plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
jakby co to ja to opakowanie chetnie Ci wyślę
nawt nie wiem czy nie mam jeszcze jednych jakiś poszukam w domu i dam Ci znac wieczoremzosia-ktosia lubi tę wiadomość
Oliwka 2006
2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
-
mala29_ wrote:zosiu to widzę że trudny z niego zawodnik, ale jeśli pociesz Cie to troszkę to mój tez jest z tych trudniejszych.
chyba nie jest aż taki trudny bo nie dociekliwy heheh
tylko uparty ważne ze nie wnika w to co ona robiOliwka 2006
2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
-
zOSIA oczywiście to ze razem uzgodnili to wiesz o co mi chodziło...
żeby czył że jest dla ciebie najważniejszy i zrobisz to dla niegozosia-ktosia lubi tę wiadomość
Oliwka 2006
-
Mayusia wiem że juz mi pisałas że mogę jeszcze wczoraj i dzis ale juz wszystkie objawy zniknęły...;(
zwerknij jeszcze raz i powiedz co o tym myslisz bo napewno nie miwłam owulki już ani wczoraj a ni dziś ...
to co możliwe ze jej nie było wcale pomimo tych wszystkich objawów?Oliwka 2006
-
Blondi22 wrote:Beata wrote:Blondi a Ty teraz coś bierzesz?
nie nic nie biore licze na to co ma być to bedzie zreszta jeszcze młoda jestem to zdaże;)
no tak ale wyczytałam że przed pierwszą ciązą brałas przez 8 mies. duphaston? w wikeu 18 lat tak sie martwiłas ?Oliwka 2006
-
AGA 30 wrote:Beata wrote:AGA 30 wrote:No faktycznie śluz przez kilka dni miałaś i bóle a testy widziałam negatywne!!! To trudno wyczuć kiedy owulka była!!!
Ja jak mi w poprzednim cyklu lekarz potwierdził owulkę to pamiętam ból dzień wcześniej jaki miałam że nawet siedzieć nie umiałam i w tym cyklu też jeden dzień takiego bólu miałam a w inne dni ból był inni mniejszy!!!
Zaczynam poprostu coraz bardziej poznawać swój organizm!!!
czyli może sprecyzujcie mi owlka powinna być wtedy kiedy ból najsilniejszy czy jak? to może sama sobie zanaczę jak mi do jutra nie zanzaczy?
Tak ja się sugeruję tym najmocniejszym bólem bo to wtedy ponoć pęcherzyki pękają !!!! a jeżeli i lekarz mi to potwierdzil widocznie tak to jest!!!
mnie dzis też boli jajnik o to sporo czyli jak wczoraj było przytulanie to żołnierzyki moga przezyc? -
Beata wrote:Mayusia wiem że juz mi pisałas że mogę jeszcze wczoraj i dzis ale juz wszystkie objawy zniknęły...;(
zwerknij jeszcze raz i powiedz co o tym myslisz bo napewno nie miwłam owulki już ani wczoraj a ni dziś ...
to co możliwe ze jej nie było wcale pomimo tych wszystkich objawów?
Beciu, a skąd wiesz, że na pewno nie miałaś wczoraj ani dziś? Mikroskopem się nie sugeruj, bo podejrzewam, że on jest jakiś trefny...
Dopóki nie rozpoczęła się faza wyższych temperatur, to organizm daje Ci zielone światło do działania. Tak na dobrą sprawę, to dopiero drugiego dnia wyższych temperatur można mieć względną pewność, że zaczęły się dni niepłodne.
Zobaczymy, co powie Twoja jutrzejsza i pojutrzejsza temperatura.
-
nick nieaktualnyZosia,niezły ten plan
A tak zastanawiam się - jak ja brałam raz tabsy (żeby @ okres przesunąć po zabiegu) to brałam je o 9 a więc wtedy gdy byłam w pracy,więc M nie widział jak ja je biorę,ale w torebce miałam więc czasem widział je...nie mogłabyś i ty mieć prawdziwego blistra w torebce i czasem "przypadkiem" wyjąc, hehehe?
zosia-ktosia lubi tę wiadomość
-
Blondi22 wrote:AGA 30 wrote:Beata wrote:AGA 30 wrote:No faktycznie śluz przez kilka dni miałaś i bóle a testy widziałam negatywne!!! To trudno wyczuć kiedy owulka była!!!
