Plotki staraczek i nie tylko
-
WIADOMOŚĆ
-
Magdzia85F wrote:Su ja ostatnio po prostu mam mało czasu na przyjemności.
Rene jestem zdziwiona tą moją ochotą na seks. Wczoraj ledwo nogą ruszałam, ale Męża dorwałam może też przyjdzie Ci ochota?
Ale jak to się zmienia. Wcześniej to szał a teraz, bo zmęczenie, bo boli nogą, bo wzdęcia. Masakra.
Jutro ciekawe co będzie. U mnie siostra Męża że swoim przyjeżdża... -
nick nieaktualnyMagdzia85F wrote:Pilik ja dziś mam też dzień do dupy. Akcja poranna dot.pracy poszła dalej. Wręcz chamskie teksty "żal mi Ciebie" w stosunku do mnie, do wglądu dyrekcji (które po prostu przejdą bez echa) powodują, że mam ochotę to rzucić.
Objawy objawami ale... Wiecie jak moze byc.... -
nick nieaktualnyTo nie laska. Pracuję wyłącznie z osobami płci męskiej. Jedynie księgowe.
Ale po tym dniu, będzie miał sporo problemów. Jestem typem wojownika. Jak walczę i niszczę to wszystko może się zdarzyć.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 lipca 2017, 20:10
-
nick nieaktualny
-
Magdzia - strasznie to przykre
Myśmy w środę miały spięcie z szefem i też dużo głupot nagadał... jawny mobbing. Stary głupi dziad. Ale już mi przeszła na to złość na szczęście
Rene - sama nie wiem. Jakaś demotywacja totalna. Wczoraj byłam pełna nadzieji, że w tym cyklu się uda, że w końcu się zaczyna układać, a dzisiaj spadek totalny... miewacie spadki nastroju w okolicach owulacji...? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Teraz spojrzałam w moje notatki i przez ostatnie trzy cykle miałam mega depresyjne spadni dwu-trzy dniowe w okolicy 14-16 dc, więc coś jesteś na rzeczy.. zwykle czytałam że przy owu dobry nastrój a u mnie zupełnie na odwrót. Jak wszystsko! Echhh. Ale mnie boli w podbrzuszu. Nie rozumiem zupełnie bo też tak nie miewam... już bym chciała poniedziałkows wizytę u gina żeby wiedzieć co się dzieje...!
Wczoraj jeszcze raz przeglądałam swoje wyniki, teraz jak się "dokształcilam" (hehe) i teraz się boje że mam za niski estradiol i nic się bie uda i w ogole... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnypilik wrote:Ostatni raz (mam nadzieję) Was pomęczę... znowu mi test ściemniał. Czy może byc jutro jeszcze ciemniejszy?! Nie wiem czy dzisiaj męczyć męża czy starczy jutro i w niedziele, hehe
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/e916763deea8.jpg -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnypilik wrote:No dobra, namówiłas mnie :p idę się umyć i napadam. My tak codziennie nie lubimy. Co dwa/trzy dni więc nie jesteśmy wprawieni w boju, hehe. Ja mam więcej przyjemności jak rzadziej
Hehe to co piszesz kojarzy mi sie z fraszka jana sztautyngera "myjcie sie dziewczyny nie znacie dnia ani godziny"pilik lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny