X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • Blondi22 Autorytet

Wysłany: 2 stycznia 2013, 09:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moja kumpela tez 3latka juz i nic też nie ma a w moim wieku jest

a.png
    a.png
  • Dora Autorytet

Wysłany: 2 stycznia 2013, 09:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Teraz się przywitam, trochę w odwrotnej kolejności
    Fedruś ja czułam,ze temu Twojemu się odmieni jeszcze...widać podziałała na niego Twoja zmiana podejścia. Faceci tacy są trochę przewrotni czasami..

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 stycznia 2013, 09:33

Fedra lubi tę wiadomość

Witamy Cie Córeczko:* 09.09.13 ♥
  • Blondi22 Autorytet

Wysłany: 2 stycznia 2013, 09:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Beata wrote:
    DOBRA MYŚL libra najpierw zmienisz na fasolkę:)

popieram;)

a.png
    a.png
  • Dora Autorytet

Wysłany: 2 stycznia 2013, 09:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Libra wrote:
    zosia-ktosia wrote:
    nie wiem w sumie kończę dopiero we wrześniu, ale rocznikowo już 30mam. to zmieńmy lepiej teraz:)

ja to zmienię latka dopiero w październiku, nie będę się wcześniej dobijać, że już mam 31 lat... a dzidzi jak nie ma tak nie ma:(

Libra my jesteśmy równolatki, to może razem nam się uda:)

Beata, Libra lubią tę wiadomość

• Beata Autorytet

Wysłany: 2 stycznia 2013, 09:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    HEHE ale mam nadzieję ze mi nie za 2 lata po was?

Oliwka 2006
    2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
    cd9byx8dsom4toou.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 stycznia 2013, 09:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zosia-ktosia wrote:
    cześć Wosebcia.

Tobie też wszystkiego Najepszego. @ nie chce się od ciebie odczepić.. oj to wredna baba z niej.. ale nie matrw się do mnie przyjdzie 11ego..

hehehe... a do mnie 10.01.:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 stycznia 2013, 09:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Woseba wrote:
    ja tez wole zmienić wiek po urodzinach..przeraza mnie te 25 lat:(bo podobno wtedy płodnosc kobiety spada o połowe:(czyli jak moje jajeczko teraz żyło sobie 24 godziny..to teraz zaledwie 12...:(

to mnie już dobiłaś...

• Beata Autorytet

Wysłany: 2 stycznia 2013, 09:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    i co librus patrzyłaś?

Oliwka 2006
    2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
    cd9byx8dsom4toou.png
  • Beata Autorytet

Wysłany: 2 stycznia 2013, 09:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Blondi a Ty teraz coś bierzesz?

Oliwka 2006
    cd9byx8dsom4toou.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 stycznia 2013, 09:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moja dawka lutka to 2 razy dziennie przez 5 dni...ostatnio taką dawkę miałam na wywołanie i taką wzięłam...Idę sprzątać w domku i obiadek uroczysty zrobić...
    ostatnio około 3 dnia po odstawieniu i dostałam @ ale wtedy wyleciała mi jedna czy dwie dawki przeto brałam 4 dni, dzień przerwy i szóstego dnia wzięłam te lutki z 5tego dnia... jakoś przeoczyłam jeden dzień a teraz brałam dość regularnie...poczekamy i zobaczymy...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 stycznia 2013, 09:37

• Dora Autorytet

Wysłany: 2 stycznia 2013, 09:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczynki tak dla ścislości, płodność zaczyna spadać raptownie po 35r, dopiero. Tak przynajmniej donoszą materiały naukowe i prosze mi tu nie siać popłochu ani gadać,że jesteśmy stare!
    Przypomnijcie sobie jak ja mowiłam miesiąc temu,że 30 to czas najwyższy na działanie, to mnie wszystkie uświadamiałyście,że mam jeszcze dużo czasu;p

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 stycznia 2013, 09:44

Beata, mauysia, gadgeta lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 stycznia 2013, 09:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fedra wrote:
    zosia-ktosia wrote:
    Fedra ty to potrafisz PRZEMÓWIĆ Nam do rozumu:)

spoko spoko argument siły zostawie sobie na koniec :)

a miedzy mną i moim jest 5 lat różnicy i on by mógł cały czas to ja nie zawsze mam ochotę ;)

to u mnie jest odwrotnie... choć mój m mówi, że ochotę to on ma zawsze, ale nie zawsze mu sił wystarcza... a różnica między nami jest taka jak u zosi, czyli 8 lat

