X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 stycznia 2013, 18:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Serduszek nie ma!!!

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 stycznia 2013, 18:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AGA 30 wrote:
    Serduszek nie ma!!!

Ale mogą być mocne żołnierze!!!;-)

Fedra lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 stycznia 2013, 18:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    natusia wrote:
    hmmm...już teraz widzę :) Oj się nie popisaliście :D

m był w tym czasie chory... grypsko go dopadło... on to zawsze coś odwali, że w te najważniejsze dni jest cienko:(

• natusia Autorytet

Wysłany: 7 stycznia 2013, 18:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No mam taką nadzieję. W moim miasteczku mieszka kilkanaście tysiecy ludzi...zakładów pracy jest niewiele,a wiadomo,ze teraz mamy takie czasy,że jak sie zna KOGOŚ to moze coś uda sie zalatwic,jak nie...to licz na siebie...

26adc18ecb3d77912c223fee25f8ec7e.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 stycznia 2013, 18:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natusia do wiosny już bliżej niż dalej więc coś napewno znajdziesz!!!

natusia lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 stycznia 2013, 18:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AGA 30 wrote:
    Libra wrote:
    AGA 30 wrote:
    kobieta co urodzi to przez 3 lata powinna pensje normalnie dostawać!!!
    Ja wczoraj w gazecie wyczytałam że nawet na becikowe się nie załapie już w tym roku he he!!!

czemu?

Libra bo na osobę nie może przekroczyć 1911 zł zarobku!!! kiedyś wszyscy dostali becikowe a teraz już niestety nie!!!

łeeee... to szumowiny jedne!!! a my im tyle podatku co miesiąc oddajemy, a im szkoda dla nas tego marnego tysiaka wydać?! ja pierdziele, to dopiero polityka!

• natusia Autorytet

Wysłany: 7 stycznia 2013, 18:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Libra wrote:
    natusia wrote:
    hmmm...już teraz widzę :) Oj się nie popisaliście :D

m był w tym czasie chory... grypsko go dopadło... on to zawsze coś odwali, że w te najważniejsze dni jest cienko:(

Oj ten twój chłop ;D Z nimi zawsze problem ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 stycznia 2013, 18:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale żeby rodzić to by chcieli co roku!!!!
    Zawsze znajdą jakieś rozwiązanie żeby kase zaoszczędzić !!!;-(

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 stycznia 2013, 18:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AGA 30 wrote:
    Libra wrote:
    natusia wrote:
    Patrzyłam ale nic nie widzę....

cosik nie zaskoczyło;P patrzaj teraz:)

Ja też nic nie widzę!!!!

jak chcesz, to lukaj... okno znów otwarte na kilka chwil;P

jedyna nadzieja w tym, że owulacja była tak jak zwykle... 13-15dc:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 stycznia 2013, 18:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja weszłam sobie na prognozę cyklów i oglądałam następne miesiące kiedy dni płodne będą i niestety ani razu mi nie trafi na weekend tylko w tygodniu jak chłopek w pracy!!! Oj marne szanse!! W lutym na tą inseminacje idę !!!

• natusia Autorytet

Wysłany: 7 stycznia 2013, 18:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Też mam taka nadzieję Aguś! A tam...zawsze coś.Ręce opadają. Ciągle jakis problem. Gdyby nam się wtedy powiodło to nie martwiłabym się o nic,a tak...przykre,że pieniądz rządzi światem...niestety takie czasy...dzis to wogóle mam takiego doła,ze tylko was podczytywałam cały dzień ale siły na napisanie nie mialam. Kurcze ciągle o co muszę się martwić. Jak tu się wyluzować i zajść w ciążę... :/

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 stycznia 2013, 18:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    właśnie... święte słowa natuś... jak tu się wyluzować, jak człowieka ciągle coś gnębi...

natusia lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 stycznia 2013, 18:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Libra wrote:
    właśnie... święte słowa natuś... jak tu się wyluzować, jak człowieka ciągle coś gnębi...

I jak sobie nie chlapnąć czegoś mocniejszego na poprawę humoru hi hi hi!!!! NIe ma lekko w naszym kraju!!! Mi coraz większa ochota przychodzi żeby wyjechać stąd do niemiec!!!

Fedra lubi tę wiadomość

• natusia Autorytet

Wysłany: 7 stycznia 2013, 18:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak nie praca,to jej brak,to kłopoty zdrowotne,to rodzinne,to w związku...buuu Wiecznie coś. Jak już jest mozliwość to śluz nie taki,to chłopa nie ma,to przypałęta się jakieś choróbsko. Jak Syzyf.