Ja jak mi w poprzednim cyklu lekarz potwierdził owulkę to pamiętam ból dzień wcześniej jaki miałam że nawet siedzieć nie umiałam i w tym cyklu też jeden dzień takiego bólu miałam a w inne dni ból był inni mniejszy!!!
Zaczynam poprostu coraz bardziej poznawać swój organizm!!!
czyli może sprecyzujcie mi owlka powinna być wtedy kiedy ból najsilniejszy czy jak? to może sama sobie zanaczę jak mi do jutra nie zanzaczy?
Tak ja się sugeruję tym najmocniejszym bólem bo to wtedy ponoć pęcherzyki pękają !!!! a jeżeli i lekarz mi to potwierdzil widocznie tak to jest!!!
mnie dzis też boli jajnik o to sporo czyli jak wczoraj było przytulanie to żołnierzyki moga przezyc?
JASNE ZE TAK
naet jeśli było 3 dni przed to takBlondi22 lubi tę wiadomość
Oliwka 2006
-
mauysia wrote:Beata wrote:Mayusia wiem że juz mi pisałas że mogę jeszcze wczoraj i dzis ale juz wszystkie objawy zniknęły...;(
to co możliwe ze jej nie było wcale pomimo tych wszystkich objawów?
Beciu, a skąd wiesz, że na pewno nie miałaś wczoraj ani dziś? Mikroskopem się nie sugeruj, bo podejrzewam, że on jest jakiś trefny...
Dopóki nie rozpoczęła się faza wyższych temperatur, to organizm daje Ci zielone światło do działania. Tak na dobrą sprawę, to dopiero drugiego dnia wyższych temperatur można mieć względną pewność, że zaczęły się dni niepłodne.
Zobaczymy, co powie Twoja jutrzejsza i pojutrzejsza temperatura.
bo już nie mam ani śluzu a ni bóli owulacyjnych a miałam je przez ładnych kilka dniOliwka 2006
-
Beata wrote:Blondi22 wrote:Beata wrote:Blondi a Ty teraz coś bierzesz?
nie nic nie biore licze na to co ma być to bedzie zreszta jeszcze młoda jestem to zdaże;)
no tak ale wyczytałam że przed pierwszą ciązą brałas przez 8 mies. duphaston? w wikeu 18 lat tak sie martwiłas ?
8miesiecy przytulalismy sie i nic nie wychodziło i miałam bardzo nieregularne @ wiec gin przepisala mi cos na uregulowanie a przy okazji zeby zajsć w ciże.i brałam go tylko przez jeden cykl bo odrazu udało sie.
Moze troche źle wtedy napisałam posta:)i ni8e zrozumiałasWiadomość wyedytowana przez autora: 2 stycznia 2013, 13:30
-
Libra i Beata: pytałam szwagierki i jej lekarz zlecal badanie prl na początku cyklu
Beata wygląda na to,ze ta owu była u Ciebie wczoraj, był skok i objaw śluzu płodnego zaniknął,dzisiejszy spadek nie musi niczego oznaczać, zobaczymy jutro, ale ja na twoim miejscu już dawno zamówiłabym testy LH:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 stycznia 2013, 13:24
Witamy Cie Córeczko:* 09.09.13 ♥
-
Beata wrote:AGA 30 wrote:A mi wróżka powiedziała że będe miała bliżniaki a potem jeszcze córkę a tu nic nie widać anie nie słychać he he he!!!
ale nie powiedziała kiedy? wiec nic straconego
moja znajoma leczyła sie 13 lat w łodzi w jakiejś klinice niepłodności
aż w końcu zaszła w ciąże urodziła zdrową córeczkę a potem za rok 2 bliźniaczki i ma teraz 3 dziewczynki a jest ok 40
hej dziewczynki!
moja znajoma też leczyła się chyba z 8 lat i zaszła w ciążę urodziła dziewczynkę a za rok zaszła znowu i urodziła dwie bliźniaczki.Tak samo Beatko jak i Twoja znajoma...
Belluś trzymaj się mocno!!!Musisz być silna dla maleństwa w brzuszku,a mama na pewno będzie czuwać nad Wami!!!
Zosiu-dobry pomysł z tabsamizosia-ktosia, Beata lubią tę wiadomość