X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • zosia-ktosia Autorytet

Wysłany: 2 stycznia 2013, 11:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Beata wrote:
    heheh Zosia bierzemy udział wszystkie w Twoim spisku* :)

e tam od razu spisek.. po prostu pomaganie naturze:) ja się faszeruje dobrymi witaminkami a M myśli że już mu wolno bzykać kiedy popadnie:)

0b20b16b995f24a8cb229af77491f63c.png
  • Beata Autorytet

Wysłany: 2 stycznia 2013, 11:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zosiu a on sie zna jak to wygląda? tzn co wie o tabletkach ze jest ich 21 czy co bo szukam...

http://www.doz.pl/apteka/p56541-PregnaFolic_DHA_kapsulki_30_szt
    zobacz to

przydatne.. a podobno ma malutkie proszeszki

Oliwka 2006
    2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
    cd9byx8dsom4toou.png
  • zosia-ktosia Autorytet

Wysłany: 2 stycznia 2013, 11:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kiedyś brałam takie tabletki Microgynon, tanie jak barszcz ale starej generacji i mają skutki uboczne.. w ostateczności pójdę do apteki i poproszę o nie. bez recepty. mówi sie trudno.

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 stycznia 2013, 12:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Beata wrote:
    wosebko ja teraz patrzyłam na mój poprzedni wykres to miałam twarda już na 6 dni przed@ WIEC CHYBA NIE MA REGUŁY

no właśnie..a ja mam do @ 4 dni i jest wysoko i to bardzo..ledwo ja znaleźć mogłam i raczej zamknięta..a czy twarda czy miekka ..z tym mam zawsze największy problem..wczoraj raczej była twarda a dzis tak średnio..

• zosia-ktosia Autorytet

Wysłany: 2 stycznia 2013, 12:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Beata wrote:
    Zosiu a on sie zna jak to wygląda? tzn co wie o tabletkach ze jest ich 21 czy co bo szukam...

zobacz to

co ty on się nie zna ile i jakie. jak kiedys brałam to się nie pytał. ważne że nastawie sobie budzik na jakąś godzinę i będe brać:)
    a to co podesłałaś rzeczywiście podobne:)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 stycznia 2013, 12:01

Woseba lubi tę wiadomość

• Beata Autorytet

Wysłany: 2 stycznia 2013, 12:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mala29_ wrote:
    zosiy i beatko nie jestem pesymistka ja ciągle wieże ze się nam uda ale w tym cyklu jestem pewna na 100 % że nic z tego be wydaje mi się że nabawiłam się jakiejś infekcji :( po tym odparzeniu co pisałam. I dlatego nie wiem czy działać dalej czy nie zobaczę jak śluz w dzień płodny będzie wyglądał.

kochana ok ale nie musi być or razu w tym cyklu prawda? ważne ze wszystko sie poprawiło skoro 2 cykl masz już potwierdzone ze nie jest źle to w kolejnym skup sie na serduszkowaniu w optymalnym terminie i musi się udac *)

Oliwka 2006
    2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
    cd9byx8dsom4toou.png
  • mala29_ Autorytet

Wysłany: 2 stycznia 2013, 12:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    chłopy to zawsze myślą że mogą zawsze kiedy chcą :)

W kazdych aspektach mojego zycia ponioslam poraszke :(
  • Beata Autorytet

Wysłany: 2 stycznia 2013, 12:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    muzarcia wrote:
    Rozumiem ale facet nie jest głupi...uwierz mi Zośka...będzie chciał zobaczyć kiedyś opakowanie albo poczytać ulotkę i co wtedy? Tak masz zawsze dowody niewinności a do tego jak już zajdziesz to też może być taka sytuacja...później włożysz witaminki do opakowania i będziesz brała jak antyki...nie wiesz jaki może być dociekliwy...

