Plotki staraczek i nie tylko
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCzytałam właśnie Rene. Skąd ta alergia? Dobrze że już wyszedł ze szpitala!!!
Kupiłam: kubek do cappuccino, jak z kawiarni taki pękaty! prześcieradło, dwie poduszki małe, łyżkę do lodów, obieraczkę, łyżki do smażenia, słomki - kocham, mam mnóstwo:-), patelnię, dwa pojemniki na sałatki do pracy dla mnie i Mężowi, i... coś tam chyba nie pamiętam.
A wczoraj buty w Deichmann za całe 44 zł, na poprawę humoru. Jutro jadę biustonosz kupić do outlet Triumph. Mam nadzieję, że coś ciekawego znajdę. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMagdzia85F wrote:Su olej. Co ludzie to opinie. Zazdrość też. Chyba długie starania powodują zawiść.
Może i późno mam tą betę ale skąd ktokolwiek może wiedzieć kiedy zagnieżdżenie było ? Ja mam wiedzieć? osoba z forum? przybija to. Wiadomo, że teraz jest nerwówka bo nic nie mam pewne dopiero odetchnę jak będe wiedzieć na czym stoję...eh. Tu zostaje z lipca chyba mnie wykurzono, szkoda moich nerwów przecież będzie co ma być, szkoda tylko, ze dziewczyny chcą żebym od początku sobie biochemiczna wpajała.... bo tak to brzmi -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySu nie mam co narzekać...akurat na to. Ale wiesz, jak w dwóch sferach dobrze, to inna gorzej.
Wzięłam wszystkie co POTRZEBNE!! Hehehe jak zawsze w Ikei.
Co do bety, testów etc.calego zajścia na lipcówkach, to za duże ciśnienie jednak na ciąże są, że jakaś rywalizacja. Nie przejmuj się. Może tam nie wchodź, nie tłumacz się, bo naprawdę nie musisz. Będzie, co ma być. A wiara naprawdę dużo pomaga.
Szczerze, to ja teraz nie wiem, jeśli zajdę, czy w ogóle w to uwierzę, póki nie urodzę zdrowego dziecka! I po co komuś pisać, że się pomaga, gdy jest jeszcze bardzo wcześnie, tak?
Mnie testy nie wychodziły, nawet blada,. Beta była 8... I co? Ktoś mógł mi napisać, weź się jebnij to pozamaciczna, to nie ciąża? Nie masz prawa być mamą Aniołka?
Su trzymam kciuki za Ciebie! Nie tłumacz się nikomu! Nie jesteś do tego w ogóle zobligowana!SusannaDean, jagodowa91 lubią tę wiadomość
-
Magdzia85F wrote:Czytałam właśnie Rene. Skąd ta alergia? Dobrze że już wyszedł ze szpitala!!!
Kupiłam: kubek do cappuccino, jak z kawiarni taki pękaty! prześcieradło, dwie poduszki małe, łyżkę do lodów, obieraczkę, łyżki do smażenia, słomki - kocham, mam mnóstwo:-), patelnię, dwa pojemniki na sałatki do pracy dla mnie i Mężowi, i... coś tam chyba nie pamiętam.
A wczoraj buty w Deichmann za całe 44 zł, na poprawę humoru. Jutro jadę biustonosz kupić do outlet Triumph. Mam nadzieję, że coś ciekawego znajdę.SusannaDean lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMagdzia85F wrote:Su nie mam co narzekać...akurat na to. Ale wiesz, jak w dwóch sferach dobrze, to inna gorzej.
Wzięłam wszystkie co POTRZEBNE!! Hehehe jak zawsze w Ikei.
Co do bety, testów etc.calego zajścia na lipcówkach, to za duże ciśnienie jednak na ciąże są, że jakaś rywalizacja. Nie przejmuj się. Może tam nie wchodź, nie tłumacz się, bo naprawdę nie musisz. Będzie, co ma być. A wiara naprawdę dużo pomaga.
Szczerze, to ja teraz nie wiem, jeśli zajdę, czy w ogóle w to uwierzę, póki nie urodzę zdrowego dziecka! I po co komuś pisać, że się pomaga, gdy jest jeszcze bardzo wcześnie, tak?
Mnie testy nie wychodziły, nawet blada,. Beta była 8... I co? Ktoś mógł mi napisać, weź się jebnij to pozamaciczna, to nie ciąża? Nie masz prawa być mamą Aniołka?
Su trzymam kciuki za Ciebie! Nie tłumacz się nikomu! Nie jesteś do tego w ogóle zobligowana!
Dzięki, że was mam
Nikt nie wie czy się wszystko dobrze rozwinie , nawet ja, nawet lekarze itp ale nadzieja to jedyne co mi zostało... -
nick nieaktualnyRene - Szpilek nie znoszę. Jazzowki.[URL]https://www.deichmann.com/PL/pl/shop/Sale/00006001454061/półbuty*damskie.prod?imgFmt=&fromCategoryDetail=true&positionInList=38[/url]
Miały być do pracy, ale bardzo zgrabnie stopa wygląda.
Do pracy kupię trampki. Mam 32 lata a ubieram się jak nastolatka. Masakra.
Su rozluźnij się i pogadajmy tu. Spokojnie :-*Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lipca 2017, 20:47
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Magdzia85F wrote:Rene - Szpilek nie znoszę. Jazzowki.[URL]https://www.deichmann.com/PL/pl/shop/Sale/00006001454061/półbuty*damskie.prod?imgFmt=&fromCategoryDetail=true&positionInList=38[/url]
Miały być do pracy, ale bardzo zgrabnie stopa wygląda.
Do pracy kupię trampki. Mam 32 lata a ubieram się jak nastolatka. Masakra.
Su rozluźnij się i pogadajmy tu. Spokojnie :-*
ja mam najwięcej adidasów i balerinek szpilki to mam tylko jedne na wielkie wyjście.ogólnie lubie styl luźny sportowy najlepiej w odcieniach szarości połączonej z różem lub lazurem:-)