plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Beata wrote:kopciuszek126 wrote:Beata wrote:AGA 30 wrote:A mi wróżka powiedziała że będe miała bliżniaki a potem jeszcze córkę a tu nic nie widać anie nie słychać he he he!!!
ale nie powiedziała kiedy? wiec nic straconego
moja znajoma leczyła sie 13 lat w łodzi w jakiejś klinice niepłodności
aż w końcu zaszła w ciąże urodziła zdrową córeczkę a potem za rok 2 bliźniaczki i ma teraz 3 dziewczynki a jest ok 40
hej dziewczynki!
moja znajoma też leczyła się chyba z 8 lat i zaszła w ciążę urodziła dziewczynkę a za rok zaszła znowu i urodziła dwie bliźniaczki.Tak samo Beatko jak i Twoja znajoma...
Belluś trzymaj się mocno!!!Musisz być silna dla maleństwa w brzuszku,a mama na pewno będzie czuwać nad Wami!!!
Zosiu-dobry pomysł z tabsami
hej może to nasza wspólna znajoma?
no ta moja znajoma też w Łodzi się leczyła.Ona ma na imię Beata a Twoja?i jest przed 40-stką! -
kopciueszek kiedy będziesz testować?
ale mnie dzisiaj boli kość ogonowanie mogę usiedzieć...
no tak Beatka musimy wrzucić na luz tylko żeby to było takie proste...Beata lubi tę wiadomość
-
no niestety dokładnie wiem że nie jest to proste
ale razem wzajemnie musimy się jakoś sprowadzać na ziemię*
kiti, Woseba lubią tę wiadomość
Oliwka 2006
2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
-
Witam was w Nowym 2013 Roku. Dla mnie 13stka zawsze była szczęśliwa, także mam nadzieje, że tym razem wszystkie na tym skorzystamy:)
Rucia, Bella bardzo wam współczuje, ale teraz wasi bliscy będą was wspierać duchowo. [*] [*]
Kasiulek lepszej inforamcji nie mogłaś nam przekazać. Trzymam kciukasy za szczęśliwy finałkiti, Kasiulek215, Libra, Beata lubią tę wiadomość
👩 '85 👦'82
AMH 1.07
07.2015 - 1IUI ❌
08.2015 - 2IUI ❌
01.2022 AMH 0,24
02.2022 Invicta - IVF z KD ❌
02.2022 OVIklinika
03.2022 krótki protokół IVF
31.03.2022 transfer 3dniowca 8AB
8dpt cień cienia, 9 dpt ⏸,
11dpt beta 27,2 13dpt beta 65,5, 15dpt 190,6
11.2022 w końcu jesteś z nami 👧
01.2023 🦀tarczycy
W DRODZE PO RODZEŃSTWO 🙏
10.2024 AMH 0,17
11.2024 krótki protokół IVF -
to pa dziewczynki ... widzę gocha że wrzuciłaś na luz ja też tak pewno zrobie od następnego cyklu i nie będę już mierzyć...
-
Tak, w tym cyklu mam luz w kroku:) hehe Troche samo tak wyszło, bo byliśmy na urlopiku zimowym i tak fajnie mi się zrobiło jak przestałam tak się mierzyć (mimo tego że termometr w kosmetyczce był) i stresować czy już jest owu czy nie, czy tarfiliśmy czy nie.
kiti, Fedra, Kasiulek215, gadgeta, Beata lubią tę wiadomość
👩 '85 👦'82
AMH 1.07
07.2015 - 1IUI ❌
08.2015 - 2IUI ❌
01.2022 AMH 0,24
02.2022 Invicta - IVF z KD ❌
02.2022 OVIklinika
03.2022 krótki protokół IVF
31.03.2022 transfer 3dniowca 8AB
8dpt cień cienia, 9 dpt ⏸,
11dpt beta 27,2 13dpt beta 65,5, 15dpt 190,6
11.2022 w końcu jesteś z nami 👧
01.2023 🦀tarczycy
W DRODZE PO RODZEŃSTWO 🙏
10.2024 AMH 0,17
11.2024 krótki protokół IVF -
kiti wrote:kopciueszek kiedy będziesz testować?
no tak Beatka musimy wrzucić na luz tylko żeby to było takie proste...
kiti ja nie będę testować bo nie muszę-wiem na 100 % że jutro @ przyjezdża tak około przed południem!!!szkoda psuć test...ja dziś siedzę jak na szpilkach i co chwila w łazience sie sprawdzam bo czasem lutealna 13 dni trwa ale zazwyczaj jest 14 dni.Szyjka miękka,otwiera się-samo mówi za siebie ;(
Przydałoby sie wyluzować-ale pytanie:jak???? -
jak tu fajnie u Was tak miło,tak przyjacielsko zawsze możecie na siebie liczyć aż miło się Was czyta-a czytam Was tu na bieżąco:)pozdrawiam Was wszystkie i każda z osobna:)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 stycznia 2013, 15:50
Libra, gadgeta, Beata, zosia-ktosia, gocha04, Blondi22, Ola_czeka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
kopciuszek126 wrote:kiti wrote:kopciueszek kiedy będziesz testować?
no tak Beatka musimy wrzucić na luz tylko żeby to było takie proste...
kiti ja nie będę testować bo nie muszę-wiem na 100 % że jutro @ przyjezdża tak około przed południem!!!szkoda psuć test...ja dziś siedzę jak na szpilkach i co chwila w łazience sie sprawdzam bo czasem lutealna 13 dni trwa ale zazwyczaj jest 14 dni.Szyjka miękka,otwiera się-samo mówi za siebie ;(
Przydałoby sie wyluzować-ale pytanie:jak????
aaa to przykro... ale myśle że nie wszystko jeszcze stracone i trzeba mieć ciut nadziei
ja cały czas próbuje sie wyluzować ale nie mam do tego cierpliwości... może przez to że nie jesteśmy cały czas z m i nasze serduszkowanie jest ograniczone i nie w każdym cyklu możemy wtedy co by pasowało....
Hej Agaja p tych świętach to mam apetyt ciągle bym jadła
-
nick nieaktualny
-
oj to mi też by się zdała dieta mż ( mniej żreć )
-
nick nieaktualny
-
no mój m już pojechał więc trzeba będzie zacząć się ograniczać :)i więcej ruchu zorganizować
-
nick nieaktualny