• Fedra Autorytet

Wysłany: 2 stycznia 2013, 09:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Beata wrote:
    Fedra wrote:
    Beata wrote:
    oj tak fedruś u facetów czesto następuje jakiś taki przełom :)
    cieszę sie ze u Twojego nastąpił hehe może zachce odrazu 2 jedną po drugiej :)

spoko cos zaczął o bliźniakach wspominać chyba chce mnie wykończyć ale ja podchodze do tego już z mniejszym entuzjazmem niż kiedyś bo jemu się to może jeszcze zmienić już tak było więc jestem na razie spokojna :)
    a i ovu przesunęło mi @ z 16 na 13 stycznia ale na razie nic nie poprawiam bo pewnie coś się jeszcze zmieni :) a tak to się przynajmniej nikt o testowanie pytać nie bedzie jakby co ;)

no tak to już bywa a przyznaj szczerze czy Ty nie mialaś chwil zwątpienie i nie stwierdziałaś ze może jednak narazie nie?

ja tak miałam w zeszłym roku na jesieni mówiłam ciągle mężowi że ra zchcę raz nie ( heh kobiety ) że może nie że tak jest wygodnie ze może poczekamy a może wcale nie... a następnego dnia że tak ja już chcę bardzo...
    więc mój mąż potraktował to jako zwykłe kaprysy..powiedziałżebym sie najpierw sama zastanowila czego chcę do kończ roku a potem pomyślimy

no więc ja w grudniu stwierdziłam że chyba nie.. heheh i jak będzie to będzie ....ale nie ma....
    no i teraz znów w tym roku mówię mu że chcę już natychmiast
    ale jaką on ma gwarancję ze za miesiąc dwa mi sie nie odmieni?

mnie co chwila ogarnia zwątpienie ale dlatego że ja wiem że mamy bardzo małe szanse ;)

17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz <3
    2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • Beata Autorytet

Wysłany: 2 stycznia 2013, 09:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    muzarcia wrote:
    Moja dawka lutka to 2 razy dziennie przez 5 dni...ostatnio taką dawkę miałam na wywołanie i taką wzięłam...Idę sprzątać w domku i obiadek uroczysty zrobić...
    ostatnio około 3 dnia po odstawieniu i dostałam @ ale wtedy wyleciała mi jedna czy dwie dawki przeto brałam 4 dni, dzień przerwy i szóstego dnia wzięłam te lutki z 5tego dnia... jakoś przeoczyłam jeden dzień a teraz brałam dość regularnie...poczekamy i zobaczymy...

czyli na Ciebie działa to powinnaś niebawem dostać @ mam nadzieję że długo nie będziemy musiały czekac..

Oliwka 2006
    cd9byx8dsom4toou.png
  • Fedra Autorytet

Wysłany: 2 stycznia 2013, 09:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Beata wrote:
    Dora wrote:
    Beata wrote:
    Wosebko to ile zyje po 30 ehh mi tak kiedyś lekarz powiedział ze jak do 30 nie zajdę to już po ptakach ... ale chodziło o pierwsze wiec mam nadzieję że teraz jak sie nie uda to może po 30?

hej a zerknijcie na mój wykres i powiedzcie mi co o tym myślicie bo ja już sie nastawiam na cykl ponad 70 dniowy ehh :(

i tak sobie pomyślałam na poważnie ze jak mi sie nie uda zajść do wakacji to sobie całkiem odpuszczam... może nie jest mi dane... a jak bedzie to samo przyjdzie po 15 latach :)

No Beata ale mnie pocieszyłaś ja już rocznikowo mam 31!

