X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • zosia-ktosia Autorytet

Wysłany: 2 stycznia 2013, 11:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    BellaRosa wrote:
    hej dziewczyny. U mnie kompletna masakra :( Dzień po świętach niespodziewanie zmarła moja ukochana mama... w sylwestra był pogrzeb. Jestem totalnie rozpierdzielona. Proszę was o modlitwe za moją mamusię i za mnie-żebym to dała radę przejść, bo póki co nie umiem sobie wcale z tym poradzić.

Jezu Bella jak mi przykro.. czy to sie nigdy nie skończy? to ciągłe przeplatanie sie dobra ze złem?
    ocywiście pomodle się i za Twoja mame i za Ciebie kochana i dzidziusia.

0b20b16b995f24a8cb229af77491f63c.png
  • Beata Autorytet

Wysłany: 2 stycznia 2013, 11:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    shagga tempka odbija więc jest dobrze nie nakrecaj sie ale i nie stresuj
    co do facetów tak oni muszą do tego dojrzec a ile lat ma Twój mąż?

dlatego ja nie naciskam na mojego i nie opowiadam mu na okragło
    tylko uznaję to za naturlne i rozmawiam o tym ze już niedługo będzie nas 4

teraz juz widze zdecydowaną różnicę jakl mój mąz podchodzi do ojcostwa
    teraz o wiele więcej czasu poświeca Oliwce niz jak była malutka ale jak dziś na to patrzę to chyba nic w tym dziwnego... w końcu miał 24 lata jak został ojcem jak dziś patrze na chłopców w tym wieku (tak tak tak dziś o nich myślę) to uważam że to bardzo wczesnie na ojcostwo i facet swiadomie może być ojcem tylko po 30 :)

Oliwka 2006
    2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
    cd9byx8dsom4toou.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 stycznia 2013, 11:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja narazie uciekam dziewczynki!!!
    Miłego dzionka !!!
    Bella trzymaj się i nie denerwuj za dużo dbaj o siebie i maleństwo!!!

• Beata Autorytet

Wysłany: 2 stycznia 2013, 11:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AGA 30 wrote:
    Mój były mąż miał bardzo kiepskie nasienie raz mieliśmy inseminacje ale nie nic z tego nie wyszło!!! a potem problemy przyszły wyprowadzka od teściowej no i koniec małżeństwa bo mój były bez mamusi żyć nie potrafił rok pomieszkał ze mną i do mamusi wrócił!!
    Więc nie tracąc czasu zaczęłam spotykać się z kumplem z pracy i tak zostało i jest teraz już moim narzeczonym !!!!:-) ;-) ;-)

ale widzisz czyli wszystko na dobre wyszło bo jak widac to dobrze że z nim Ci sie nie udało zajść

teraz gdy znalazłaś odpowiedniego faceta to trzmam kciuki żebys zanzała sowjego malutkiego*szczęścia

AGA 30 lubi tę wiadomość

Oliwka 2006
    2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
    cd9byx8dsom4toou.png
  • Beata Autorytet

Wysłany: 2 stycznia 2013, 11:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AGA 30 wrote:
    Beata wrote:
    ok tylko szkoda ze nie zapisywałam nasilenia bólu teraz już nie bardzo pamiętam... w przyszłym cyklu zwrócę na to uwage

a jesli miałam przez 3 dni równie silny to możliwe ze wcale nie było?

a testy wychodziły ci kiedyś pozytywne!!!

nie robiłam nigdy testów lh tylko mikroskopem a on zawsze negatywnie pokazuje ;(

Oliwka 2006
    cd9byx8dsom4toou.png
  • Beata Autorytet

Wysłany: 2 stycznia 2013, 11:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bello trzymaj sie
    musi minac sporo czasu zanim ból osłabnie ale myśl teraz o swoim maleństwie ono Ci choć trochę wynagrodzi strate mamy
    *

Oliwka 2006
    cd9byx8dsom4toou.png
  • mala29_ Autorytet

Wysłany: 2 stycznia 2013, 11:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej kobietki jak tam dzionek ?

W kazdych aspektach mojego zycia ponioslam poraszke :(
  • Beata Autorytet

Wysłany: 2 stycznia 2013, 11:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej mała w większości smutno

Oliwka 2006
    cd9byx8dsom4toou.png
  • Dora Autorytet

Wysłany: 2 stycznia 2013, 11:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Belluś strasznie mi przykro

Libra no to teraz już nie wiem, zgłupiałam:D

Witamy Cie Córeczko:* 09.09.13 ♥
  • mala29_ Autorytet

Wysłany: 2 stycznia 2013, 11:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bellu tak mi przykro moje najserdeczniejsze kondolencje. Jestem z tobą całym serduszkiem trzymaj się kobietko < przytula >

• Beata Autorytet

Wysłany: 2 stycznia 2013, 11:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dora trzymam kciuki za Ciebie w tym cyklu!

