plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
czyli każdemu to grozi a ja te zzażeram stres i ciągle jem nocami heheh
no i z moich 48 jest prawie 57 teraz po świetach heh ale nie jest źle daletgo póki co sie tym nie przejmowałam ale widze Fedruś że chyba trzebaq zacząc normalnie jesc.... bo wiem co mi grozi... choć w sumiem to narazie mam dobrą przemianę bo na tyle co ja jem....
ale jak widać kiedys to się może skończyć
p.s. mam znajoma która waży ponad 120 mojego wzrostu i młodsze jest/...Oliwka 2006
2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
-
mauysia wrote:Beata wrote:MAYUSIA
ja kojarzyłam takie jak jestescie we 3
no, to właśnie to w szerokich spodniachNo i nie widać mojego brzucha (który i tak notorycznie wciągam, ale ostatnio to niestety już nie wystarcza
)
heheh
to trzeba szybko zafasolkowac i przestac sie przejmowac. nie trzaba będzie wciągac bo wtedy juz wyupada miec brzuszekOliwka 2006
2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
-
kochane zmykam i ja narazie bo nawet w łazience dziś nie byłam a pęcherz ciśnie po 2 kawach i herbacie....
no roboty sie nazbierało...
pap papa do jutra miłego wieczoru i jutro lepszego humorku wszystkim zyczę buziakiOliwka 2006
-
Beata wrote:mauysia wrote:Beata wrote:MAYUSIA
ja kojarzyłam takie jak jestescie we 3
no, to właśnie to w szerokich spodniachNo i nie widać mojego brzucha (który i tak notorycznie wciągam, ale ostatnio to niestety już nie wystarcza
)
heheh
to trzeba szybko zafasolkowac i przestac sie przejmowac. nie trzaba będzie wciągac bo wtedy juz wyupada miec brzuszek
No właśnie jestem trochę rozdarta! Bo, jak wiadomo, te starania mogą równie dobrze zająć mi jeszcze parę miesięcy - jak dobrze pójdzie - albo od roku w górę!
Więc obiorę strategię taką, że w pierwszej połowie cyklu będę sobie ćwiczyć w domu, a w drugiej połowie już nie (albo mniej forsownie). Bo nie mogę tak czekać w nieskończoność z tym zrzuceniem kilku kiloskówBeata, Fedra lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
A moja ciotke wiele lat temu wzieto na odwyk siła, za zgoda meza i jej matki i na szczescie ja wyleczyli z nalogu.
Dziewczyny jak przegladam waszw wykresy to nigdy nie pamietam kiedy macie terminy@ wiec mam taka sugestię;
moze bedziemy pod wykresem wpisywac spodziewany termin@ ?? zaczne od swojego wykresu.Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 stycznia 2013, 12:54
mauysia, samira, Beata, gadgeta lubią tę wiadomość
Witamy Cie Córeczko:* 09.09.13 ♥
-
Dora wrote:A moja ciotke wiele lat temu wzieto na odwyk siła, za zgoda meza i jej matki i na szczescie ja wyleczyli z nalogu.
Dziewczyny jak przegladam waszw wykresy to nigdy nie pamietam kiedy macie terminy@ wiec mam taka sugestię;
moze bedziemy pod wykresem wpisywac spodziewany termin@ ?? zaczne od swojego wykresu.
W sumie dobry pomysłBo zanim człowiek dokopie się do ostatniej tabelki... To ja sobie dopisuję (choć termin odległy
)
-
nick nieaktualnydziewczynki, wy to macie temat z rana o horrorach:) ale ja też lubię
propozycję zapisałam i może cosik uda mi się obejrzeć przez weekend:)
ależ Beatka, ekscytujesz się moim wykresem;) myśle, że widzisz moje poprzednie wykresy dlatego, że je udostępniłam na tablicy:) moja fl trwa 11-12 dni, a teraz może się wydłuży dzięki mg+b6 i castagnus... niby dzisiaj mam termin @ wyznaczony przez ovu, ale skoro mam cykle 25 dniowe (+/- 1dc), to obstawiam przyjście @ na 10.01. -
Libruś, ale ponoć różnić to się może ilość dni przed owulacją, a od owulacji powinno się liczyć stałą liczbę dni fazy lutealnej. To by już dawało konkretne nadzieje
Ale faktycznie - bierzesz castagnus, cholerka wie jak on wpłynie na Twoją lutealną. Pożyjemy, zobaczymy
-
nick nieaktualnyFedra wrote:Beata wrote:Fedra wrote:wzrost * wzrost = 1.73*1.73
wagę podzielić przez ten współczynnik co wyjdzie ze wzrostu i masz swoje BMI no u mnie wyszło coś lekko powyżej 25 to chyba nie dobrze więc się idę położyć
dzięki
]a ja liczyłam bez przecinka i wychodziły mi niestworzone rzeczy...
hej to jak nie dobrze to ruchu kochana a nie leżeć
ehh to nie jest jeszcze źle ze mna bo mam nadal ponizej 20 hihi
no właśnie tak myślałam ze mi ruch pomoże tylko co się próbuje ruszyć to mi się w głowie kręci, a jak tak siedze przed kompem to mam wrazenie że opadają mnie siły...
nie nie nie trzeba się położyć...
muszę przyznać ze ja się często tak czuję a kręgosłup mi kiedyś odleci ,przez ostatni rok przytyłam 10kg i o tyle mam za dużo ehhh...a jak coś ćwiczyć zaczynam to ból stawów niesamowity do tego a może raczej to jest powód tych dolegliwości to choroba zapalna jelit...(a na pewno zaostrzyło i wywołało taki stan nerwica po nagłej śmierci mojego brata 3,5roku temu:( )Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 stycznia 2013, 13:36
-
Dora wrote:mauysia wrote:Ahaaaa. myślałam, że w stopce
Miałam na myśli w komentarzach, pod wykresem:-)bo szukanie tabelki to sporo zachodu, a tak od razu będzie widać co w trawie piszczy.
W stopce też może być
hej to może ja tez w stopce bo nie wiem czy wychwycicie wsród tylu komentarzy pod wykresemOliwka 2006
-
no własnie Libruś to ten castangus moż emieć wpływ na fl..więc ok czekamy do 10
bo normalnie gydbys go nie brala ...heheheh
bo tak jak pisze Mayusia przeciez fl powinna być stała i nie ma wpływu bardzo to kiedy owu wystąpiłaOliwka 2006
-
nick nieaktualnymauysia wrote:Libruś, ale ponoć różnić to się może ilość dni przed owulacją, a od owulacji powinno się liczyć stałą liczbę dni fazy lutealnej. To by już dawało konkretne nadzieje
Ale faktycznie - bierzesz castagnus, cholerka wie jak on wpłynie na Twoją lutealną. Pożyjemy, zobaczymy
dlatego się nie ekscytuję i czekam z testami do weekendu;P