plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAGA 30 wrote:Libra wrote:AGA 30 wrote:kobieta co urodzi to przez 3 lata powinna pensje normalnie dostawać!!!
Ja wczoraj w gazecie wyczytałam że nawet na becikowe się nie załapie już w tym roku he he!!!
czemu?
Libra bo na osobę nie może przekroczyć 1911 zł zarobku!!! kiedyś wszyscy dostali becikowe a teraz już niestety nie!!!
łeeee... to szumowiny jedne!!! a my im tyle podatku co miesiąc oddajemy, a im szkoda dla nas tego marnego tysiaka wydać?! ja pierdziele, to dopiero polityka! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAGA 30 wrote:Libra wrote:natusia wrote:Patrzyłam ale nic nie widzę....
cosik nie zaskoczyło;P patrzaj teraz:)
Ja też nic nie widzę!!!!
jak chcesz, to lukaj... okno znów otwarte na kilka chwil;P
jedyna nadzieja w tym, że owulacja była tak jak zwykle... 13-15dc:) -
nick nieaktualny
-
Też mam taka nadzieję Aguś! A tam...zawsze coś.Ręce opadają. Ciągle jakis problem. Gdyby nam się wtedy powiodło to nie martwiłabym się o nic,a tak...przykre,że pieniądz rządzi światem...niestety takie czasy...dzis to wogóle mam takiego doła,ze tylko was podczytywałam cały dzień ale siły na napisanie nie mialam. Kurcze ciągle o co muszę się martwić. Jak tu się wyluzować i zajść w ciążę...
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLibra wrote:właśnie... święte słowa natuś... jak tu się wyluzować, jak człowieka ciągle coś gnębi...
I jak sobie nie chlapnąć czegoś mocniejszego na poprawę humoru hi hi hi!!!! NIe ma lekko w naszym kraju!!! Mi coraz większa ochota przychodzi żeby wyjechać stąd do niemiec!!!
Fedra lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAGA 30 wrote:A ja weszłam sobie na prognozę cyklów i oglądałam następne miesiące kiedy dni płodne będą i niestety ani razu mi nie trafi na weekend tylko w tygodniu jak chłopek w pracy!!! Oj marne szanse!! W lutym na tą inseminacje idę !!!
też sobie sprawdziłam... jeżeli utrzyma się tendencja z tego cyklu kolejna owulka 20 stycznia, a następna 14.02.
jak mój chłop tak będzie działał, to też o inseminacji będziemy musieli pomyśleć...
teraz wyzdrowiał i ma się wziąć do roboty... zobaczymy jak to w praniu wyjdzie;P -
nick nieaktualnynatusia wrote:Jak nie praca,to jej brak,to kłopoty zdrowotne,to rodzinne,to w związku...buuu Wiecznie coś. Jak już jest mozliwość to śluz nie taki,to chłopa nie ma,to przypałęta się jakieś choróbsko. Jak Syzyf.
Nie ma lekko oj nie ma!!!
natusia, Libra lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnynutka wrote:To w tym miesiącu ja nawaliłam i mam anginę. Gorączkę zbiłam gripexem, a ok jutra powinna być owu. W dodatku zaspałam wczoraj z tempką. Jak myślicie, angina może przesunąć owulkę?
wszystko może... i choroba też... ale nie musi wcale do tego dojść... -
dziewczyny, proszę zerknijcie na moje wykresy...
Wróciłam właśnie od ginekologa i trochę mnie nastraszył, powiedział, ze jak nie ma śluzu płodnego, a ja takiego niestety nie obserwuje, to nie dochodzi do owulacji. Prowadzę 2-gi miesiąc obserwacji z Ovu i za każdym razem wyznaczył owulacje. Trochę się wystraszyłam szczerze powiedziawszy, dlatego do Was pisze.Omówiłam się z nim na monitoring, zobaczyć czy dojrzewają pęcherzyki i czy pękają
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH
Oj się nie popisaliście 

Z nimi zawsze problem