X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • Beata Autorytet

Wysłany: 7 stycznia 2013, 12:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    czyli każdemu to grozi a ja te zzażeram stres i ciągle jem nocami heheh
    no i z moich 48 jest prawie 57 teraz po świetach heh ale nie jest źle daletgo póki co sie tym nie przejmowałam ale widze Fedruś że chyba trzebaq zacząc normalnie jesc.... bo wiem co mi grozi... choć w sumiem to narazie mam dobrą przemianę bo na tyle co ja jem....
    ale jak widać kiedys to się może skończyć

p.s. mam znajoma która waży ponad 120 mojego wzrostu i młodsze jest/...

Oliwka 2006
    2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
    cd9byx8dsom4toou.png
  • Beata Autorytet

Wysłany: 7 stycznia 2013, 12:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mauysia wrote:
    Beata wrote:
    MAYUSIA :)
    ja kojarzyłam takie jak jestescie we 3

no, to właśnie to w szerokich spodniach :) No i nie widać mojego brzucha (który i tak notorycznie wciągam, ale ostatnio to niestety już nie wystarcza ;) )

heheh :)
    to trzeba szybko zafasolkowac i przestac sie przejmowac. nie trzaba będzie wciągac bo wtedy juz wyupada miec brzuszek :)

Oliwka 2006
    2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
    cd9byx8dsom4toou.png
  • Beata Autorytet

Wysłany: 7 stycznia 2013, 12:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kochane zmykam i ja narazie bo nawet w łazience dziś nie byłam a pęcherz ciśnie po 2 kawach i herbacie....
    no roboty sie nazbierało...

pap papa do jutra miłego wieczoru i jutro lepszego humorku wszystkim zyczę buziaki :)

Oliwka 2006
    cd9byx8dsom4toou.png
  • mauysia Autorytet

Wysłany: 7 stycznia 2013, 12:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Beata wrote:
    mauysia wrote:
    Beata wrote:
    MAYUSIA :)
    ja kojarzyłam takie jak jestescie we 3

no, to właśnie to w szerokich spodniach :) No i nie widać mojego brzucha (który i tak notorycznie wciągam, ale ostatnio to niestety już nie wystarcza ;) )

heheh :)
    to trzeba szybko zafasolkowac i przestac sie przejmowac. nie trzaba będzie wciągac bo wtedy juz wyupada miec brzuszek :)

No właśnie jestem trochę rozdarta! Bo, jak wiadomo, te starania mogą równie dobrze zająć mi jeszcze parę miesięcy - jak dobrze pójdzie - albo od roku w górę!

Więc obiorę strategię taką, że w pierwszej połowie cyklu będę sobie ćwiczyć w domu, a w drugiej połowie już nie (albo mniej forsownie). Bo nie mogę tak czekać w nieskończoność z tym zrzuceniem kilku kilosków :)

Beata, Fedra lubią tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • mauysia Autorytet

Wysłany: 7 stycznia 2013, 12:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pa, Beciu.

Beata lubi tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 stycznia 2013, 12:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Spadam narazie dziewczyny!!! Muszą oczy odpocząć od tego monitora i do miasta muszę jechać!! podwieczór wpadnę znowu do was!!!
    Miłego dzionka!!;-)

mauysia, Fedra lubią tę wiadomość

• Dora Autorytet

Wysłany: 7 stycznia 2013, 12:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A moja ciotke wiele lat temu wzieto na odwyk siła, za zgoda meza i jej matki i na szczescie ja wyleczyli z nalogu.

Dziewczyny jak przegladam waszw wykresy to nigdy nie pamietam kiedy macie terminy@ wiec mam taka sugestię;
    moze bedziemy pod wykresem wpisywac spodziewany termin@ ?? zaczne od swojego wykresu.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 stycznia 2013, 12:54

mauysia, samira, Beata, gadgeta lubią tę wiadomość

Witamy Cie Córeczko:* 09.09.13 ♥
  • mauysia Autorytet

Wysłany: 7 stycznia 2013, 12:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dora wrote:
    A moja ciotke wiele lat temu wzieto na odwyk siła, za zgoda meza i jej matki i na szczescie ja wyleczyli z nalogu.

Dziewczyny jak przegladam waszw wykresy to nigdy nie pamietam kiedy macie terminy@ wiec mam taka sugestię;
    moze bedziemy pod wykresem wpisywac spodziewany termin@ ?? zaczne od swojego wykresu.

W sumie dobry pomysł :) Bo zanim człowiek dokopie się do ostatniej tabelki... To ja sobie dopisuję (choć termin odległy :) )

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • mauysia Autorytet

Wysłany: 7 stycznia 2013, 12:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ahaaaa. myślałam, że w stopce :)

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • Dora Autorytet

Wysłany: 7 stycznia 2013, 13:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mauysia wrote:

Miałam na myśli w komentarzach, pod wykresem:-)bo szukanie tabelki to sporo zachodu, a tak od razu będzie widać co w trawie piszczy.
    W stopce też może być:-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 stycznia 2013, 13:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczynki, wy to macie temat z rana o horrorach:) ale ja też lubię:) propozycję zapisałam i może cosik uda mi się obejrzeć przez weekend:)

ależ Beatka, ekscytujesz się moim wykresem;) myśle, że widzisz moje poprzednie wykresy dlatego, że je udostępniłam na tablicy:) moja fl trwa 11-12 dni, a teraz może się wydłuży dzięki mg+b6 i castagnus... niby dzisiaj mam termin @ wyznaczony przez ovu, ale skoro mam cykle 25 dniowe (+/- 1dc), to obstawiam przyjście @ na 10.01.

• mauysia Autorytet

Wysłany: 7 stycznia 2013, 13:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Libruś, ale ponoć różnić to się może ilość dni przed owulacją, a od owulacji powinno się liczyć stałą liczbę dni fazy lutealnej. To by już dawało konkretne nadzieje :) Ale faktycznie - bierzesz castagnus, cholerka wie jak on wpłynie na Twoją lutealną. Pożyjemy, zobaczymy :)

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • Blondi22 Autorytet

Wysłany: 7 stycznia 2013, 13:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    to ja tez wpisze pod wykresem @

Dora lubi tę wiadomość

a.png
    a.png
  • Blondi22 Autorytet

Wysłany: 7 stycznia 2013, 13:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja tez juz uciekam ;)
    pa;)

a.png
    a.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 stycznia 2013, 13:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fedra wrote:
    Beata wrote:
    Fedra wrote:
    wzrost * wzrost = 1.73*1.73
    wagę podzielić przez ten współczynnik co wyjdzie ze wzrostu i masz swoje BMI no u mnie wyszło coś lekko powyżej 25 to chyba nie dobrze więc się idę położyć :)

dzięki
    ]a ja liczyłam bez przecinka i wychodziły mi niestworzone rzeczy...
    hej to jak nie dobrze to ruchu kochana a nie leżeć :)

ehh to nie jest jeszcze źle ze mna bo mam nadal ponizej 20 hihi

no właśnie tak myślałam ze mi ruch pomoże tylko co się próbuje ruszyć to mi się w głowie kręci, a jak tak siedze przed kompem to mam wrazenie że opadają mnie siły...
    nie nie nie trzeba się położyć...

muszę przyznać ze ja się często tak czuję a kręgosłup mi kiedyś odleci ,przez ostatni rok przytyłam 10kg i o tyle mam za dużo ehhh...a jak coś ćwiczyć zaczynam to ból stawów niesamowity do tego a może raczej to jest powód tych dolegliwości to choroba zapalna jelit...(a na pewno zaostrzyło i wywołało taki stan nerwica po nagłej śmierci mojego brata 3,5roku temu:( )

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 stycznia 2013, 13:36

• Beata Autorytet

Wysłany: 7 stycznia 2013, 13:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dora wrote:
    mauysia wrote:

Miałam na myśli w komentarzach, pod wykresem:-)bo szukanie tabelki to sporo zachodu, a tak od razu będzie widać co w trawie piszczy.
    W stopce też może być:-)

hej to może ja tez w stopce bo nie wiem czy wychwycicie wsród tylu komentarzy pod wykresem :)

Oliwka 2006
    cd9byx8dsom4toou.png
  • Beata Autorytet

Wysłany: 7 stycznia 2013, 13:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no własnie Libruś to ten castangus moż emieć wpływ na fl..więc ok czekamy do 10
    bo normalnie gydbys go nie brala ...heheheh
    bo tak jak pisze Mayusia przeciez fl powinna być stała i nie ma wpływu bardzo to kiedy owu wystąpiła :)

Oliwka 2006
    cd9byx8dsom4toou.png
  • mauysia Autorytet

Wysłany: 7 stycznia 2013, 14:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    samira, przykro mi z powodu Twojego brata. Widzę, że prawie każda z nas ma za sobą jakąś przykrą historię :(

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • Dora Autorytet

Wysłany: 7 stycznia 2013, 14:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jakoś źle się ten rok zaczął...

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 stycznia 2013, 14:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mauysia wrote:
    Libruś, ale ponoć różnić to się może ilość dni przed owulacją, a od owulacji powinno się liczyć stałą liczbę dni fazy lutealnej. To by już dawało konkretne nadzieje :) Ale faktycznie - bierzesz castagnus, cholerka wie jak on wpłynie na Twoją lutealną. Pożyjemy, zobaczymy :)

dlatego się nie ekscytuję i czekam z testami do weekendu;P

‹‹ 972 973 974 975 976 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Problemy z tarczycą - przyczyny, objawy, wpływ na płodność

Problemy z tarczycą są bardzo częstą przyczyną zaburzeń hormonalnych zarówno u kobiet, jak i u mężczyzn. Jakie są najczęstsze zaburzenia w funkcjonowaniu tarczycy? Jakie są typowe objawy problemów z tarczycą? Jak wygląda diagnostyka? Jak zaburzenia tarczycy mogą wpływać na płodność?

CZYTAJ WIĘCEJ

Stres oksydacyjny w plemnikach jako przyczyna męskiej niepłodności

Wiadomo, że stres może mieć negatywny wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Ale co ma wspólnego stres oksydacyjny z plemnikami? Czy może być on przyczyną męskiej niepłodności? Dowiedz się, skąd bierze się stres oksydacyjny oraz jak diagnozuje się jego obecność w męskim nasieniu?

CZYTAJ WIĘCEJ

Mikroelementy dające makro-poprawę męskiej płodności

Dowiedz się, które mikroelementy odgrywają kluczową rolę w kontekście męskiej płodności. Na co zwracać uwagę i których składników nie powinno zabraknąć w diecie przyszłego taty? 

CZYTAJ WIĘCEJ