plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAGA 30 wrote:Libra wrote:AGA 30 wrote:kobieta co urodzi to przez 3 lata powinna pensje normalnie dostawać!!!
Ja wczoraj w gazecie wyczytałam że nawet na becikowe się nie załapie już w tym roku he he!!!
czemu?
Libra bo na osobę nie może przekroczyć 1911 zł zarobku!!! kiedyś wszyscy dostali becikowe a teraz już niestety nie!!!
łeeee... to szumowiny jedne!!! a my im tyle podatku co miesiąc oddajemy, a im szkoda dla nas tego marnego tysiaka wydać?! ja pierdziele, to dopiero polityka! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAGA 30 wrote:Libra wrote:natusia wrote:Patrzyłam ale nic nie widzę....
cosik nie zaskoczyło;P patrzaj teraz:)
Ja też nic nie widzę!!!!
jak chcesz, to lukaj... okno znów otwarte na kilka chwil;P
jedyna nadzieja w tym, że owulacja była tak jak zwykle... 13-15dc:) -
nick nieaktualny
-
Też mam taka nadzieję Aguś! A tam...zawsze coś.Ręce opadają. Ciągle jakis problem. Gdyby nam się wtedy powiodło to nie martwiłabym się o nic,a tak...przykre,że pieniądz rządzi światem...niestety takie czasy...dzis to wogóle mam takiego doła,ze tylko was podczytywałam cały dzień ale siły na napisanie nie mialam. Kurcze ciągle o co muszę się martwić. Jak tu się wyluzować i zajść w ciążę...
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLibra wrote:właśnie... święte słowa natuś... jak tu się wyluzować, jak człowieka ciągle coś gnębi...
I jak sobie nie chlapnąć czegoś mocniejszego na poprawę humoru hi hi hi!!!! NIe ma lekko w naszym kraju!!! Mi coraz większa ochota przychodzi żeby wyjechać stąd do niemiec!!!Fedra lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAGA 30 wrote:A ja weszłam sobie na prognozę cyklów i oglądałam następne miesiące kiedy dni płodne będą i niestety ani razu mi nie trafi na weekend tylko w tygodniu jak chłopek w pracy!!! Oj marne szanse!! W lutym na tą inseminacje idę !!!
też sobie sprawdziłam... jeżeli utrzyma się tendencja z tego cyklu kolejna owulka 20 stycznia, a następna 14.02.
jak mój chłop tak będzie działał, to też o inseminacji będziemy musieli pomyśleć...
teraz wyzdrowiał i ma się wziąć do roboty... zobaczymy jak to w praniu wyjdzie;P -
nick nieaktualnynatusia wrote:Jak nie praca,to jej brak,to kłopoty zdrowotne,to rodzinne,to w związku...buuu Wiecznie coś. Jak już jest mozliwość to śluz nie taki,to chłopa nie ma,to przypałęta się jakieś choróbsko. Jak Syzyf.
Nie ma lekko oj nie ma!!!natusia, Libra lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnynutka wrote:To w tym miesiącu ja nawaliłam i mam anginę. Gorączkę zbiłam gripexem, a ok jutra powinna być owu. W dodatku zaspałam wczoraj z tempką. Jak myślicie, angina może przesunąć owulkę?
wszystko może... i choroba też... ale nie musi wcale do tego dojść... -
dziewczyny, proszę zerknijcie na moje wykresy...
Wróciłam właśnie od ginekologa i trochę mnie nastraszył, powiedział, ze jak nie ma śluzu płodnego, a ja takiego niestety nie obserwuje, to nie dochodzi do owulacji. Prowadzę 2-gi miesiąc obserwacji z Ovu i za każdym razem wyznaczył owulacje. Trochę się wystraszyłam szczerze powiedziawszy, dlatego do Was pisze.Omówiłam się z nim na monitoring, zobaczyć czy dojrzewają pęcherzyki i czy pękają