Plotki staraczek i nie tylko
-
WIADOMOŚĆ
-
SusannaDean wrote:o kurcze to musze też zrobić, nie sądziłam, że się da
Ok dziewczyny dziś już zmykam zmęczona jestem, położę się z książką i będę się odstresowywać bo chyba tego mi ostatnio brakuje
Dobranoc wszystkim:* Milej nocy życzę :*
Pilik udanego wypoczynku fajnie jest tak sie czasem oderwać od codzienności,i koniecznie wrzuć fotki jak już wyczarujesz te cudeńka:-)
Idzianna ładny kawałek przejechaliście,pozazdrościć kondycji:-)
Ja też już mykam spać dobranoc:-) -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMagdzia85F wrote:Właśnie przeczytałam na innym wątku, że dziewczyna miała 3,8 betę a po 48 h było już ponad 40.
Pilik ja to zacerować potrafię i guzik wszyć!
misiak jakim testem? co się stało? -
Su ciążowym.
Pisałam w czwartek że w piątek będę sikac. Tak jak mówiłam negatyw . Ale trochę przykro ze nikt ni zwrócił uwagi na mój wpis. Chyba bede Was tylko podczytywac.
Usunięcie mięśniaka
3 aniołki + 1cp
Jeszcze będzie dobrze, musi być
30.08 - 1 IUI ☹ -
nick nieaktualnymisiak17 wrote:Su ciążowym.
Pisałam w czwartek że w piątek będę sikac. Tak jak mówiłam negatyw . Ale trochę przykro ze nikt ni zwrócił uwagi na mój wpis. Chyba bede Was tylko podczytywac.
Widzisz jaka tam atomosfera, możesz tutaj zostać -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMagdzia85F wrote:Misiak pisze tutaj. Do Nas.
Misiak wpisać Cię na sierpień??? Przykro mi z dwóch powodów, bo 1. Nie jesteś w ciąży
2. Też nie lubię być omijana. A sama Cię pominęłam. Przepraszam
Wstałam. I głowa mnie boli. -
nowy wątek jest założony od lipcówek,ja tam tu zostaję nie chcę na kilku się udzielać bo można się pogubić kogoś pominąć a wszystkich osób nie da się zapamiętać.
Misiak na pocieszenie ja też zostałam kilka razy ,,olana''na forum,chyba każdej z nas się to zdarzyło;-)Wiem że jest to przykre,też tak miałam,Su tobie też się chyba zdarzyło jak pisałaś o wyniku monitoringu bodajże...
Misiak zostań z nami i udzielaj sięMagdzia85F lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyRene wrote:Su dziś kolejny post o twojej becie eh...
Z tym pomijaniem fakt, ja będę się tylko teraz tutaj udzielać, jeszcze raz Misiak przepraszam, ale wczoraj byłam zestresowana i w zasadzie przedwczoraj też... -
SusannaDean wrote:Już nie będę wchodzić, widzę, że bardzo wkurza inne dziewczyny, ze mam nadzieję na pomyślny obrót spraw. Nic, mam nadzieję, że ich złe fluidy nie wpłyną negatywnie...
Z tym pomijaniem fakt, ja będę się tylko teraz tutaj udzielać, jeszcze raz Misiak przepraszam, ale wczoraj byłam zestresowana i w zasadzie przedwczoraj też... -
nick nieaktualny
-
SusannaDean wrote:Hej no pisałam, że ja tak miałam dwukrotnie, po prostu tak juz mam jakbym dziś betę zrobiła byłoby z 10 i żadna by się nie doczepiała albo bladzioch wstawiła, a tak to każdemu źle i dalej mnie tam komentują mimo próśb nikt nie uszanował... na szczęście już się przespałam z tym i mam to w dupie. kto jak nie ja może wierzyć? eh
misiak jakim testem? co się stało?
Su nie powinnas sie teraz denerwowac. Nie wchodz tam i będzie spokój.SusannaDean lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
SusannaDean wrote:Tak całkiem ok, jutro powtórka bety i lekarz, dowiem się więcej już, ale naprawdę mam dobre przeczucia, troche zniszczone wpisami dziewczyn, ale już dziś mam to gdzieś.
kupiłam nowy termometr i juz się popsuł zła jestem,dzisiaj będę musiała specjalnie po drugi do miasta jechać