kochana ale to tyczyło się mojego organizmu a nie każdej kobiety
    także glowa do góry
    rozejrzyj sie wkoło
    czy naprawdę wszytskie Twoje koleżanki mają już dzieci?
    kobiety na ulicy z wózkami to 20-kilku latki? moim zdanime nie dlatego tak jak napisałam
    ja uważam że takie matki do baardzo młode matki ja wiecej widzę takich po 30 i mnie to nie przeraża bo uwazam że wiekiem* mam jeszcze czas conajmniej z 5 lat hehehe ale ze względu na naszą Oliwkę uważam że już teraz albo wcale

ja ja ostatnio widziałam taką panią moją sąsiadkę z bloku obok z małą dziewczynką stwierdziłam że fajnie ze babcia odprowadza wnuczkę do przedszkola (no bo naprawdę wygląda jak babcia) do momentu jak mała nie powiedziała do niej mamo szczęka mi opadła ;)

Beata lubi tę wiadomość

2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • Fedra Autorytet

Wysłany: 2 stycznia 2013, 09:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dobra Kochane ja się żegnam i do "zobaczenia za kilka dni" :)
    buziam Was wszystkie i przytulam mocno do serduszka :)

Beata, zosia-ktosia, Libra, Dora, gadgeta lubią tę wiadomość

2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • Beata Autorytet

Wysłany: 2 stycznia 2013, 09:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fedra ja tak naprawdę nie wiem jakie mam sznse bo nikt mi tego dokładnie nie stwierdził, choć wierze ze mam skoro mamy córkę,
    mi wląsnie wcześniej lekarze mówili zanim zaszłam w ciąze ze będą problemy ale nie było....
    p.s. tak odbiegając kiedyś mi wróżka powiedziała ze będę bardzo długo czekać na dziecko ale sie w końcu doczekam śmiałam sie i nakręcałam ja dalej bo już miałam córkę a sie nie przyznalam jej .... a teraz myślę ze moze jednak coś w tym było?

Oliwka 2006
    cd9byx8dsom4toou.png
  • Beata Autorytet

Wysłany: 2 stycznia 2013, 09:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fedra wrote:
    dobra Kochane ja się żegnam i do "zobaczenia za kilka dni" :)
    buziam Was wszystkie i przytulam mocno do serduszka :)

pa kochana bawcie sie dobrze! buziaki

Oliwka 2006
    cd9byx8dsom4toou.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 stycznia 2013, 09:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dora wrote:
    Libra wrote:
    zosia-ktosia wrote:
    nie wiem w sumie kończę dopiero we wrześniu, ale rocznikowo już 30mam. to zmieńmy lepiej teraz:)

ja to zmienię latka dopiero w październiku, nie będę się wcześniej dobijać, że już mam 31 lat... a dzidzi jak nie ma tak nie ma:(

Libra my jesteśmy równolatki, to może razem nam się uda:)

oby...:)
    dzisiaj źle się czuję, i wszystki pesymistycznie odbieram:(

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 stycznia 2013, 09:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam dziewczynki!!!
    Ja w czerwcu bede 31 miała ale mam nadzieje że już z brzuchem będe chodzić!!!
    Beatko zaroz ci wyśle mój poprzedni wykres!!!

Beata, Dora lubią tę wiadomość

‹‹ 905 906 907 908 909 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Endometrioza a starania o ciążę - poruszające historie trzech kobiet

Endometrioza jest na tyle niezbadaną jeszcze do końca chorobą, że postawienie prawidłowej diagnozy może zająć lata... A właściwa diagnoza i szybkie podjęcie odpowiedniego leczenia, to najważniejsza kwestia szczególnie w przypadku kobiet, które starają się o dziecko. Trzy kobiety podzieliły się z nami swoimi doświadczeniami w drodze do diagnozy endometriozy i upragnionego macierzyństwa. Przeczytaj historie, które dodają skrzydeł i nadziei, że pomimo trudów będzie dobrze! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Objawy ciąży i testy ciążowe – co powinnaś wiedzieć?

Czy to nietypowe zachcianki, czy zmiany nastroju zwiastują nowy etap w Twoim życiu? Poznaj kluczowe objawy ciąży oraz najpopularniejsze testy ciążowe, które rozwieją Twoje wątpliwości i pozwolą odkryć, czy naprawdę zostaniesz mamą. Podajemy ważne informacje! Sprawdź!

CZYTAJ WIĘCEJ

Choroby endometrium - jakie są najczęstsze?

Czym jest endometrium, a czym endometrioza? Jakie mogą być inne choroby endometrium i jak się objawiają? Jaka grubość endometrium jest optymalna podczas starań o dziecko? 

CZYTAJ WIĘCEJ