plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyOwulacja występuje dzień po "najintensywniejszym" teście owulacyjnym. Tak wyczytałam. Najmocniejszy test miałam 14 dc, czyli 18 grudnia. 15 dc był już słabszy, więc jako owu zaznaczyłam 15 dc. Z resztą, owu zawsze mam 15 dnia cyklu, 2 razy potwierdził to monitoring.
-
nick nieaktualny
-
aha kurczę ja to sie w tym juz nie łapię ....
w tamtym cyklu badałam sie mikroskopem i wcale nic nie wyszło z tym że 2 dni ominęłam....
i badalam o róznych porach nie wiem w tym cyklu chyba spróbuję zawsze rano i codziennie od 10-20 d.c. zobaczymy co wyjdzie
jak nie to rejklamuję mój mikroskop ehh co za dziadostwo a dziewczyny tak zachwalały ze takie piękne paprocie widać a u mnie ciągle plamkiWiadomość wyedytowana przez autora: 21 grudnia 2012, 08:10
Oliwka 2006
2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNajwyższy poziom LH w organiźmie występuje ( jak właśnie wyczytałam ) o godzinie 22. Na 2 godziny przed robieniem testu, należy ograniczyć spożywanie napoi. Ja zazwyczaj test robię ok godziny 18stej.
Zupełnie nie wiem jak działa taki mikroskop. W ogóle pierwsze słyszę, o takim sposobieWiadomość wyedytowana przez autora: 21 grudnia 2012, 08:11
-
no ja narazie jeszcze nic nie wiem bo to mój drugi cykl od początku
w tamtym ovu mi pokazało na 18d.c.
a cykl trwał 30 dni
ale ogólnie mam zawsze dużo dłuższe cykle nie wiem czemu ten był tak krótki moze to przez cynk? tak dziś wyczytałam w poradzie dnia ze cynk reguluje jak myślisz?Oliwka 2006
2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
-
wpisz sobie w google donna albo afrodyta i poczytaj jest to tak fajnie pokazane że stwierdziłam że bardzo wygodne i będę miala 100% pewności kiedy mam owulkę no i tak pisąły dziewczyny na różnych forach...
tylko ja jestem jakaś dziwna???Oliwka 2006
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBeata wrote:wpisz sobie w google donna albo afrodyta i poczytaj jest to tak fajnie pokazane że stwierdziłam że bardzo wygodne i będę miala 100% pewności kiedy mam owulkę no i tak pisąły dziewczyny na różnych forach...
tylko ja jestem jakaś dziwna???
Czemu uważasz że jesteś dziwna?eeeeeeeeeeeee
-
już nie wiem co robić zobacze jeszcze ten cykl z tym moim mikro a jak nic nie pokaze to chyba zakupię te paskowe i popróbuję czy one mi coś wykryjąOliwka 2006
-
Rucia wrote:Beata wrote:wpisz sobie w google donna albo afrodyta i poczytaj jest to tak fajnie pokazane że stwierdziłam że bardzo wygodne i będę miala 100% pewności kiedy mam owulkę no i tak pisąły dziewczyny na różnych forach...
tylko ja jestem jakaś dziwna???
Czemu uważasz że jesteś dziwna?eeeeeeeeeeeee
no mój organizm... bo na wszystkich działa a na mnie nieOliwka 2006
-
Rucia wrote:Cynk normuje cykl menstruacyjny i bierze udział w odpowiednim funkcjonowaniu endometrium.
no właśnie czyli on mógł mi tak pozytywnie podziałać i skrócić cykl prawda? tylko ze teraz już biorę inny magnez bez cynku ale zobaczymy jakby co to wrócę do tamtego, no ale znając moje szczęście to pewnie ten mój cykl będzie trwał znów ponad 50...Oliwka 2006
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBeata wrote:Rucia wrote:Cynk normuje cykl menstruacyjny i bierze udział w odpowiednim funkcjonowaniu endometrium.
no właśnie czyli on mógł mi tak pozytywnie podziałać i skrócić cykl prawda? tylko ze teraz już biorę inny magnez bez cynku ale zobaczymy jakby co to wrócę do tamtego, no ale znając moje szczęście to pewnie ten mój cykl będzie trwał znów ponad 50...
Jeżeli ten będzie długi, a uważasz, ze poprzedni cynk ci pomógł, to wrócisz do niego. U mnie pierwszy cykl też leci na witaminkach, i ciekawa jestem jaki on będzie. Tylko, że cynku nie biorę, bo w zasadzie cykle mam bardzo regularne 28 dniowe. Ostatni jedynie był jakiś wyjątkowo długi. -
nick nieaktualny
-
OK to od poniedziałku zaczynam
to pa Rucia bierz sie za robotę heheh
ja jeszcze w pracy dziś i jutro muszę przyjśc na wymianę okien (masakra- będę siedziała i patrzyła jak wymieniają mi okno)
i w wigilię pracuję do 12 więc jak ktos tu będzie to chętnie pogadam w ten swiąteczny dzieńOliwka 2006
-
hej dziewczyny
Znacie jakiś lek przeciwzaplany, który nie ma wpływu na cykl?
Byłam wczoraj u dentystki i miejsce po znieczuleniu jest opuchnięte i bolące?
Jedyne co przychodzi mi do głowy to Aspiryna..ale ona ma wpływWiadomość wyedytowana przez autora: 21 grudnia 2012, 09:36
Witamy Cie Córeczko:* 09.09.13 ♥
-
barzo Cię boli? bo wrazie co to może lepiej nic nie brać może przejdzie niedługo a jeśli ból jest bardzo dokuczliwy to weź coś takiegoOliwka 2006