Plotki staraczek i nie tylko
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnySarrrra wrote:No zrobił się kwas :p aż byłam zaskoczona . Czułam się jak bym czytala trole na Onecie:p jutro su wszystko się wyjaśni.
edwarda20 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPilik wolne.
Byłam w churchu.
Clair bardzo fajnie napisała i też oberwała. Szkoda, że doti poszła do nowych dziewczyn - aktywistek
Tak na serio ja już się nie przejmuję forami. Wg mnie co niektóre, to chyba za bardzo właśnie się wkręciły i stąd takie akcje.
Dorosłe baby i taką gównoburze robić, bo co? Bo nudno?
Humor mi się zepsuł. 1kg na plusie. I w ogóle jakaś dupa -
nick nieaktualnyMagdzia85F wrote:Pilik wolne.
Byłam w churchu.
Clair bardzo fajnie napisała i też oberwała. Szkoda, że doti poszła do nowych dziewczyn - aktywistek
Tak na serio ja już się nie przejmuję forami. Wg mnie co niektóre, to chyba za bardzo właśnie się wkręciły i stąd takie akcje.
Dorosłe baby i taką gównoburze robić, bo co? Bo nudno?
Humor mi się zepsuł. 1kg na plusie. I w ogóle jakaś dupa
ja sie boje wazyc odkąd jem steryd 2,3 dni i spadnie znowu waga tak skacze dopki sie nie unormuje
a co one załozyly jaks front przeciwko czemu? -
nick nieaktualnyDziewczyny Cię bronią! na lipcówkach.
Fronty anty Ty? Nie anty-my. Bo niby kibicujemy urojeniem.
Ale weź to olej.
Miej podejście jak ja. Póki nie znam człowieka, nie interesuje mnie jego zdanie. Może stąd mam mało znajomych:-P
SusannaDean, jagodowa91 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNapiszę wam prywatnie jeśli będziecie chciały Ja mam wiarę w dwucyfrową betę a wiara czyni cuda, myśl o dobrym zakonczeniu dodaje mi sił
dziekuje ze mnie wspieracie przeczytałam komentarze naprawdę dziękuję bo tu serio nie chodzi o bete
chodzi o dwulicowosc bo w jednym komentarzu zyczenia zeby było ok a w drugim teksty o lasce co szuka ciazy tam gdzie jej nie ma
naprawde nie wiem skad te emocje w niktórych
trzeba sie wspierac az do konca nikt nie przewidzi losów swoich nikt nie wie co sie stanie...wiec czemu przepowiadac komus zle wydarzenia? poczułam jakby ktoś mi zyczyl ciazy biochemicznej...masakraRene, edwarda20, jagodowa91 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyRene wrote:No bez jaj za przeproszeniem co na tamtym wątku się wyprawia???temat delikatnym postem zakończyłam ciekawe czy co da??
-
SusannaDean wrote:Napiszę wam prywatnie jeśli będziecie chciały Ja mam wiarę w dwucyfrową betę a wiara czyni cuda, myśl o dobrym zakonczeniu dodaje mi sił
dziekuje ze mnie wspieracie przeczytałam komentarze naprawdę dziękuję bo tu serio nie chodzi o bete
chodzi o dwulicowosc bo w jednym komentarzu zyczenia zeby było ok a w drugim teksty o lasce co szuka ciazy tam gdzie jej nie ma
naprawde nie wiem skad te emocje w niktórych
trzeba sie wspierac az do konca nikt nie przewidzi losów swoich nikt nie wie co sie stanie...wiec czemu przepowiadac komus zle wydarzenia? poczułam jakby ktoś mi zyczyl ciazy biochemicznej...masakraSusannaDean, jagodowa91 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymnie to rozwala
cienie testów są nikt nie hejtuje - uwazaj biochemiczna!
Tylko po mnie jadą...
madzia pisałaś że masz mało przyjaciół, ja też, kilku ale takich od ponad 10 lat
i wiem, ze mam niełatwy charakter, ale zawsze, ale to zawsze staram się uważać, aby nikogo nie zranić, psychika staraczki jest delikatna przecież a my mamy sobie pomagać Można delikatnie kogoś wyprowadzić z błędu ale najpierw trzeba być tego pewnym, ze ktos sie myli, takie jest moje zdanie. ja już dzis nie wkurzam sie cycki mnie bolą i mnie to cieszyMagdzia85F lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny