Plotki staraczek i nie tylko
-
WIADOMOŚĆ
-
Rene wrote:pilik tak jak Su napisała ovulka jest lub lada chwila będzie:-)
Su pewnie w drodze do domu jesteś.Ja już uciekam spać,trzymam mocno kciuki za jutrzejsze testowania:-)
Dobranoc
Taki ciemny test może świadczyć o tym że obu jest dziś? Że tak dosłownie powiem (wieczorową porą w końcu :p) mam dzisiaj baaardzo mokro i ślisko, ale to chyba dobry objaw (mam nadzienę że w środku dobry śluz ), ach zobaczymy co będzie... ustawiam budzik żeby jutro tempke zmierzyć o tej samej porze żeby miarodajna była... mam nadzieję że coś skoczy w końcu...!Rene, Magdzia85F lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnypilik wrote:Su - nienawidziłam tego! Jaka linia? Latami jeździłam w katowickich tramwajach, teraz jak czasem bywam i muszę skorzystać z kzkgop to utwierdzam się w przekonaniu że zrobienie prawka i przeprowadzka na wieś były najlepszym co mnie mogło spotkać
Ja myśle, że ovu się tam schowała pomiedzy tymi testami i warto dobić jeszcze Także dobrej owocnej nocy -
nick nieaktualny
-
Na placu miarki zawsze wysiadałam. A potem z dziećmi, których pilnowałam, do przedszkola na brynow. Siódemki przynajmniej te nowe raczej tylko!
Będziemy . Mam nadzieję że jak już pęcherzyk był to i owu! Achh w niewiedzy się jednak łatwiej żyje .
Dobranoc!Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 lipca 2017, 23:05
SusannaDean lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnypilik wrote:Na placu miarki zawsze wysiadałam. A potem z dziećmi, których pilnowałam, do przedszkola na brynow. Siódemki przynajmniej te nowe raczej tylko!
Będziemy . Mam nadzieję że jak już pęcherzyk był to i owu! Achh w niewiedzy się jednak łatwiej żyje .
Dobranoc! -
SusannaDean wrote:Ja do centrum tym jeżdżę spod ekonomicznego, zawsze mi się wydawało, że 6-tka najgorzej śmierdzi szczególnie w soboty i niedzielę nad ranem hehe
Ale najlepsze jest to, że musiałyśmy gdzieś mieszkać blisko . Ja mieszkałam na zawodziu przy Słowianie -
U mnie dzisiaj tempka ładnie skoczyła mam nadzieję że się utrzyma i że wczoraj owu była...! Nie biorę luteiny ani dhupastonu jednak, ale tylko dlatego że udało mi się na poniedziałek zapisac do gin. Na usg powinna widzieć że jest po owu? No i z nią będę o tym gadać i powiem żeby mi wprowadziła leki. A w przyszły piątek albo sobotę podjadę progesteron zbadać. Myślicie że estradiol też zrobić jak miałam niski czy nie warto się martwić dodatkowo?
Rene, Magdzia85F lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnypilik wrote:U mnie dzisiaj tempka ładnie skoczyła mam nadzieję że się utrzyma i że wczoraj owu była...! Nie biorę luteiny ani dhupastonu jednak, ale tylko dlatego że udało mi się na poniedziałek zapisac do gin. Na usg powinna widzieć że jest po owu? No i z nią będę o tym gadać i powiem żeby mi wprowadziła leki. A w przyszły piątek albo sobotę podjadę progesteron zbadać. Myślicie że estradiol też zrobić jak miałam niski czy nie warto się martwić dodatkowo?
pilik lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnypilik wrote:Tak ni się wlasnie wydaje że jakby się udało to estradiol nie mógł być taki zły :p. To pewnie szkoda kasy. A dopytam jeszcze w poniedziałek zresztą .
Su - krew oddana?
oddana... pilik jak coś wstawiłam wyschniętego zdj... masz racje 3 kreski ha ha nie serio nie liczę na pozytyw chociaż mnie tknęło coś bo był wcześniej cień majaczący tam gdzie powinna być kreska a potem puścił wodzę fantazji i się jakby rozlał i są 3
i to nie jest z całonocnego moczu bo musiałam się budzić bo ciągle mi się chciało sikaćWiadomość wyedytowana przez autora: 15 lipca 2017, 08:45
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnypilik wrote:Tak zrobię, dzięki . Mam dobre przeczucie co do Ciebie! Ja strasznie sikałam na początku... jak nigdy nie wstaje w nocy tak po Dwa razy musiałam! I na to liczę wkrótce
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyRene wrote:Dziewczyny co tu taka cisza?