zgadza sie z moim by nie przeszło

Oliwka 2006
    cd9byx8dsom4toou.png
  • Beata Autorytet

Wysłany: 2 stycznia 2013, 12:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zosia-ktosia wrote:
    kiedyś brałam takie tabletki Microgynon, tanie jak barszcz ale starej generacji i mają skutki uboczne.. w ostateczności pójdę do apteki i poproszę o nie. bez recepty. mówi sie trudno.

ale one nie sa bez recepty! ja tez kiedyś brałam chyba przez 2 mies
    jedno opak. mam to jak chcesz to Ci wyślę ;)

Oliwka 2006
    cd9byx8dsom4toou.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 stycznia 2013, 12:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zosia-ktosia wrote:
    Beata wrote:

zobacz to

co ty on się nie zna ile i jakie. jak kiedys brałam to się nie pytał. ważne że nastawie sobie budzik na jakąś godzinę i będe brać:)

Zosiu a jestes teraz pewna ze uwierzy ci w to że juz nie chcesz dziecka??

• Beata Autorytet

Wysłany: 2 stycznia 2013, 12:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Woseba wrote:
    Beata wrote:
    wosebko ja teraz patrzyłam na mój poprzedni wykres to miałam twarda już na 6 dni przed@ WIEC CHYBA NIE MA REGUŁY

no właśnie..a ja mam do @ 4 dni i jest wysoko i to bardzo..ledwo ja znaleźć mogłam i raczej zamknięta..a czy twarda czy miekka ..z tym mam zawsze największy problem..wczoraj raczej była twarda a dzis tak średnio..

no własnie i kazdy ma problem innej natury... ja nie rozumiem bo ja np. widzę zz całą pewnoscią czy jest miękka czy twarda ale to czy nisko czy wysoko? to już nie mam pojęcia...
    ale chyba nigdy nie miałam tak zeby nie mozna jej było namacac.. albo ja nie to macam?

Oliwka 2006
    cd9byx8dsom4toou.png
  • mala29_ Autorytet

Wysłany: 2 stycznia 2013, 12:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Beatka to nie takie proste bo ja 3 i ostatni cykl z CLO więc teraz jest większe prawdopodobieństwo a potem już się zmniejszy bo będzie tylko jeden pęcherzyk ale to nic zobaczymy co będzie. Staram się wyluzować nie myśleć i być w przekonaniu co ma być to będzie.

• Beata Autorytet

Wysłany: 2 stycznia 2013, 12:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zosia-ktosia wrote:
    Beata wrote:

zobacz to

no tak zosia ale z dri=ugiej strony jest różnica bo jak wiedział ze ty nie chcesz to był spokojny
    a teraz jak ciągle widzi że się starasz i mówisz o dziecku a nagle zaczniesz brać* anty to może mu sie wydac podejrzanie nie sadzisz? i zacznie węszyć? hehhe mój by tak zrobił
    i na tym etapie w życiu by nie uwierzył ze nagle chcę brać anty..
    wiec może lepiej zebyś miała prawdziwe

Oliwka 2006
    cd9byx8dsom4toou.png
  • zosia-ktosia Autorytet

Wysłany: 2 stycznia 2013, 12:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiem że nie są bez recepty ale ja mam koło siebie apteke i nieraz juz tak brałam jak np lekarza miałam na za 2 dni a @ juz dostałam. więc wiem że z tym nie ma problemu.
    Wczoraj mu powiedziałam: "jeśli to ma Ciebie uszczęsliwić to zacznę znów brać tebletki, widocznie nie jest mi dane mieć z Toba dziecka"

• mala29_ Autorytet

Wysłany: 2 stycznia 2013, 12:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a co on na to zosiu?

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 stycznia 2013, 12:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zosia-ktosia wrote:
    Wiem że nie są bez recepty ale ja mam koło siebie apteke i nieraz juz tak brałam jak np lekarza miałam na za 2 dni a @ juz dostałam. więc wiem że z tym nie ma problemu.
    Wczoraj mu powiedziałam: "jeśli to ma Ciebie uszczęsliwić to zacznę znów brać tebletki, widocznie nie jest mi dane mieć z Toba dziecka"

no i Zosiu co on na to?

