Plotki staraczek i nie tylko
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyRene wrote:trzymam kciuki za ładny przyrost bety:-)
kupiłam nowy termometr i juz się popsuł zła jestem,dzisiaj będę musiała specjalnie po drugi do miasta jechać -
SusannaDean wrote:taki specjalny do owu? bo mozna też zwykły z domowego lab. za 10 zł chyba z dwoma miejscami po przecinku, nadaje sie, ja taki mam
popsuł się wyświetlacz jak go włączam to na wyświetlaczu pojawiają się przez chwilę wszystkie znaki potem gaśnie za chwile pika jak przy końcu pomiaru tempki nie będę się tam o 8 zł dochodzić jak był by droższy to bym reklamację złożyła -
nick nieaktualnyRene wrote:temat jeszcze jest hehe
No to ten sam termometr, musiałaś mieć wadliwy egzemplarz, szkoda nerwów na reklamację inaczej by warto, ale szybciej kupisz nowy niż ci rozpatrzą, więc i tak będziesz musiała kupić -
Hej susana. Bardzo przepraszam Cie ze mecze . Pewnie myślisz że uczę piłam się Ciebie jak rzep ogona czy jest m9zliwosc abyś mi podała nazwiska swojego gina genetyka , hematologa? Ja jestem załamana. Bo im więcej czytam tym gorzej. Wydaje mi się że moj gin za mało mi dał dawek witamin witam b12 tej specjalnej to w ogóle. Nie wiem czy kupować 1000j b12 czy to dużo na początek? Proszę podasz mi do nich namiary ? Bo z genetyki em mam rozmowę telefoniczną bo tylko tak omawia wyniki. Bezsensu. A jak będę potrzebować recept ? To będę musiała dymac do gina a on nawet dupka mi nie dał. Co do dupka to zrobię tak jak moj wcześniejszy gin kazał tylko muszę receptę skomponować.
-
SusannaDean wrote:Nie wiem to jest przegięcie dałyby mi spokój...
No to ten sam termometr, musiałaś mieć wadliwy egzemplarz, szkoda nerwów na reklamację inaczej by warto, ale szybciej kupisz nowy niż ci rozpatrzą, więc i tak będziesz musiała kupić
Olać. Rób swoje tak jak ty czujesz a im nic do tego. Szkoda bo w takim miejscu powinno być wsparcie. Wiem co czujesz. Moja beta 3,8 też dla mi mocna nadzieję i gdzieś miałem że była mniej niż 5 -
nick nieaktualnySarrrra wrote:Hej susana. Bardzo przepraszam Cie ze mecze . Pewnie myślisz że uczę piłam się Ciebie jak rzep ogona czy jest m9zliwosc abyś mi podała nazwiska swojego gina genetyka , hematologa? Ja jestem załamana. Bo im więcej czytam tym gorzej. Wydaje mi się że moj gin za mało mi dał dawek witamin witam b12 tej specjalnej to w ogóle. Nie wiem czy kupować 1000j b12 czy to dużo na początek? Proszę podasz mi do nich namiary ? Bo z genetyki em mam rozmowę telefoniczną bo tylko tak omawia wyniki. Bezsensu. A jak będę potrzebować recept ? To będę musiała dymac do gina a on nawet dupka mi nie dał. Co do dupka to zrobię tak jak moj wcześniejszy gin kazał tylko muszę receptę skomponować.
A skąd jesteś? Bo ja z Katowic
Do hematologa byłam na ubezpieczenie i muszę poszukać nazwiska, bardzo fajna p. doktor, do genetyka nie miałam iść, nic gin nie mówił. Napisz na priv ok ? -
Rene wrote:nowy wątek jest założony od lipcówek,ja tam tu zostaję nie chcę na kilku się udzielać bo można się pogubić kogoś pominąć a wszystkich osób nie da się zapamiętać.
Misiak na pocieszenie ja też zostałam kilka razy ,,olana''na forum,chyba każdej z nas się to zdarzyło;-)Wiem że jest to przykre,też tak miałam,Su tobie też się chyba zdarzyło jak pisałaś o wyniku monitoringu bodajże...
