Plotki staraczek i nie tylko
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMagdzia85F wrote:Rene Ty to ten Avatar zmieniasz, że muszę się zastanawiam kto pisze
Su jak samopoczucie???
Ewi ja Męża wczoraj i przedwczoraj. Nie wiem, jakaś rozochocona jestem. Ćwiczenia przed hehe -
Magdzia85F wrote:Rene Ty to ten Avatar zmieniasz, że muszę się zastanawiam kto pisze
Su jak samopoczucie???
Ewi ja Męża wczoraj i przedwczoraj. Nie wiem, jakaś rozochocona jestem. Ćwiczenia przed hehe -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
SusannaDean wrote:Cos malo piszecie bo jak zazwyczaj juz musialam ladowac komorke (starcza na dzien bateria) a tu dalej mam ha ha wiem wiem poatek ale ja tu z nudow zejde a co dopiero jutro haha
SusannaDean lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySu ja ostatnio po prostu mam mało czasu na przyjemności.
Rene jestem zdziwiona tą moją ochotą na seks. Wczoraj ledwo nogą ruszałam, ale Męża dorwałam może też przyjdzie Ci ochota?
Ale jak to się zmienia. Wcześniej to szał a teraz, bo zmęczenie, bo boli nogą, bo wzdęcia. Masakra.
Jutro ciekawe co będzie. U mnie siostra Męża że swoim przyjeżdża...SusannaDean lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPilik ja dziś mam też dzień do dupy. Akcja poranna dot.pracy poszła dalej. Wręcz chamskie teksty "żal mi Ciebie" w stosunku do mnie, do wglądu dyrekcji (które po prostu przejdą bez echa) powodują, że mam ochotę to rzucić.
Ale to w związku z hasłem "ciąża"
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 lipca 2017, 19:43