem z racji przeziębienia mojego i M. Czy to mogło być plamienie implantacyjne? Ale to 13 dzień wysokich temp.? Nie za późno..? Dzisiaj temperaturka jeszcze poszła w górę, trochę kłuje w brzuchu. W nocy nie mogłam spać Wiem, za bardzo się stresuje..
Wszystkich staraczkom życzę wspaniałego prezenciku pod choinkę
-
Witajcie
ja chyba ten cykl musze dobie odpuscic, cos czulam ze jednak to nie jest zwykle przeziebinie, rano jak sie obudzila podwyzszona temperatura i głosu z siebie wydobyc nie moglam, szybko z M pojechalam do lekarza, no itak jak myslalma zapalenie gardła i opryszczkowe zaplaenie gardła, sama radosc, czulam ze tak sie skonczy, bo ostatnio mialam podobnie niby zwykle przeziebienie, niby leki pomagaja ale ja coagle czulam sie chora, no i wtedy final byl taki sam, wiec dostalam antybiotyk, podobno jest niegorzny podczas staran o dzidziusia, ale z tym heviranem trzeba uwazac a musze wziac cala serie zeby kuriacja byla skuteczna i znowu miec spokoj na jakis czas z ta opryszczka, norlamnie jak sie wykuruje to ide do rodzinnego i niech mnie skieruje na to jakies dozylne leczenie opryszczki i niech mi zaden lekarz nie wmaiwa ze to nie grozne, bo dla dziecka jest bardzo grozne, nie usmiecha mi sie cesarka tylko dlatego ze wyskoczy mi opryszczka nie mowiac juz jakie to jest upi......e!!! a jak wirus atakuje gorne drogi oddechowe to juz to nie takie niegrozne kurka wodna...
ah tylko sie torche zdenerwowalam i zmartwilam, no ale coz musze sie zbierac umowilam sie ze dzis do cioci pojade mam dla niej jej zamowienie z FM na prezenty na siweta wiec trzeba zawiesc no i obaidek mamy u niej, ugotowala rosolek a na taka zupke to ja mam ochote, tylko srednio chce mi sie komunikacja miejska przez cale miasto jechac ale nie badzo mam wyjscie bo M prowadzi zajecia na AGH z zaocznymi i bedzie dopiero wieczorem u cioci...
normlanie jak dochodzido momentu ze chcesz dzidziuisa a tyu ciagle cos. ale w sumie dobrze ze nie udalo sie w tamtym cyklu bo moge sie teraz skutecznie leczyc a potem mam nadzieje z Bozą pomocą szybciutko uda mi sie zafasolkowacLibra lubi tę wiadomość