Misiak zostań z nami i udzielaj sięSusannaDean lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnySarrrra wrote:Olej je susana. Nie ma co . Jedna tam odkryła Amerykę dając swoje naukowe tezy o braku ciąży gdy poniżej 5
Olać. Rób swoje tak jak ty czujesz a im nic do tego. Szkoda bo w takim miejscu powinno być wsparcie. Wiem co czujesz. Moja beta 3,8 też dla mi mocna nadzieję i gdzieś miałem że była mniej niż 5 -
SusannaDean wrote:Nie wiem to jest przegięcie dałyby mi spokój...
No to ten sam termometr, musiałaś mieć wadliwy egzemplarz, szkoda nerwów na reklamację inaczej by warto, ale szybciej kupisz nowy niż ci rozpatrzą, więc i tak będziesz musiała kupić -
nick nieaktualnySarrrra wrote:No właśnie su napisałbym na priv ale nie umiem ((gdzie to się pisze. ? Chyba ślepa jestem
Rene dokładnie mi dopiero testy ok 15 dpo wychodziły a i tak brnęłam we wczesne testowanie... głupol ze mnie
Ale to pech z tym termometremRene lubi tę wiadomość
-
SusannaDean wrote:zaprosiłam cię, w wiadomości - zaproszenia, przyjmij i już możesz pisać
Rene dokładnie mi dopiero testy ok 15 dpo wychodziły a i tak brnęłam we wczesne testowanie... głupol ze mnie
Ale to pech z tym termometrem -
nick nieaktualnyRene wrote:tak to już jest z tym testowaniem że chciało by się szybciej wiedzieć znając życie też pewnie będę testować przed 10 tym bo nie będzie mi się chciało grzecznie czekać...ale mam 18 sztuk to mogę sobie już nawet od 10 dpo testować i zobaczyć w którym dniu wyjdzie pozytyw jeśli oczywiście będę w ciąży
-
Ja już na to dikance nie inwestuje. Nawet gdy 14 dpo nie wychodziły to wmawiaj am sobie ze mogą wyjść dopiero po tyg od terminu okresu :p i leciała na betę zauważyłam że taniej mi beta wychodzi 11-12 dpo :p bo gdy jest negatywna to pewnik że brak ciąży. A sikanca nie uwierzylabym. Oj ja głupia:)
-
Hej dziewczyny, kwas się zrobił na forum... trzeba odczekać aż minie chyba.
Misiak przykro mi nie raz pojedynczy test się może zagubić, ja raczej do tabelki zaglądam czy ktoś testuje .
Chociaż chwilowo próbuje się zdystansować. Czuje że sama zaczynam się nakręcać. Nie objawami ani nic, ale tak czuje presję jakąś... sama nie wiem. W piątek dół, wczoraj miałam dobre przeczucie dzisiaj znowu dół jakiś. Tempka rośnie, ale dopiero drugi dzień więc za wcześnie żeby się na cokolwiek cieszyć ile po owu/przed @ temp spada jak się nie udało?
Su - jutro na spokojnie się dowiesz. Ale też wydaje mi się że wiele osób na lipcu nie chciało Cię w żaden sposób obrazić a potem się pokotłowało, ech, a szkoda
Rene - Ty to masz pecha!! Albo los nie chce żebyś mierzyła i się stresowała? :p
Magdzia - dzisiaj wolne czy w niedziele też pracujesz?
Ja w środku czuje się jakos strasznie spięta i zestresowana... jutro do gina, już bym chciała być po wizycie. -
nick nieaktualnypilik nasrój ci sie udziela jakis negatywny, nie mysl zle kochana na pewno sie ułozy i wierze ze juz wkrótce bedziesz w ciaz
Dziewczyny przeholowały moim zdaniem atakując mnie za nadzieję. ale nic nie zrobie nie wchodze tam.
ile bedziesz po owu pilik?pilik lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyRene wrote:Pilik albo los nie chce żebym miała więcej dzieci czasem mam takie myśli czy dobrze robię decydując się.Mam już dzieci i powinnam się z tego cieszyć.
Rene lubi tę wiadomość