plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
No u mnie generalnie wporzo, tak jak już pisałam - gorączka przedświąteczna mnie nie tyka - oby do końca
W pracy teraz tez mnie nie ma, więc mam labę... Żyć nie umierać! W poniedziałek idę jeszcze na cztery godzinki do pracy a potem... urlopik do 3 stycznia! I wyluzowanie w "sanatorium" u teściów. Jestem jakaś nienormalna - uwielbiam swoich teściówgocha04, Dodi lubią tę wiadomość
-
Ja ostatnio nie mam czasu i nawet czasem siły żeby zaglądnąć tu do was. I troszkę smutno bo nie wiem co tam słychać u dziewczyn i co się dzieje, a nadrabiać ich nie dam racy hi hi hi bo takie powieści pisząW kazdych aspektach mojego zycia ponioslam poraszke
-
Najważniejsze, mała, że się nie zniechęcasz długością "powieści" i ciągle z nami jesteś, choć teraz masz mniej czasu.
Ostatnio "powieści" sie zrobiły trochę krótsze, i chyba nie idziemy już na rekord rekordówale paradoksalnie cieszę się z tego, bo to znaczy, że wszystkie nabrałyśmy trochę dystansu do starań i nie nakręcamy się już aż tak. A zdrowie psychiczne w tym wszystkim jest bardzo wazne
-
Malutka, ja niestety powoli się zwijam, bo mam jeszcze jedną rzecz do zrobienia dla pracy (cholerka, a niby jestem na L4!
), więc musze się za to zabrać... Życzę Ci miłego piątku. Życzeń świątecznych jeszcze nie składam bo na pewno będziemy jeszcze w forumowym kontakcie.
PA! -
BellaRosa............1...........24lata.....FASOLINKA......Lubelskie (2.07.2013)
she.......................6...........35lat......FASOLINKA......pomorskie (27.06.2013)
Paulina1986........4...........26lat.......FASOLINKA......wielkopolska (2.08.2013)
plemniczka...........3...........28lat.......FASOLINKA......śląskie (3.08.2013)
gadgeta.............13...........32lata.....FASOLINKA......kuj-pom. (4.08.2013)
Mona....................5...........29lat......FASOLINKA......malopolska
Mamuśka.............5...........27lat.......FASOLINKA......podkarpacki (3.08.2013)
agga84a .............1..........28 lat.......FASOLINKA......śląskie
muzarcia.............1............30lat.......10.12...............opolskie
natusia...............2..........27lat.........18.12................kuj-pom
Mała29..............88...........29lat.......21.12................Wielka Brytania
LuSiA:).............3...........22lata..........22.12.............Niemcy
anna_w................8...........30lat.......24.12................lubelskie
Malvinka..............3..........25lat.........25.12.............dolnośląskie
Sandraa..............7...........22lata.......02.01..............wielkopolska
Rucia ................14..........26lat.......02.01...............mazowieckie
mauysia...............4...........31lat.......04.01...............wielkopolskie
Amicizia ..2 chwilowa przerwa...26 lat...05.01...........małopolskie
Woseba......odwołane.........24lata......06.01..............południe Polski
Shagga_80..........2...........32lat........06.01............łódzkie
Kopciuszek126......13...........29lat.......06.01.............łódzkie
anusia84............7............28lat........09.01.........dolnośląskie
Libra...................3...........30lat.......10.01................łódzkie
zosia-ktosia.........6...........29lat.......11.01.............łódzkie
AGA30................25.........30lat.......12.01...............opolskie
Dora....................2...........30lat.......13.01................pomorskie
gocha04..............7...........27lat.......14.01................mazowieckie
Beata..................6...........28lat.......14.01................mazowieckie
aneczkaaa1985........30.........27 lat......15.01...........warm-mazurskie
Fedra..................53.........28lat.......16.01...............małopolskie
Kasiulek215.........5...........25lat.............????.............małopolskie
kiti.......................4...........24lata......????..............małopolskie
klamka................4...........35lat........?????................mazowieckieWiadomość wyedytowana przez autora: 20 grudnia 2012, 21:55
-
nick nieaktualnyDZIEŃ DOBRY!!!
Jest 21.12.2012 roku...wchodzimy w nową epokę według kalendarza majów...z racji tego, że się staramy, może teraz w tej kolejnej epoce uda się wszystko unormować i otrzymać od losu to, na co tak czekamy...tego Wam życzę dziewczyny;-) Buziam i spadam.Libra lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnymauysia wrote:No u mnie generalnie wporzo, tak jak już pisałam - gorączka przedświąteczna mnie nie tyka - oby do końca
W pracy teraz tez mnie nie ma, więc mam labę... Żyć nie umierać! W poniedziałek idę jeszcze na cztery godzinki do pracy a potem... urlopik do 3 stycznia! I wyluzowanie w "sanatorium" u teściów. Jestem jakaś nienormalna - uwielbiam swoich teściów
Mayusia ja swoich też uwielbiam! Teraz jak dowiedzieli się, że jesteśmy chorzy, wpadli do domu z impetem, i przywieźli ze sobą pół sklepu. Owoce, warzywka, wszystko dla swoich dziecimauysia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
witam dziewczynki ja na cwilke wpadlam tu zeby pozyczyc wam milego dnia.
Rucia ciesze sie razem z yoba ze ci tempka wkoncu odnila w gore.
mazarcia obys miala racje zebysmy doczekaly sie naszuch upragnionych kreseczek i zdrowych maluszkowRucia, Libra lubią tę wiadomość
W kazdych aspektach mojego zycia ponioslam poraszke -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
JASNE
WEJDŹ NA swój wykres i stań na dniu w którym chcesz zanzaczyć owulację
i kliknij aby dodać obserwację...
na dole jest ze masz włączoną zaawansowane wykrywanie owulacji i obok zmień - jak klikniesz to wyświetli się komunikat czy chcesz recznie ustawić na ten dzień owulację i zaakceptuj i gotoweOliwka 2006
2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie