plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyDora wrote:Dziewczynki tak dla ścislości, płodność zaczyna spadać raptownie po 35r, dopiero. Tak przynajmniej donoszą materiały naukowe i prosze mi tu nie siać popłochu ani gadać,że jesteśmy stare!
Przypomnijcie sobie jak ja mowiłam miesiąc temu,że 30 to czas najwyższy na działanie, to mnie wszystkie uświadamiałyście,że mam jeszcze dużo czasu;p
niom... gin na każdej wizycie mi mówi, że jestem jeszcze młoda... a ja już jeżeli chodzi o dziecko, to czuję się w wieku średnim... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
AGA TO NIE TO
jak w to wchodze to mam przegląd cykli ale moich
wejdź w swój poprzedni wykres normalnie i skopiuj wszystko co na górze na paskuOliwka 2006
2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
-
nick nieaktualnyBeata wrote:Fedra ja tak naprawdę nie wiem jakie mam sznse bo nikt mi tego dokładnie nie stwierdził, choć wierze ze mam skoro mamy córkę,
mi wląsnie wcześniej lekarze mówili zanim zaszłam w ciąze ze będą problemy ale nie było....
p.s. tak odbiegając kiedyś mi wróżka powiedziała ze będę bardzo długo czekać na dziecko ale sie w końcu doczekam śmiałam sie i nakręcałam ja dalej bo już miałam córkę a sie nie przyznalam jej .... a teraz myślę ze moze jednak coś w tym było?
a mnie kiedyś facet zaczepił w kawiarni i powiedział, że późno wyjdę za mąż, urodzę 2 dzieci i jak nie zmienię przyzwyczajeń, to umrę w wieku ok 42 lat na wylew lub zawał, więc najwyższy czas zacząć dbać o zdrowie a o serducho najbardziej... na potwierdzenie tego powiedział, że czekam właśnie na egzamin i powiedział pytanie, którę dostane na tym egzaminie... egzamin zdałam 3 godziny później z najlepszą oceną... odpowiedziałam tylko na jedno pytanie - i to właśnie było to pytanie...
dodam, że gościu wyglądał normalnie... i nie wołał żadnej zapłaty... to co przepowiedział mojej koleżance już się wszystko spełniło...gocha04 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBeatko mam też taką nadzieję ale mój m. doszedł do siebie i dziś chciałby poszaleć...mam nadzieję, że się jeszcze uda;-)idę pracować dalej i się teraz wylognę
Spadywuję może tort zrobić...synek byłby zachwycony...dziś mu 12 strzeliło...impra co prawda w sobotę ale wiadomo...na pewno obiad uroczysty...idę działać...papapa
dwanaście lat temu...dokładnie za pół godzinki i pięć minut będzie dwanaście lat temu...na świat przyszedł mój pyskacz...Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 stycznia 2013, 10:11
Beata, mauysia, Fedra lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Libra wrote:Beata wrote:Fedra ja tak naprawdę nie wiem jakie mam sznse bo nikt mi tego dokładnie nie stwierdził, choć wierze ze mam skoro mamy córkę,
mi wląsnie wcześniej lekarze mówili zanim zaszłam w ciąze ze będą problemy ale nie było....
p.s. tak odbiegając kiedyś mi wróżka powiedziała ze będę bardzo długo czekać na dziecko ale sie w końcu doczekam śmiałam sie i nakręcałam ja dalej bo już miałam córkę a sie nie przyznalam jej .... a teraz myślę ze moze jednak coś w tym było?
a mnie kiedyś facet zaczepił w kawiarni i powiedział, że późno wyjdę za mąż, urodzę 2 dzieci i jak nie zmienię przyzwyczajeń, to umrę w wieku ok 42 lat na wylew lub zawał, więc najwyższy czas zacząć dbać o zdrowie a o serducho najbardziej... na potwierdzenie tego powiedział, że czekam właśnie na egzamin i powiedział pytanie, którę dostane na tym egzaminie... egzamin zdałam 3 godziny później z najlepszą oceną... odpowiedziałam tylko na jedno pytanie - i to właśnie było to pytanie...
dodam, że gościu wyglądał normalnie... i nie wołał żadnej zapłaty... to co przepowiedział mojej koleżance już się wszystko spełniło...
boże.... ciarki mnie przeszły po całym ciele
niby staram sie nie wierzyć w takie rzeczy ale jak kotś tak konkretnie cos przpowie....
a kiedyś jeszcze przed slubem wróżka mówiła mi że będe miała 2 synów... ale nie wspomniała o córce?Oliwka 2006
2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
-
Libra kochana to dbaj koniecznie o serce!
