Plotki staraczek i nie tylko
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAkwarela wrote:Dziewczynki, przenoszę się do tego wątku. Powiedzcie mi proszę, pierwszy dzień cyklu rozumieć jako pierwszy dzień plamienia, czy taki okres gdzie już jest dużo krwi? Zawsze biorę pod uwagę drugą opcję, ale chcę potwierdzić
Akwarela, ściskam mocno kciuki aby był już ten cykl ostatnim :* -
nick nieaktualny
-
Odziana - Achh zawsze chciałam zwiedzić Poznań? Mieszkasz tam? Kiedyś dotrę ...
Su - obwarowują że owulacja była w piątek więc drugi dzień :p ale za mało mam to obcykana żeby mieć pewność... mogła być równie dobrze w czwartek albo wczoraj... ale jakos tak czuje że to było w piątek. Zobaczymy. Mam nadzieję że gin na usg będzie coś w stanie sprawdzić.
Powiedzcie mi, jak zwykle śpie od ok. 22 i testuje o 6.15-30 to jak teraz będę chodziła spać koło 24 to mam mierzyć po 8 czy i tak koło 6.30? Bo już nie wiem co jest lepsze. Dzisiaj zmierzyłam przed 7 - było 36,8 i wróciłam spac. Przed 9 jak sie obudziłam z ciekawości zmierzyłam i było 36,84 więc jednak jest różnica... -
nick nieaktualnyCo mnie jest??? Taka jestem wściekła jak osa! Dawno tak nie było! I ryczę... Ludzie!!!! Zwariuję!
Na dodatek nic nie kupiłam, bo obtarłam znowu piętę, tym razem skarpetką!!! Ludu!!! I mąż mi skrobną butem. Focha walnęłam i tyle z zakupów. Całe 5 minut!
Ja się pojawię, jak mi przejdzie. -
nick nieaktualny
-
Pilik bolą mnie zawsze przed okresem ale dziś jest tragedia. Aż tak to mnie chyba nigdy nie bolały nawet w ciążach. Jutro rano sikne na pewno bo w piątek przyszły mi testy. Ale nie wydaje mi się że to ciąża. Pewnie od dupka.
Usunięcie mięśniaka
3 aniołki + 1cp
Jeszcze będzie dobrze, musi być
30.08 - 1 IUI ☹ -
misiak17 wrote:Pilik bolą mnie zawsze przed okresem ale dziś jest tragedia. Aż tak to mnie chyba nigdy nie bolały nawet w ciążach. Jutro rano sikne na pewno bo w piątek przyszły mi testy. Ale nie wydaje mi się że to ciąża. Pewnie od dupka.
-
nick nieaktualny
-
SusannaDean wrote:jestem
misiak dziewczyny pisały że bobo żółte najlepsze
wracając do tematu mojego termometru już chciałam go wywalić,Włączyłam go na chwilę i okazało się że działa:-)