• Beata Autorytet

Wysłany: 2 stycznia 2013, 12:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mala29_ wrote:
    Beatka to nie takie proste bo ja 3 i ostatni cykl z CLO więc teraz jest większe prawdopodobieństwo a potem już się zmniejszy bo będzie tylko jeden pęcherzyk ale to nic zobaczymy co będzie. Staram się wyluzować nie myśleć i być w przekonaniu co ma być to będzie.

AJ SORKI ja myślałam że Ty już jestes po owu bo napisałas że teraz to nie ma szans a Ty jeszcze przed więc sznse są kochana bierz sie za robote przyjemną ;)

Oliwka 2006
    cd9byx8dsom4toou.png
  • zosia-ktosia Autorytet

Wysłany: 2 stycznia 2013, 12:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Beatko powiem ci task, mój M nie należy do zbyt dociekliwych. raz mu wytłumaczyłam. choc co prawda jedno opakowanie powinnam mieć prawdziwych, bo nigdy nic nie wiadomo.. a z drugiej strony to on nigdy nie zagladał co napisane na blistrze a opakowania wyrzucałam. dziś pewnie ze mna pogada o tabsach, no chyba że zrobi cos co lubi - czyli przemilczy całą sytuację.

• Beata Autorytet

Wysłany: 2 stycznia 2013, 12:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no to najpierw pogadaj i zobacz co powie i jesli tak sie sprawa ma to lepiej żebyście razem uzgodnili że ok skoro on nie chce to będziesz brała tabsy i powiedz że ci przykro ale jeśli to ma naprawić wasze relacje w łóżku to ok

Oliwka 2006
    cd9byx8dsom4toou.png
  • mala29_ Autorytet

Wysłany: 2 stycznia 2013, 12:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zosiu to widzę że trudny z niego zawodnik, ale jeśli pociesz Cie to troszkę to mój tez jest z tych trudniejszych.

zosia-ktosia, Libra lubią tę wiadomość

‹‹ 910 911 912 913 914 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Warto walczyć o swoje marzenia, czyli historie starań o dziecko zakończone happy endem

O tym jak trudna i wyboista potrafi być droga do macierzyństwa, wiedzą doskonale pary, które od lat bezskutecznie starają się o dziecko. Niekończące się badania, intensywne szukanie przyczyny niepowodzeń, poddawanie się procedurom, ciągła walka, momentami bezsilność, ale też niegasnąca nadzieja... Dzisiaj swoją historią podzieliły się z nami dwie pary, których droga do wymarzonego macierzyństwa nie była łatwa. Karolina i Łukasz oraz Asia i Paweł opowiadają swoje poruszające historie zakończone happy endem! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża bliźniacza – wszystko co musimy o niej wiedzieć

Ciąża bliźniacza to rodzaj ciąży wielopłodowej, podczas której w macicy kobiety rozwijają się jednocześnie dwa płody. Ciąże bliźniacze stanowią około 1,25% wszystkich ciąż, czyli średnio jeden na sto porodów kończy się przyjściem na świat nie jednego, a dwójki dzieci. Współcześnie coraz więcej ciąż to właśnie ciąże bliźniacze. Przeczytaj i dowiedz się m.in. jak powstaje ciąża bliźniacza, jakie są jej rodzaje i jakie może powodować ryzyka. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Niedoczynność tarczycy podczas starania o dziecko

Tarczyca to niewielki gruczoł umiejscowiony na szyi człowieka, który wytwarza hormony i ma ogromny wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Dlaczego tak często obniża płodność kobiety? Jak rozpoznać najczęstsze choroby tarczycy: niedoczynność i nadczynność? Przeczytaj w eksperckim artykule w całości poświęconym tarczycy! 

CZYTAJ WIĘCEJ