AGA 30 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 stycznia 2013, 18:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AGA 30 wrote:
    A ja weszłam sobie na prognozę cyklów i oglądałam następne miesiące kiedy dni płodne będą i niestety ani razu mi nie trafi na weekend tylko w tygodniu jak chłopek w pracy!!! Oj marne szanse!! W lutym na tą inseminacje idę !!!

też sobie sprawdziłam... jeżeli utrzyma się tendencja z tego cyklu kolejna owulka 20 stycznia, a następna 14.02.
    jak mój chłop tak będzie działał, to też o inseminacji będziemy musieli pomyśleć...
    teraz wyzdrowiał i ma się wziąć do roboty... zobaczymy jak to w praniu wyjdzie;P

• nutka Autorytet

Wysłany: 7 stycznia 2013, 18:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To w tym miesiącu ja nawaliłam i mam anginę. Gorączkę zbiłam gripexem, a ok jutra powinna być owu. W dodatku zaspałam wczoraj z tempką. Jak myślicie, angina może przesunąć owulkę?

f2w39n73l8deede4.png
    90zm9tq.png
    Jezu ufam Tobie! Jezu Dziękuję Ci!
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 stycznia 2013, 18:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    natusia wrote:
    Jak nie praca,to jej brak,to kłopoty zdrowotne,to rodzinne,to w związku...buuu Wiecznie coś. Jak już jest mozliwość to śluz nie taki,to chłopa nie ma,to przypałęta się jakieś choróbsko. Jak Syzyf.

Nie ma lekko oj nie ma!!!

natusia, Libra lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 stycznia 2013, 18:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nutka wrote:
    To w tym miesiącu ja nawaliłam i mam anginę. Gorączkę zbiłam gripexem, a ok jutra powinna być owu. W dodatku zaspałam wczoraj z tempką. Jak myślicie, angina może przesunąć owulkę?

wszystko może... i choroba też... ale nie musi wcale do tego dojść...

• natusia Autorytet

Wysłany: 7 stycznia 2013, 18:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mówię wam,że czasem to chciałabym zasnąć i obudzić się jak wszystko się poukłada...

Libra, Fedra lubią tę wiadomość

• ewela84 Przyjaciółka

Wysłany: 7 stycznia 2013, 18:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczyny, proszę zerknijcie na moje wykresy...
    Wróciłam właśnie od ginekologa i trochę mnie nastraszył, powiedział, ze jak nie ma śluzu płodnego, a ja takiego niestety nie obserwuje, to nie dochodzi do owulacji. Prowadzę 2-gi miesiąc obserwacji z Ovu i za każdym razem wyznaczył owulacje. Trochę się wystraszyłam szczerze powiedziawszy, dlatego do Was pisze.Omówiłam się z nim na monitoring, zobaczyć czy dojrzewają pęcherzyki i czy pękają

ijpb20mmh57zc0cf.png
‹‹ 975 976 977 978 979 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Badania w ciąży - sprawdź, które warto wykonać

Zastanawiasz się jakie badania czekają cię w ciąży? Czemu służą takie badania i kiedy się je wykonuje? Przeczytaj jakie rodzaje badań i testów czekają przyszłą mamę i dlaczego są one ważne. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Planujesz ciążę? Sprawdź, jaką rolę w organizmie odgrywa koenzym Q10

Przygotowania do ciąży to ogromne wyzwanie dla organizmu – na poziomie komórkowym zachodzą procesy wymagające dużych nakładów energii. Coraz więcej badań pokazuje, że koenzym Q10 może wspierać jakość komórek jajowych i plemników, dostarczając mitochondriom potrzebnego paliwa. Choć nie zastąpi kwasu foliowego ani terapii hormonalnej, może stać się cennym uzupełnieniem w staraniach o dziecko.

CZYTAJ WIĘCEJ

Pierwsza wizyta w klinice leczenia niepłodności – jak się przygotować?

Nadszedł ten czas - przed Wami pierwsza wizyta w kierunku diagnostyki problemów z płodnością. Jak wygląda? Na co się przygotować? Czy przed wizytą warto wykonać wstępne badania? Jakie znaczenie mają obserwacje cyklu miesiączkowego podczas diagnostyki? Jak wygląda wywiad medyczny? 

CZYTAJ WIĘCEJ