wiecie co niby nie wierzę ale teraz jak tak długo czekam to poszłabym z wielką chęcią do jakiejś żeby się dowiedziec czy sie uda ?Oliwka 2006
-
Libra wrote:Beata wrote:Fedra ja tak naprawdę nie wiem jakie mam sznse bo nikt mi tego dokładnie nie stwierdził, choć wierze ze mam skoro mamy córkę,
dodam, że gościu wyglądał normalnie... i nie wołał żadnej zapłaty... to co przepowiedział mojej koleżance już się wszystko spełniło...
to razem was wtedy spotkał? to był ten sam facet co przepowiedział i Tobie i koleżance?Oliwka 2006
-
nick nieaktualny
-
AGA 30 wrote:
no tak to faktycznkie okres okołowoul. podobne tempki co teraz u mnie tylko widze ze ty sama sobie wyznaczyłas a ja nie wiem czy wogole miałam?
wszystkie znaki poza tempką na to wskazywały nie wiem co jest?Oliwka 2006
-
nick nieaktualnyBeata wrote:Libra wrote:Beata wrote:Fedra ja tak naprawdę nie wiem jakie mam sznse bo nikt mi tego dokładnie nie stwierdził, choć wierze ze mam skoro mamy córkę,
niby staram sie nie wierzyć w takie rzeczy ale jak kotś tak konkretnie cos przpowie....
a kiedyś jeszcze przed slubem wróżka mówiła mi że będe miała 2 synów... ale nie wspomniała o córce?
ale on nie wyglądał na "wróżkę" siedział sobie przy sąsiednim stoliku... zapytał czy może nam coś poweidzieć... i powiedział... jak chciałyśmy mu zapłacić, to chyba się trochę obraził, bo powiedział, że on czsem tak ma i mówi, bo może to komuś pomoże... a pieniądze to on ma, bo pracuje na etacie, a dodatkowo na zlecenie skręca długopisy...
ja za bardzo się nie będę ekscytować, bo tak musiałabym przyjąć, że zostało mi 12 lat życia;)Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 stycznia 2013, 10:26
-
muzarcia wrote:Beatko mam też taką nadzieję ale mój m. doszedł do siebie i dziś chciałby poszaleć...mam nadzieję, że się jeszcze uda;-)idę pracować dalej i się teraz wylognę
Spadywuję może tort zrobić...synek byłby zachwycony...dziś mu 12 strzeliło...impra co prawda w sobotę ale wiadomo...na pewno obiad uroczysty...idę działać...papapa
dwanaście lat temu...dokładnie za pół godzinki i pięć minut będzie dwanaście lat temu...na świat przyszedł mój pyskacz...
to szalejcie kochana póki @ was nie zaskoczy!
ooo twój malutki synek ma już 12 lat? 100 lat dla niego i wymarzonych preznetów!!Oliwka 2006
-
AGA 30 wrote:A mi wróżka powiedziała że będe miała bliżniaki a potem jeszcze córkę a tu nic nie widać anie nie słychać he he he!!!
ale nie powiedziała kiedy? wiec nic straconego
moja znajoma leczyła sie 13 lat w łodzi w jakiejś klinice niepłodności
aż w końcu zaszła w ciąże urodziła zdrową córeczkę a potem za rok 2 bliźniaczki i ma teraz 3 dziewczynki a jest ok 40Oliwka 2006
-
nick nieaktualnyBeata wrote:AGA 30 wrote:
no tak to faktycznkie okres okołowoul. podobne tempki co teraz u mnie tylko widze ze ty sama sobie wyznaczyłas a ja nie wiem czy wogole miałam?
wszystkie znaki poza tempką na to wskazywały nie wiem co jest?
W popszednim cyklu lekarz mi potwierdził owulkę a w tym cyklu czułam dokładnie ból śluz i test potwierdziły to a na tą moją tempke liczyć nie mogę jak widać!!! -
Libra wrote:Beata wrote:Libra wrote:Beata wrote:Fedra ja tak naprawdę nie wiem jakie mam sznse bo nikt mi tego dokładnie nie stwierdził, choć wierze ze mam skoro mamy córkę,
a kiedyś jeszcze przed slubem wróżka mówiła mi że będe miała 2 synów... ale nie wspomniała o córce?
ale on nie wyglądał na "wróżkę" siedział sobie przy sąsiednik stoliku... zapytał czy może nam coś poweidzieć... i powiedział... jak chciałyśmy mu zapłacić, to chyba się trochę obraził, bo powiedział, że ona czsem tak ma i mówi, bo może to komuś pomoże... a pieniądze to on ma, bo pracuje na etacie, a dodatkowo na zlecenie skręca długopisy...
ja za bardzo się nie będę ekscytować, bo tak musiałabym przyjąć, że zostało mi 12 lat życia;)
kochana ale powiedział jesli nie zmienisz nawyków... czyli dał Ci szanse zebyś coś zmieniła!
wiec będzie ok zdąrzysz nacieszyć sie macierzyństwem i mam nadzieję że doczekasz sie jeszcze wnuków!Oliwka 2006
-
nick nieaktualny