Oliwka 2006
    cd9byx8dsom4toou.png
  • Dora Autorytet

Wysłany: 2 stycznia 2013, 11:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Beata wrote:
    Dora trzymam kciuki za Ciebie w tym cyklu!

Dzięki Beatko i z wzajemnością:)

Beata lubi tę wiadomość

Witamy Cie Córeczko:* 09.09.13 ♥
  • mala29_ Autorytet

Wysłany: 2 stycznia 2013, 11:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no ja jestem już po monitoringu teraz sobie odpoczywam bo z samego rana musiałam wstać więc nie jestem wyspana ale pewnie to nadrobię.

• Beata Autorytet

Wysłany: 2 stycznia 2013, 11:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    i co było widać na monitoringu opowiedz

Oliwka 2006
    cd9byx8dsom4toou.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 stycznia 2013, 11:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jestem znów...wpadłam do kuchni skończyć zupkę to i zaglądam do Was.

Bella, bardzo Ci kochana współczuję, ściskam Cię mocno i napewno pomodlę się za Twoją Mamę, Ciebie i dzidziusia...

Zosiu, nieźle nanudziłam Wam co,hehehe

Beatko, mój Mąż w tym roku skończy 32 - jest o kilka miesięcy młodszy ode mnie,ale rocznikowo o rok,ale widzisz On dojrzał dopiero teraz,gdy może bawić się już z dzieckiem..podczas ciąży i gdy Mały był malutki to tak średnio angażował się....ehhh to długa historia...a teraz mykam kończyć pomidorówkę i może terrorystę kłaść spać :)

zosia-ktosia lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 stycznia 2013, 11:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aaa i jeszcze coś - ja wiekiem nie przejmuję się,bo i tak nikt nie daje mi tych lat,co mam...a ostatnio UWAGA w Lidlu kupując piwo musiałam pokazać dowód, hehehe

Beata, zosia-ktosia, AGA 30 lubią tę wiadomość

• Beata Autorytet

Wysłany: 2 stycznia 2013, 11:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a no wlasnie na męźczyzn musi przyjś odpowiedni czas
    mój teraz skończy 31 ale gdy został pierwszy raz ojcem to miał zaledwie 24
    a teraz
    to nawet nie śpi po nocy jak ma nocki w pracy bo musi ją prowadzić a po 4 godzinach odbierac ze szkoły :)

Shagga_80 lubi tę wiadomość

Oliwka 2006
    cd9byx8dsom4toou.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 stycznia 2013, 11:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bella kochana tak mi przykro.trzymaj sie.jakie to smutne:(przytulam Cie mocno:)a to dla Twojej mamy [*]

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 stycznia 2013, 11:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tysia no z tymi chłopami to cieżko:(a mój ma znowu na odwrót:)teraz stale by chciał sie sexować:)ledwo jeden raz skończymy a on juz planuje drugi:)i bardzo mi sie to podoba:)a Sylwester był boski:)

Shagga_80, zosia-ktosia, Beata, Libra, gadgeta lubią tę wiadomość

• mala29_ Autorytet

Wysłany: 2 stycznia 2013, 11:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dwie panie doktor oglądały mnie na monitoringu i stwierdziły na prawym duży pęcherzyk a na lewym mniejszy. Powiedziały że są duże szanse w tym cyklu ale ja i tak w to nie wierze, a jak nie to będę miała drożność robioną i wtedy zobaczą co dalej. Sprawdzane miałam też wcześniej czy w tamtym cyklu była owulacja i potwierdziła się że była, badania mojego M. też się nieco poprawiły ale pewnie to i tak za mało żeby się udało. Wspomniała też coś o in vitro że może jak nie wyjdzie to będą nas do tego przygotowywać. Okaże się w czasie.

mauysia, Libra lubią tę wiadomość

‹‹ 908 909 910 911 912 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak od strony psychicznej przygotować się do porodu?

Poród to jedno z najważniejszych wydarzeń w życiu każdej kobiety. Większość jednak skupia się na przygotowaniach od strony fizycznej... A co z psychiką? Czy do porodu można się przygotować od strony mentalnej? Jak zadbać o odpowiednie nastawienie? Jakie są techniki przygotowania do porodu? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zespół PCOS – czym jest i jak z nim walczyć?

PCOS to jedno z najczęstszych zaburzeń endokrynologicznych. Jak się objawa? Jakie są metody leczenia? Czy Zespół Policystycznych Jajników może utrudniać zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Naturalne sposoby łagodzenia bólu porodowego

Poród nierozerwalnie łączy się z bólem. Ten fakt wiele przyszłych mam napawa lękiem. Bez względu na to, czy rodzą po raz pierwszy czy po raz kolejny, wizja skurczy powoduje pytanie: czy dam radę? Co, jeśli nie wytrzymam? Na szczęście jest wiele łagodnych, niefarmakologicznych metod, które mogą pomóc oswoić porodowe bóle.

CZYTAJ WIĘCEJ